GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάρια διάσπασης τώρα στη ΝΔ...

Τι σηματοδοτεί η άρνηση της Ντ. Μπακογιάννη, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, να συναντηθεί με τους άλλους διεκδικητές της ηγεσίας Από ...

Τι σηματοδοτεί η άρνηση της Ντ. Μπακογιάννη, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, να συναντηθεί με τους άλλους διεκδικητές της ηγεσίας

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

H άρνηση της Ντ. Μπακογιάννη -η οποία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι θα είναι υποψήφια για την ηγεσια- να πάρει μέρος στην αποψινή συνάντηση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο της ΝΔ Δημ. Σιούφα με τους άλλους δύο διεκδικητές έχει τροφοδοτήσει πολλά σενάρια ακόμη και για "διάσπαση" της ΝΔ.
Η ίδια πάντως είπε στον Δημ. Σιούφα ότι δεν επιθυμεί νέα συνάντηση, αλλά θα συναινέσει με ότι συμφωνηθεί, αρκεί να καταλήγει στη διασφάλιση της ενότητας του κόμματος - κι αυτή η τελευταία φράση ερμηνεύεται ποικιλότροπα.
Σε κάθε περίπτωση είναι...

δύσκολο πλέον για την κ. Μπακογιάννη να πει όχι στην εκλογή από τη βάση, αλλά ταυτόχρονα και οι άλλοι δύο δεσμεύονται από το αποτέλεσμα μιας τέτοιας εκλογής.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αντικειμενικά μπορεί η ΝΔ ως κόμμα να οργανώσει μια τέτοια ανοικτή εκλογική διαδικασία με τον τρόπο που το έκανε το ΠΑΣΟΚ, χωρίς σοβαρά παρατράγουδα...

24 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ
    ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ
    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΏΡΑ ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.
    ΣΗΜΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H κυρία είναι σφόδρα ανεπιθύμητη από τη βάση της Ν.Δ. Γι' αυτό και προσπαθεί πάση θυσία να αποφύγει εκλογές από τη βάση.
    Στον αγύριστο και αυτή και ο αρχιγκαντέμης father της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
    Η Ντορούλα δήλωσε ότι θέλει να εκλεγεί αρχηγός από το συνέδριο και να ξαναεκλεγεί από την βάση.
    Κανένας αρχηγός δεν πρέπει να εκλεγεί από το συνέδριο.
    Αυτό που πρέπει να κάνει το συνέδριο είναι να αλλάξει το καταστατικό και να ορίσει έναν μεταβατικό-υπηρεσιακό αρχηγό μέχρι την εκλογή του νέου αρχηγού από την βάση.
    Το ότι δεν πήγε η Ντόρα στην συνάντηση την απομόνωσε ακόμη περισσότερο από την βάση, κακό του κεφαλιού της, ο τσαμπουκάς της δεν θα περάσει θα σπάσει τα μούτρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:18 ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Τ0 ΑΓΚΟΥΡΙ ΤΩΝ 10,5 ΙΝΤΖΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΕΣΚΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μητσοτακέικο!
    "Άτιμη ράτσα" που θάλεγε όπως έλεγε στα έργα που έπαιζε ο Βασίλης Τσάγκλος.
    Όταν δεν σε θέλει το σπίτι σου θα σε θέλει ο γείτονας?

    Νομός Σερρών: Γαλάζιος
    Μεσσηνία: Γαλάζια
    Χανιά: Καταπράσινα!
    Όταν είσαι απόβλητο στην ιδιαίτερη πατρίδα σου λοιπόν, πώς θα κυβερνήσεις παραέξω?


    Το Μητσοτακέικο θα είναι το τέλος σας Νεοδημοκράτες.
    Ο Σαμαράς δεν έφυγε ιδεολογικά ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία.Απλά δραπέτευσε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί δεν άντεχε.Και οι αρχές της Πολιτικής Άνοιξης δεν διέφεραν σε τίποτα από αυτές της Νέας Δημοκρατίας.
    Γιατί δεν τόλμησαν οι Μητσοτάκηδες να ιδρύσουν νέο κόμμα ποτέ αν και θα το ήθελαν?Μα απλά γιατί δεν θα είχαν ούτε τους μισούς οπαδούς της Πολιτικής Άνοιξης.Οι Μητσοτάκηδες θέλουν να βάλουν στο χέρι τη Νέα Δημοκρατία.Έτοιμα πράματα.Χρόνια στο κουρμπέτι δεν ξέρουν από πονηριές λέτε?Γι αυτό το παίζουν νομιμόφρονες και κάνουν τόσα χρόνια τουμπεκί.Το κόμμα θέλουν και τα άλλα είναι μετά δικιά τους υπόθεση.
    Έπειτα οι Μητσοτάκηδες δεν είναι υπέρμαχοι τού κοινωνικού φιλελευθερισμού, αλλά του άκρατου Νεοφιλελευθερισμού ο οποίος ευθύνεται γιά την παγκόσμια οικονομική κρίση.
    Χαρείτε την λοιπόν την
    Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κόυβελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΟΡΑ:
    Θέλουνε το κόμμα δικό μας και το θέλουμε τώρα!!
    Θέλουμε έτοιμα πράγματα.Ευχαριστούμε τον γέρο Κωνσταντίνο Καραμανλή γιά το κόμμα πού μας έφτειαξε και αναθεματίζουμε τον εγγονό του που πήγε να το διαλύσει.
    Θέλω εκλογή από το συνέδριο και μάλιστα νύχτα στις 12 η ώρα.Τότε που βγαίνει από το φέρετρο ο δράκουλας!
    Ποιός τη γαμάει τώρα τη βάση.Αυτή αποτελείται από ηλίθιους χειροκροτητές και στη πλειοψηφία τους πναυματικά καθυστερημένους! Δεν έχουν κρίση να κρίνουν πρόσωπα και πράγματα και έτσι το πιθανότερο είναι να κάνουν κανένα λάθος.Μη μας βγάλει από το δρόμο έτσι κανένας Σαμαράς ή Αβραμόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έβλεπα αυτές τις μέρες τις κινήσεις του νέου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τις δραστηριότητες των νέων υπουργών και μου φάνηκε πως βρέθηκα στους μετά την κατοχή χρόνους όπου η συφορά της κατοχής και του εμφύλιου είχε καταστρέψει τα πάντα. Η Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή φέρθηκε στη χώρα σαν κατακτητής και σαν εμφυλιοπολεμική κυβέρνηση. Τίποτα όρθιο.
    Με την ευκαιρία θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία που έχει πάρει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση του ΠΑΣΟΚ. Εννοώ την εισόβια πρόεδρο του ΚΚΕ. Μιλάμε για την αποκορύφωση της θρασσύτητας όταν προσπαθεί να καπηλευτεί τη δράση του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ ως εκφραστές του ΚΚΕ !!! Θέλει να οικιοποιηθεί το κόμμα της τον υπέροχο αγώνα του Ελληνικού Δημοκρατικού κόσμου τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να είχε το πάνω χέρι το ΚΚ, δεν ήταν όμως παρά μια μειοψηφία, που δε δέχτηκε στο τέλος τη συμφιλίωση για να οδηγήσει τελικά τη χώρα μαζί με τη φασιστική δεξιά στην καταστροφή του εμφύλιου πολέμου. Και σήμερα εξακολουθεί να αντιγράφει τους ανιστόρητους τότε αρχηγούς του κόμματός της, που τελικά και αποκηρύχθηκαν από το κόμμα τους που, με την οξύμορη συμπεριφορά, θέλουν να χαρακτηρίσουν την εμφύλια καταστροφή ως αγώνα πατριωτισμού. Το ΠΑΣΟΚ τονίζω και πάλι στεγάζει όλους εκείνους τους πατριώτες που πολέμησαν τον κατακτητή. Όχι όμως και τους εμφυλιοπόλεμους καμιας παράταξης.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12 Οκτ 2009 10:04:00 μμ

    Επειδή είσαι ΄΄παπαγαλάκι΄΄ ας μάθουν οι νεώτεροι ότι ο γεροπαπανδρεου ήταν τσάτσος των εγγλέζων , ο γιος του των αμερικανών και εγγονός , δεν χρειάζεται να τω πω , το ξέρουν όλοι ποιους υπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πασοκοειδες καθεστωτικο ηλιθιο τζεφρακι 858 ξερεις οτι 3000000 ειχετε το 2004 που πηδηθηκατε 3000000 και τωρα ψηφους. απλως φετος δεν σας πηδησαμε και δεν ψηφισαμε..χαχα ηλιθιε. ΨΑΞΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΕΜΕΙς ΟΙ 1100000 νδ που δεν ψηφισαμε για να δεις ποσα κιλα θα παρεις. ουυυυυυυ. χι χιχ χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
    Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ,
    ΤΩΡΑ ΑΜΥΑΛΗ,ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΦΤΙΑΧΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΣ.
    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΤΟΝ ΦΥΓΑ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ,ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΖΕΨΕ , ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΠΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ[ ΣΗΜΕΝΣ , ΑΕGEAN, BΟΛΟΣ] ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 09/10/2009 έστειλα ένα σχόλιο στο site της Ντόρας(dorabak)και προφανώς επειδή δέν την(τους)άρεσε,το λογοέκριναν και δέν επέτρεψαν ν'αναρτηθεί. 11/10/2009 ξαπέστειλα,με άλλο όνομα, το:"Ντόρα προχώρα για σένα είναι η ώρα" και επέτρεψε να αναρτηθεί ΑΜέΣΩΣ το λίβάνισμα. Τώρα θα μου πείτε αυτό είναι ίσως το λιγότερο.Την τοποθέτησε ΥΠΕΞ ο Κώστας και σου λέει: εδώ ήμαστε! Τήν συμβούλεψε κι ο Δρακουμέλ γκαντέμης να κάνει ό,τι έκανε σήμερα 12/10/2009. Θέλει μόνο να μπαστακωθεί στην προεδρεία στις 07/11/2009 για να κάνει το κομαμάτι της,"γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε!" και μετά το κόμα να του βγάλει το μάτι!Μακρυά το Μητσοτακέικο απο το κόμα.τελεία και παύλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νεοδημοκράτες αντίπαλοι της κορούλας είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αν χάσετε την αρχηγία της ΝΔ,όπως ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ, και οι πασοκσίδες βουλευτές στη βουλή ότοαν έγινε πρωθυπουργός ο μητσοτάκης από την μαμά με τα γιουβαρλάκια,ΤΟ Θρυλικό, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνη λύση ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλη η βλακεία είναι μαζεμένη σ'αυτές τις 10 απαντήσεις! Άχρηστη η Ντόρα στο Δήμο, ο Μητσοτάκης διέλυσε το κόμμα, θεοποίηση Σαμαρά κτλ
    Όταν αποφασίσετε πως ονειρεύεσρτε τη ΝΔ να μας το πείτε..
    Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να μεγαλώσει ο μικρός Καραμανλής σε καμια 30αριά χρόνια και να γίνει αυτός αρχηγός!
    Ως τότε ας συνεχίσουμε να μαλλιοτραβιόμαστε λες και δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε για να ξαναγίνουμε πρώτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΏΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ.ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 1:31

    Εύλογο το ερώτημά σου.Αλλά οι Νεοδημοκράτες που μπαίνουν και γράφουν στα blogs πως να το κάνουμε έχουν λίγο περισσότερο μυαλό από αυτούς που απαντάνε στα γκάλοπ τα οποία είναι πρόβατα χειροκροτητές αλλά από μυαλό κουκούτσι!
    Αν η Ντόρα δεν ήταν κότη του Μητσοτάκη θα μιλάγαμε τώρα γι' αυτήν? Εδώ δεν σέβεται ο Καραμανλής το κόμμα πού ίδρυσε ο θείος του θα το σεβαστεί η κόρη τού Δράκουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΕΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τη Ντόρα, αιωνία η μνήμη της Νέας Δημοκρατίας!
    Το κόμμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν υπάρχει πια.
    Εχει γίνει δωρεά στο Μητσοτακέϊκο, από τον ανηψιό του αειμνήστου.
    Λογω τεμπελιάς; Λόγω ανικανότητας;
    Ποιός ξέρει;
    ΄Η μάλλον ο λαός ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ξαναδούμε ρε λαμόγια τη ΝΔ κυβέρνηση να που τρυπήσετε τη μύτη ρε με τη Μπακογιάννη αρχηγό....

    Η ξεφτιλισμένη... το ταμείο ρε της ΝΔ θέλει... δεν το έχετε καταλάβει...???? λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση