GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η συζήτηση του Γ. Παπανδρέου με τους bloggers...

Aκολουθεί σε βίντεο ολόκληρη η συνάντηση - συζήτηση του Γ. Παπανδρέου με τους bloggers που οργάνωσε το http://www.tvxs.gr/ . Ο πρόεδρος του...

Aκολουθεί σε βίντεο ολόκληρη η συνάντηση - συζήτηση του Γ. Παπανδρέου με τους bloggers που οργάνωσε το http://www.tvxs.gr/. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε τις θέσεις του για το ίντερνετ και τα ΜΜΕ, τα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την διαφάνεια. Την διαδικτυακή συνέντευξη συντόνισε ο Στέλιος Κούλογλου και σ' αυτήν κλήθηκαν να πάρουν μέρος blogs από όλη την Ελλάδα.


Συνέχεια...















10 σχόλια

  1. Που θα βρει τα λεφτα το χαζογιοργο??

    Χαζη ερωτηση.

    Αν βγει πορδηπουργος αυτο το βλημα θα κανει το εξης απλο:

    Θα αμολησει τους μπατσους, να προσεξουν την ασφαλεια μας .
    "ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ" ,σαν να βλεπω απο τωρα το 8στηλα των πασοκοσκυλαιικων ΜΜΕ!!

    Εχουμε λοιπον και λεμε:
    10.000 μπλοκα σε Ολη την Ελλαδα με εντολη τουλαχιστον 30 .."παραβασεις" το μπλοκο!
    Συνολο : 300.000 .."παραβασεις"!!

    κατα μεσον ορον 500 ευρω η .."παραβαση"!
    (οπως τακανε το βλημα ο πολυδωρας).

    Συνολο : 300.000 Χ 500 =150.000.000
    ευρω την ημερα !

    150.000.000 Χ 10 μερες =
    1.500.000.000 ευρω!

    Επι 20 μερες ? καντε το λογαρισμο μονοι σας !
    Μην τα περιμενετε ολα ετοιμα(μπλιαχ!)

    Αν βαλουμε σαυτα τα "οικολογικα"(μην χεσω !) τελη κυκλοφοριας που εβαλε ο μαλακας ο κουφος ,εχετε πληρη εικονα σχεδον εικονα!

    Και λεω σχεδον γιατι εχουμε και το αυξημενο ΕΤΑΚ ,γιατι θα εχουμε και μερικα λεπτα παραπανω η βενζινα,εχουμε και κανενα .."προστιματακι" με την απαγορευση καπνισματος που εβαλε ο αλλος ο φιογκος και εχουμε πληρη εικονα .

    Καπου 10 δισ !!

    Τοσα δεν λενε οτι τους λειπουν??

    Ε! τι λετε ρε μαλακες της Ν.Δ??

    Καλα σας λενε οτι ειστε και πολυ βλακες!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκοίλια να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...αδελφούλες.
    ΒΓΑΛΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΣΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ !!!
    ΑΑΑΑ....ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΤ...
    ΑΑΑΑΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ......
    ΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ
    ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΡΥΦΗ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου μοιάζει με ξένο σώμα στην ελληνική πολιτική πραγμτατικότητα. Τέτοιες αρχές (τουλάχιστον, οι δημόσια διατυπωμένες) δεν μπορούν να ενσωματωθούν στο κομματικό ΠΑΣΟΚ. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ.
    ΕΤΣΙ Ο ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ..
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ "ΕΝΤΡΟΠΙΑ" ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ [άνευ πείρας], ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ή ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ [που κάτω από το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων όχι μόνο δεν ήταν ελέγξιμα , αλλά αποτελούσαν το άλλοθι για να δομηθούν προσωπικότητες υπεράνω πάσης κριτικής] ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΠΕΛΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΑΣΠΗ … ΛΑΣΠΗ … ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ «ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥΣ» ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΚΑ- ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ – ΣΚΑΦΗ»
    Ο ΓΑΠ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΜΗ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΔΙΑΤΥΠΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ , ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΗΡΕΙΣ. [Επιτέλους θα εφαρμοστεί στην πράξη το ασυμβίβαστο θέσεων και ο χωρισμός Κόμματος – Κράτους και θα δομηθεί η Εθνική Λαϊκή Ενότητα (για όσους από εμάς τους ρομαντικούς από την 3η /09/1974 εξακολουθούμε να θυμόμαστε σημαντικές θέσεις ανεκπλήρωτες του κινήματος που όσοι προσπαθούσαν να υλοποιήσουν θεωρούνταν οι μοναχικοί μιας χαμένης υπόθεσης που δυστυχώς πλήρωσε ακριβά ο τόπος με τις εφιαλτικές παρενθέσεις διακυβέρνησης της χώρας από τη δεξιά]
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ , ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ [γ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα "αγωνιστες του πολυτεχνειου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ....ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ.....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ....ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.....
    Υ.Σ.2 αυτες και αυτοι μας αξιζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκολία να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...
    ΒΓΑΛΤΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ..ΣΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μας χωρίζει ;

    Η κ. Νταλάρα είναι σύζυγος του κ. Νταλάρα, του γνωστού, επιτυχημένου και ασφαλώς πολυεκατομμυριούχου αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου μας, εκλεκτού φίλου του κ. Λαμπράκη, του Μεγάρου Μουσικής και τόσων άλλων λειτουργών της Τέχνης.

    Η κ. Άννα Ραγκούση Νταλάρα είναι και συγγενής το γραμματέα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και στενότατου συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου, κ. Γ. Ραγκούση. Ως εκ τούτου πολιτεύεται στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Και επειδή οι ψηφοφόροι της περιοχής δεν πάνε Μέγαρο φρόντισε να τους προσεγγίσει αλλιώς, με την δοκιμασμένη από αιώνων συνταγή όλων των επιτυχημένων του τόπου αυτού: Ζούμε αναιδώς καπιταλιστικά, αλλά φερόμαστε σοσιαλιστικά και καμιά φορά και κομμουνιστικά. Βλάκες είναι δεν θα καταλάβουν.

    Την βλέπουμε για παράδειγμα στην φωτογραφία να αγκαλιάζει ένα έγχρωμο παιδάκι κάτω από μια φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα. Μέσα στο κλίμα αυτό το παιδάκι ξέχασε μεμιάς την δυστυχία του και είναι καταχαρούμενο. Από Δευτέρα, λέει, ποιος με πιάνει..

    Την ίδια στιγμή και όπως καταγγέλλουν δεκάδες μπλογκς η κ. Νταλάρα επικοινωνεί με τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν στην ίδια περιοχή στέλνοντας SMS μηνύματα στα …αλβανικά.

    «Είναι απορίας άξιον πως ένα μέλος τόσων μη κυβερνητικών οργανώσεων, ένα άτομο τόσο ευαίσθητο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην μητρική τους. Προφανώς οι ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μετανάστες περιορίζονται μόνο σε όσους δεν είναι ελληνικής καταγωγής» επισημαίνουν αγανακτισμένοι Βορειοηπειρώτες.

    Έλα ντε….
    - Να δείτε που αυτή η άπληστη μέγαιρα θα βγει βουλευτής.
    - Το άπληστη το επικροτώ άμεσα…. και εις διπλούν
    - Η δυασανεκτική και μονίμως έτοιμη να μας αρχίσει στα χαστούκια κυρία του κυρίου, θα συμπληρώσει επιτυχώς το καρέ των υπολοίπων σελέμπριτυ του κοινοβουλίου μας, όπου σελέμπριτυ είναι αυτοί που είναι γνωστοί δια το λόγο και μόνο ότι είναι γνωστοί…

    - Το νεο μότο θα ειναι “δεν μας χ..ζεις κυρια Νταλαρα..
    - Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς …
    - Αυτος ο κυνισμος ‘ξερω οτι κανω κατι κακο αλλα το κανω’,που ανακατευει σοσιαλισμο,κομμουνισμο, και καπιταλισμο ΔΕΝ παει αλλο.
    - δειξε μου τον αντρα σου να σου πω ποια εισαι..

    - Εκτός από τον Πανούση, τον είχε στολίσει χαρακτηριστικά και ο Άκης Πάνου τη δεκαετία του `80. Κάτι για χρυσές μπαταρίες στη μπανιέρα του κλπ. Η κυρία είναι αναλόγων φρονημάτων. Ένεκα το καλάμι που … φύεται και ευδοκιμεί στη χώρα μας.
    - δεν το κανει για αυτηνα, για το φουκαριαρη το λαο το κανει !
    - Τι μας χωριζει ?? ΕΝΑ ΜΕΓΑΡΟ.
    - Αμ δεν πρόκειται για το ελληνικό καλάμι, φίλε μου. Εδώ πρόκειται για καλάμι μπαμπού…

    (Χατζιδάκης έφη, λίγες μέρες πριν το θάνατο του)
    - Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα: Ο Χατζιδάκις είναι όντως ένας εθνικός θυσαυρός. (σ.μ.: τι βρισίδι έφαγε ο Χατζιδάκις όσο ζούσε και τι αγιοποίηση με το που πέθανε) Αλλά δυστυχώς έχει μιά κλίκα γύρω του που τον εμποδίζει να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα
    - Χατζιδάκις από το νεκροκρέβατο βγάζει αμέσως ανακοίνωση: ‘Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η κλίκα γύρω μου και με προστατεύει από ανθρώπους σαν το κύριο Νταλάρα’ (πιθανώς η τελευταία του δημόσια ανκοίνωση)
    Το πρόβλημα είναι και αισθητικό.

    -”Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα:”"
    ΜΕΓΑ Πηνελόπη μου, ΜΕΓΑ. Μεγκα το λένε οι Αλβανόφωνοι, όπως η κ. Νταλάρα, ή οι αμερικανοί όπως ο Τζέφρυ.
    - Και να μην ξεχνιόμαστε παιδιά Η κυρία ακατανόμαστου ήταν κολλητή φίλη της κ. Δάφνης Σημίτη στις κυβερνήσεις Πασοκ που τώρα δεν λέει τίποτα!

    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ....... ΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ενθυμούμαι καλώς, ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ είχε κατηγορηθεί και για θιασώτης της ΧΟΥΝΤΑΣ, όταν κατα την προ 30-κονταετίας περίπου διάρρηξης διαμερίσματός του (στην οδό Μαυροματέων νομίζω) του έκλεψαν και χρυσά συλλεκτικά αναμνηστικά νομίσματα της "εθνοσωτηρίου" 21ης Απριλίου 1967. ΈΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, στο βαθμό που ο λαός εμφανίζει αμνησία...
    Εγω πάντως πιστεύω πως άδικα κατηγορήθηκε, γιατί παρεξηγήθηκε η μια φυσική κλιση του προς το χρυσάφι, πράγμα που συμβαίνει και με πολούς άλλους "προβεβλημένους" ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση