GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουδείς παίρνει μέσω των εκλογών λευκή επιταγή...

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ Διοικούσα Επιτροπή Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Τάσος Αβραντίνης, Κώστας Χριστίδης...

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Διοικούσα Επιτροπή
Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Τάσος Αβραντίνης, Κώστας Χριστίδης

«Ουδείς παίρνει μέσω των εκλογών λευκή επιταγή για να παίζει με τα εισοδήματα και την προσωπική περιουσία των φορολογουμένων»
Η εκλογική νίκη του Γεωργίου Παπανδρέου προϊδεάζει την ελληνική κοινωνία για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ολόθερμα ελπίζουμε για μια νέα πετυχημένη αρχή. Δεν μπορούμε όμως να κρύψουμε τους φόβους μας. Κάτω από το κλίμα οικονομικού εκφοβισμού που καλλιεργήθηκε στην προεκλογική περίοδο πολλά ακούσθηκαν για νέους βαρείς φόρους στην περιουσία και στα εισοδήματα. Κανείς δεν αρνείται την χρησιμοποίηση της φορολογίας για δικαιότερη κατανομή των βαρών. Ουδείς όμως θα δεχθεί αφαίμαξη του εισοδήματός του για την χρηματοδότηση άχρηστων δημόσιων φορέων και υπηρεσιών η για την χρησιμοποίηση του κράτους για την εκπλήρωση προεκλογικών υποσχέσεων για διορισμούς και αλόγιστες παροχές.
Περιμένουμε από την κυβέρνηση αξιολόγηση της χρησιμότητας δημόσιων φορέων και ...

οργανισμών και έλεγχο της πραγματικής η όχι εκπλήρωσης των λόγων για τους οποίους ιδρύθηκαν. Απαραίτητη επίσης είναι η εφαρμογή των νόμων στα ζητήματα των εποχιακών προσλήψεων και των περίφημων stage σε όλο το εύρος του δημόσιου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι φορολογούμενοι δεν θα δεχθούν να υφίστανται το βάρος της μετατροπής του δημοσίου από εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών σε μηχανισμό απορρόφησης της ανεργίας και εξυπηρέτησης των ρουσφετολογικών αναγκών κομμάτων και βουλευτών.
Ουδείς παίρνει μέσω των εκλογών λευκή επιταγή για να παίζει με τα εισοδήματα και την προσωπική περιουσία των φορολογουμένων.

13 σχόλια

  1. χεσε ΨΗΛΑ και ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ TΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ.
    μπορεί να πέσει καμμία κουτσουλιά.
    1 στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ και κανένα ΦΙΔΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρέ,τόν αύλειο χώρο τού παιδιού
    σου,μέ τί χρήμα θά τόν φτιάξεις?
    Η χώρα δέν χρειάζεται μηδενισμό.
    Τό μόνο πού πρέπει νά γίνει,είναι η
    φορολόγηση τού μεγάλου κεφαλαίου.
    Ναί αυτοί πού συμφάγαν μέ τόν Παπανδρέου
    πρίν 21(?) τέρμηνα.
    Δέν θυμάστε ή έχετε επιλεκτική μνήμη?
    Τόν παπάρα υδραυλικό-ηλεκτρολόγο barman
    ποιός θά τόν φορολογήσει?
    Κονομάει τά κωλοφάρδουλα του ατιμωριτεί.
    Καί προσέχει νά μήν σέ προκαλέσει.
    Είναι πουτανίτσα,σέ γλύφει.
    Βλάκα,ε βλάκα,δίπλα σου είναι τό
    παράσιτο καί αλλού πολιτικά-θεωρητικά
    τυρβάζεις.
    Πανύβλακα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΡΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.


    ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ .

    ΚΙΝΗΣΗ ,ΛΕΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.


    ΒΡΕ ΑΝΤΡΕΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΡΜΠΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .

    ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΖΕΣ" ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΙΝ 15 ΜΗΝΕΣ.


    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τώρα νομίζω τα παραλέτε,

    κ. Ανδριανόπουλε κ.λ.ποί

    1. Ποιός "παίζει με τα εισοδήματα και την προσωπική περιουσία των ((φορολογουμένων)) αφού καλά γνωρίζετε,

    Οσοι σ' αυτή τη χώρα εργάζονται, μια εργασία "της ημέρας" και φυσικά φορολογούνται, είναι Αδύνατον να αποκτήσουν περιουσία μεγέθους, σαν κι αυτή που έχετε κατα νού.

    2. Πού ε΄σείς είδατε το κλίμα του "οικονομικού εκφοβισμού";

    Εγώ τους βλέπω ολους χαλαρούς, και στη εφορία που πήγα, προεκλογικά και πλήρωσα 39 ευρώ ΕΤΑΚ , απόλαυσα μια "ωραία ατμόσφαιρα" και την ειρωνία της συμπαθεστάτης εφοριακού.
    Βλέπεις, είχα το πείσμα να την βάλω να μου εξηγήσει το δημιουργημα των Καραμανλή, Παπαθανασίου, Μπέζα, Σουφλιά και ΣΙΑ, τον περίφημο ΕΤΑΚ ο οποιος ΔΕΝ φορολογεί το ΠΡΩΤΟ ακινητο που μπορει να είναι αξίας μεχρι 200000 ευρώ, αφορά χιλιάδες διαμερίσματα, φορολογεί ομως το οικόπεδο και τους αποθηκευτικούς χώρους. Τα διαμερίσματα διαθέτουν χιλιοστά οικοπέδων άρα,
    ΕΤΑΚ πληρώνουν μόνο οσοι διαθέτουν μια μονοκατοικία στην επαρχία και καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ πλούσιοι στις πόλεις που πάντως λιγότερα πληρωνουν σε σχέση με τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

    Μήπως φοβασαι την επαναφορά της φορολογίας της Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας;
    Και δεν τα βαζεις σε μια Οφ-Σόρ εταιρεία;

    Κύρ Αδριανόπουλε και συν αυτώ,

    Μή φοβαστε.

    Ο ΓΑΠ δεν ηρθε να διαχασει,

    ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ

    Πλούσιους και φτωχούς, εργαζόμενους και άνεργους, φορολογούμενους και φοροφυγάδες, τίμιους και κλεφτες.

    Οι άνθρωποι, απο την πρώτη μερα, σήκωσαν τα μανίκια και μας δουλεύουν, απο την ΕΡΤ και το ΜΕGA,

    Είπαν θα προσπαθήσουν, δεν είπαν οτι θα σε φορολογήσουν.

    Μα δε σε κόβει λιγάκι,
    αμα ηταν να φορολογήσει ο ΓΑΠ, θα του έδινε ο Καραμανλής την κυβέρνηση;

    Γιατί τα παράτησε ο Κωστάκης;

    Μα για να μην μπεί στο "άδικο" να σας φορολογήσει,

    Μετά,

    αν η χώρα μας ηταν τόσο διευθαρμένη γεματη , "άχρηστων δημόσιων φορέων και υπηρεσιών", με "δημοσίο από εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών σε μηχανισμό απορρόφησης της ανεργίας και εξυπηρέτησης των ρουσφετολογικών αναγκών κομμάτων και βουλευτών".

    Πώς σε μια τετοι χώρα καταφέρατε να προκοψετε, να αποκτήσετε περιουσία, και φοβαστε σήμερα μη σας φορολογήσουν;

    Γιατί ακόμα,

    ζήτε σε αυτή τη χώρα και δεν μεταναστεύετε εκεί,

    οπου δεν φορολoγούν περιουσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

    ΕΠΕΙΓΟΝ
    —————–
    Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
    Κοινοποιηση,
    -Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
    -Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
    -Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
    -Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
    -ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

    Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

    Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
    Κυριες και Κυριοι,

    1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

    2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

    3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

    4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

    Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

    Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

    Δημητρης Αλευρομαγειρος,
    Αντιστρατηγος ε.α,
    Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ?? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τι θα γίνει ρε ΒΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΕ, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    Θα το κάνουμε όπως με την ΔΕΗ το 1993 που ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη διορίσανε 6.000 άτομα ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ, ναι 6.000 ΑΤΟΜΑ, και τους πληρώνουμε ακόμη και που οφείλετε και σε αυτούς το οικονομικό σημερινό κατάντημα της;

    Μέγα δίλημμα για τους νεοδημοκράτες, αν βγάλουν την Ντόρα και την επιβραβεύσουν δηλαδή που σιγοντάριζε την Σουφλιά να ρίξει μέσω εκλογών τον καραμανλή, θα χάσουν μέχρι και έξι με εφτά τοις εκατό δεξιούς που θα πάνε στο ΛΑΟΣ, οπότε παπάρια κυβέρνηση, αλλά και αν γίνει δυνατόν να κατέβουν σε εκλογές μαζί με τον ΛΑΟΣ, τον Καρατζαφέρη δηλαδή, θα λειτουργήσουν από την απέναντι πλευρά Πασόκ και άλλοι ΤΑ ΑΝΤΙΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΆ, ΟΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΑΠΆΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ.
    Αν βγάλουν τον Σαμαρά που όμως έχει μικρότερη δύναμη από την Ντόρα στο κόμμα και εξ αυτού πιο δύσκολο να το πετύχουν αλλά όχι ακατόρθωτο, θα πάρουν ψήφους από το ΛΑΟΣ, και θα έχουν όσους χρειάζεται ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑ, έτσι που όταν ξαναγίνουν εκλογές να μπορούν και να νικήσουν τον Παπανδρέου.
    Θα τα καταφέρουν ή θα δώσουν την ευκαιρία κάποτε... ίσως, να ακουστεί και πάλι η φωνή της μαμάς στην Βουλή να λέει προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ω μεγάλοι στοχασταί των οφσόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΩΣ υπουργος ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕΣ .ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΛΟΥ ΠΕΣΕΙ.Ο ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ,ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ.ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. ΤΙ ΣΟΙ ,ΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.ΑΡΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ.ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΟΔΟΠΑΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ,ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΠΑΡΑΣΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναδημοσίευση

    Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

    ΕΠΕΙΓΟΝ—————–
    Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
    Κοινοποιηση,
    -Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
    -Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
    -Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
    -Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
    -ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

    Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

    Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
    Κυριες και Κυριοι,

    1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

    2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

    3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

    4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

    Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

    Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

    Δημητρης Αλευρομαγειρος,
    Αντιστρατηγος ε.α,
    Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ OIKONOMIKHΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:

    (α) Αντί για ΕΤΑΚ θα έχουμε ΦΜΑΠ

    (β) Όταν ζητήσουμε δάνειο για να καλύψουμε το έλλειμα, θα εκδώσουμε κρατικά ομόλογα χρώματος πράσινου αντί για μπλέ

    (γ) Όταν θα συναντήσουμε τους εκπροσώπους τηε Ε.Ε για να κλαψουμε ζητώντας παράταση για το δημόσιο χρέος, θα φοράμε πράσινα κουστούμια αντί για μπλέ

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση