GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιλογή του νέου γενικού γραμματέα...

Από τον Δεξιό Είρωνα . Μαθαίνω ότι κάποιοι πέριξ της νέας ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προτάσουν ως επικρατέστερο για τη θέση...

Από τον Δεξιό Είρωνα
.
Μαθαίνω ότι κάποιοι πέριξ της νέας ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προτάσουν ως επικρατέστερο για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα στο υπουργείο τον κ. Νίκο Λιόλιο, καταγώμενο από τη Φθιώτιδα και μέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ. Για να μην φθάσουν τα μπλόκα των αγροτών μέχρι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ίσως θα ήταν καλύτερο να αναθεωρήσουν την πρότασή τους. Άλλωστε, αν και δεξιός, στηρίζω τις ελπίδες μου στη διαφανή διαδικασία αξιολόγησης που πολύ ορθώς αποφάσισε να εφαρμόσει ο Γ. Παπανδρέου και η νέα κυβέρνηση. Όλο και κάποιος αξιότερος είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί.

13 σχόλια

  1. Λοιπον ολοι εσεις οι μουστακομουσατοι επαναστατες της δημοκρατιας του ελλαδισταν, με την μακραιωνη ιστορια της αγερωχης οσφυοκαμψιας σε καθε πιθανο εξουσιαστη...καντε κατι για κατι πολυ απλο..καντε κατι για τα διοδια στους δρομους τα οποια αποτελουν μια ευθεια προσβολη καθε εννοιας αξιοπρεπειας αλλα και καθαρη ληστεια..Το εφευρημα των αυτοχρηματοδοτουμενων εργων να το ταϊσετε σε αυτους που το ανακαλυψαν..Ενας ανελεητα φορολογουμενος απο ενας κρατος κυφινων-υπαλληλων ανικανων στην πλειοψηφια τους, καλειται να πληρωνει αυτοχρηματοδοτουμενα εργα!!φορολογια στην φορολογια!!
    Λοιπον κ. ΤσεΓκεβαρα της φωτο, κανε κατι για αυτα τα πολυ απλα και ασε τ'αλλα.....Προταση στα blogs ολοι μαζι πυρ κατα του κατεστημενου των διοδιων οχι αλλη ξεφτιλα, οχι αλλη ληστεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί ο κύριος της φωτογραφίας; Με mercedes παρακαλώ και βάζει το κουστούμι του πίσω με κρεμάστρα. Είναι βλέπετε αγροτοσυνδικαλιστής. Με τέτοιους αν κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ , δυστυχώς θα έχουμε μια απο τα ίδια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεξιομαλακες οταν εκλεξετε τον αρχηγοσας μην ξεχασετε να ζητησετε εκλογες δεν ξερεις μπορει ο λαος να το μετανοιοσε που σας πηδηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Ζαχόπουλος.

    Σου κάνει ο χοντρός γυνασιάρχη και γενικός γαμάω του ψωλητισμού δεξιέ είρωνα;
    Αν όχι, μπορώ να προτείνω και τον σαλονικιό κοσμηματοπώλη δηλαδή. Ξέρει ο Καραμανλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na soy pw re dejiostrofe trompa,

    ...ekeinon ton arximalaka ton Niko Stefanou, ekeinon pou paraligo na dhlhthriasei thn mish 8essalonikh me tis hli8iothtes tou gia 7 ba8mous sthn synthrhsh tou psygeiou me skopo thn oikonomia, ton exeis skeftei?

    Sou kanei gia grammateas o epikindynos aytos hli8ios? E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεξιομαλακες οταν εκλεξετε τον αρχηγοσας μην ξεχασετε να ζητησετε εκλογες δεν ξερεις μπορει ο λαος να το μετανοιοσε που σας πηδηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ..ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ !!!!

    ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
    ΣΠΟΥΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ'
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ..ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι αφέλεια να περιμένει κανεις από ένα κομματόσκυλο σαν τον αναφερόμενο να συνεχίσει σε υπεύθυνο κυβερνητικό πόστο αντικυβερνητικές ενέργειες όπως απεργίες και αποκλεισμούς δρόμων όταν το κόμμα του βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Αντίθετα η συμμετοχη αυτού του κομματόσκυλου στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση ότι οι σύντροφοι από το Πασοκ στην συντεχνία του δεν θα αμφισβητούν ενεργά την κυβερνητική πολιτική η τους εκφραστές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια

    ακομα ΔΕΝ εχουν κατατεθει τα βιογραφικα!!!

    πως ξερετε οτι αυτος θα εινα γενικος γραμματεας??

    εκτος αν οι ραγκουσηδες δουλευουν τον κοσμο και οσους τους ψηφισαν για να μπουν οι "πολυ κολλητοι" στις θεσεις ή ακομα και οι δεξιοι και οι Μασωνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΚΑΠ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ.ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.Ο ΔΕ ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΕΠΕΡΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΝΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΕΡΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ Η Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ 'ΥΠΟΥΡΓΟ' ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΙΟΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, παμε γερα πολλα ειναι τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση