GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φταίει το διαδίκτυο" - το λέει και η γιαγιά μου...

Aπό το http://ibisclub.blogspot.com/ Η είδηση για την αποτροπή 14 αυτοκτονιών σε διάστημα 3 μηνών(συγκρατήστε τη διάρκεια) σίγουρα αποτελεί ...

Aπό το http://ibisclub.blogspot.com/

Η είδηση για την αποτροπή 14 αυτοκτονιών σε διάστημα 3 μηνών(συγκρατήστε τη διάρκεια) σίγουρα αποτελεί άλλη μια επιτυχία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Με την δημοσίευση της είδησης έτρεξαν όλοι οι διαδικτυακοί ψευτοπατρώνες να αναδημοσιεύσουν, να αναρτήσουν και να ενημερώσουν με γνώμονα πάντα "εμάς". Τους αναγνώστες και τους διαδικτυακούς επισκέπτες σε blogs, social media και portals. Προασπίζονται και υπερασπίζονται το διαδίκτυο με την ουσιαστική επιχειρηματολογία να απουσιάζει διακριτικά. Πάντα διακριτικά.
Βέβαια εμφανίστηκαν απόψεις με πολιτικό υπόβαθρο. Αναμενόμενο και απελπιστικά γραφικό. Μα δεν κουραστήκαν να τοποθετούν πολιτικό μανδύα σε ό,τι και αν συμβαίνει; Βλέπεις ο καθημερινός αγώνας για ένα post είναι αμείλικτος, ισοπεδωτικός, αποσκοπώντας σε μερικά κλικ δημαγωγίας, επισκεψιμότητας και διαδικτυακού image. Και όμως δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες από το τέλος ενός καλοσχεδιασμένου εκλογικού ρεσιτάλ από blogs, εφημερίδες και κανάλια.
Και μέσα σε όλα αυτά, ο βαθιά νυχτωμένος πολιτικός μετά από δηλώσεις παραδοχής σε βρετανικά μέσα, καπηλεύεται με πολιτική μαεστρία το έργο και τον κόπο της πιο αξιόλογης υπηρεσίας της ελληνικής αστυνομίας. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει να επιδείξει μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Η αποτροπή των αυτοκτονιών προέκυψε μετά από εργασία και έρευνα μηνών, μιας και αποτελεί διαδικασία που απαιτεί χρόνο και συνεχή εγρήγορση. Δείτε τι μπορεί να συμβεί στην αντίθετη περίπτωση.
Αλλά, ποιος από όλους αυτούς έχει την πνευματική διαύγεια, την θέληση, να παρουσιάσει και ίσως να εκθειάσει το έργο της συγκεκριμένης υπηρεσίας; Κανείς! Καμία αναφορά, κανένα post. Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι...

άλλη μια φορά. Ενδεικτικά αναφέρω το "εικονικό" κλείσιμο "δημοφιλούς" blog που όλοι έτρεξαν να υπερασπιστούν αποδεικνύοντας περίτρανα την παντελή έλλειψη διαδικτυακής γνώσης.
Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το διαδίκτυο, τρώνε τα λυσσακά τους και μάχονται για τις ελευθερίες του διαδικτύου. Κολυμπούν στα συμφέροντα και τα περιττώματα. αρουραίοι, blogoδημοσιoγράφοι και στρατιωτάκια της μόδας που αναζητούν την παραφιλολογία, τη λασπολογία φέρνοντας τελικά την δυσοσμία.
Με αυτό τον τρόπο χάνεται η ουσία, κανείς δεν βλέπει την ουσία, μάλλον αδυνατεί να την δει ή ακόμη δεν θέλει να την δει.
Παράλληλα, άλλη μια εφημερίδα εμφανίστηκε με εξώφυλλο που κατακεραυνώνει το διαδίκτυο.Και πάλι δεν έχει περάσει παρά λίγος καιρός από αντίστοιχα πρωτοσέλιδα. Ο ελληνικός τύπος ζει και απολαμβάνει τον δικό του ξεχωριστό τεχνολογικό μεσαίωνα. Τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από τον κιτρινισμό και την δημαγωγία άλλης μιας στρατευμένης φυλλάδας; Γιατί αυτό δεν είναι εφημερίδα.
Κάποτε, ένα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ, ανέφερε χαρακτηριστικά "Φταίει ο ΟΤΕ"
Πλέον βρήκαμε την απάντηση-παραλλαγή "Φταίει το διαδίκτυο" - Το λέει και η γιαγιά μου!!.

4 σχόλια

  1. ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Η ΒΑΣΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΛΟΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ..Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ........

    1. Ουτε ο ποιό αιμοδιψής Ρωμαίος Αυτοκράτωρ καί οί Πραιτωριανοί του δέν θά μπρούσαν νά συλλάβουν αυτό το σχέδιο αποπροσανατολισμού τού οχλου του από τά τεράστια προβλήματα του τά οποία εξαπατόντας τον τού υπεσχέθη οτι θά τά λύση σέ ..100ημέρες…..(sic)
    από το νά ριξη βορά στά λεοντάρια τού Κολοσσαίου 40.000 δυτυχισμένα πλάσματα τού μισθού τών 450 Ευρώ πρός τέρψιν καί υπέρατην ηδονήν ( μέχρι εκσπερματώσεως κατά τούς ψυχαναλητές ) τού εκδικητικού οχλου του.

    Το κακέκτυπο αυτό ασήμαντων καί στυγνών Ρωμαίων Αυτοκρατόρων μέ μέγιστη δειλία ανακοίνωσε μέσω τών Πραιτωριανων του οτι ρίχνοντας βορά στά λεοντάρια τού Κολοσσαίου 40.000 δυτυχισμένα πλάσματα τού μισθού τών 450 Ευρώ θά εξοικονομήση 20.000.000 Ευρώ
    ενώ τήν ιδια στιγμή, λογω τής αναξιοπιστίας του, Διεθνείς Χρηματοπιστωτικοί Οικοι υποβαθμίζοντας τήν πιστοληπτική θέση μας χρεωνόμαστε 70.000.000.000 Ευρώ .

    Χαίρε Καίσαρ !!!!! Οι Βρούτοι αναμένουν !!!!!!

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ !
    ΑΠΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δειτε τωρα επι καθεστωτος πασοκ ποσοι πασοκοι θα σαλταρουν με τις μαλακιες του γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κόμματα βρίσκονται σε κρίση. Η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε νέους ψηφοφόρους, έμεινε στάσιμο. Το ΚΚΕ μειώθηκε και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απλώς διασώθηκε. Ο ΛΑΟΣ είδε τις μεγάλες του προσδοκίες να διαψεύδονται. Και το χειρότερο, τα κόμματα έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, των ίδιων των οπαδών τους.
    Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
    Κάτι αλλάζει σε βάθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αφού, όπως είδαμε, τα άλλα κόμματα δεν απορρόφησαν τη δυσαρέσκεια. Ο δικομματισμός φαινομενικά διατηρεί την ισχύ του αλλά τα ποσοστά απατούν. Η ιδέα «να πάρουμε την κυβέρνηση» δεν ασκεί την παλιά ακαταμάχητη γοητεία της, όχι σε όλους. Ίσως το φαινόμενο είναι προσωρινό αλλά αν τα κόμματα δεν «πάρουν το μήνυμα» θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
    Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων. Στο πρόβλημα θα προσκρούσει σύντομα και το ΠΑΣΟΚ. Η οποιαδήποτε συναίνεση με στόχο να συνεχιστεί ή ίδια οικονομική πολιτική θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με θύμα, πλέον, τη σημερινή κυβέρνηση. Συνυπεύθυνα για την κρίση και τα δυο κόμματα, θα πληρώσουν, το ένα μετά το άλλο, την αδυναμία τους να οδηγήσουν στην έξοδο.
    Η αποστασιοποίηση των «συντηρητικών» από τη ΝΔ συνοδεύτηκε από την άρνηση των «προοδευτικών» να συνταχθούν και να διογκώσουν, αριθμητικά, το ΠΑΣΟΚ. Η συμπεριφορά είναι κοινή και οφθαλμοφανώς ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση