GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα stage από βήματος...

Της Μαίρης Απ. . Κυρίες και Κύριοι, Επανέρχομαι σε ενα επίκαιρο και συνάμα θλιβερό και καταίσχυντο θέμα. Το θέμα που απασχολεί χιλιάδες νέου...

Της Μαίρης Απ.
.
Κυρίες και Κύριοι,
Επανέρχομαι σε ενα επίκαιρο και συνάμα θλιβερό και καταίσχυντο θέμα. Το θέμα που απασχολεί χιλιάδες νέους εργαζόμενους οι οποίοι με την ελπίδα της ηυξημένης μοριοδότησης ή και της μονιμοποίησης δέχθηκαν να απασχοληθούν στον Δημόσιο και στο Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα υπο καθεστώς μαύρης και μεσαιωνικής εργασίας. Ανασφάλιστοι, χωρίς να δικαιούνται άδεια, επίδομα αδείας και αποδοχές 15 ευρώ την ημέρα, ποσό που δεν κάλυπτε ούτε τα κατώτατα όρια της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Το καθεστώς αυτό της απασχόλησης (stage), είναι ένας θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του '90, με σκοπό να βολέψει δικά του πράσινα παιδιά. Πράγμα το οποίο και έκανε δυο φορές!!
Αρχικά με το νόμο 2738/99 και στην συνέχεια για να συμπεριλάβει και όλους όσους δεν είχαν όλες τις προυποθέσεις την πρώτη φορά, με το Ν. 2639/2000. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούσε στρατιές πράσινων ψηφοφόρων και έτσι έπαιρνε τις εκλογές.. Μετά το 2000 άρχισε να δημιουργεί άλλες στρατιές πράσινων ψηφοφόρων προσλαμβάνωντας προσωπικό με συμβάσεις έργου.. Βέβαια γι' αυτούς δεν πρόφτασε να νομοθετήσει αλλά φρόντισε για λογαριασμό τους η ΝΔ δια του κυρίου Παυλόπουλου το 2004 όταν ήρθε στην εξουσία και...

τους μονιμοποίησε!! Σήμερα η νεα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έκανε πράξη τις προεκλογικές απειλές του Αντιπροέδρου της κυρίου Πάγκαλου και αποφάσισε να εκδικηθεί τα χιλιάδες παιδιά που απασχολούνται με τα προγράμματα stage στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ σε όλη την χώρα.. Έτσι η νεα κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, το οικείο σε όλους όσους δεν έχουμε κοντή μνήμη, δημιουργώντας στρατιές ανέργων, μέσω οικονομικής κρίσης, γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ φοβήθηκαν οτι θα εξασφαλίσουν γαλάζια παιδιά.. Τεράστιο λάθος κύριοι της κυβέρνησης.
Πέραν απο ηθικό και για δυο πρόσθετους λόγους: 1ον) είμαι σε θέση να το γνωρίζω και να το αποδείξω οτι απασχολούμενοι σε stage ήταν άνεργα Ελληνόπουλα φίλα προσκείμενα σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις και 2ον) η πλειονότητα αυτών κατά τις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν ΠΑΣΟΚ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκδικηθούν τη ΝΔ γιατί δεν τους διόρισε!!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τον βαθμό της αχαριστίας και της κοινωνικής ευαισθησίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όμως αυτή η αντιμετώπιση; Είναι απλό για έναν και μοναδικό λόγο, για να κάνει με την ησυχία του αυτό που ήξερε πάντα να κάνει, να προσλάβει καταπράσινα παιδιά!! Να λοιπόν ένας λόγος για τον οποίο η ΝΔ έχασε τις εκλογές, πλήρωσε την υπόθεση των stage, εξαιτίας της κόντρας δύο υποψηφίων της Β' Αθήνας, του κ. Βερναδάκη, πρώην Διοικητή του ΟΑΕΔ, και σημερινού υποστηρικτή του κ. Σαμαρά, και της πρώην βουλευτού και υπουργού κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Τσακωνόντουσαν ποιός θα θέσει για λογαριασμό του σε ομηρία όλα αυτά τα παιδιά.. Στην ουσία τα πήραν στο λαιμό τους.. Η μεν κυρία Πετραλιά τους υπόσχετο οτι όλοι θα διοριστούν με την διαδικασία του ηυξημένου bonus προυπηρεσίας, ο δε κύριος Βερναδάκης σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους έλεγε οτι έχει έτοιμη διάταξη και οτι λίγο πριν τις εκλογές θα τους μονιμοποιήσει, για να μην χάσει τον σταυρό, μιας και σκόπευε να πολιτευτεί, πράγμα και το οποίο έκανε τελικά, με το γνωστό γι' αυτόν αποτέλεσμα...

39 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν και δεν παω καθολου το ΠΑΣΟΚ , μπραβο και ευγε τους για αυτο που εκαναν. Σιγα μην κλαψουμε κιολας για τους πονηρους που πηγαν να περασουν απο την πλαινη πορτα στο δημοσιο. Τα stage ειναι προγραμματα αποκτησης εργασιακης εμπειριας , οχι εργασιας. Και παλι μπραβο στην κυβερνηση!!! (Αν και εξακολουθω να μην τους παω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάργηση των stages ήταν προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ.
    Ο λαός το ήθελε,το γνώριζε και απαίτησε από το ΠΑΣΟΚ να τα καταργήσει άμεσα.

    Έδωσε και για τον λόγο αυτό στο ΠΑΣΟΚ την πλειοψηφία με 44% και 10,44 μονάδες περισσότερο από την δεύτερη Νέα Δημοκρατία.

    Το ΠΑΣΟΚ κράτησε τη δέσμευση του και τα κατήργησε.

    Έτσι , όσοι δεν θέλετε να καταργηθούν ή θέλετε να μονιμοποιηθείτε στο δημόσιο ή όσοι βρίζετε τώρα το ΠΑΣΟΚ........

    .....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, συμφωνώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συμπέρασμα είναι ότι και τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν αυτά τα παιδιά. Γι' αυτόν αλλά και ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ "ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχη

    ΤΟ ΒΑΘΥ - ΠΑΣΟΚ ,ΤΟ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΈΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ "ΙΝΣΤΡΟΥΧΟΝΤΕΣ" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΑΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ,ΙΝΤΡΙΚΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΡΑΤΕΘΟΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    24 Οκτ 2009 4:12:00 μμ


    ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ" ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ...

    ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ "ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ" ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΗΘΗΣΑΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ" FLOROYS KAI PIPATZOYDES ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ"!!

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ "ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ" ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ"

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ....

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ!!!

    ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...

    ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΝΕΙ "ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΗΛΘΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΖ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ.ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΠΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΓΕΩ. ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 20000 περίπου νέοι στον δημόσιο τομέα και 10000 περίπου στον ιδιωτικό τομέα ανασφάλιστοι μας κάνουν χοντρικά 6000000 Ευρώ τον μήνα ή 72000000 τον χρόνο χρήματα που δεν πήγαιναν στο ΙΚΑ.
    βάλτε και κάποιους τζογαδόρους που έπαιζαν τα χρήματα των ταμείων στα χρηματιστήρια και πέστε μου τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε;

    κατά τα άλλα βγες στην σύνταξη εσύ στα 65 ή 70 γιατί υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. _________O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσοχη

    ΤΟ ΒΑΘΥ - ΠΑΣΟΚ ,ΤΟ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΈΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ "ΙΝΣΤΡΟΥΧΟΝΤΕΣ" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΑΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ,ΙΝΤΡΙΚΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΡΑΤΕΘΟΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    24 Οκτ 2009 4:12:00 μμ


    ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ" ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ...

    ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ "ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ" ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΗΘΗΣΑΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ" FLOROYS KAI PIPATZOYDES ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ"!!

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ "ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ" ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ"

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ....

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ!!!

    ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...

    ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

    ΓΙΩΡΓΟ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ "ΠΟΝΗΡΟΣ"!!

    ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΝΕΙ "ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άρθρο σας κυρία Μαίρη Απ.(αλήθεια προς τι η ανωνυμία?) είναι το λιγότερο αναίσχυντο!!! Είναι δυνατόν να μιλάτε για βολέματα και τακτοποιήσεις γαλάζιων και πράσινων? Εμείς δηλαδή που είμαστε αχρωμάτιστοι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα και καμιά ελπίδα?Πάντα θα βλέπουμε κομματόσκυλα να καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις?Και γιατί μιλάτε για απολύσεις?Όταν λήξει μια σύμβαση σηκώνεσαι και φεύγεις!Ντροπή σου και σένα και όλων αυτών που με πλάγιους τρόπους προσπαθουν να βολευτούν καταστρατηγόντας κάθε έννοια δικαίου και αξιοκρατίας!!!
    Δησερής Γεώργιος
    geodi@windowslive.com
    γιατί δεν μου αρέσει η ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρία μου όλες αυτές οι αμαρτίες του παρελθόντος κάποτε έπρεπε να τελειώσουν και ευτυχώς κάποιος πήρε την σωστή απόφαση, αρκεί να μην ξαναεπαναληφθούν τα ίδια. Θα δούμε. Όμως η διατήρηση του ίδιου καθεστώτος δεν οδηγεί πουθενά, νομίζω ότι συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων... και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1, Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι"

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που απο το πουθενα τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ prasinofroure 8.58(ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΕΧΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ???????????ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α)το 80-90% τον μονίμων ειναι πασοκ στο δημόσιο!!!τυχαίο??????
    β)το 99 ο γαπ μονιμοποιήσε stage 16 μηνα,τα φεκ τα ειδατε με την υπογραφή του??αλλο τότε που ηταν πρασινοι??????
    γ)μιλάει και ο ραγκούσης που ανιψιά του ειναι με σύμβαση στην κρατικοδίαιτη δεη εδώ και 2 χρόνια....αυτη θα την καταργήσει??????????

    γεια σου καψ πρασινοφρουρέ και παπ κωλοτούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαφωτιστική-αυθεντική η ανάρτηση.
    Μαίρη είσαι καλή.
    Θά μπορούσες νά σκεφτείς καί κάποια
    άλλα πράγματα,όπως τό ότι κάποιοι
    επιστήμονες Διπλωματούχοι, πρίν 20
    καί πλέον χρόνια δέν μπορούσαν νά
    αποκτήσουν Μεταπτυχιακό,ή Διδακτορικό
    εντός συνόρων.
    Έπρεπε νά ξενιτευθούν.
    Καί τώρα ο κάθε ασπάλακας,"μαστεριάζεται"
    καί στόν ΑΣΕΠ μοριοδοτείται.
    Εντάξει τό άλογο όταν γεράσει τό
    σκοτώνουν.
    Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι οί νέοι
    έχουν γνώσεις 30% λιγότερες από
    τούς παλιούς.
    Είναι θέμα διδασκαλίας.
    Οί τωρινοί καθηγητές μπλεγμένοι
    στήν καθημερινότητα,
    καί στά "άβατα",είναι ανίκανοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στον 9:16 & 8:58.

    Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε.

    Τους τα έχωσες άψογα και τέλεια τα πράγματα έτσι όπως είναι.

    Απλή γλώσσα και απλά κείμενα για να τα καταλαβαίνουν όλοι,ακόμα και οι βλάχοι που λεμπαιναν στα stage που τους έβαζαν οι Σκατοβουλευτές της ΝΔ.

    Εσύ πρέπει να είσαι πολύ μορφωμένος αλλά και πολύ έξυπνος άνθρωπος.


    Ειδικά στο σχόλιο σου 8:58 και 9:16
    τους αποστόμωσες όλους αυτούς τους μαλάκες και τις μαλακισμένες που μυξοκλαίνε στα κανάλια και τους βούλωσες το στόμα.
    Σε κόβω να μπαίνεις στο ΠΑΣΟΚ με την αξία σου και να γίνεσαι και βουλευτής κάποια μέρα γιατί μιλάς σαν απλός άνθρωπος που σε καταλαβαίνουμε και όχι σαν να χρειαζόμαστε μεταφραστή.

    Μπράβο σου και Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χώστα άγρια 09:16:00

    Μαζί σου.

    Βγαίνουν κάτι φώκιες 200 κιλά ή κάτι σαρανταπεντάρες παντρεμένες-χωρισμένες με 2-3 παιδιά που λένε ότι δεν έχουν να φάνε και απειλούν Θεούς και δαίμονες ότι θα πάνε στα δικαστήρια για να δικαιωθούν.
    Να πάνε όπου θέλουν οι ξέκωλες που ήθελαν ως συμβασιούχοι και ως stagers να μονιμοποιηθούν στο δημόσιο και να τους πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες.

    Ας πάνε όπου στο διάολο θέλουν αλλά μονιμοποίηση δεν θα δουν ποτέ.

    Είσαι απίστευτος, είσαι Θεός .
    Καλά τους τα λές.

    Ξένια - Αγία Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσείς που βρίζετε το ΠΑΣΟΚ άντε πηγαίνετε να βγάλετε πρώτα πρόεδρο και μετά να μιλάτε για το ΠΑΣΟΚ που σας ξέσκισε το κώλο σας στη ΝΔ.

    44%

    10,44 μονάδες μπροστά από τον Χοντρομπούλη πρώην αρχηγό σας

    Ο χοντρός στη Ραφήνα

    Ο Σαμαράς της αποτυχημένης Πολιτικής άνοιξης,
    Ο Αβραμόπουλος του αποτυχημένου Κεπ(κόμμα ελευθέρων πολιτών),
    Η κόρη Ντόρα-Δρακουμέλ του αποστάτη μπαμπά της,
    και ο ανεκδιήγητος γραφικός Ψωμιάδης που απλά τον ψήφιζαν οι Θεσσαλονικείς για να γελάνε,

    διεκδικούν την αρχηγία της ΝΔ και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να διεκδικεί.

    Αποστάτες και Ζορό πάνω στ'άλογα είναι οι διεκδικιτές της αρχηγίας.

    Τόσο μαλάκες και ζώα είστε που έχετε αποχαυνωθεί όλοι στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί εγώ με μεταπτυχιακό στα οικονομικά να είμαι κάτω από κάποιον ή κάποια που είχε ένα μέσο και δούλεψε σε stage χωρίς ή με μεταπτυχιακό ;
    Αυτό ήταν δικαιοσύνη επί Νέας Δημοκρατίας ή θα έπρεπε να πάω και εγώ να παρακαλάω μορφωμένος άνθρωπος ,κάποιον Υπουργό ή Βουλευτή της ΝΔ για να με "χώσει" κάπου στον δημόσιο τομέα ;

    Έχω και έναν εγωϊσμό.

    Άριστα έπραξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ήδη με αυτές τις κινήσεις πιστεύω ότι στις επόμενες εκόγές θα πάρει πάνω από 45% αντι να πέσει το ποσοστό του.
    Ας κάνει αυτά που πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου και το Νέο ΠΑΣΟΚ και θα δούν όλοι ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι αχάριστος αλλά αμοίβει τους σωστούς πολιτικούς.

    Μπράβο και σε σένα φίλε ή φίλη των σχολίων 08:58 και 09:16 .

    Η μόνη αλήθεια είναι αυτή που έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ/ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥΤΖΟΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΙΠΕΙΑ.
    ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ),ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ STAGER ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ STAGERS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. terma ta stages, kala kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η μεγάλη προβοκάτσια έρχεται. Ο Κόσμος πρέπει να το βουλώσει μπροστά στα μέτρα που θα παρθούν.

    Τις Κουκούλες σας και πάμε. Να βρούμε και ένα συμπαθητικό παιδί για να το θυσιάσουμε στο σκοπό των διεθνών τοκογλύφων.

    Η καταστρατήγηση και κατάργηση του νόμου για την κουκούλα θα επιτρέψει και πάλι στους παρακρατικούς μηχανισμούς να οργανώσουν το εξουσιαστικό σχέδιο για να διευκολύνουν τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται.

    Τα τάγματα εφόδου επιτίθενται σε συγκεκριμένους στόχους για να τρομοκρατήσουν τα “μπατσάκια”.
    Η ομάδα Δέλτα οδεύει προς κατάργηση για να διευκολυνθούν οι στόχοι.

    Φοβικά σύνδρομα αναπτύσσονται για να αφήσουν την κοινωνία στο έλεος των φασιστικών μελανοχιτώνων του σήμερα. Επανάληψη της φασιστικής επέλασης στην Ιταλία του περασμένου αιώνα. Φοβισμένοι λειτουργοί, φοβισμένοι πολίτες, αυτός είανι ο σύγχρονος φασισμός.
    Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα για τους γαργαντούες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Μην ξεχνάμε ότι στρατιές ανθρώπων θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία αυτής της χώρας.

    Νομίζετε ότι δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ να θυσιαστεί για να σας κλείσει στις τρύπες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ STAGE.ΟΜΩΣ ΟΙ STAGERS ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ;ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 500 €;ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ 1998,ΤΟΥ 2004 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η Ν.Δ.(ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ)ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ STAGE KAI ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ,ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΑΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ Η Ν.Δ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η εργασια βεβαιως ειναι δικαιωμα του καθενος,αλλα εδω υπαρχει μια εσκεμμενη ιδιομορφια.Οι ενεχομενοι στα προγραμματα,ανεχονται την παρανομια του κρατους,για να εχουν λογο να διεκδικουν θεση στο δημοσιο.Αφου ειναι γνωστο το καθεστως τον ΣΤΑΖ,τοτε γιατι διαμαρτυρονται;Για αυτον τον λογο οι Ευρωπαιοι,αν και προσωπικα τους θεωρω 'βαρβαρους'με την ευρυτερη εννοια,πλην ομως θαυμαζω την οργανωση τους και την συνεπεια τους σαν κρατη,μας θεωρουν τριτοκοσμικους και παρακατιανους.Και αυτο γιατι η σηψις δεν ειναι ιδιον των 'εθνοπατερων',αλλα εχει κατεβει πολυ χαμηλα και στην βαση των ιθαγενων.Να μην μιλαμε λοιπον για βαθυ 'παρακρατος' του οποιου κομματος,αλλα για 'βαθυ λαρυγγι΄,που ολα τα ρουφαει και ολα τα καταπινει στο ονομα της διαφθορας,της αυθαιρεσιας και του νεοπλουτισμου σε ολες τις εκφανσεις του.Λειπει το ηθος,η τολμη και η συλλογικοτητα,να απαλλαξει την χωρα απο τα ανθρωπομορφα κορακια,που τρεφονται απο τις σαρκες του Ελληνικου κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝ....

    ΚΑΤΕΧΩ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.

    ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE.

    ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ.

    ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re den pate sto diaolo ola ta pasokia poy mazeytikate edw mesa !! moynopana!! tsimpoykakia, Eisastan toso kairo mpoykomenoi kia twra vgalate glwssa, re oyst!!! Kai esy 8:58 poy les oti tha mas gamiseis ama soy kleisoyme ton dromo ela na mas gamiseis me ton kolo xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαίρη Απ.,

    Ασφαλώς κανείς δεν αρνείται, ούτε καν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, ότι επί των ημερών του μονιμοποιήθηκαν χιλιάδες stagiaires στους Δήμους (ν. 2738/99) και στις Νομαρχίες (ν. 2839/2000). Παράλληλα, και με την καταλυτική συνδρομή του κ. Παυλόπουλου, μονιμοποιήθηκαν χιλιάδες συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (πδ. 164/2004).

    Ομοίως, κανείς δεν αρνείται ότι τα προγράμματα κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας ανέργων (stage) συνεχίστηκαν και επί των ημερών της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να συνοδευτούν από νομοθετικές επιταγές για μονιμοποίηση.

    Και παρότι αυτή τη στιγμή χιλιάδες stagiaires, οι οποίοι εκουσίως τοποθετήθηκαν στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα προκειμένου να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, βρίσκονται υπό καθεστώς διωγμού από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αρκείστε στο να αποδίδεται το μείζον αυτό θέμα που αναπαράγεται εδώ και μια ολόκληρη δεκαετία σε προεκλογικές κόντρες και διενέξεις του ενός και του άλλου.

    Μήπως τελικά τα φαινόμενα απατούν; Μήπως η θύελλα που έχει ξεσπάσει για τα stage είναι αποτέλεσμα της παρασκηνιακής δράσης άλλων προσώπων; Ας μην πάμε πολύ μακριά, στην β’ εκλογική περιφέρεια κατέβαιναν επίσης γνωστά κυβερνητικά στελέχη: Βαρβιτσιώτης, Γιακουμάτος, Καμένος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΡΕΛΛΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΧΑΘΗΚΕ. 5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ. 605 ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ/
    ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΝΟΥΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε ανώνυμε (8:58΄) και σε διατεταγμένη υπηρεσία υπεράσπισης της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ωραία αισθήματα έχετε για τους συμπολίτες σας! Τι θα μας λέγατε αν ένα από τα παιδιά των stage ήταν παιδί σας, αδελφός/η σας, πατέρας σας, γυναίκα ή σύζυγος; Σε τι ευθύνονται αυτά τα παιδιά; Πήγατε ποτέ εσείς για να ενταχτείτε σε κάποιο πρόγραμμα stage και δεν σας εντάξανε; Διερωτηθήκατε τι οδήγησε αυτά τα παιδιά να δουλεύουν μέχρι και 6 χρόνια υπό καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα; Ήρθατε με τη φόρα του πρασινοφρουρού να μας κάνετε κήρυγμα; Μιλάτε για αξιοκρατία; Ποια; σαν και αυτή που εφήρμοσε μόλις προχθές ο κ. GAP στην επιλογή του νέου γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης; Σαν δε ντρέπεσαι και εσύ και οι υπόλοιποι πρασινορουφιάννοι που συντάσσονται μαζί σου. Δεν μας λέτε τίποτα για την ανιψιά του Ραγκούση…
    Να σας δω τι θα λέτε για την ελληνική δικαιοσύνη και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, όταν θα αποφανθούν για το εργασιακό καθεστώς όλων αυτών των παιδιών των stage…
    Περιμένετε και θα εισπράξετε για αυτή σας την αλαζονεία… όπως θα εισπράξετε για την καραγκιοζίστικη διαδικασία επιλογής γενικών γραμματέων κλπ. Βάλατε, με το καλημέρα, χιλιάδες ψηφοφόρου σας απέναντί σας…

    Κυρία Μαίρη, συγχαρητήρια για την ανθρωπιά σας!

    Ένας πολύτεκνος πρώην νεοδημοκράτης και νυν κοψοχέρης πασόκος που δεν θα σας το συγχωρέσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυρία Αποστολίδη που δεν έχετε τα κότσια να αναφέρετε το επώνυμο σας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για το κατάντημα σας, που προκειμένου να εκθέσετε και να λασπολογήσετε για τον κύριο Βερναρδάκη επειδή υποστηρίζει τον Αν. Σαμαρά και όχι τη Μητσοτάκη που υποστηρίζετε εσείς. Φτου σας ειδικά όταν η Ντόρα Μητσοτάκη είχε προσλάβει για σύμβουλο της πρ. Υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Θα έπρεπε να καταθέσετε την κομματική σας ταυτότητα. Τέτοια άτομα που διαδρομίζουν και εξυπηρετούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον θα έπρεπε να βλέπουν την κομματική οργάνωση μόνο με τα κιάλια. Είναι δείγμα του πως θα καταντήσετε το κόμμα αν γίνει αρχηγός. Αίσχος και πάλι αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ STAGE.ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Η ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΦΕΡΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ,ΠΛΑΤΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΓΛΥΦΑΜΕ ΚΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. H γεναία απόφαση για τα stage και τις συμβάσεις έργου είναι ένα καίριο κτυπημα στο πελατειακό σύστημα και το κομματικό κράτος και κάθε σώφρων άνθρωπος επικροτεί ανέξάρτητα από την κομματική του τοποθέτηση. Το κράτος που το συντηρούν όλοι οι πολίτες με τη φορολογία τους, δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Το ΠΑΣΟΚ έχει την τόλμη παρά το κακό του παρελθον σε αυτο το ζήτημα να λύση το γόρδιο δεσμό.
    Φίλοι μου Νεοδημοκράτες υποδέχθηκαν αυτή την απόφαση με μεγάλη ανακούφηση.
    Έχει ενδιαφέρον άρθρο της καθημερινής.

    Καθημερινή της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2009 (Οικονομία)

    ..............
    Λύρα και Τατοΐου γωνία. Εκεί, στο παλαιό κτιριακό συγκρότημα όπου στεγαζόταν κάποτε το ΕΛΚΕΠΑ, είναι το στρατηγείο των stages. Eκεί γίνεται η επιλογή των μαθητευόμενων για τα περίφημα προγράμματα «εργασιακής εμπειρίας», που επί Νέας Δημοκρατίας επεκτάθηκαν σε όλους τους φορείς του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων και των φυλακών... Κορυδαλλού για να καταργηθούν προχθές από τη νέα κυβέρνηση.
    Η θέση στα stage δεν εξασφάλιζε παρά ένα μεικτό μισθό 430 ευρώ, χωρίς ασφάλιση για σύνταξη, με κρατήσεις 7,45% για νοσοκομειακή κάλυψη, χωρίς αμοιβή στις αργίες, χωρίς άδεια, αλλά με μία ελπίδα ανανέωσης μετά το 12μηνο.
    Το δυναμικό της υπηρεσίας
    Τα ονόματα «μαγειρεύονταν», στο μεγάλο χώρο του εστιατορίου, όπου ήταν κάποτε το μαγειρείο για τους εργαζόμενους του ΕΛΚΕΠΑ. Εκεί στο παλαιό κυλικείο - εστιατόριο ο μηχανισμός των προγραμμάτων εργάστηκε πυρετωδώς ακόμη και μετά την προκήρυξη των εκλογών «διώχνοντας» κούτες με εγκρίσεις προς τα Ταμεία και τα υπουργεία. Eνας προϊστάμενος, ο κ. Κ. Παπανικολάου, δύο τρεις υπηρεσιακοί και αρκετοί μαθητευόμενοι -γιατί τι άλλο από νέους των stages θα μπορούσε να απασχολήσει η αρμόδια επιτροπή επιλογής- αυτό ήταν το δυναμικό της υπηρεσίας............
    κλπ
    prevezablog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαιρουλααααααααα???...το γουβα με το περμαγκανατο και στο δωδεκα χρυση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προς τον αγαπητό κύριο παπάρα "25 Οκτ 2009 10:16:00 πμ"

    δεν είναι 10000 οι ανασφάλιστοι του ιδιωτικού τομέα... είναι πολύ περισσότεροι. Μόνο και μόνο στα καλοκαιρινά ρεσόρτ να δεις τι γίνεται!

    Αλλά από εκεί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από ιδιωτικό τομέα.
    Μάλλον είσαι δημόσιος υπάλληλος.

    τα 6000000 Ευρώ τον μήνα ή 72000000 τον χρόνο είναι χρήματα που δεν πήγαιναν στο ΙΚΑ, όπως πολύ σωστά λες...

    Αυτό που δεν λες, είναι ότι τα χρήματα αυτά πάνε σε τσέπες πολιτών για να μπορούν σαν άνθρωποι να πιουν έναν καφέ ή ένα ποτό, να αγοράσουν ένα ρούχο, να πάνε μια βόλτα κάπου.

    ΈΤΣΙ ζούνε οι επιχειρήσεις του κοσμάκη κύριε ΠΑΠΑΡΑ!!!
    ΈΤΣΙ ζούνε οι καφετέριες, τα μπαράκια, τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία….

    Αλλά από εκεί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από οικονομικά.
    Είσαι σίγουρα δημόσιος υπάλληλος.

    simtsit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ... ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ STAGE!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ....
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ !!

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (χαχαχουχαααααααααα)
    και τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    προσοχη-προσοχη- ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ ΔΟΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ : ΠΑΣΟΚ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ.

    "Ο Παταβούκας και ο Ασημακόπουλος πάνε για το ...αδιάβλητο της ΓΓΑ;

    Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει για τους περισσότερους γενικούς γραμματείς αν και η μαγιά χάλασε τώρα με τον Γ.Δημήτραινα και την αποκάλυψη του σκανδάλου με την σύζυγο του υπουργού δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη. Στην ΓΓΑ έχουν αποφασίσει να πάρουν τον Κώστα Παταβούκα αλλά επειδή το βιογραφικό του είναι φτωχό προσπαθούν να ...
    εξυπηρετήσουν και να περάσουν έναν άνθρωπο που από το 1997 και μετά είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει επί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
    Ο Μάκης Ασημακόπουλος είναι ήδη στους Μεσογειακούς αγώνες στα special olympics και στον ΣΕΓΑΣ με μισθούς! Μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε γίνει θέμα όταν στην διοργάνωση που είχε υπό την ευθύνη του, τον κλασικό μαραθώνιο έγινε σάλος με τον Κενυάτη που τον πάτησε το τράμ!
    Αν βγούνε αυτοί οι δύο μετά δεν θα έχουμε δίκιο να λέμε ότι όλη η ιστορία με τα βιογραφικά είναι διαβλητή;
    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:45 πμ "

    ΣΙΧΑΜΑΤΑ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΓΜΑΤΑ- ΠΑΣΟΚ.

    25 Οκτ 2009 12:29:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση