GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EΡΤ: Αίσχος!...

Και απλά πρακτικά πράγματα... Από τον Μάκη Γιομπαζολιά http://giobazolias.blogspot.com/ . Το ξέρουμε όλοι, η ΕΡΤ είναι η κρατική ραδιοτηλεόρ...

Και απλά πρακτικά πράγματα...

Από τον Μάκη Γιομπαζολιά
.
Το ξέρουμε όλοι, η ΕΡΤ είναι η κρατική ραδιοτηλεόραση. Που σημαίνει, ότι την πληρώνει το κράτος. Δηλαδή όλοι εμείς.
Αυτό και μόνο είναι αρκετό, σε περίοδο μάλιστα μείζονος οικονομικής κρίσης για όλους μας, για να είναι ιδιαιτέρως φειδωλοί και προσεκτικοί, στις δαπάνες για την λειτουργία της, εκείνοι στους οποίους ανατίθεται η διοικητική και οικονομική διαχείριση της κρατικής ΕΡΤ.
Αντ αυτών, τί βλέπουμε και τί μαθαίνουμε;
- Προκλητικά πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές, ενώ οι πάρα πολλοί υπάλληλοι της ΕΡΤ υποαπασχολούνται.
- Προκλητικές αμοιβές κάποιων συνεργατών, ενώ πάρα πολλοί άλλοι υποαμοίβονται.
- Προκλητικά ακριβές χρήσεις εξωτερικών studios και τεχνικών μέσων, ενώ οι τεχνικές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, οι καλύτερες της αγοράς, δεν χρησιμοποιούνται ή ελάχιστα χρησιμοποιούνται.
- Προκλητικές συμβάσεις με υπαλλήλους ή πρώην υπαλλήλους της ΕΡΤ, για υπερκοστολογούμενες παραγωγές εταιρειών τους, ενώ ως συνεργάτες της κρατικής ραδιοτηλεόρασης θα μπορούσαν και...

θα έπρεπε να κάνουν τις ίδιες παραγωγές, με υποπολλαπλάσιες αμοιβές.
- Υπερβολικές αμοιβές των ηγετικών στελεχών και στρατιές συμβούλων, οι περισσότεροι από τους οποίους άχρηστοι και ρουσφετολογικά τοποθετημένοι.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;
Γιατί κυβερνητικές επιλογές του παρελθόντος χρησιμοποίησαν την ΕΡΤ σαν κάδο ρουσφετολογικών παροχών σε ημέτερους και σαν χώρο "βολέματος" επαγγελματιών της ενημέρωσης, με αντάλλαγμα την φιλοκυβερνητική στάση τους ή την σιωπή τους.
Γιατί αυτον τον σχεδιασμό των κυβερνώντων εκμεταλλεύθηκαν "χρυσοκάνθαροι". Και, προκειμένου να τον εξυπηρετήσουν, εξασφάλισαν υπερβολικές αμοιβές, για εαυτούς και φίλους τους.
Γιατί, σε αυτό το "ελντοράντο" αυθαιρεσίας και ρουσφετολογικού πλουτισμού επιτήδειων, άνθισαν διάφορες "τσουκνίδες" και προέκυψαν διάφορες "βδέλλες", που ρουφάνε λαίμαργα τα χρήματα του ελληνικού λαού, που οι διοικούντες την κρατική ΕΡΤ προσφέρουν ανενδοίαστα.
Και γιατί, με πρόσχημα την ανάγκη ανταγωνιστικότητας της ΕΡΤ απέναντι στα ιδιωτικά ΜΜΕ, κυβερνητικοί παράγοντες του παρελθόντος και τα "χρυσοκάνθαρα" κινούμενά τους, έκαναν την κρατική ΕΡΤ, δηλαδή την ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι μας, πεδίο αχαλίνωτης ρουσφετολογίας, ανεξέλεγκτης σπατάλης και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, καθώς και θρασύτατης εξυπηρέτησης "φιλικών" προσώπων, εταιρειών και συμφερόντων.
Είναι μίζερο, να μιλάμε ονομαστικά για εκείνους τους τηλεαστέρες-παρουσιαστές-συμπαραγωγούς και εκείνες τις ιδιωτικές εταιρείες παραγωγής, που εκμεταλλεύθηκαν το "ελντοράντο" της ανεπίτρεπτης ασυδοσίας και έκαναν προκλητικές συμβάσεις με την κρατική ΕΡΤ. Το συμφέρον τους επιδίωξαν. Έχουν ασφαλώς ευθύνες και αυτοί. Αλλά οι μεγαλύτερες, οι κύριες ευθύνες ανήκουν σε εκείνους που επέτρεψαν και συνυπέγραψαν αυτές τις ελεεινότητες. Οι οποίες κόστισαν συνολικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη των Ελλήνων πολιτών. Που καλούνται υποχρεωτικά να τα πληρώνουν, μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με το τέλος για την ΕΡΤ. Που κάθε χρόνο μεγαλώνει, για να καλύψει τα τεράστια οικονομικά ελλείμματα τα κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Τα οποία όμως κάθε χρόνο μεγαλώνουν. "Στην υγεία των κορόϊδων"!
Τι πρέπει να γίνει...Απλά και πρακτικά πράγματα:
1.- Άμεση αναδιοργάνωση της ΕΡΤ, με συγκεκριμένες στοχεύσεις, ως κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. που θέλει να εξυπηρετεί τον λαό, ενημερωτικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά. Και να ανταγωνίζεται τα ιδιωτικά μέσα, χωρίς άγχος τηλεθέασης αλλά με πληρότητα, ποιότητα και τηλεοπτική καινοτομία.
2.- Δραστική περιστολή δαπανών παντού. Μέ πρώτη την αμοιβή του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Μάξιμουμ 15.000 ευρώ ακαθάριστα, αντί των απεριορίστων που παίρνει τώρα. Όλοι οι άλλοι διευθύνοντες ακόμη λιγότερα. Και ουδείς μα ουδείς άλλος με αμοιβή πάνω από 5.000 ευρώ και πάντως πάνω από τα προβλεπόμενα από τις συλλογικές συμβάσεις. Τέλος τα bonus, οι εξτρά αμοιβές και οι πλασματικές υπερωρίες.
3.- Όλες οι εκπομπές της ΕΡΤ να είναι εσωτερικές παραγωγές. Εκτός από εκείνες, που λόγω ειδικών προδιαγραφών δεν μπορούν να γίνουν από την ΕΡΤ και εκείνες που θα εκτιμάται κάθε χρόνο ότι πρέπει να δίνονται στον ιδιωτικό τομέα, για να μη πεθάνει η ιδιωτική παραγωγή, που σιτίζεται κυρίως από την ΕΡΤ. Με πορεία όμως συνεχώς συρρικνούμενη. Στόχος: Η ΕΡΤ να κάνει τις παραγωγές της με τις εσωτερικές δυνάμεις της, πυο είναι επαρκέστατες και ποσοτικά και ποιοτικά.
Ας γίνουν αυτά σε πρώτη φάση. Και θα δούμε την συνέχεια. Με κριτήριο πάντα την ποιοτική αναβάθμιση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και τον σεβασμό ακόμη και στο ένα ευρώ του Έλληνα πολίτη-τηλεθεατή, που πληρώνει την ΕΡΤ, τις εκπομπές της και τους ανθρώπους της !
Ακούω τις απόψεις σας. Εμείς εδώ θα είμαστε...

32 σχόλια

  1. Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
    Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ασχοληθει καποιος με την ερτ και τις προκλητικες σπαταλες της.

    αντι να σχψοληθουν με αυτα το πρωτο πραγμα που κανανε ητανε να κοψουνε τα stage!

    λες και αυτοι ητανε που βαζανε μεσα το κρατος..

    πασοκ ρε ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 100% σωστή πρόταση.
    Το ερώτημα είναι γιατί μετά τόσες μέρες η νέα ηγεσία δεν προχωράει στην υλοποίηση αυτών των προφανών εξαγγελιών για νοικοκύρεμα των δημοσίων δαπανών.
    Οσο αργεί τόσο πιο δύσκολη αυτή.
    Τόλμη και θάρρος κύριοι.
    Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να μας πεις ρε Γιομπαζολια??

    "..το ΠΑΣΟΚ και αλλες δημοκρατικες δυναμεις.."

    νομιζεις οτι ξεχναμε?

    Σερρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ.ΤΑ ΔΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΣΩ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΕΡΤ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΡΤ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί την πληρώνουμε αφού έχει και έσοδα από διαφημίσεις. Ή το ένα ή το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνούμε γιαυτά ,αλλά ο Μάκης είναι ο τελευταίος σε αυτή την χώρα να μιλάει για τηλεόραση και κανάλια όταν στηρίζει και είναι αναπόμαστο μέλος εδώ και πολλά χρόνια του group ΚΟΥΡΗΣ.
    Τουλάχιστον η ΕΡΤ πληρώνει τους εργοζόμενους και τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία,εσεις κύριε Μάκη στο group που ανήκεται ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ?ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ?
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ?
    Αντε γιατί σε λίγο θα έρθουν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.
    Ο σοσιαλισμός και η δημοκρατία δεν είναι δήλωσεις ,αλλά τρόπος ζωής και τα μεγάλα λαμόγια και νέα τζάκια απο το πουθενα προέκυψαν επί σοσιαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενω ΕΣΥ. Ο ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΑΣΙΣΟΣΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ...... ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ !

    ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ.
    Α Λ Η Τ Α Ρ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΕΤΙΝΕ ΓΙΟΜΑΠΑΖΟΛΙΑ ΕΝΩ ΘΑ "ΚΑΤΑΡΓΙΟΤΑΝ " ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

    Συγκροτείται επιτροπή που θα καταγράφει τα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη”.

    Μπίνγκο! Απογραφή δεν το έλεγαν αυτό, όχι πολύ παλιότερα;! Ρε, μας δουλεύουν;

    Ο Λαμπράκης γράφει ότι η επιτροπή θα αναζητήσει το πραγματικό ύψος του ελλείματος…
    Καλά αυτοί δεν είπαν 12.5%, στέλνοντας στοιχεία 15 μέρες μετά την ορκομωσία;
    Τί άλλαξε ξαφνικά και θέλουν να το ξαναυπολογίσουν;
    Άλλαξε!
    Η ΕΕ, ο Αλμούνια και ο Γιούγκερ τράβηξαν και τα δυό αυτιά του “κουμπαρά”! Τα είδε όλα! Οι Financial Times το έγραψαν κατηγορηματικά: Το ύψος του ελλείματος αυξάνεται με τρόπο που θυμίζει τα στοιχεία που έστελνε η Ελλάδα για να μπει στην ΟΝΕ!!!!
    Οπότε φτιάχνει μια δήθεν ανεξάρτητη επιτροπή( θυμάστε που καταργούσαν 3000 επιτροπές;;;) για να “αντικειμενικοποιήσει” αυτό που έχει ήδη πει!
    Αθάνατοι ΠΑΣΟΚΟΙ… σε λίγο θα παραμιλάει η υφήλιος με το οικονομικό μοντέλο που θα μειώνει τα ελλείματα και θα αυξάνει τον πλούτο…
    Πώς; χρεώνοντας ακόμα και τα οπίσθια του Ελληνικού λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΖΟΜΠΙ. ΝΕΚΡΕ ΓΙΟΜΑΖΟΛΙΑ
    ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΑΦΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΩΜΑ.

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ?
    ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. yo Mpazo, yo!

    Σας γαμήσαμε μια τον φίλο σου, τον Μαρούδα σας, κι αν χρειαστεί θα το επαναλάβουμε για όποιον μελλοντικό "μαρουδοειδές" επιχειρήσει να το επαναλάβει.

    Αντε τώρα να καταρρίψεις κανένα δορυφόρο. Εσύ Μπάζο και ο Χατζατζάρης του BS, υπήρξατε ίσως οι μεγαλύτερες ντροπές της μεταπολιτευτικής ΕΡΤ.

    φιλάκια στην φαλάκρα απομέσα κι απόξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο εκλεκτός της ΝΔ πρόεδρος της ΕΡΤ, επιβεβαιώνει το ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν βγάλουν την ΕΡΤ από τη ΔΕΗ κανείς δεν θα την πληρώνει!

    Τώρα όμως τα σκάμε εμείς για να τρώνε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ ρέ ηλίθιε,πώς είχες μπή στήν ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ καί πόσα τσέπωνες????
    Αϊ στό διάολο πρασινολαμόγιο,πού βγήκαν τώρα καί οί πουτάνες νά μάς δώσουν μαθήματα περί ηθικής!!!
    Άντε μαλάκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΡΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟ.ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΗ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ.ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ Ο ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΕΓΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΠΕΡΙΠΟΥ 75 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 1Ο,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΠΡΟΗΡΧΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ,ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ " ΝΤΡΟΠΗ "
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.
    ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΣΙΧΑΜΑ. ΠΑΝΕ ΠΕΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε καραγκιοση Γιομπα
    αντι να εξαφανιστεις απο τη δημοσιοτητα, βγαινεις και εκφερεις και αποψη γαι το θεμα?
    αυτο λεγεται αχαριστια, λεγεται υβρις, λεγεται θρασος, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να λεγεται!
    Αντε και γαμησου στο φιναλε μουνοπανο!

    Σερρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ. ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΒΑΝΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

    ΚΤΥΠΑΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΜΩΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1944. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΙΑ 80% ΕΧΕΙ Η ΕΡΤ. ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΚΟΥΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΙΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ? ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ....ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den 8a gineis kioulegkas stin ert pote patape alith roufiane dimosiografe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ -ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ -ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο γραφικός και παλαιοπασόκος Μάκης τα γράφει όλα αυτά και ασχολείται παθιασμένα με την υπόθεση ΕΡΤ γιατί γλείφει κατουρημένες ποδιές προκειμένου να μπει ως επιτελικό στέλεχος ή ακόμα και Πρόεδρος (!!!) στην ΕΡΤ. Δεν έχει ο άνθρωπος αίσθηση της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ:
    Ωραια τα λες!
    Για να μεινουμε στο θεμα....
    Και εισαι και ΠαΣοΚ και μαγκια και εχεις συμμετοχη-συνιδιοκτησια στο πρεσσ και καλα κανεις....

    Πες μου τωρα: Θα ΑΛΛΑΞΕΙ κατι με την ΕΡΤ;

    ΑΣΦΑΛΩΣ και ΟΧΙ !!
    \\
    Τοτε ΓΙΑΤΙ (να...) γραφουμε τις "γνωμες μας" στα blog, στο πρεσσ, κλπ., κλπ.,
    αφου ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ;!!

    Προσωπικα απο τοτε που σχεδον σταματησα να ασχολουμαι με blog, ενημερωσεις internet κλπ., κλπ.,
    ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ μου και τον ΧΡΟΝΟ μου!
    Και ο χρονος ΕΙΝΑΙ χρημα (και ΥΓΕΙΑ!!).

    Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ο "μετριασμος" σχολιων,
    αφου το καθε καθηκι, ανωνυμο η "επωνυμο" στυλ bloomer-=φουφούλα
    μπορει να ΜΟΛΥΝΕΙ την μπλογκοσφαιρα με τις βρωμιες του,
    ακομα και σε δικη σου αναρτηση, γνωριζοντας οτι εισαι απο τους συνιδιοκτητες του blog, και μη σεβομενοι τη φιλοξενια σου;!

    Αφηστε τα σχολια ΕΛΕΥΘΕΡΑ, αφου καθε ενας ειναι υπευθυνος για τα σχολια του!
    Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ το μετριασμο σχολιων, στ' αληθεια, ωστε ο καθε ψυχασθενης να μη βρισκει ΑΣΥΛΟ εδω, αΛΛΑ στο δρομοκαϊκειο!
    Τα λεω καλα;

    Εχω περιεργεια εαν θα μου αφιερωσεις καποια απαντηση

    Eυχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ...
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΙΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΞΕΒΡΑΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΤΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ...
    Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OFF...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μεχρι εικοσι σχολια
    δημοσιευετε μονο;
    αυτο εννοειτε μετριασμο σχολιων;

    εμεις φταιμε που μπαινουμε
    στο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ σας blog

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σωστά, πολύ σωστά γράφουν αρκετοί φίλοι για τον κο Γιομπαζολιά πως είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για αδέσμευτη και δημοκρατική ΕΡΤ.Υπήρξε συμμέτοχος στην ΕΡΤ του Μαρούδα, του Χατζάρα και της Ραπίτου. Συμμετείχε στην ΕΡΤ των "δημοκρατικών δυνάμεων" και των μιασμάτων.Στην ΕΡΤ των διωγμών και των σφαγών.Το να μιλάει ο άνθρωπος αυτός για ισονομία και δικαιοσύνη μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί!
    Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς σήμερα το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του οποίου φέρεται υπέυθυνος για να καταλάβει....Καίτοι ο ίδιος ενδύεται φαρισαικά το μανδύα του (my ass) αμερόληπτου, το εν λόγω δελτίο κερδίζει δίκαια τον τίτλο της πιο trash εκπομπής στην Ελληνική τηλεόραση!Και φυσικά ο παρουσιαστής του Γιάννης Παπαγιάννης είναι ο βασιληάς της trash TV στην Ελλάδα!Αμιγώς πασοκικό το ψευδοαποκαλυπτικό δελτίο περνάει ευθέως τη γραμμή της Ιπποκράτους, η δε "σκληρή κριτική" που τάχα θα έκανε στην κυβέρνηση του πασοκ παραπέμπεται σε ενα αόριστο μέλλον....Δίνει βήμα τάχα στους τηλεθεατές να εκφράσουν την άποψή τους. Μόνο που αν εμφανιστεί κάποιος δυστυχής που να μην είναι πασοκ αμέσως υβρίζεται και επιτιμάται ως "χαμηλής νοημοσύνης".Όποιος έχει δει το γκαιμπελικό αυτό δελτίο, θα θυμάται σίγουρα τη μόνιμη επωδό του Παπαγιάννη στους διαφωνούντες : "θέλω νοήμονες τηλεθεατές"...Ο μεγάλος αυτός δημοσιογράφος-στοχαστής -υπερεγκέφαλος, αυτοαναγορεύεται και σε κριτή της νοημοσύνης του κοσμάκη!Ως άλλοθι δε για την άθλια "δημοσιογραφία" που ασκούν οι τύποι, μας λένε πως "τα νούμερα άλλα λένε" (σε ό,τι αφορά την τηλεθέασή τους).Μα και το αλήστου μνήμης "Ερωτοδικείο" υψηλά νούμερα έκανε, αγαπητέ Larry King της Ελλάδας!Μόνο που ήταν λίγο πιο ποιοτικό απο τα τηλεοπτικά σκουπίδια που πουλάτε εσείς!
    Και αυτοί οι άνθρωποι μιλούν για την κρατική τηλεόραση και την αναβάθμισή της. Να τους χαίρεσαι κε Πρωθυπουργέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΔΗΜΑΡΣΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΑ 5 ΨΩΡΟ
    ΠΑΡΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ .ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ .Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ .ΕΣΥ ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑ.,ΕΣΥ .ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.Ο
    ΛΕΡΩΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ

    ΠΕΡΙΒΕΛΛΟΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΩΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΣΑ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ.ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟ
    ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΣΑ ΑΜΕΣΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ.ΟΛΗ Α ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ .ΑΠΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ .ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥΓΚΑ.ΑΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Η ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΡΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΩΡΗΔΩΝ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΔΟΔΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ .ΕΥΓΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω λεω να επανιδρυσουν την ΥΕΝΕΔ.Δεν μας κοστιζε τιποτε,μονο λιγη προπαγανδα του Γεωργαλα,αλλα δεν χρεωνε τον πολιτη.Μεχρι και στους κοινοχρηστους οι μαλακες μας βαζουν χαρατσι.Αντε κρατικοδιαιτα τσιρακια.Εξαργυρωνετε την αναγκη των κυβερνουντων να υπαρχουν και να προβαλλονται.Δεν λεω να καταργηθουν τα κρατικα καναλια.Απλα να..... απλοποιηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 31 Οκτ 2009 12:10:00 μμ
    ----------
    Καλα βλεπεις "αποκαλυπτικο" δελτίο;!
    Φαινεσαι σοβαρος ανθρωπος!
    Αυτο το καναλι
    το εχω ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ απο τη μνημη της T.V.
    για να μη το επιλεξω εστω και κατα λαθος
    οταν κανω ζαπινγκ

    Ακου εκει παπαγιαννης-δημοσιογραφος!!

    τσ τσ τσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΧΟΤΖΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ.
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ.
    ΣΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ .
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .
    ΑΚΟΥ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ .
    ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ...
    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΙΤΣΙΦΙΓΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ .
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΑΧΟΛΟ.
    ΧΑΧΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση