GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανανέωση, καινούρια νοοτροπία, νέα νίκη...

Από την Μαίρη Ακριβοπούλου http://www.mary-a.gr/ . Σήμερα η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Μαίρη Ακριβοπούλου περιόδευσε το πρωί στην Ε...

Από την Μαίρη Ακριβοπούλου
http://www.mary-a.gr/
.
Σήμερα η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Μαίρη Ακριβοπούλου περιόδευσε το πρωί στην ΕΛΒΟ. Στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Ισραηλιτικής Κοινότητας. Στο μεταξύ, το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Μαίρης Ακριβοπούλου επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Μανώλης Μητσιάς, οικογενειακός φίλος της υποψήφιας, ο οποίος ευχήθηκε στην κ. Ακριβοπούλου καλή επιτυχία στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Κατόπιν ο Μανώλης Μητσιάς και η Μαίρη Ακριβοπούλου περιόδευσαν στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια η Μαίρη Ακριβοπούλου υποδέχτηκε στο γραφείο της φίλους και ψηφοφόρους, οι οποίοι της ευχήθηκαν από κοντά καλή επιτυχία.
H Μαίρη Ακριβοπούλου συνομίλησε επίσης σήμερα με...

μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος . Ενημερώθηκε για το έργο της εταιρίας, το οποίο παρακολουθεί τακτικά, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεατρική ομάδα των σπουδαστών, παραστάσεις της οποίας παρακολουθεί εδώ και χρόνια. Ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο του οικοτροφείου της Εταιρίας. Τον περισσότερο χρόνο τον αφιέρωσαν μιλώντας για τις ελλείψεις της πόλης μας, που, παρά τα βήματα που έχουν γίνει, μένουν ακόμα πολλά να γίνουν για να φτάσουμε να μένουμε σε μια πόλη που δεν κλείνει τα άτομα με αναπηρία στο σπίτι. Η Μαίρη Ακριβοπούλου δεσμεύτηκε να δώσει προτεραιότητα στα ζητήματα αυτά και να εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.
Επίσης, η Μαίρη Ακριβοπούλου συναντήθηκε σήμερα με τις κυρίες Ελένη Γερνά, μέλος του φιλοζωικού σωματίου «Άνθρωποι και Ζώα» της Νικήτης Χαλκιδικής και Βάσω Χατζημανώλη, από το «Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων». Συζητήσανε εκτεταμένα για τα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των ζώων στη χώρα μας, για τα φαινόμενα εγκατάλειψης και κακομεταχείρισής τους, για τα πειράματα σε ζώα, τη λαθροθηρία, τα άγρια ζώα που βρίσκονται σε ομηρία σε τσίρκο, καθώς η Ελλάδα είναι η μοναδική σε ένα σύνολο ανεπτυγμένων χωρών που δεν έχει ολοκληρωτικά απαγορέψει τα τσίρκο με ζώα, για την υπερπαραγωγή και υπερκατανάλωση κρέατος κ.α. Το συμπέρασμα ήταν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για την ευαισθητοποίηση της πολιτείας και του κόσμου για τα ζητήματα αυτά. Η Μαίρη Ακριβοπούλου διαβεβαίωσε, ότι, όπως ήδη καταθέτει εθελοντικά τις δυνάμεις της, θα δουλέψει ακόμα περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε τα προβλήματα αυτά να αντιμετωπιστούν όχι μόνο χάρη στην υπερπροσπάθεια των φιλόζωων εθελοντών, αλλά και με σωστό σχεδιασμό και τη συνδρομή της πολιτείας.
Στις 18:00 η υποψήφια βουλευτής περιόδευσε στην περιοχή των Πεύκων.
Στις 21:00 η υποψήφια βουλευτής, θα επισκεφθεί την Έκθεση «35 Χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ανδρέας Παπανδρέου» στην Καλαμαριά, την οποία διοργανώνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς, ενώ στη συνέχεια θα παραβρεθεί στην συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Λευκό Πύργο.
Κατόπιν, θα παραβρεθεί στο Party που διοργανώνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στην Πολίχνη.
Στο μεταξύ, η υποψήφια βουλευτής μίλησε χτες σε ανοιχτές προεκλογικές εκδηλώσεις στην περιοχή της Τούμπας και του Ευόσμου. Μεταξύ άλλων η Μαίρη Ακριβοπούλου επεσήμανε:
«Φίλες και φίλοι, σας γνώρισα στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Θα ήθελα να είμαι σε θέση να πω ότι από τότε κάναμε βήματα μπρος. Όμως η χώρα μας έκανε βήματα πίσω. Θα ήθελα να είμαι σε θέση να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω, εμπιστευτείτε την πολιτική. Όμως η πολιτική παλαιάς κοπής πέθανε. Θα ήθελα όταν σας δίνω το χέρι και συζητάμε, στο δρόμο, στα καταστήματα, στα καφενεία, στη λαϊκή, να σας πείθω ότι θέλω να προσφέρω. Όμως σας έχουν πάρει τόσα πολλά. Έχετε φορτωθεί στους ώμους τα ελλείμματα και τις ελλείψεις. Τα έχουν φορτώσει στον μισθωτό, στον μικρομεσαίο επιχειρηματία, στον συνταξιούχο, στον νέο που μένει άνεργος. Θα ήθελα να μη σας φαίνεται περίεργο, που θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική. Το μήνυμα του Προέδρου, του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν σαφές: ανανέωση. Καινούρια νοοτροπία. Νέα νίκη. Νέα αλλαγή. Ναι, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν.
Ξέρουμε τι θα πει ανεργία. Ξέρουμε τι θα πει εξαρτημένη εργασία.
Ξέρουμε όμως και τι θα πει όραμα. Και είναι σαφές, από τις εξαγγελίες του κινήματός μας, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, ότι ξέρουμε πώς να το υλοποιήσουμε. Οι νέοι αυτή τη φορά βγαίνουμε μπροστά. Τέρμα στην απαξίωση. Τέρμα στην αδράνεια. Θέλουμε να μπορούμε να κοιτάξουμε τους συνομίλήκους μας στα μάτια. Θέλουμε να έχουμε γόνιμο διάλογο με τις γενιές που προηγήθηκαν. Μας έδωσαν πολλά. Και τα λάθη τους μας έκαναν καλύτερους. Η πείρα τους είναι ο οδηγός μας. Η ιστορία τους ο πήχης που καλούμαστε να υπερπηδήσουμε. Και αυτό το άλμα θα πρέπει να είναι όχι απλώς μεγάλο. Θα πρέπει να είναι σπουδαίο. Φίλοι και φίλες δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ευτυχώς η Ελλάδα, όπως όλα δείχνουν, αλλάζει σελίδα. Κοντά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τίμησαν με τους αγώνες τους τολμώ να υψώσω τη φωνή μου κι εγώ, να σηκώσω κι εγώ τα μανίκια,
με τιμάει το ότι έχω πολλή δουλειά ξέρω ότι δε θα δοθεί σε κανέναν περίοδος χάριτος. Έφυγαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο λαός έδειχνε ανοχή σε προεκλογικά ψεύδη.
Να είναι θριαμβευτική η νίκη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ. Είναι στο χέρι σας. Και είναι στο χέρι μας, να δουλέψουμε σκληρά για να τιμήσουμε την ψήφο σας. Δεν είναι υπόσχεση, είναι ανάγκη.»
Το πρόγραμμα της Μαίρης Ακριβοπούλου για αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 έχει ως εξής:
· Επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ στις 09:00
· Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» και στο δημοσιογράφο, Βαγγέλη Στολάκη
· Επίσκεψη στην Express Service στις 11:00
· Επίσκεψη στο Ταμείο Εμπόρων στις 12:30
· Ομιλία στην περιοχή της Σταυρούπολης στις 20:00
· Παρουσία στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του Βαγγέλη Βενιζέλου
Το πρόγραμμα της Μαίρης Ακριβοπούλου για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου έχει ως εξής:
· Περιοδεία και συνάντηση με φίλους στο Κέντρο, την Καλαμαριά, την Σταυρούπολη, τη Νεάπολη, τις Συκιές, το Ελευθέριο – Κορδελιό και την Τούμπα.

10 σχόλια

  1. "Επίθεση με σπρέι από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε η τραγουδίστρια Σοφιά Παπάζογλου έξω από σταθμό του μετρό σήμερα.
    Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι πέταξε προεκλογικό φυλλάδιο που της δώσανε.
    Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματάς για αξιολόγηση της κατάστασής της."

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Από την Paliokostas Airlines Ltd.

    Φίλοι Νεοδημοκράτες.

    Δυστυχώς The Game is Over...
    Και ακόμα πιο δυστυχώς τα μέσα που διαθέτουμε είναι πλήρη, έτσι δεν θα μπορέσετε να αποδράσετε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα..

    Σας δίνουμε όμως χρήσιμες συμβουλές για το πως θα περάσετε τις πρώτες μέρες της απωλείας και πως θα ξεπεράσετε το σοκ δίχως θύματα και παρατράγουδα.

    1. Πηγαίνετε σε πάρτυ και γενικά όπου σας καλούν, να το ρίξετε έξω. Μια καλή ιδέα είναι να πάτε στο πάρτυ της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που σας καλεί..

    2. Απομακρύνετε και κρύψτε ή πετάξτε όλα τα πιθανά μέσα που μπορούν να σας βάλουν σε πειρασμό να αυτοκτονήσετε (μαχαίρια, πηρούνια, κουτάλια, τσεκούρια, σκοινιά, κορδόνια παπουτσιών, σαπούνια, σκάλες, κ.λπ.).

    3. Μετακομίστε έως αν παρέλθει η θλίψις σας σε ισόγεια σπίτια (π.χ. θυμηθείτε τι έπαθε ο κ. Χρήστος).

    4. Μη οδηγείστε για 3 χρόνια κανένα μέσον.

    5. Πετάξτε όλα τα φάρμακα και τα γεωργικά φάρμακα που έχετε σπίτι σας (ποντικοφάρμακα, Lexotanil, κ.λπ.).

    6. Αποφεύγεται τα αλκοολούχα ποτά. Δεν απάγουν την θλίψη, δεν βοηθούν.

    7. Διαβάστε τον σχετικό ψαλμό του Δαυίδ, (Μη επιλάθου Ρηγίλης).


    Η Palikostas Airlines φροντίζει για το καλό σας και σας υπόσχεται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα οργανώσει την απόδρασή σας, έστω και αν έχετε μπεί στη φυλακή..

    Σας ευχόμαστε καλή τύχη και σας υπενθυμίζουμε: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Για να θυμούνται οι παληοί κα να μαθαίνουν οι νέοι.

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει γεμισει το πεδιο του αρεωσ
    απο ομονοια εωσ κολιατσου και τερμα αλεξανδρασ με κηφισιασ

    ειναι γεματο πασοκτζηδεσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή κάποτε φαινόταν γυναικάρα, τώρα μάλλον πεσμένη τη βλέπω, θα είναι από τα βάσανα της προεκλογικής εκστρατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκολία να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...
    ΒΓΑΛΤΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ..ΣΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι έγκυος βρε τούβλο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "...στα γραφεία της Ισραηλιτικής Κοινότητας..";
    Τι μου θύμισες τώρα!
    http://www.youtube.com/watch?v=QU0K9MWVqs0

    Καπετάν Μακρής. Σε αυτούς δεν θα κάνεις μια επίσκεψη; http://www.nkusa.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση