GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί είναι στο στόχαστρο οι «μπάτσοι»...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . . Το ανώτατο τρομοκρατικό στάδιο: Η κατασκευή αστυνομικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ Μόνο ...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/.
.
Το ανώτατο τρομοκρατικό στάδιο: Η κατασκευή αστυνομικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ
Μόνο οι αφελείς ή οι «εγκάθετοι» του δημοσιογραφικού κρετινισμού και πολιτικού ιησουϊτισμού μπορεί να μιλάνε, ΣΗΜΕΡΑ, για τρομοκρατία ομάδων ή μαφιόζων ανεξέλεγκτων από τις μυστικές υπηρεσίες.
Τα παλιά μοτίβα των εξεγερμένων ή αντιστασιακών τρομοκρατικών ομάδων του μικροαστικού ριζοσπαστισμού (η λεγόμενη «ατομική τρομοκρατία») έχει πεθάνει προ πολλού: Πάνω από 60 χρόνια.
Σήμερα τέτοιες ομάδες, ακόμα και αν υπάρξουν, δεν αντέχουν παραπάνω από μερικούς μήνες. Είναι τέτοια τα μέσα παρακολούθησης και τόσο χαρτογραφημένοι οι χώροι, αλλά και τόσο διαφορετικές οι συνθήκες της «λαϊκής ασπίδας» τέτοιων πράξεων, που τις βάζουν στο χέρι ακαριαία.
Η τρομοκρατία σήμερα αποτελεί το προνομιούχο πολιτικό μέσον του κράτους και...

των μυστικών του υπηρεσιών για την τρομοκράτηση και την καθυπόταξη των κοινωνιών. Πάντα τα κράτη υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες και κατασκευαστές της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλης σήψης και παρακμής.
Η σύγχρονη τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα έχει πάρει μορφές σχιζοφρενικής παράνοιας. Είναι μια τρομοκρατία με κλιμακούμενη στρατηγική και σχέδιο, με στόχους πολιτικούς και τεράστια υπηρεσιακή ικανότητα, μια τόσο οργανωμένη και δικτυωμένη επιχείρηση, που δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να είναι «επιχείρηση» μεμονωμένων συνωμοτών.
Αυτή η τρομοκρατική παράκρουση που ζούμε αποτελεί το ανώτατο (ή το τελευταίο) στάδιο της αμερικανικής κατοχής μας.
Η αφετηρία αυτού του τρομοκρατικού σταδίου είναι τα «Δεκεμβριανά». Από τότε στο κέντρο του τρομοκρατικού στόχαστρου μπήκε η ελληνική κοινωνία. Τα «τέκνα» των «δεκεμβριανών» ( οι «Ε.Α», οι «Σέχτες» κ.λπ), αλλά και οι ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» κάλυψης και στήριξης αυτών των «νέων τρομοκρατών», «έχρησαν» καθαρά και ανοικτά ως εχθρό τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.
Ωστόσο, υπήρξε και ένα «ειδικός» στόχος αυτής της νέας τρομοκρατικής στρατηγικής: Η αστυνομία!!!
Ας συνοψίσουμε τον πίνακα αυτού του «ειδικού» τρομοκρατικού στόχου:
α). Συστηματική, σταθερή και σχεδόν καθημερινή ιδεολογική και πολιτική πλύση εγκεφάλου εναντίον των «μπάτσων», από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τα «αριστερά» τους άλλοθι. Ο «μπάτσος» έγινε ο σάκος του μποξ και ο μοναδικός «εχθρός»!!!
β). Η ιδεολογική και πολιτική αυτή καταιγίδα εναντίον των αστυνομικών υλοποιήθηκε και σε πράξεις δολοφονικές από τις «νέες» τρομοκρατικές ομάδες…
γ). Με την άνοδο της νέας κυβέρνησης, ο Χρυσοχοϊδης προχώρησε σε παραπέρα απαξίωση των αστυνομικών και μάλιστα σε θεσμικό, κυβερνητικό επίπεδο.
Και με τα λόγια του μόλις ανέλαβε το υπουργείο, αλλά και με σχεδιασμένες πράξεις: τις αστυνομικές εφόδους και την αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια!!!
Πράξεις που «ερέθιζαν» το «μίσος» για τους μπάτσους…
δ). Η κλιμάκωση αυτή, της «απαξίωσης» και του «εξευτελισμού» της αστυνομίας, εκφράστηκε και στη στημένη προβοκάτσια των επεισοδίων με τον Παπαχρήστο και τη «σύναξή» τους στα Εξάρχεια.
Πάλι από το θεσμικό κυβερνητικό του θώκο ο Χρυσοχοϊδης στοχεύει την αστυνομία, καταλογίζει τις ευθύνες σε αυτήν…
Από την πρώτη ημέρα ο Χρυσοχοϊδης βάζει στο στόχαστρο τους «μπάτσους»: Τον ίδιο, δηλαδή στόχο με τα ιδεολογικά Μαντεία του καθεστώτος, τον ίδιο στόχο που έχουν θέσει οι «σέχτες» και λοιποί!!!
ε). Η επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί την πρακτική «επικύρωση» όλου αυτού του κλίματος.
Άμα ξετυλίξει κανείς την αλυσίδα των γεγονότων και ξέρει να μεταφράζει σωστά τα διπλωματικά λόγια, αλλά και τους συμβολισμούς των κυβερνητικών προσώπων (τι συμβολίζει ο Χρυσοχοϊδης), αντιλαμβάνεται πολλά.
Φυσικά, εκεί που μπερδεύεται η πολιτική σκέψη είναι στο γιατί.
Γιατί, όμως, είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία, μια δομή κατασταλτική του καθεστώτος, μια δομή βίας και τρομοκρατίας της κοινωνίας;
Είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία για τούτον τον απλό λόγο: Δεν ανταποκρίνεται στις νέες στρατηγικές δομές και σχεδιασμούς της πλανητικής αυτοκρατορίας: Τις δομές του αστυνομικού προτεκτοράτου που θέλουν να επιβάλλουν!!!
Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο του. Αυτό συνεπάγεται και την κατασκευή μηχανισμών προτεκτοράτου, ιδιαίτερα των μηχανισμών εκείνων του ελέγχου και της καταστολής.
Η αστυνομία είναι ένας τέτοιος μηχανισμός.
Σήμερα θέλουν μια αστυνομία πωρωμένων γενιτσάρων και μισθοφόρων, θέλουν μια αστυνομία «καθαρή» από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις με εθνικές δομές της ελληνικής κοινωνίας, με φιλίες και συναισθηματικούς δεσμούς με το λαό και με τη γη των πατέρων τους. Θέλουν μια αστυνομία «ξένο σώμα» από την ελληνική κοινωνία.
Μόνο μια τέτοια αστυνομία μπορεί, χωρίς τριβές και «ανωμαλίες», να επιβάλει το αστυνομικό κράτος του ζόφου που σχεδιάζουν για το προτεκτοράτο Ελλάς.
Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν, που η αστυνομία αυτή δεν τους κάνει.
Θέλουν μια αστυνομία μισθοφόρων και αλλοδαπών γενιτσάρων…
Να γιατί έχει μπει στο στόχαστρο όλων και των τρομοκρατικών κατασκευασμάτων των μυστικών υπηρεσιών η ελληνική αστυνομία…
Και θα έχουμε ακόμα πολλά τρομοκρατικά επεισόδια και πολλές προβοκάτσιες των πλανητικών μηχανισμών εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών.

36 σχόλια

  1. Και η μαλακια εχει τα ορια της εσυ τα ξεπερασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "εξωγήινοι κτυπούν την αστυνομία επειδή είναι ελληνική"

    Θύμιος Παπανικολάου,
    ο μαλάκας στο ένα βήμα προ του θανάτου.

    Έστω και λίγο πιο μαλάκας από αυτό, πεθαίνεις!!! Overdose μαλακίας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 22 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ;
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ 6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΤΑ ΛΟΓΗ-ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΠΟΛΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ 1940.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει μια λογικη σ'αυτο το αρθρο.
    ''σας χτυπαμε για να γινεται καλυτεροι.
    στον Καναδα δεν χτυπαν αστυνομικα τμηματα ειναι αδιανοητο.στο Ιρακ ομως?ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ?ΣΤΟ Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή υπονοείς οτι ο Χρυσοχοϊδης συνναινεί στην αποδόμηση της αστυνομίας και της χώρας του;
    Αν έτσι νομίζεις... λυπάμαι αλλα,
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπαμαι, δεν δεχομαι καμμια αιτια ,ικανη να στειλει στο χωμα ανθρωπους
    Αστυνομοιη μαθητες εχουν ονειρα, ζωη και ο πονος ιδιος στους δικους τους
    Ανθρωποειδη ,που εξυπηρετουν αρρωστα μυαλα οι εκτελεστες
    Κριμα, η ζωη ειναι μια ,δεν πρεπει να ζουμ ε χοντας ονειρα , χαρα, αγαπη???Δυσκολιες ολοι πατα ειχαν κι εχουν δν ερχεται λυση με πισωπλατα κτυπηματα κι αν ποια ειναι αντρες ας βγουν να αναλαβουν τις ευθυνες τους αλλα..ουτε οι δηθεν "πατριωτες ΚΚΕ δεν διαμαρτυροντε μονο σ αλλες περιπτωσεις
    οΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.δΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑς ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε μας ρε παρλαπίπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εχθρότητα κατά της Αστυνομίας ,είναι η αντεθνική
    διαπαιδαγώγηση,του Ανδρέα Παπανδρέου και όλης της συμμορίας
    του Πασοκ. Αυτός[οί], ήταν ο καταστροφέας ,δια την ισορροπίαν, της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Καθιέρωσε το Πολυτεχνείο και την17 Νοέμβρη σαν έθνικά πρότυπα και εις τον Αστυνομικό έδωσε το όνομα
    ""μπάτσο".
    Και αυτοί, είναι σήμερα που σας Κυβερνούν,μπράβο σας .Ελληναράδες,
    σας αρέσει το πήδημα και η
    υποκρισία...

    Δενδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα, όπως και κάθε χρόνο, η πολιτική ηγεσία του τόπου «τιμήσε» το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Φόρεσαν τα καλύτερα κοστούμια, τις ακριβές τους γραβάτες, το σοβαροφανές τους ύφος και παρέλασαν μπροστά από τις κάμερες λαι είπαν κι αυτοί κάτι… Μίλησαν ως νεοέλληνες για τον «νέο πατριωτισμό» για τα νέα ιδανικά, της ισότητας, της προόδου, της «ανεκτικότητας». Κάποιοι είπαν ακόμα για το ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας και τον αγώνα ενάντια στον φασισμό. Είπαν πως το ΟΧΙ ανήκει στον λαό που πολέμησε τον φασισμό. Κανείς δεν ανέφερε τον Ιωάννη Μεταξά και φυσικά κανείς δεν θα είπε ότι στην Ελλάδα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 υπήρχε «φασιστικό» Καθεστώς. Και όλοι μαζί θα αισθάνονται μεγάλοι και υπερήφανοι σαν να είπαν ο δικό τους «ΟΧΙ» σε μια κρίσιμη ιστορικά στιγμή…

    Το πρόβλημα με όλους αυτούς, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει να λένε πάντα Ναι. Λένε «Ναι» στην Κομισιόν και την Ε.Ε., λένε “Yes” στους Αμερικανούς (καμιά φορά και «Ευχαριστούμε…»), λένε «Ναι» στην ένταξη της τουρκίας στην Ευρώπη, «Ναι», στο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο μας, «Ναι» στα σκόπια για το όνομα της Μακεδονίας μας (ο γεωγραφικός προσδιορισμός παραμένει σε εκκρεμότητα), «Ναι» στους τραπεζίτες, στους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες στη διαβρωση της Ελλάδος απο τους λαθρομεταναστες και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό…

    Άλλωστε οι άνθρωποι διαχειριστές είναι και κανείς εξ αυτών δεν διαθέτει χαρακτηριστικά Ηγέτη πλην ίσως του κ Παπύλια. Γι’ αυτό και η Ιστορία θα τους βάλει στο περιθώριο. Σε εκατό χρόνια ποιος θα θυμάται κάποιους που δεν ύψωσαν ποτέ το ανάστημά τους, όσο μικρό και αν ήταν; Αντιθέτως, το έπος του ’40 και το ΟΧΙ του κυβερνήτη Μεταξά θα είναι αιώνιο. Όπως αιώνια θα είναι όλα τα ΟΧΙ των Ελλήνων που δεν λογάριασαν «επιπτώσεις», δεν αναζήτησαν συμβιβασμούς, δεν έψαξαν δικαιολογίες.

    Έχουν άραγε αλλοιωθεί ψυχικά οι Έλληνες που λένε όχι στο «Όχι»; Ίσως να είναι κι έτσι. Πρέπει να πιστέψουμε ακόμα στην Δύναμη αυτού του παράξενου λαού. Στα Όχι των Ελλήνων που βρίσκονται στην θέλησή του για Ελευθερία και Ανυπακοή σε γραικυλους. «Φθάνει μια Ιδέα να το πει…» για να ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργο της γενικής σαπίλας, τα χρέη των τραπεζών, τις δόσεις των πιστωτικών καρτών, τις ίντσες της τηλεόρασης και τα κυβικά των αυτοκινήτων. Φθάνει μια Εθνική Πρωτοπορία και να θεριέψει η φλόγα του Πατριωτισμού για να πούμε κι εμείς τα δικά μας «ΟΧΙ»: στους δειλούς και τους συμβιβασμένους, στον εθνομηδενισμό, στην ξενοκρατία, στην υποτέλεια και τον ραγιαδισμό… ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΠΙΟΥΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΒΛΟΟΠΕΡΣ ΤΕΑΜ βγαλε τη κασετα. μουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί "στοχοποιούνται" οι μπάτσοι; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai pou eise akoma etsi pou tin kadadisate tin astynomia kai tin psorokostena na tin xerosaste palio koufales oloi sas kai na tous piasoun den tha pathoun tipota any way so go fuck your selfs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κύριε Παπανικολάου,
    Έλεος !!! Εδώ και 50 χρόνια μας
    λένε ότι η Ελλάδα είναι στόχος σκοτεινών κλέντρων, πλανητικών συνομωσιών εναντίων του Ελληνισμού, οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι μας έχουν βάλει στο μάτι, όλοι οι ανθρωπότητα μας μισεί και θέλει να μας αφανίσει και άλλα παρόμοια. Ο κάθε υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι όργανο των μυστικών υπηρεσιών του σιωνισμού, οι Αμερικάνοι ελέγχουν μέχρι και τι βρακί φοράει κλπ. Κάντε μας την χάρη και σταματήστε αυτές τις μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εκεινο το ΡΕΛΑΜΙ που έλεγε ότι η Ελλάδα ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΠΟΥΛ.

    τι λεει ΤΩΡΑ ?

    - μα οτι είχε δίκαιο. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΡΑΚ- ΠΑΚΙΣΤΑΝ
    Αυτο ειναι η επιδιωξη της προηγουμενης κυβερνησης που ήταν μειωμενης εθνικης συνειδησις.

    μαν-βελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρέ παιδιά, Bloopers,

    Επειδή τυγχάνει σήμερα καί συμφωνώ 100 % μέ τήν αγανάκτησή σας γι' αυτόν τόν τύπο,, πού, δέν μπορεί, εκτός απ' τό συμφέρον, τήν έχει καί τήν δόση του,

    Σάς παρακαλώ, εξηγήστε μου, μιάς καί φαίνεστε νά ξέρετε τόν συγκεκριμμένο παρανοϊκό, αλλά καί τό βρωμοκύκλωμα,
    ΓΙΑΤΙ καί τό παρόν Press-gr, αλλά καί άλλες σελίδες, τόν αναδημοσιεύουν συστηματικώς ?

    Θά σάς ήμουν υπόχρεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ".... ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ...."

    Βρέ Άνθρωπε, μάς δουλεύεις ?
    Τί νά εκπαιδεύσουν από δαύτους ?
    Όταν έχουν προσληφθεί - επιλεγεί μέ διαδικαδίες X - FAKTOR ή NEXT TOP MODEL,

    περιμένεις εσύ νά βελτιωθούν οι κοπελλίτσες ?

    Όταν τρώνε 100 σφαίρες καί δέν τολμούν νά ανταποδόσουν ούτε μία, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ακόμα κι' άν πρόκειται νά σώσουν τήν ζωή τους,

    άσε, φίλε, χαμένο ΚΑΙ από κεί τό παιγνίδι ...

    Τάχουμε κάνει... μπίπ - καπέλλο, όλοι μας...

    Συχωρεμένοι νάμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αναλυση σας κ. Παπανικολαου
    ειναι περα για περα σωστη.
    Αν κρινω και απο καποια team εγκαθετων απαντητων που
    χυδαιολογουν σε καθε προβληματισμο
    και αναλυση που αναρτουνται ουτως ωστε να εκφυλλιζουν και να ευτελιζουν
    το καθετι που εχει σχεση με την
    ελλαδα και τους ελληνες την ασφαλεια και την ευημερια της πρεπει να εχετε
    βρει το στοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ :Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ...ΤΟ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΞΕΡΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΩΘΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ;;;;;;; ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Θύμιο

    Θόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα μηπως ειναι αποβρασματα του ποινικου κωδικα; Γιατι πατε ολοι σας και ιδιως αστυνομικοι να τους προσδωσετε ιδεολογικο στιγμα. Αν δεν το κανετε απο ηλιθιοτητα τοτε η σκοπιμοτητα με βαζει σε πονηρες σκεψεις. Και κατι αλλο. μην τοποθετειτε την κοινωνια μεταξυ αστυνομιας και κακουργων. Ο καθεις στον ρολο του. Βρειτε τους ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ φαντασία διαθέτει ο συγγραφέας του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΚΑΣΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΣΙ ΑΛΛΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

    ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ??

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΕΙΤΕ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ....

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ "ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ"!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΞΙΑ ΤΟΥ" Η ΜΑΦΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ!!

    "ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ...

    ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ... ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα σωρό ειδήμονες κάθονται και γράφουν ένα σωρό ρητορείες, αναλύσεις, προβοκατορολογίες, και γενικά βαθυστοχαστες παπαριές για το θέμα της "τρομοκρατίας"

    Όλοι ξεχνάνε όμως να μας πουν δυο πράματα:

    1. Εάν θεωρούν ότι ο μόνος τρομοκράτης είναι αυτοί οι τύποι που βγαίνουν με τα ντουφέκια και κάνουν σκοποβολή αποκλειστικά σε άμοιρους δημοσιοϋπάλληλους που νόμιζαν ότι στη χειρότερη θα δέρνουν φοιτητές και συνταξιούχους. Εαν θεωρούν ότι ο κοσμάκης το μόνο που φοβάται είναι αυτοί και όχι οι έμποροι ναρκωτικών, οι τράπεζες, οι πολεοδομίες, οι ασφαλιστικοί (myass) φορείς και ξερω γω ποιά άλλη υπηρεσία, οι πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι οικονομικοί πρόσφυγες, οι ανεύθυνοι κατασκευαστές δρόμων και σπιτιών κ.λπ.

    2. Εαν θεωρούν πως δεν θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν πρόκειται να μπουν στα καλούπια και τις φόρμες που αυτοί θέλουν. Ετσι είναι ο κόσμος, έχει από όλα μέσα, δεν είναι πιτόγυρο να βγάλεις το κρεμύδι. Υπάρχουν και άνθρωποι που επιλέγουν κάποια πιο δυναμική μορφή αντίστασης σε όσα συμβαίνουν σήμερα. Το ένοπλο είναι μια μορφή πάλης, είτε μας αρέσει είτε όχι. Μακάρι να μη χρειαζόταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μακάρι να μην γεννιόταν τόσος θυμός, τόση πίκρα, τόση οργή, ώστε να φτάσει ο χωρίς μέλλον πιτσιρικάς, να πάρει ένα όπλο και να γαζώνει. Αλλά, εάν υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι μέσα στην κακούργα κενωνία, φταίμε όλοι. Φταίς εσύ, φταίω γω, φταεί ο άλλος, που όταν έπρεπε να μιλήσουμε σωπαίναμε. Όταν έπρεπε να αντιδράσουμε, αλλάζαμε κανάλι. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜ), Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΙΣΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ INDYMEDIA ATHENS, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ,

    ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ISP ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ, ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Σ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...

    R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. της αναγνώσεως του κατά Ευθύμιον του Ευαγγελιστού Ευαγγελίου, πρόσχωμεεεεεεεεεεεννννν....

    +++μπουουουουζζιιιιιιιί+++

    Η "δήθεν αριστερά δούλοι κεφαλαίου, κατοχή άλωσιιιιιιις"

    μέγας είσαι Τούβλεεεεε.

    "οι άπλυτοι κεφάλαιο αλλοδαποί, ταξικ'α εγκλωβισμό πρωτόγονοιοιοιοι"

    γάμα τααααα

    "αξίωμα μηχανισμοί, χρήμα καθυστερημένοι, υποπροϊόντων απόβλητο συνολικής ιστορίαααααα"

    τρισμαλάκιστε, ρίχτα μααααας

    "πλανητικού νέας τάξης, προπαγανδιστική καθεστώς, εκτελεστές αριστερά, σύνορα κίνδυυυυνοοοοος"

    ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμησις εις τους αιώνας των αιώνωωωωων

    "εφιάλτης διαθλάται ηγεσία, επιτελεία υποθάλπεις γενίτσαρους, τάξης σοσιαλισμού εθνικός, αγών μου χειράντληση σπέρματοοοοοος"

    έτι και έτι τρομπάρησον, χλαπάτσα αφίκνυται Θύμιοταααα

    "σοσιαλισμού ιμπεριαλισμό, στρατιές συνακόλουθα επιθυμίες υποπροϊόντων ιεροκύρηκες επικύρωση καταστροφής, εμπροσθοφυλακής ηγεσίας άμα πραγματικότητα σήψηηηης, νεκροθάφτης εξαθλιωμένους, εθνικοσοσιαλισμός χίτλερ φούρνοι χρειάααααζεται"

    τον έπαιξες πάλι, λερώθηκες
    +++σιχτίρ Θύμιο μαλακοπίτουραααααα+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς βλημα που υπογραφει R

    -διαβασε πρωτα το αρθρο με νοημα και μετα κανε την κριτική σου.

    πραγματικη τρομοκρατες ειναι οι 'καθως πρεπει'δηλαδη οι ληστες του μοθχου του ελληνικου λαου,και στη προκειμενη περιπτωση εσυ που ζητάς το ηλεκτρονικο στιγμα.

    ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.41

    ρε φίλε,
    χέστον τον μαλάκα, δεν αξίζει απάντηση.

    Είναι ο διάσημος ψυχοπαθής γνωστός από το παρελθόν σαν "ζορρό". Αφού όλοι του έλεγαν να μην σταματήσει την φαρμακευτική εκλογή και να συνεχίσει να βλέπει τον ψυχίατρο τακτικά, άλλαξε υπογραφή.

    Οσο μαλακίζεται δεν πειράζει. Αν το παρατραβήξει όμως, θα γνωρίσει το famous big μπλουπεράδικο outing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς βλαχαδερο που υπογραφει με R

    Τι ειναι το ISP?¨ Μηπως εννοεις IP;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!! Έχεις πρόβλημα μεγάλε!!!!! Κοίταξέ το πριν είναι αργά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Περισσότερη δημοκρατία σημαίνει διακομματικός έλεγχος της αστυνομίας, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ συνδιοικούν και συνελέγχουν. Και όπως έγραψε η ΑΥΡΙΑΝΗ με μια αμνηστία της 17Ν και πρόσληψη του Κουφοντίνα στην αντιτρομοκρατική να παύσει το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Εξ άλλου Αμερικανοί και λοιποί Δυτικοί έχουν τελειώσει . Πλέον Ρώσσοι και Κινέζοι έχουν τον πρώτο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 28 Οκτ 2009 8:52:00 μμ

    Ενεργε,ενεργεισαι ...τακτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση