GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση για την εισφοροδιαφυγή...

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης , κατέθεσε σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο...

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσε σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τα προγράμματα Stage και την κρατική εισφοροδιαφυγή. Το περιεχόμενο της ερώτησης αφορά τις εκάστοτε ελληνικὲς κυβερνήσεις παρ’ όλο που -όπως τονίζει ο βουλευτής - κηρύττουν διαρκώς τον πόλεμο κατά της εισφοροδιαφυγής, εντούτοις το ίδιο το κράτος εμφανίζεται ως ὁ μεγαλύτερος εισφοροδιαφεύγων.
Επίσης, στην επίκαιρη Ερώτηση αναφέρονται οι περιπτώσεις των εργαζομένων στα προγράμματα stage διότι από...

τη στιγμή που τα ίδια τα πρόσωπα εργάζονταν στην ίδια θέση πέραν του 18μήνου, το κράτος όφειλε να καταθέτει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, πράγμα που παρανόμως δεν έπραξε. Με βάση τα παραπάνω ερωτήθηκε ο υπουργός για το αν θα πληρωθούν αναδρομικά όλες οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές στα προγράμματα stage και πότε θα διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες όσων υπέγραφαν τις ανανεώσεις των παράνομων αυτών συμβάσεων stage πέραν του προβλεπόμενου ορίου.

12 σχόλια

  1. πρωτα θα σου πουν ΑΥΤΟΙ που έβαλε
    ο Γιωργάκης να μας ΕΛΕΓΞΟΥΝ
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ.

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    Για ψάχτε αυτό:

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Επειγον

    ερχεται εσωτερικη διασπαση-οργανωση?

    αυτο που δεν τολμησε ο βενιζελος θα το κανει
    ο ανδρεοπαπανδρεικος
    Παναγιωτακοπουλος??

    Ο Γιωργος φανηκε αχαριστος προς το ιστορικο Πασοκ και προς αυτους που τον στηριξαν....

    και ο Παναγιωτακοπουλος θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους??

    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!

    Υπαρχει κινηση σε ολη την Ελλαδα υπερ Παναγιωτακοπουλου!!

    Αηδιασε ο κοσμος απο τις κοπελιτσες και τα φλωρια
    υπουργους!!

    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ
    πισω εχει η χλαδα την ουρα!!

    Πασοκατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ) κανονικά, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    llote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Άδωνη που ήσουν τόσα χρόνια; τι έξυνες την κεφαλή σου; δεν σου την είχε κατεβάσει την ιδέα και καθυστέρησες τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κόμματα βρίσκονται σε κρίση. Η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε νέους ψηφοφόρους, έμεινε στάσιμο. Το ΚΚΕ μειώθηκε και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απλώς διασώθηκε. Ο ΛΑΟΣ είδε τις μεγάλες του προσδοκίες να διαψεύδονται. Και το χειρότερο, τα κόμματα έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, των ίδιων των οπαδών τους.
    Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
    Κάτι αλλάζει σε βάθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αφού, όπως είδαμε, τα άλλα κόμματα δεν απορρόφησαν τη δυσαρέσκεια. Ο δικομματισμός φαινομενικά διατηρεί την ισχύ του αλλά τα ποσοστά απατούν. Η ιδέα «να πάρουμε την κυβέρνηση» δεν ασκεί την παλιά ακαταμάχητη γοητεία της, όχι σε όλους. Ίσως το φαινόμενο είναι προσωρινό αλλά αν τα κόμματα δεν «πάρουν το μήνυμα» θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
    Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων. Στο πρόβλημα θα προσκρούσει σύντομα και το ΠΑΣΟΚ. Η οποιαδήποτε συναίνεση με στόχο να συνεχιστεί ή ίδια οικονομική πολιτική θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με θύμα, πλέον, τη σημερινή κυβέρνηση. Συνυπεύθυνα για την κρίση και τα δυο κόμματα, θα πληρώσουν, το ένα μετά το άλλο, την αδυναμία τους να οδηγήσουν στην έξοδο.
    Η αποστασιοποίηση των «συντηρητικών» από τη ΝΔ συνοδεύτηκε από την άρνηση των «προοδευτικών» να συνταχθούν και να διογκώσουν, αριθμητικά, το ΠΑΣΟΚ. Η συμπεριφορά είναι κοινή και οφθαλμοφανώς ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκεφτείτε λοιπόν!!!
    Ή Ν.Δ. διόρισε χιλιάδες γαλάζιους,
    αλλά τό 97% τών δημοσίων υπαλλήλων παραμένει καί θά παραμένει διά πολλά χρόνια ακόμη,πράσινο!!!
    Όσον διά ΄σενα Καζανόβα τού ΛΑΟΣ,άλλη φορά νά υποβάλλεις τίς επερωτήσεις σου,μέσω τής..... συζύγου σου,όπως διενήργησες καί τήν προεκλογική εκστρατεία σου!!!
    Γαμώ τίς αρχές καί τόν ανδρισμόν δηλαδή!!
    Ό νοών ..νοείτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλακα ανωνυνε των 26/10 11:42μμ προτου γραψεις τις παπαροαναλυσεις σου, ψαξε τουλαχιστον τα στοιχεια.
    Λοιπον απο υπ εσωτ
    ΠΑΣΟΚ 2007 2,727,279
    2009 3,012,373
    ΝΔ 2007 2,994,979
    2009 2,295,967
    Ουτε το ΠΑΣΟΚ εμεινε στασιμο αλλα κερδισε 300 χιλιαδες, ουτε η ΝΔ εχασε ενα εκατομυριο αλλα 700 χιλιαδες, ασχετε θες και αναλυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στη βιοπάλη καταλαβαίνουν ποιος τους νοιάζεται και γι αυτό τον υποστηρίζουν. Δεν είναι λοιπόν τυχαία ούτε προετοιμάζεται η πλειοψηφία των εργαζομένων να είναι ΠΑΣΟΚ.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρέ Άδωνη,άντε γονάτησε δίπλα στόν
    Νάρκισο.
    Η φοροδιαφυγή είναι προϊόν τών
    barmen,συναφών επαγγελματιών,τών
    μαστρομήτσων,υδραυλικών,λεβητάδων,
    χρωματιστών,ηλεκτρολόγων,TVτζήδων,
    παρκαδόρων καί...συχάθηκα.
    Μόνο όμως όποιοι δέν εκδίδουν AΠΥ.
    Οί νέοι τών stage μάς μάραναν.
    Θέλεις νά βλέπεις τόν 90εκ. θάμνο,
    ενώ άν συκώσεις τό κεφάλι θά δείς
    σεκόγιες καί redtrees 130μ..
    Φοροδιαφυγής.
    Γαμώ τά συμφέροντα σας,τυφλοί,
    εθελουσίως υπερασπιζόμενοι τά
    παράσιτα πού δέν απέδωσαν ΦΠΑ
    1 φορά,ενώ τό παντελώνιασαν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς κύριε Γεωργιάδη "κόβετε" σε όλους τους πελάτες του βιβλιοπωλείου σας αποδείξεις λιανικής πώλησης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι θέμα μαγειρέματος ή όχι των αριθμών ...
    Είναι κυρίως θέμα να γίνουν σωστές και δίκαιες κινήσεις μήπως και σωθεί η χώρα από τα χειρότερα...
    Πρέπει να ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ του κράτους οπωσδήποτε ...!!!
    Εδώ το 95% της κουβέντας γίνεται για το πως θα αυξηθούν οι ΦΟΡΟΙ ...
    Γιατί αυτοί που καθορίζουν τα θεματα της κουβέντας ...[δημοσιογράφοι-γιουσουφάκια, πολιτικοί, εργατοπατέρες του δημοσίου/ΔΕΚΟ κλπ...] τυχαίνει να κρατάνε οι ίδιοι τις μεγάλες κουτάλες στο φαγοπότι των χρημάτων του κράτους, και τρέμουν στην ιδέα να αλλάξει κάτι και να τις χάσουν ...Θέλουν να μιλάνε για οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που, αν ξυπνήσει η πλειοψηφία, θα τους κοστίσει ...
    Γι αυτό οι μεγαλοκουτάλες ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ κύριο θέμα των ημερών ΤΟ αν θα ψηφίσουν τα μέλη, ή οι φίλοι , ή οι κολλητοί, ή ...
    Η πραγματική/παραγωγική οικονομία, η ΕΕ, τα νούμερα της ΤτΕ, οι κατεστραμμένοι οικονομικά ...απλά λένε ...... χε@@@κε η φοράδα στ αλώνι ... όποιος και να ψηφίσει ...
    Ο Τιτανικός βουλιάζει, κι αυτοί θέλουν να παρουσιάζουν σαν πρώτο θέμα το πως θα οριστεί ο μαέστρος στην ορχήστρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τελικα στον 2ο γυρο. Ντορα (Αβραμοπουλος) - Σαμαρας
    Ρε ολα τα καναλια, ετ δημοσκοπησεων τα παντα χωρις να εχουν αρχισει οι αιτησεις για αρχηγο εδιναν το προβαδισμα στην Ντορα με εξωφρενικα νουμερα. Ψυχολογικος πολεμος. Ετσι και βγει ποτε η ΝΔ θα πουλησει βραχονησιδες, Παρθενωνα, Το Μισο Αιγαιο (το αλλο μισο στον κΥριακο) και ολοκληρη την Κυπρο. Οτι απομεινει στην οικογεννεια Μπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση