GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί μαθητικών παρελάσεων...

Τώρα με το (μέχρι πότε;) παγιωμένο καθεστώς των μαθητικών παρελάσεων το ποιο σωστό θα ήταν όλοι οι μαθητές να είναι ντυμένοι στο χακί. Έτσι ...

Τώρα με το (μέχρι πότε;) παγιωμένο καθεστώς των μαθητικών παρελάσεων το ποιο σωστό θα ήταν όλοι οι μαθητές να είναι ντυμένοι στο χακί. Έτσι θα μάθουν να είναι ποιο αποτελεσματικοί υπάκουοι πολίτες στην όποια εξουσία αργότερα στη ζωή τους. Τι κρίμα, αυτή η φασιστική συνήθεια των μαθητικών παρελάσεων αρχής γενομένης από την εποχή του γερμανόφιλου ναζιστή Ιωάννη Μεταξά εξακολουθεί να υπάρχει και να γαλουχεί τις νέες γενιές. Και ορισμένοι γονείς ειδικά στην επαρχία χαίρονται να βλέπουν τα παιδιά τους σε άγημα!
Διονύσης Στ.

80 σχόλια

  1. Μάλλον δεν θα ξέρεις ότι η παρέλαση δεν γίνεται για να ικανοποιηθεί ο κάθε στρατόκαυλος αλλά για να τιμήσουμε τους ήρωες και αγωνιστές που θυσιάστηκαν το '40 για αξίες όπως η Ελευθερία και η Δημοκρατία.

    Τα κόμπλεξ σου να τα βγάλεις αλλού και όχι στους επαρχιώτες φιλαράκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαγωθηκατε ρε καραγκιοζηδες.Ρε μειοψηφιες,ρωτησατε τον κοσμο;Εμεις τις γουσταρουμε.Κι αν δεν ηταν ο φασιστας ο Μεταξας ηλιθιε,θα επαιρνες τωρα πιπες στον εγγονο του Γκαιμπελς και του Τσιανο.Αντε μαλακες που θελετε και αναρτησεις με τις ασυναρτησιες σας.Μαλακομπουκωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι σε δίδαξε ο Πάτερ Στάλιν, να
    αποκαλείς τους εθνικόφρονες φασίστες και τους κομμουνιστές πατριώτες. Α. Ρε χάλια,,,,,,,
    Ο Ιωάννης Μεταξάς....
    Δι΄ Αυτoύ η Τιμή , η Δόξα
    και το Μεγαλείον της Ελλάδος κατα
    τον Δεύτερον Παγκόσμιον Πόλεμον.
    Αλλά, ήταν και ο θεμελιωτής εις την Κοινωνικήν πολιτικήν της Ελλάδος.
    Κι άσε, τα πασοκομμουνισταριά να τον κατηγορούν.Είναι αγνώμονες
    και υποθάλπτουν τρομοκράτες,
    που τους χρησιμοποιούν για ιδιοτελείς σκοπούς. Και τούτο,
    διότι ξεύρουν,ότι η Δημοκρατία
    δεν συνάδει με τον σοσιαλισμό [κομ-
    μουνισμό].Διότι η Δημοκρατία είναι
    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ενώ, ο Κομμουνισμός[σοσιαλισμός], είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    Άρα, καλύτερα μία Δημοκρατική Δικτατορία,παρά ένα κομμουνιστοσοσιαλιστικό Καθεστώς.
    Διότι το μεν πρώτον συσπειρώνει τον Ελληνισμό και το πολίτευμα της Δημοκρατίας, ενώ το δεύτερο
    διαλύει την Δημοκρατίαν και
    καθεστωποιεί τον κομμουνισμό,ήτοι
    την τρομοκρατίαν ,την εκτέλεση
    των Δημοκρατών δια την εύκολή
    διοίκηση. Βλέπε , Πηγάδα Μελιγαλά,
    τη σφαγή τών Αθηνων,την επίθεση
    για να συρρρικνώσουν την Ελλάδα
    με το συμμοριτοπολεμο , η ειδηχθεστέρα μορφή της ανθρώπινης θηριωδίας.
    Αναντιρρήτως η απαγωγή των ομήρων υπήρξε το αποκορύφωμα της κομμουνιστικής ανανδρίας.Χιλιάδες άνθρωποι, νέοι, γέροι, γυναίκες, ακόμη και μικρά παιδιά, εσύροντο κατα φάλλαγγες απελπισμένοι έως θανάτου..Κατά την εξαντλητικήν πορείαν προχωρούσαν μέσα στα χιόνια και τις λάσπες, πολλοί αν όχι οι περισσότεροι ανυπόδητοι, άλλοι χωρίς χειμερινά ενδύματα που είχαν αφαιρεθεί απο τούς βασανιστές τους, πεινασμένοι και φοβισμένοι μέσα το διαπεραστικό δεκεμβριανό κρύο. Όπου σταματούσαν ο εξευτελισμός της ανθρωπίνης υποστάσεως τους περίμενε .Μεταξύ των ομήρων διακεκριμένοι καθηγητές και επίλεκτα μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Η Κα Λέλα Μεταξά, σύζυγος του Εθνικού Κυβερνήτου, Ιωάννη Μεταξά, ο βιομήχανος Γ.Ησαίας, ο δικηγόρος Κορωναίος, οι καθηγηταί Κ.Παπαιωάννου (Φυσικομαθητικής) και Δ.Χονδρός (Φυσικός) του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο αρχιμουσικός της Λυρικής Λεωνίδας Ζώρας ο πρύτανις του ΕΜΠ Ι. Θεοφανοπούλος, ο εισαγγελεύς Κουτρουμπούσης, ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ευλόγιος Κουρίλας, ( που συνέγραψε το συγκλονιστικό πόνημα –μαρτυρία «Δεκεμβριανή Τραγωδία των Ομήρων») και αμέτρητοι άλλοι., που δεν γαλήνεψαν ποτέ. Παντοτινά αγνοούμενοι, σε αγνωστους τάφους.
    Ας μάθουν , όμως,"" η Ελλάδα ποτέ
    δεν πεθαίνει"".
    Και απορώ, διατί επικαλούν την Δημικρατίαν, αφού δεν την πιστεύουν,αρά , υποκρίνονται
    Είναι υποκριτές...........
    Είναι ανθέλληνες

    Ζήτω η 28 Οκτωβρίου 1940!!!!!
    Ζήτω η Ελλάς.
    Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία

    Dr Ken

    28 Οκτ 2009 6:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ στ. αρχίδης.

    η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσου ρε Λάκη!!!
    Προοδευτικέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε γαμησου διονυσακη...ασχολεισου με τιποτα αλλο παπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NAI.. NAI.. AKOY EKEI MΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !!

    ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΑΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.....

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ
    ΣΤΥΛ Διονύση Στ.... ΠΟΡΔΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα, όπως και κάθε χρόνο, η πολιτική ηγεσία του τόπου «τιμήσε» το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Φόρεσαν τα καλύτερα κοστούμια, τις ακριβές τους γραβάτες, το σοβαροφανές τους ύφος και παρέλασαν μπροστά από τις κάμερες λαι είπαν κι αυτοί κάτι… Μίλησαν ως νεοέλληνες για τον «νέο πατριωτισμό» για τα νέα ιδανικά, της ισότητας, της προόδου, της «ανεκτικότητας». Κάποιοι είπαν ακόμα για το ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας και τον αγώνα ενάντια στον φασισμό. Είπαν πως το ΟΧΙ ανήκει στον λαό που πολέμησε τον φασισμό. Κανείς δεν ανέφερε τον Ιωάννη Μεταξά και φυσικά κανείς δεν θα είπε ότι στην Ελλάδα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 υπήρχε «φασιστικό» Καθεστώς. Και όλοι μαζί θα αισθάνονται μεγάλοι και υπερήφανοι σαν να είπαν ο δικό τους «ΟΧΙ» σε μια κρίσιμη ιστορικά στιγμή…

    Το πρόβλημα με όλους αυτούς, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει να λένε πάντα Ναι. Λένε «Ναι» στην Κομισιόν και την Ε.Ε., λένε “Yes” στους Αμερικανούς (καμιά φορά και «Ευχαριστούμε…»), λένε «Ναι» στην ένταξη της τουρκίας στην Ευρώπη, «Ναι», στο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο μας, «Ναι» στα σκόπια για το όνομα της Μακεδονίας μας (ο γεωγραφικός προσδιορισμός παραμένει σε εκκρεμότητα), «Ναι» στους τραπεζίτες, στους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες στη διαβρωση της Ελλάδος απο τους λαθρομεταναστες και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό…

    Άλλωστε οι άνθρωποι διαχειριστές είναι και κανείς εξ αυτών δεν διαθέτει χαρακτηριστικά Ηγέτη πλην ίσως του κ Παπύλια. Γι’ αυτό και η Ιστορία θα τους βάλει στο περιθώριο. Σε εκατό χρόνια ποιος θα θυμάται κάποιους που δεν ύψωσαν ποτέ το ανάστημά τους, όσο μικρό και αν ήταν; Αντιθέτως, το έπος του ’40 και το ΟΧΙ του κυβερνήτη Μεταξά θα είναι αιώνιο. Όπως αιώνια θα είναι όλα τα ΟΧΙ των Ελλήνων που δεν λογάριασαν «επιπτώσεις», δεν αναζήτησαν συμβιβασμούς, δεν έψαξαν δικαιολογίες.

    Έχουν άραγε αλλοιωθεί ψυχικά οι Έλληνες που λένε όχι στο «Όχι»; Ίσως να είναι κι έτσι. Πρέπει να πιστέψουμε ακόμα στην Δύναμη αυτού του παράξενου λαού. Στα Όχι των Ελλήνων που βρίσκονται στην θέλησή του για Ελευθερία και Ανυπακοή σε γραικυλους. «Φθάνει μια Ιδέα να το πει…» για να ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργο της γενικής σαπίλας, τα χρέη των τραπεζών, τις δόσεις των πιστωτικών καρτών, τις ίντσες της τηλεόρασης και τα κυβικά των αυτοκινήτων. Φθάνει μια Εθνική Πρωτοπορία και να θεριέψει η φλόγα του Πατριωτισμού για να πούμε κι εμείς τα δικά μας «ΟΧΙ»: στους δειλούς και τους συμβιβασμένους, στον εθνομηδενισμό, στην ξενοκρατία, στην υποτέλεια και τον ραγιαδισμό… ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέχασε ο μαλακας να μας πει οτι η συνηθεια των παρελασεων ειναι και κομμουνιστικη και μαρξιστικη και κινεζικη και κουβανεζικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ..ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΓΚΡΑΤΣΙ ΣΤΟ κ.ΣΗΜΗΤΗ Ή ΣΤΟ κ.ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΜΕΤΑΞΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ..ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ..ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ..ΤΟ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΕΠΙΕΙΚΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kala με αυτες τις βλακειες παμε κατα
    διαολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε κύριε, να απαρνηθούμε δηλαδή την ιστορία του έθνους μας? Νομίζω είναι υπερβολική η νοτροπία περί φασισμού όσον αφορά στις παρελάσεις. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι μικροι μεγαλοι στο καφενειο.
    Ψευτοδιονυση αλλαξε τροπαρι δεν σε
    παιρνει.
    ο γερμανοφιλος μεταξας ο τουρκποφιλος
    εσυ και βατικανοαμερικανοεγγλεζοφιλος
    δεν πας κατα ανατολη μερια
    για κανενα τσιφτελ-γκαρντασσ στο
    συγγενη σου ερντογαν-κεμαλ
    για να αισθανθεις στο σπιτι σου?
    ασε τους μεταξαδες να τους εχουμε
    εμεις εσυ με τους δικους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί δεν διαδηλώνουμε όλοι για τους αστυνομικούς που εδώ και ένα χρόνο τους εκτελούν εν ψυχρώ;

    Ποιά είναι η θέση της ελληνικής κοινωνίας μετά από τέτοια γεγονότα;

    Η κοπέλα είχε άλλη ψυχή από τον Αλέξη, επειδή φορούσε μπλε στολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε καταλαβα που ειναι το κακό?
    Το προβλημα σου ειναι ο Μεταξάς ή οι παρελάσεις?
    Δηλαδη ολα τα παιδάκια που σημερα με ενθουσιασμό και χαρά παρέλασαν ηταν φασιστάκια?
    Επειδη τυχαίνει να μεγαλώνω παιδί σε πληροφορώ ότι ειναι ήδη αρκετά ανυπάκουα σε όλους τους τομείς.
    Μακαρι να μπορουσαν οι παρελάσεις να τα κάνουν πιο υπάκουα αλλά δυστυχώς δεν εχουν τοσο μεγάλη επιρροη! Οπότε εσυ που θες τα παιδιά σου ανυπάκουα,μη φοβασαι τις παρελάσεις.

    Εγώ σημερα ειδα στα ματια των παιδιών ενθουσιασμό, υπερηφάνια, συνεργασία, αγαπη για την πατρίδα και τη σημαία, και φυσικά αποδοση τιμής στα νεκρά ελληνόπουλα του 1940.
    Εσυ που ειδες το φασισμο? Μηπως βλεπεις φαντάσματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν υπήρχε βραβείο Νόμπελ μαλακίας , σίγουρα θα το έδιναν σε σένα για την ψευδοκουλτούρα σου και τις προοδευτικές σου ιδέες. Τα δικά σου παιδιά αν έχεις ή πρόκειται να αποκτήσεις μην τα αφήσεις να παρελάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτω τα ξερά σας από τις παρελάσεις

    Ανθεί η ανθελληνική προπαγάνδα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τις καθιερωμένες παρελάσεις. Πολλοίμαθητές αντιμετώπισαν με δυσάρεστη έκπληξη τα απολιθώματα του Παρισινού Μάη και της γενιά των λουλουδιών, τους δασκάλους τους δηλαδή, να μονολογούν και να αποκηρύσσουν την διαδικασία των παρελάσεων, χαρακτηρίζοντας τις ως “φασιστικές”. Από την άλλη βεβαίως οι ίδιοι είναι που ωθούν αλλοδαπούς μαθητές να συμμετάσχουν σε αυτές, όχι επειδή δεν τους ενοχλεί αν οι αλλοδαποί εξελιχθούν σε Φασίστες, αλλά επειδή έτσι νομίζουν ότι με την ύπουλη λογική της “αναμίξεως”, θα καταφέρουν και κάτι. Ακόμη, πολλοί δημοσιογράφοι με το γλοιώδες ύφος του κακομοίρη, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι ΥΠΕΡ των παρελάσεων, κοιτάνε να το περάσουν με πλάγιο τρόπο για να διατηρήσουν και την τυπική υπόληψη που τους παρέχει το άκρως εξουσιαστικό επάγγελμά τους. Δική μας πάγια θέση είναι ότι οι παρελάσεις πρέπει να αποτελούν υποχρεωτική διαδικασία για κάθε Έλληνα μαθητή, διαδικασία που τιμάει την προσωπικότητά του μέσω του αναστήματός του και μέσω όλων αυτών που πρεσβεύει αυτή η τελετουργία, σε αντίθεση με political correct τύπους που επιθυμούν νεκροζώντανους νέους, εθισμένους σε καταχρήσεις, ναρκωτικά και στον σύγχρονο τρόπο ζωής γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΠΩΣ ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ.
    το διονυσάκι ΚΑΛΕ που διονυσίζεται με ένα 20 ευρω, στα όρθια.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
    ΑΛΛΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝκώλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Γιατί δεν διαδηλώνουμε όλοι για τους αστυνομικούς που εδώ και ένα χρόνο τους εκτελούν εν ψυχρώ;

    Ποιά είναι η θέση της ελληνικής κοινωνίας μετά από τέτοια γεγονότα;
    ...."
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ , ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑΤΕΣ. ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΡΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διονυσακη στις παρελασεις μπορει να βρεις κανεναν κολομπαρα και να ευτυχυσεις. Γι αυτο να μην καταργηθουν και να πηγαινεις να παρακολουθεις. Καλα γαμισια ασχημε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όπως είδες, Διονυσάκη, σού τήν πέσανε οι Εθνικόφρονες καί, κρύψε τόν πισινό σου γιατί δέν τόν βλέπω ... ακέραιο.

    Εγώ, όμως , δέν στέκομαι στά εθνικοφρονικά τους ή στά αντιΜεταξικά τά κομπλεξικά τά δικά σου. Στό κάτω - κάτω, αγράμματος είσαι καί εσύ, καί η φυγοπονία σου καί η δυσκολία αντιλήψεώς σου, έχει διαγνωσθεί πλειστάκις : "..ποιο σωστό..., ποιο αποτελεσματικοί ...".
    Αγράμματος συντάκτης - δημοσιογράφος είσαι.

    Στέκομαι όμως στήν βλακώδη, επικίνδυνη αριστερίστικη προτροπή σου, νά κακίζεις τούς : "αποτελεσματικοί υπάκουοι πολίτες".

    Βρέ κακόμοιροι αναρχοδήθεν, η υπακοή στό δημοκρατικό Κράτος είναι προϋπόθεση επιβίωσης τών αδυνάτων, σήμερα, πάντοτε καί εις τούς αιώνας τών αιώνων.

    Εάν οι πολίτες είναι ανυπάκουοι καί ρέμπελοι, τό Κράτος διαλύεται καί τό τρών οι γείτονες. ΚΑΝΟΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οι παρελάσεις των μαθητριών είναι ιδιαιτερα στις επαρχιακές πόλεις μια ευχάριστη διασκέδαση δυο φορες τον χρόνο αναμεσα σε τσιπουράδικα και στην τηλεόραση. πόσοι και ποιοι κατεβαίνουν για τις παρελασεις των μαθητών στην πλατεία Συντάγματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ
    ΕΤΣΙ ΤΗΝ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    1. ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ [ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ]
    2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    3. ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ[Α] ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ[Η] ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ[ΤΡΙΑ] ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ 1/5 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ[ΤΡΙΩΝ] ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ
    4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    5 ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ [ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ] ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΑΚΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ[ΤΡΙΕΣ]
    6. ΚΑΙ Η ΟΡΓΟΥΛΙΑΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΥΜΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΠΟΙΑ ΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΓΙΟΡΤΕΣ
    2. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΣΚΟΝΑΚΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παρελάσεις είναι σήμερα μια πρώτη ευκαιρία πλάκας, οφθαλμόλουτρου, επίδειξης και γενικότερου χαβαλέ, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές. Και όπως ξέρουμε καλά ο μέσος Ελληνας και η μέση Ελληνίδα δεν χάνουν ποτέ τέτοιες ευκαιρίες όταν τους προσφέρονται, είτε είναι στην παραλία της Μυκόνου, είτε στο club/μπουζούκια της παραλιακής, είτε στην ....παρέλαση.
    αν είχαμε σήμερα λόγο να αγαπάμε την πατρίδα και το έθνος μας δε θα προσπαθούσαν κάποιοι με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα ενθύμια του ένδοξου παρελθόντος για να μας θυμίζει ότι είμαστε τιμημένο έθνος. Θα το τιμούσαμε ούτως ή άλλως (το παρελθόν) με την καθημερινή μας στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΨΕΥΔΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ..Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...ΠΟΝΑΕΙ Ε??ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ??ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΜΑΤΙΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ..ΕΠΙΝΕΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολλοί φίλοι αναγνώστες αναρωτιούνται πoιοί να είναι οι Bloopers...

    Ποια να είναι αυτά τα μεγάλα πνεύματα που απαντούν συχνά μέσα στο press-gr…

    Αν και οι λέξεις είναι πτωχές να περιγράψουν το μεγαλείο που κρύβεται πίσω από αυτούς τους μικρούς πατέρες του διαδικτυακού σαδομαζοχισμού, ας κάνω μια προσπάθεια…

    Καταρχήν δεν είναι ένας ο Blooper Team αλλά πολλοί. Το λέει και το όνομα βέβαια…

    Μην τους ρωτάτε φίλοι μου για τις απόψεις τους… Δεν θα σας τις πουνε ποτέ!

    Πληρώνονται από το ΚΙΣ για να θάβουν οτιδήποτε Ελληνικό - φιλελληνικό, να βρίζουν οποιονδήποτε αγαπά αυτή τη χώρα και γενικά όποιον αγαπάει την ελευθερία και την δημοκρατία.

    Διαβάζουν ΟΛΑ τα ποστς, ΟΛΑ τα σχόλια!
    Παίρνουν 20 σεντς για το κάθε ποστ εδώ μέσα.

    Τα χόμπι τους είναι ο αυνανισμός, το πλέξιμο σταυροβελονιά και το ψάρεμα τσιπούρας μονοδόλι.

    Στον ελεύθερο χρόνο τους αυνανίζονται μανιωδώς, όπως και ο Γάλλος συγγραφέας Φλωμπέρ (στην περίπτωση των Bloopers μένει μόνο να μάθουν να γράφουν)

    Μην τους υποτιμάτε φίλοι αναγνώστες!
    Πρόκειται για αληθινούς βιρτουόζους της παλάμης!
    Μικρούς τιτάνες της αυτοϊκανοποίησης!

    Αν το τρόμπινγκ ήταν άθλημα, αυτοί θα ήταν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές!

    Για να φτιαχτούν ντύνονται πολιτικοί και αφού βγάλουν πολιτικούς λόγους και λογομαχίσουν (πάντα με επιχειρήματα) παρτουζώνονται ασυστόλως.

    Καμιά φορά σκάνε και κάνα μπάφο…

    Είναι χρόνια στο κουρπέτι!

    Ξεκίνησαν πολύ νέοι από το τραγούδι με την μπάντα «The Bloopers Team», αλλά για να γεμίσουν το μαγαζί και να βγάλουν τα προς το ζειν, αναγκάστηκαν στο τέλος να κάνουν σεξ επί σκηνής με υπέρβαρες γυναίκες…

    Όμως η μοίρα τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και αφού δεν τα πήγαιναν καλά με το τραγούδι, ανακάλυψαν πως υπάρχει και άλλος τρόπος να βγάλουν λεφτά με το στοματάκι τους…

    Και έτσι αυτά τα νέα παλικάρια πέσανε στα πλοκάμια της πίπας… Δεν ξέρουν κι αυτοί πόσα χιλιόμετρα πούτσες ρούφηξαν! Τι Σαλέας και πράσινα άλογα! Το κλαρίνο έπαιζε και στις ψηλές και στις χαμηλές νότες! Άμα το κατέχεις το όργανο…

    Συχνά παίζανε σε γκέι τσόντες χαμηλού προϋπολογισμού με μουσική υπόκρουση συνδυασμούς Σοφίας Βέμπο, Διονύση Σαββόπουλου και Iron Maiden.

    Στο ζενίθ της επαγγελματικής τους καριέρας φτάσανε με την ταινία ο «Ρομπέν των Ψωλών» όπου τον έπαιρναν από αυτούς που την είχαν μεγάλη, και τον έδιναν σε αυτούς που την είχαν μικρή.

    Τι να λέμε τώρα αγαπητοί αναγνώστες…
    Τρέμε Τίντο Μπρας!

    Τι ωραίες εποχές κι εκείνες!!!

    Μετά βγήκε το press-gr…

    Ελπίζω να σας κάλυψα παιδιά…
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Bloopers είστε έξω ακόμη? Πότε θα σας τσιμπήσουν εσάς? Οσονούπω ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΟΝΥΣΗ

    ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ !!!

    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΩΝ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ....

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μεγαλύτερος φασίστας από σένα δεν πρέπει να υπάρχει άρα δε δικαιούσαι να μιλάς για φασιστικά έθιμα. Γιατί έτσι και στη χούντα η μειοψηφία κυβερνούσε, έτσι και τώρα μόνο που η μειοψηφία είναι της "αριστεράς" ο Θεός να την κάνει αριστερά. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ !!!!!!! ΓΥΑΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ..... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ...

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 29 Οκτ 2009 3:28:00 πμ


    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!!


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @3.28

    ευχαριστούμε τον Στόκο® και την Χρυσή Ομελέτα για τις παρατηρήσεις.

    Πραγματικά είχαμε την απορία που να ήταν άραγε ο πρώτος της παρέλασης, που να βρισκόταν άραγε ο Εθνικός Μαλάκας.

    Τώρα που επιτέλους ήρθε, ας αρχίσει η παρέλαση της Υβρεοπομπής...

    ./snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν πας να ρουφηξεις κανενα εβραικο κολο ρε Bloopers. Κανεις δεν σε διαβαζει γιατι σε εχουν διακωμωδησει οι παντες.

    Τζαμπα τα 20cents που παιρνεις απο την επιτροπη για καθε ποστ σου αφου σε γραφουν ολοι στα ελληνικα μπαλακια τους.

    Τα παιδια τις σφαλιαρας ειστε εδω περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 9.42,
    είσαι καί βλάκας.Έγραψες
    /////////////////////////////////
    ΑΡΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΩΣΤΑ.
    ////////////////////////////////
    Ότι γράφεται στά bloggs παρακολουθείται.
    Πιστεύεις ότι ο Καψάμπελης δέν θά
    υποχρεωθεί νά δώσει τόν IP σου?
    Καί videonet νά ήταν σέ βρήκαν.
    Όσον αφορά τούς "κολοχωριάτες",
    έχεις τήν υπόκλιση καί τό χειροφίλημα
    μου,μπουρζουά αριστοκρατάκο,πού
    διαχωρίζεις τούς ανθρώπους.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 40,ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΉ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 29 Οκτ 2009 12:37:00 μμ


    ΩΡΑΙΟΣ !!!!!!!!


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ


    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ BLOOP.
    ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. σκεψου να ειχε πει το οχι κανα σοσιαλοκομουνιστης τι θα γινοταν μεχρι σημερα ακομα και πετρες θα ειχαν παρει το ονομα του τωρα βεβαια που το ειπε ι ιωαννης μεταξας ο δικτατορας ο φασιστας τα πραγματα περιπλεκονται λιγο σας φερνουν σε αμηχανια μα καλα αυτος δεν ηταν φασιστας μα βεβαια.... μα τοτε πως ειπε το οχι στους.....φασιστες....ρε γαμωτο σας χαλαει τη δουελια και τα παραμυθια που λετε στους νεοτερους δυστηχως για σας αθεοι κομουνιστες το οχι το ειπε ο μεταξας και μετα ακολουθησε ο ελληνικος λαος δυστηχως για σας το εγκλημα του μελιγαλα το κανατε εσεις την εκτελεση των καλαβρυτω παλι εσεις τη σφαγη στο διστομο παλι εσεις και τοσα αλλα αναδρα εγκληματα παλι εσεις ας ειναι καλα εκεινοι που πολεμησαν τους δυο εχθρους της πατριδας τους γερμανους και τους κομουνιστες για να μπορουμε σημερα να γραφετε τις μαλακιες που γραφετε περι παρελασεων ας ειναι καλα αυτοι που εχυσαν το αιμα τους για να μην παει ποτε ο ελληνας να παρει ενα πορτοκαλι και αυτο με κουπονι ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σας πειραξαν οι παρελασεις των μαθητων κοπριτες ε κοπριτες που δεν εχετε τσιπα πανω σας να λετε τετοιες γελοιοτητες και δεν σας πειραζουν οι παρελασεις των ληστων αλοδαπων που τρομοκρατουν τη καθημερινοτητα τους ελληνα, βρωμοσκυλα ε βρωμοσκυλα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παω στοιχημα κυριε διονυση οτι ησουνα και εσυ στο πολυτεχνειο το εκεινο το νοεμβρη του 73....ειμαι σιγουρος πως και εσυ εισαι ενας ακομα αγωνιστης του πολυτεχνειου οπως τοσοι και τοσοι αλλοι ο λαλιωτης ο τσουρας, ο τσοχατζοπουλος πολλοι ηθοποιοι, σχεδον ολοι οι δημοσιογραφοι....ειμαι σιγουρος οτι εισαι κ εσυ ενας ακομα αγωνιστης του πολυτεχνειου
    α ρε καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα "αγωνιστες του πολυτεχνειου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αχου κατι ευρωπαιοι......που δεν ειναι απο τη μπανανια!!!! να χαρω εγω κατι ευρωπαιους μωρε αχου τα μωλε τα europe boys τα παιδια της ευρωπης που ειναι ακριβως στην ιδια μοιρα με τα γερμανοπουλα τα γαλοπουλα τα βελγοπουλα τα αυστριοπουλα τα αγγλοποαιδα και ολα εκεινα τα παιδια που ας τολμησει καποιος να τους δωσει 500 ευρω ανασφαλιστα και ας τα κοριδεψουν οπως κοροιδευουν τα δικα μας παιδια και θα σου πω εγω τι εχει να γινει εκει εν αντιθεσει με εδω που κανετε μοκο μαλακισμενα ελληνοπουλα που σας γαμανε και τολματε να λετε οτι δεν ειμαστε μπανανια τι δουλια ρε εχουμε εμεις με την ευρωπη τι ειναι πιο διπλα μας η ευρωπη της αξιοκρατιας η μπανανια της διαπλοκης......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ελλας ....αφρικανοι πολιτες με κολομβιανους πολιτικους με ασιατες δημοσιογραφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. απο ολα αυτα που ζεις βρε διονυση μου αυτο σου εκανε εντυπωση??? για τις παρελασεις μπηκες στο κοπο να γραψεις αυτο που εγραψες??? χαλασες τοσο μελανι και τοσο οξυγονο για ολο αυτο το....μεγιστο θεμα???? να σαι καλα βρε παιδι μου που μας εκανες τουλαχιστον να ξεχασουμε για λιγο τα βασανα μας να σαι καλα αγορι μου να σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. βρε bloopers εσεις κοντευεται νε πεισετε και εμας τοι στην ελλαδα κυριαρχει ο ακρωδεξιος χωρος πραγμα που ειναι αν μη τι αλλα αστειο να το πιστευει καποιος, τη στιγμη που οι περισσοτεροι ελληνες δηλωνουν οτι ηταν στο πολυτεχνειο το 73 το νοεμβρη, εδω μονο οι αριστεροι κονομανε, προβαλονται, εδω μονο οι αριστεροι θαβονται δημοσια δαπανη, μονο η αριστεροι εχουν δικαιωματα μονο αυτοι μπορουν να τραγουδαν μονο αυτοι γραφουν στιχους μονο αυτοι εχουν δικαιωμα να μας λενε τα κατορθωματα τους, να τα γραφουν σε βιβλια να μας τα παρουσιαζουν με τιμη και δοξα και εσεις μας λετε για το δεξιο κρατος???? μακαρι να υπηρχε δεξιο κρατος αλλα δυστηχως για ολους μας η τουλαχιστον για τους νοημονες δεν υπαρχει, δυστηχως, εδω κουμαντο κανει το 7% και μαλιστα εις βαρος του 93% .....καλη σας νυχτα bloopers ε bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΜΟΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΚΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΠΗΓΕ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΡΒΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μάλλον έχεις άγνοια ιστορίας.
    Ο Μεταξάς δεν ήταν ναζιστής αλλά πατριώτης και με το ΟΧΙ του έμεινε στην ιστορία.
    Η παρέλαση χρειάζεται γιατί ανεβάζει το φρόνημα που απαιτείται να υπάρχει σε αυτή τη γωνιά των Βαλκανίων. Και με την ευκαιρία που σου απαντώ, πάνε να ανάψεις κανένα κερί στον Ζαχαριάδη που αιματοκύλισε τον τόπο και τον έχεις πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ειμαι ενας ελληνας πολιτης που εχω φηφισει και πασοκ και νεα δημοκρατια τωρα λοιπον στις τελευταιες εκλογες με ειχαν φερει στα ορια μου οι πολιτικαντηδες που ψηφιζα εδω και χρονια εβλεπα οτι δεν αλαζει τιποτα μα απολυτως τιποτα αποφασισα να ψαξω να βρω το τηλεφωνο και τη διευθυνση του στυλιανου πατακου αφου πρωτα ειχα δει στο youtube τις δυο και μονες αποσπασματιες!!! συνεντευξεις του ιδιου για τα γεγονοτα της 7ετιας. πηρα λοιπον τη μικρη μου κορη και πηγα....σε ενα παμπαλιοα διωροφο στα ανω πατησια σε ενα σοκακι ανεβηκα τη σκαλα και η πρωτη μου εικονα ηταν ενα φτωχικο σπιτακι με φθαρμενα πολυ παλια επιπλα και στο βαθος ενα παππου να του μετραει μια κοπελα τη πιεση μολις τον αντικρυσα δεν ενιωσα απολυτως τιποτα παρα μονο οτι ειχα μπορστα μου ενα γεροντα που επαιξε καθοριστικο ισως τον καθοριστικοτερο ρολο στη νεωτερη ελλαδα, ηρθε λοιπον κοντα μου χαιρετησε τη κρη μου πολυ εγκαρδια οπως κ εμενα και με ρωτησε ποιος ειναι ο σκοπος της επισκεψης μου, του απαντησα οτι θα ηθελα να μαθω για το τι εγινε τοτε να εχω μια εικονα για τα γεγονοτα εκεινης της εποχης να τον ρωτησω για τα τυχον λαθη του ιδιου και της κυβερνησης μου με το ζορι ειχε καταστει στο τοπο, οσο μιλαγα με τον 98χρονο πατακο ειχα στο μυολο μου δεν σας το κρυβω τη βιλα του ρουσοπουλου και τη οικονομικη αυτοκρατορια του βουλγαρακη οπως και αλλων σχεδον ολων των πολιτικων και δημοσιογραφων του τοπου μας τη στιγμη που εβλεπα μπροστα μου με τα ιδια μου τα ματια ενα γεροντα να ζει για να μη πως αυτο που πιστευω αυτο που ειδα αλλα τουλαχιστον να ζει σε συνθηκες που δεν αρμοζουν σε ενα γερο 98 ετων!! σε συνθηκες που κανενας δεν θα ηθελε να ζησεις κανεις!!! η πρωτη μου ερωτηση ηταν οτι "αφου ησουν δικτατορας και τα ταμεια ηταν δικα σου γιατι δεν απλωνες το χερι σου να αρπαξεις μια χουφτα δις οπως κανουν οι σημερινοι" αστραψε και βροντηξε!!!! " αυτο που λες παιδι μου ειναι κλοπη, ειναι κλεψια, ειναι το πιο βρωμικο πραγμα που μπορει να κανει καποιος" μου απηντησε, "μωρε τι λεει τουτος εδω" σκεφτηκα κι αρχισα να αναρωτιεμαι τον ρωτησα για καπιους πολιτικους της τοτε εποχης αλλα και της σημερινης ....οι απαντησεις του ανατριχιαστικες εως σοκαριστικες οπως για καποιον μεγαλο κατ εμας πολιτικο για τις θρησκευτικες του πεποιθησεις!!! μου μιλησε σχεδον μια ωρα απηντησε σε ολες μου τις ερωτησεις το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι η συζυγος του η οποια περπαταει μονο με "πι" παιρνει συνταξη χειρος διοτι το σημερινο κατος το θεωρει νεκρο εφ οσον η ποινη του ηταν εις θανατο και μετατραπηκε σε ισοβια (ο μονος ελληνας που εκτιοι ισοβια) δηλαδη με λιγα λογια η γυναικα του παιρνει συνταξη ως χηρα απο τον ιδιο!!!!!!! σας ορκιζομαι οτι ενω πηγα σχεδον αρνητικα προκατηλημενος εφυγαν αηδιασμενος για τους πολιτικους μας για το σημερινο συστημα και ντροπιασμενος που αποτελω και εγω ενα ακομα κρικο της κοινωνιας μας που τουλαχιστον δε δινει λογο σε αυτος η αυτους που απαιξαν καταλυτικο ρολο στη ελλαδα εχεις μιλησει ολες κ λες δυο φορες στη τηλεοραση ενω οι αλλοι που μιλανε για αυτον χωρις αυτον χωρις αντιλογο μιλανε και συνεχιζουν να μιλανε χιλιαδες φορες σε επετειους και οχι μονο
    μου μιλησε για ολους και για ολα σχεδον ο πατακος και με καλυψε σε ΟΛΑ οποιος τον συναντησει θα αλλαξει γνωμη για τους σημερινους και οχι μονο πολιτικους μας ζει απο καποια βιβλια που γραφει και που αλοιμονο να μην τα μαθει ο κοσμος!!! κατα τη σημερινη δημοκρατια τη μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε οτι οπως μου ειπε περσι το χειμωνα του.....εβαλαν γκαζακια να τον καψουν ζωντανο .....για τετοια διαστροφη μιλαμε να καψουν ζωνβτανο ενα φτωχο γεροντα 98 χρονων!!!! αξιζει καπιος να επισκεφτει τη ζωντανη ιστορια καλως κ κακως του τοπου και ειμαι σιγουρος οτι οποιος και να παει θα αλλαξει γνωμη για τα ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ
    Α ΡΕ ΜΕΤΑΞΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αχ κημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα ...."αγωνιστες του πολυτεχνειου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρεμαλια ε ρεμαλια που τολματε εκ του ασφαλους βεβαια να μιλατε ακομα και για τον μεταξα, καθεστε μπροστα στα λαπτοπ σας διπλα στη χαι τηλεοραση σας και βριζετε αυτο που οφειλεται την υπαρξη σας αυτον που για εναν απο τους ελαχιστους λογους που μας σεβονται ακομα στο πλανητη γη για σκεφτειτε αν αρχιζε η ιστορια απο το 44 και μετα τι θα λεγαν για μας τι θα ειχαμε να επιδειξουμε στη ιστορια απο το 44 κ υστερα τι να πρωτοθυμηθουμε το ευχαριστω του σημιτη στους αφεντες αμερικανους η τη παραδοση του οτσλαν του σοσια-ληστη πακγαλου η τις of shore εταιρειες του βουλγαρακη και τις κλεψιες του ρουσοπουλου ο οποιος σημερα κυκλοφορει με υφος βασιλεας λουδοβικου ενω θα επρεπε να ηταν στη φυλακη και ενω δεν ειναι να τον παιρναν στις κλωτσιες οπου παρουσιαζοταν .....ουστ κοπριτες που εχετε το θρασος-αλητεια και μιλατε για το μεταξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μπεζεντακειο βαγιανατειο πρετεντερειο ρουσοπουλειο ζαχοπουλειο μενεγακειο κρατος ειμαστε και τιποτα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν οτι μας πρεπει εχουμε και πολυ μας ειναι, τα νοσοκομεια τα σχολεια την αστυνομια τους συνδικαλιστες τους δημοσιογραφους και τους πολιτικους που μας αξιζει εχουμε....να τους χαιρομαστε αδερφια νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ζητω ο κοκκαλης ο λαμπρακης ο μπομπολας το βατοπεδι η ζιμενς ο οτε τα κρυφα κονδυλια των υπουργειων ζητω ο χατζηνικολαου ο ακης παυλοπουλος ο μανωλης καψης ο πρετεντερης και ολοι οι....ανενταχτοι "δημοσιογραφοι".....που ελεχγουν τους πολιτικους και μετα πανε και πινουν μαζι σαμπανια στn μυκονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. για ολα φταιει η χουντα που παρεδωσε στα υψη το ελειμα που αδειασε τα ταμεια που εκλεψαν τα λεφτα του κοσμακη που δεν εδωσε αδειες οικοδομης που εβαλε ρευμα στα πιο απομακρυσμενα σπιτια που δεν εβαλε βρυσες σε ολες τις κουζινες που δεν εβαλε τηλεφωνο σε ολους που υπηρχε ανασφαλεια στο πολιτη που γεμισε την χωρα με τους αλοδαπους ληστες που ξεπουλησε τα ιμια, το ονομα της μακεδονιας, που οι δικτατορες σημερα εχουν δισεκατομυρια απο τα κλεμενα και ζουνε σε απολυτη χλιδη, που δεν αυξησαν τις συνταξεις που δεν εδωσαν δανεια σε ολους να φτιαξουν σπιτι, που δεν χαρισε τα χρεη στους αγροτες που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους φτωχους που δεν νομιμοποιησε τα αυθαιρετα που αφησαν τους εμπορους ναρκωτικων να βγαινουν απο τις φυλακες, για ολα τα κακα του τοπου φταιει η χουντα, αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τωρα που εφυγαν οι "σεμνοι και ταπεινοι" και ητθαν οι σοσια-ληστες θα τα φτιαξουν ολα μετα θα κανουν και αυτοι καποια λαθακια και θα φυγουν αυτοι για να ερθουν παλι οι "σεμνοι και ταπεινοι" μετα θα ξαναφυγουν κ αυτοι και θα ξαναρθουν οι σοσια-ληστες μετα θα φυγουν παλι αυτοι και θα ξαναρθουν οι "οι σεμνοι και ταπεινοι" και ετσι θα ερχονται και θα φευγουν οι αιωνες μαζι με τα ονειρα μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε μαγκες του πρεςς που ειναι τα μηνυματα μας?????? αρχισαν κ εδω οι μαλακιες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. στην αρχη μας διαιρεσανε μετα μας κοιμισανε υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μαλακες που τα βαλατε τωρα με τις παρελασεις που βλεπουμε τα παιδια μας και μας πιανουν ριγη συγκινησης λες και εχουμε πολους λογους σημερα να συγκινουμαστε μαλακες που τις λετε και με ευκολια αυτες τις ανοησιες που παμε να δουμε τα παιδια μας 2 φορες το χρονο να παρελαυνουν και θελετε να μας το χαλασετε και αυτο ακομα αρρωστοι κομπλεξικοι που βλεπετε φαντασματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ρε σεις ειναι δυνατον αυτα που λετε να τα πιστευετε για τις παρελασεις??? αν κατι εχει μεινει ειναι αυτο και η προσευχη στα σχολεια τα θρησκευτικα τα βγαλατε το θρησκευμα επισης το βγαλατε απο τις ταυτοτητες τι αλλο θα κανετε πια σ αυτο τον δισμοιρο τοπο?? αλλα ειπαμε το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ? ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ . Α! ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΑ STAZE . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .ΟΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΝ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΑΠΛΑ ΜΑΣΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. τιμη και δοξα στο νικο μπελογιαννη που επαιρνε τα παιδακια απο τις μαναδες τους με το ζορι και τα πηγαινε στη ρωσια ......παιδομαζωμα εξου και το χωριο στη ρωσια που εχει παρει το ονομα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε ψευτοκουλτουριαρη κι επαναστατη του καναπε αλλες παπαριες δεν εχεις να γραψεις για ν ανακουφιστης απο το ψυχομπουκωμα σου?Με το να γραφεις παχιες μαλακιες δεν ξελαμπικαρεις αλλο πραγμα χρειαζεσαι και μαλιστα αμεσα....Σκεψουτο και ποιο ορημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αθλιε,κακομοιρη,παραφιδα της τριχας,σηκωσες κι εσυ το αναστημα σου,αυτο που δεν εχεις δηλαδη,και μας πιτσιλισες μαλακιες κι επαναστατικοτητα του καναπε.Ουστ κουλτουριαρη της πλακας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αποβλακωμένο χριστιανικό πρόβατο @29 Οκτ 2009 4:48:00 μμ έχει κάνει κανεις μεγαλύτερο κακό σε αυτόν τον τόπο από την ηλίθια θρησκεία σου και τα κοπρόσκυλα με τα ράσα; Αει γαμήσου και συ και το μπάσταρδο του θεού σου και παρθένα μάνα του. ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.40 ΜΜ
    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ; ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ... ΡΕ ΖΩΟΝ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ; Ε, ΠΑΠΑΡΑ, ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ; ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ;
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. προς ακομα ενα επαναστατη της πλακας 29 Οκτ 2009 8:40:00 μμ
    δωσε ρε καμια απαντηση κ ασε τις εξυπναδες πες μου εστω κ ενα κρατος που δε πιστευει στη θρησκεια?? εστω κ ενα ποιο βρε χαζουλη ποιο πες μας ενα ρωσια αμερικη κινα μονο οι πυγμαιοι δεν εχουν θρησκεια βρε χαζουλη αλλα ειπαμε καποιες δεκαδες καραγκιοζηδες σαν κ εσενα αμφισβητουν τα 6,5 δις του πλανητη λες να εχεις δικιο εσυ ρε σαχλαμαρα η τα 6,5 δις του πλανητη........??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ακομα και οι βαριες κομουνιστικες χωρες οπως οι ρωσια και η κινα ειναι βαθεια θρησκευομενες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40 ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΜΕΤΑΧΑΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ….ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 40.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ…

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. χριστιανικα πρόβατα, 29 Οκτ 2009 10:46:00 μμ, 9:12:00 μμ, 10:47:00 μμ, πριν από μερικούς αιώνες στην Ευρώπη τουλάχιστον οποιος βρισκόταν σε αντίθεση με τα ηλίθια χριστιανικά δόγματα είχε σίγουρο τον μετά βασανιστηρίων θάνατο. Σήμερα ο χριστιανισμός και η εκκλησια είναι κακόγουστα φολκλόρ και βρίσκουν μονο απήχηση στους πτωχούς τω πνεύματι, οι οποιοι είναι χωρίς αμφιβολία πολυάριθμοι, λιγοστεύουν όμως συνεχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 29 Οκτ 2009 8:40:00 μμ



    ΥΠΟΝΟΜΕ.
    ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 30 Οκτ 2009 8:44:00 πμ

    ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΣΟΚ
    Εγινε και αυτο!!

    Σημερα λιγο πριν τις 14.00 και πριν κλεισει το Yπουγειο Παιδειας μπηκε στον χωρο του Υπουργείου ο ηγέτης των εντιμων πρασινοφρουρών μαζί με τρεις εμπίστους!!

    Από τα "παράθυρα πήδαγαν" οι δεξιοί και την κοπάναγαν μόλις είδαν τον δρ Κουτσούκο και τους έντιμους πρασινοφρουρούς!!

    Χειροκροτήματα στην είσοδο του υπουργείου από δημοκρατικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς!!Μια κυρία αναφώνησε:

    ' ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΤΙΛΗ...."

    Ο "θρύλος' Δρ Κουτσούκος ξεπέρασε κάθε προσμονή!!

    Τρεις δεξιές Διευθύντριες κλείστηκαν στις τουαλέτες και ακόμα να βγούνε (κατουρήθηκαν πάνω τους)!!

    Πέντε δεξιοί χαφιέδες-μιζαδώροι την κοπάνησαν με το εσωτερικό ασανσερ από την πλευρά της ΑΣΠΑΙΤΕ!!

    Μόλις ακούστηκε στην ΑΣΠΑΙΤΕ ότι ο δρ Κουτσούκος είναι στο Παιδείας άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο κατι "καθηγήτριες" και κάτι "καθηγητές χωρίς πτυχία και προσόντα!!

    Μέχρι και τα ποντίκια βγήκαν από τα λαγούμια και τα σκιουράκια της ΑΣΠΑΙΤΕ να δούν τί συμβαίνει!!


    Τό νέο μεταδόθηκε με ηλεκτρονική ταχύτητα!!!

    'Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ!!!

    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!!!

    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ'?


    Συγκινημένοι οι υπάλληλοι χαιρέτησαν τον δρ Κουτσούκο...
    Επίτέλους Τέλος
    που έλεγε και ο
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ;

    Απάντηση στις ηλίθιες απορίες σου θα βρείς από ένα ένα περιστέρι που γκαστρώσω μια παρθένα η από κάτι κοπρίτες που φοράν μαύρα και που γαμάνε κάτι περίεργους σαν και σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αφιερωμένο στον φιλαράκο που βρίζει την θρησκεία μου…


    Κάποτε ένας άθεος και ένας πιστός συζητούσαν περπατώντας ήρεμα στην ακροθαλασσιά. Οπότε ο άθεος ρωτά:

    «Πες μου λοιπόν, τι είναι αυτός ο Θεός που εσύ πιστεύεις τόσο πολύ…»

    Όμως ο πιστός δεν ήξερε τι να πει και δεν απάντησε τίποτα.

    Συνεχίζοντας λίγο πιο κάτω συνάντησαν ένα μικρό παιδί που με το κουβαδάκι του έπαιρνε νερό από την θάλασσα και το έριχνε σε μια τρύπα που είχε σκάψει.

    «Τι κάνεις εδώ μικρέ;» τον ρώτησαν

    «Προσπαθώ να αδειάσω τον ωκεανό» είπε το παιδί

    «Είσαι χαζός!» είπε γελώντας ο άθεος. «Χωράει ο ωκεανός σε αυτή τη μικρή τρύπα που έσκαψες;»

    Όμως το γέλιο του άθεου σταμάτησε η ερώτηση του πιστού

    «Κι εσύ πιστεύεις ότι χωράει η απάντηση «τι είναι ο Θεός» στο μικρό σου κεφάλι;»



    Έτσι είστε όλοι ο άθεοι φίλε μου.
    Είστε εγωιστές!
    Επειδή δεν χωράει το δικό σας το κεφάλι τι είναι ο Θεός, πάτε να βγάλετε εμάς τους υπόλοιπους χαζούς.

    Να κοιτάτε την δική σας τη δουλειά.

    Και δεν ξέρω τι έκαναν οι χριστιανοί πριν από 500 χρόνια και ούτε με ενδιαφέρει.

    Ξέρω πως σήμερα είναι η χριστιανική εκκλησία που κάνει φιλανθρωπίες και όχι τα Goodys, η Nike, η Coca Cola…

    Καλό σου βράδυ φιλαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 30 Οκτ 2009 4:37:00 μμ


    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση