GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκευή και 13 για την ΕΡΓΟΣΕ…

Από τον Σπύρο Κρανιώτη τέως Γραμματέα ΔΣ ΕΡΓΟΣΕ . Με 7,5 εκ ευρώ τιμωρήθηκε η χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση της Κοινοτι...

Από τον Σπύρο Κρανιώτη
τέως Γραμματέα ΔΣ ΕΡΓΟΣΕ
.
Με 7,5 εκ ευρώ τιμωρήθηκε η χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση της Κοινοτικής Νομοθεσίας σε διαγωνισμό της ΕΡΓΟΣΕ, που αφορούσε στην εκπόνηση μελετών και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο έργο του εμπορικού κέντρου του Θριασίου Πεδίου. (ΑΥΡΙΑΝΗ 13-11-2009).
Αναμένονται άλλες τρεις τουλάχιστον αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κατά την υπεύθυνη του δημοσιεύματος (Ε.Δρίβα), για παρεμφερείς προκηρύξεις μελετών που είχαν καταρτιστεί από τον τότε Διευθυντή Μελετών της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου….
Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ Μεταφορών-Υποδομών σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου….ασφαλείς πληροφορίες ομιλούν για προσωρινή και...

συνάμα διαπαραταξιακή σύνθεση του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον ήρωα του άνωθεν δημοσιεύματος!!
Έλεος…στην ηλικία των 58 ετών είμαι πολύ ευάλωτος σε τέτοιες συγκινήσεις!!! Φτάνει πια…

3 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΚΑΔΟΙ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
    ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ. Ο ΣΚΑΤΟΣΚΙΑΔΑΣ ΠΑΡΦΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ .ΠΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ. ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ,ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ.Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΒΟΥΡΗ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκρός βρέθηκε στο κελί του μεθαύριο Δευτέρα, γνωστός τραμπούκος και ΚορκοΦονιάς ανήλικου παιδιού.

    Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός Λαοτιανός Κορκοφονιάς. Σύμφωνα με συγκρατούμενούς του μάρτυρες, η αυτοκτονία του οφείλεται σε τύψεις που τον βασάνιζαν, ιδίως μετά την αναβολή της δίκης για την κατηγορία του εν ψυχρώ φόνου του ανήλικου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μια καθυστέρηση που ανακοίνωσαν οι κυβερνητικές πηγές, μόλις την περασμένη Παρασκευή και 13.

    Οπως ο ίδιος είχε εμπιστευτεί σε συγκρατούμενούς του οι οποίοι τυχαίνει να είναι πατεράδες ανήλικων αγοριών, μπορεί μεν να απόλαυσε απίστευτα πολύ την πράξη της δολοφονίας, αλλά μετά τις δυσκολίες της φυγής του από τον τόπο του εγκλήματος και τις αντιξοότητες στην συγκάλυψή του, αισθανόταν πλέον να διακατέχεται από φόβο στα όρια του πανικού με κάποιες μικρές ίσως τύψεις για την οικογένειά του, που ο ίδιος γνώριζε ότι δεν του άξιζε να έχει. Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει σαν άντρας τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά φοβούμενος και τις όποιες εντυπώσεις θα προκαλούσε αυτό για το κόμμα του, το ΛάΟΣ, ζήτησε την βοήθεια των παρισταμένων εκεί, για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Παρότι του την αρνήθηκαν, ο ίδιος τελικά αιωρήθηκε στον αέρα χωρίς την βοήθεια κάποιας καρέκλας, και με εξοστρακισμό έδεσε ένα σεντόνι στο κάγκελο. Από αυτό κρεμάστηκε. Λόγω έλλειψης περισσοτέρων στοιχείων, ο φάκελος της υπόθεσης τέθηκε στο αρχείο, ενώ το πτώμα του αποτρεφρώθηκε και η τέφρα σκορπίστηκε στον βόθρο των φυλακών.

    Υπό διερεύνηση ακόμα παραμένει το μυστήριο με τον συνένοχό του, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στα ντους των φυλακών, μετά από ένα διήμερο με πολλαπλούς βιασμούς που υπέστη, από αγνώστους μάλιστα εισβολείς, έλκοντες την καταγωγή τους από το εξώτερο διάστημα ή από την κοίλη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. the Bloopers Team
    ρε εβραιε βρυκολακα τον συναντησες στο ταφο του ινδου.
    ρε μαλακα μουλε της μαμας σου σιωνιστη ... παρε τον πουλο και το κολυμπηθροξυλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση