GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πειρατές της δεξιάς...

6 σχόλια

  1. το 1974 οι τραπεζες ήταν κρατικές.
    έπρεπε να ιδιοτικοποιηθουν? ηταν ζημιογώνες?
    Αφου λοιπον διορισαν διοικήσεις ,ολα αυτα τα 35 χρονια έκαναν (ρεσαλτο στο ταβα με τα κουλουρια).
    τώρα που θα βρεθουν τα λεφτα?
    οποιος πιστεψε οτι θα γινει επιχειρηματιας και πηρε δανειο απο τα κλεμμενα λεφτα του ελληνικου λαου τωρα ας ρωτησει τη ντορα και τον κωστακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεοδημοκράτες αντίπαλοι της κορούλας είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αν χάσετε την αρχηγία της ΝΔ,όπως ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ, και οι πασοκσίδες βουλευτές στη βουλή όταν έγινε πρωθυπουργός ο μητσοτάκης από την μαμά με τα γιουβαρλάκια,ΤΟ Θρυλικό, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;
    Και επίσης όπως δήλωσε στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της, δεν θα ανεχθεί παρεούλες, πέραν των δύο κατά διεξαγωγή τυχόν συζήτησης θα ενεργοποιούνται οι δυνάμεις καταστολής του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Είμαστε άξιοι της τύχης μας....‏"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    - ΟΓΛΑΝ. χαρακτηρισμός των ΔΟΥΛΩΝ - ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΜΟΦΙΛΟΦΟΛΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΣΟΓΛΑΝ - ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ..ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα αυτα που συμβαινουν στην ΝΔ ειναι απεριγραπτα.
    Ολοι αυτοι σημερα που βγαζουν αγανακτηση και οργη ηταν κατα τα αλλα η ενωμενη παραταξη που θα εβγαζε την χωρα απο την κριση.
    Τελος παντων για χιλια πραγματα μπορεις να κατηγορησεις τον Ελληνικο λαο, για ενα ομως δεν μπορεις να του καταλογισεις λαθος ,το αισθητηριο και η αντιληψη του. Μπορει να πηρε 5,5 χρονια αλλα επραξε αυτο που επρεπε με τον καταλληλο τροπο.
    Ασφαλως η πραξη αυτη ξεμπροστιασε την γυμνια του κυβερνωντος κομματος καθως και την ανυπαρκτη πολιτικη του.
    Ισως αυτο να λειτουργησει θετικα στο κομμα της ΝΔ που ειναι ενα μεγαλο κομματι του Ελληνικου λαου και να ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να ξεκαθαρισουν τα πραγματα στο κομμα αυτο.
    Αλλα πως ? Μεσα στο κομμα αυτο υπαρχει το ονομα Μητσοτακης ειτε καλλυμενο ειτε αυτουσιο, τι μπορει να περιμενει κανεις απο αυτη την φατρια ? φοβαμαι πως αν ξαναγινει το κομμα ΝΕΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ η διασπαση ειναι προ των πυλων και ο σιωπηλος Καρατζαφερης περιμενει τους δυσαρεστημενους κσι τα μελη της Καραμανλικης πλευρας.
    Απο οποιο κομμα και αν περασε αυτο το ονομα διαλυθηκε ,καταποντιστηκε και παντα αυτοι στον αφρο χωρις ποτε να φταινε σε τιποτε.
    Τι να θυμηθει κανεις απο τον μπαμπα και τα βλασταρια του ολη η οικογενεια χρονια τωρα τρεφεται απο τις σαρκες του Ελληνικου λαου και το μονο που προσφερουν αυτοι ειναι ο αδιακοπος πλουτισμος των εαυτων τους.
    Ας προσεξουν καλα οι συνεδροι και τα μελη της ΝΔ που θα ριξουν την ψηφο τους γιατι δεν θα ειναι αμοιροι ευθυνων αν αυτο διαλυθει στα εξων συνετεθει.
    Οι μηχανισμοι του κομητα μπηκαν σε εφαρμογη εδω και καιρο πριονιζοντας τον Καραμανλη.
    Ποιοι ηταν τα πρωτοκλασατα στελεχη που παροτρυναν τον Καραμανλη στην πιο εξευτελιστικη ηττα πολιτικου αρχηγου? ο κουφος και το βαμπιρ η θυγατερα του κομητα.
    Ο πρωτος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια και νυφη του μεσονυκτιου εθεσε πρωτη πρωτη υποψηφιοτητα για αρχηγος.
    Αν αυτο που συνεβη δεν ειναι σεναριο Μητσοτακη τοτε ειστε βαθεια νυχτωμενοι.
    Προσοχη ο δρακουλας ειναι προ των πυλων ξανα στην αρχηγια και αυτο φερνει ασχημες μνημες σε πολλους απο εμας που γνωριζουμε καλα το ονομα αυτο και το τι πραγματευεται.
    Υπαρχουν ικανοτατα στελεχη στην ΝΔ να αναλαβουν την ηγεσια του κομματος και να φερουν εις περας το εργο τους χωρις δολοπλοκιες και παρασκηνιο.
    Αυτα τα λιγα απο ενα πολιτη που ανηκει στον μεσαιο χωρο και δεν φοραει παρωπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση