GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τι η πρεμούρα Στυλιανίδη...

Τι έκανε με τη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Τι λέει ο νέος υπουργός; . Aπό τον Σπύρο Κρανιώτη . Μία εβδομάδα πρι...

Τι έκανε με τη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Τι λέει ο νέος υπουργός;
.
Aπό τον Σπύρο Κρανιώτη
.Μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές, η Διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ προέβη σε σύγκληση του Τεχνικού Συμβουλίου της, για την έκδοση γνωμοδότησης επί αιτήματος της τεχνικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ, (Σύμβαση 279 προαστιακός σιδηρόδρομος), το οποίο με την μορφή Αιτήσεως Θεραπείας αφορούσε στην καταβολή ποσού περίπου 3,5 εκ. ευρώ στην προσφεύγουσα εταιρεία. Τα μέχρι εκείνη τη στιγμή αποφαινόμενα όργανα, άλλαξαν άρδην με Υπουργική απόφαση, ισχύουσα από 30-09-2009, ημερομηνία δημοσίευσής της στο με αριθμό 2141 ΦΕΚ., προφανώς για την κάλυψη και υποστήριξη της τελικής τους απόφασης.
Προς τι η πρεμούρα του κ. Στυλιανίδη, να προβεί μία εβδομάδα πριν...

τις εθνικές εκλογές, στην αλλαγή των αποφαινομένων οργάνων και να καθορίσει εαυτόν αρμόδιο για την λήψη αποφάσεων επί αιτήσεων θεραπείας με την αριθ. Φ10/οι.53157/5420 υπουργική απόφαση;
Αξίζει πράγματι να διερευνηθεί από τον νέο Υπουργό το σχετικό θέμα.

3 σχόλια

  1. Εεε δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι ο καλήτερος τρόπος να κάνεις τις λαμογιές σου, τις συνενοήσεις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Όχι σαν το Πασόκ που σφαχτήκανε, αυτοί είναι αγγελούδια, αυτοί είναι μπουμπούκια, αυτοί είναι παιδιά του κατηχητικού, αυτούς να πάρουμαι να μας μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να να δώσει η Κορούλα στον παπού δρακουμέλ για να έχουν κάτι στο υποσεινήδειτο τους να τα εξιτάρει, να τα μάθει πως για το συμφέρον τους η Ελλάδα μπορεί και να γαμηθεί, να τα δώσουμαι στον Αβραμόπουλο να τα μάθει να φτιάχνουν νόμους που θα αθωώνουν τους λαμογιάρηδες κλέφτες του Δημοσίου ΕΆΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, να τα δώσουμε στον Σαμαρά να τα μάθει πως ρίχνουνε μια κυβέρνηση, να τα δώσουμαι στον Νομάρχη να τα μάθει πως κουκουλώνουν σκανδαλάρες δικές του και άλλων όταν το επιτάσσει το κομματικό συμφέρον και πως από τραγουδιστής σε κολάδικο γίνεσαι νομάρχης.
    Αυτούς να πάρουμαι που όταν η Ελλάδα συγκλονιζότανε από τις σκανδαλάρες τους αυτοί σφύριζαν κλέφτικα, ΕΘΝΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΙΝΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση