GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη παρουσιάστρια του STAR...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ .. Όπως το πάνε εκεί στο STAR θα πρέπει να καταφύγουν σε μεταγραφή απο το εξωτερικό.. Μέρα με την μ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
..
Όπως το πάνε εκεί στο STAR θα πρέπει να καταφύγουν σε μεταγραφή απο το εξωτερικό.. Μέρα με την μέρα όλο και πιο κάτω το ντεκολτέ της Μελέτη. Δεν λέμε καλή η Ελεονώρα αλλα με την Πάμελα τα νούμερα θα ανέβουν γρηγορότερα!!

10 σχόλια

  1. φυσικάαααααααααααααα
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΛΟΓΗΣ απο ΑΥΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣ.

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεθαίνω να μάθω αν στη σχολή επιμόρφωσης νέων του καναλιού STAR, όπου θα διδάσκουν διάφοροι του σταθμού, αν θα διδάσκει και η Πετρούλα...
    Μη χάσουμε τέτοια ευκαιρία μόρφωσης και κουλτούρας!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθαίνω ότι έχουν κάνει δελεαστική ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Επειγον

    ερχεται εσωτερικη διασπαση-οργανωση?

    αυτο που δεν τολμησε ο βενιζελος θα το κανει
    ο ανδρεοπαπανδρεικος
    Παναγιωτακοπουλος??

    Ο Γιωργος φανηκε αχαριστος προς το ιστορικο Πασοκ και προς αυτους που τον στηριξαν....

    και ο Παναγιωτακοπουλος θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους??

    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!

    Υπαρχει κινηση σε ολη την Ελλαδα υπερ Παναγιωτακοπουλου!!

    Αηδιασε ο κοσμος απο τις κοπελιτσες και τα φλωρια
    υπουργους!!

    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ
    πισω εχει η χλαδα την ουρα!!

    Πασοκατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anti na valete dr Koytsoyko vazete tsonta

    valte toulaxiston kati kalo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ) κανονικά, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. An vrei se karfitsa

    8a skasoun ta balonia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΥΖΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εκει στο star το εχουν ξεφτιλησει με το γεματο σιλικωνη στηθος. ελεος, βλεπουν και παιδια αυτο το αηδιαστικο πλαστικο θεαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έπος του 1940 αναμφισβήτητα δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη, αλλά σε ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος!thumb.asp

    Επειδή όμως κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να υμνούν κάθε 28η Οκτωβρίου τους ανύπαρκτους στον εθνικό θρίαμβο κομμουνιστές, γι’ αυτό και εμείς προκλητικά απαντάμε ότι εάν ανήκει κάπου πολιτικά το έπος του 1940 ανήκε στο καθεστώς που υπήρχε εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα, δηλαδή στο “φασιστικό” (όπως το αποκαλούν αριστεροί και… δημοκράτες) καθεστώς της 4ης Αυγούστου.

    Ποιος είπε όμως το ΟΧΙ; Ο Ιωάννης Μεταξάς, που χωρίς αμφιβολία υπήρξε δικτάτορας, συνειδητά αντικοινοβουλευτικός και αντιμαρξιστής!Για το ποιος είπε το ΟΧΙ γράφει τα εξής ένας μεγάλος αναμφισβήτητα δημοκράτης και γενναίος του πνεύματος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Κανελλόπουλος:

    “Πρέπει να είμεθα, χωρίς άλλο, ευγνώμονες εις τον Ιωάννην Μεταξά, διότι είπε, ολομόναχος εις το σκοτάδι της νυκτός, το μέγα “ΟΧΙ”. Λέγουν όσοι αντικρύζουν με εμπάθειαν αυτά τα ανάγλυφα γεγονότα της Ιστορίας, ότι το “ΟΧΙ” δεν το είπε ο Μεταξάς, ότι το είπεν ο ελληνικός λαός. Ναι, το είπεν ο ελληνικός λαός, αλλά αφού το είχε ειπεί ο Μεταξάς! Ο ατυχής και συμπαθής Εμμανουέλε Γκράτσι, εκτελών εντολήν που δεν του άρεσε διόλου, εξύπνησε την 3ην πρωϊνήν τον Μεταξά, και όχι τον ελληνικόν λαόν…”

    Όσο για τους κομμουνιστές, ήταν πολιτικά ανύπαρκτοι το 1940. Είναι γνωστό ότι στην πρώτη του επιστολή ο Ζαχαριάδης κάλεσε τον λαό να πολεμήσει. Στην συνέχεια όμως πήρε γραμμή από το κόμμα (ΚΚΕ) και άλλαξε στάση. Έτσι στις 26 Νοεμβρίου του 1940 έγραψε δεύτερη επιστολή, στην οποία υπεστήριξε ότι η Ελλάς “οφείλει να ζητήσει αμέσως ειρήνη” και ότι εάν συνεχιζόταν ο αγών, “ο πόλεμος θα χάσει για μας τον εθνικό αμυντικό χαρακτήρα του, θα γίνει καταχτητικός και θα έχει αντίθετο το λαό…” Στις 15 Ιανουαρίου 1941, ο Ζαχαριάδης έγραψε και τρίτη επιστολή. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής:

    “Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκανε πόλεμο φασιστικό, καταχτητικό πόλεμο. Ενώ, αφού διώξαμε τους Ιταλούς από την Ελλάδα, βασική προσπάθειά μας έπρεπε να είναι να κάνουμε μια ξεχωριστή έντιμη και δίχως παραχωρήσεις ελληνο-ιταλική ειρήνη, πράγμα που μπορούσε να γίνει με τη μεσολάβηση της ΕΣΣΔ, η μοναρχοφασιστική δικτατορία συνέχισε τον πόλεμο για λογαριασμό όχι του λαού της Ελλάδας, μα της πλουτοκρατίας και του αγγλικού ιμπεριαλισμού”.

    Ακόμη το ΚΚΕ μοίραζε (όσο μπορούσε βέβαια, αφού οι δυνατότητές του ήταν περιορισμένες…) προκηρύξεις το 1940 στις οποίες έλεγε: “Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν πέρα απ’ τα σύνορα της πατρίδας μας. Τι ζητάμε στην Αλβανία; Που μας πάνε; Ο λαός μας δεν θέλει άλλο Σαγγάριο!…”

    Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια για το 1940. Μια ιστορική αλήθεια, που βέβηλα διαστρεβλώνουν “τα ορφανά του Μαρξ”, που βάζουν τα παιδιά στα σχολεία κάθε 28η Οκτωβρίου να τραγουδούν κομμουνιστικά τραγούδια και δεν λένε φυσικά λέξη για τον πατέρα του ΟΧΙ, τον “φασίστα” Ιωάννη Μεταξά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση