GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ave TEE…

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Πάλι το κατεστημένο των μηχαν-εργολάβων θα κάνει κουμάντο; Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των υ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Πάλι το κατεστημένο των μηχαν-εργολάβων θα κάνει κουμάντο; Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των υποβληθέντων εκατοντάδων βιογραφικών από όλο το φάσμα του επιστημονικού κόσμου για τις θέσεις Γενικών και Ειδικών Γραμματέων του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επιλέχθηκαν οι παρακάτω:
Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: Μαθιουδάκης Κώστας, Καθηγητής της Σχολής Μηχανολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνειου
Γενική Γραμματεία Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης: Καλτσά Μαρία, Αρχιτέκτων Μελετητής
Ειδική Γραμματεία Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων: Ανδρεαδάκης Ανδρέας, Πολιτικός Μηχανικός Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Καραβασίλη Μαργαρίτα, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, πρώην Γενική Επιθεωρήτρια
Επιστήμονες αξιόλογοι με επιστημονική επάρκεια και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Ένα κοινό χαρακτηριστικό, μια κοινή ιδιότητα, προφανώς απαραίτητη για...

την επιλογή τους, τους χαρακτηρίζει: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Προφανώς μπορεί η Υπουργός να κρίνεται ικανή, αν και μη μέλος του ΤΕΕ, όμως για τις θέσεις των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων προκύπτει ότι ικανοί είναι μόνο τα μέλη του ΤΕΕ.
Με απόλυτο σεβασμό στο κοινό επί δικαίου αίσθημα, καταθέτω στην κυβέρνηση την ακόλουθη προτάση:
• Οι μελλοντικές προκυρήξεις αντίστοιχων θέσεων να αναγράφουν ότι αφορούν αυστηρά και μόνο τα μέλη του ΤΕΕ. Έτσι δεν θα καταγράφεται δυσαρμονία ανάμεσα στο αιτούμενο και το πρακτέο…
Αριστερός Είρων

26 σχόλια

  1. Αυτοί που μας κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και παραδώσανε την εξουσία μόλις καταλάβανε ότι έτσι που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά η χώρα πάει για χρεοκοπία, και δεν θέλανε να χρεωθούν μια τέτοια κατάσταση, αλλά σου λένε ας παραδώσουμε στους Πασόκους και αυτοί όλο και κάποια λύση θα βρούνε, και αφού τακτοποιήσουν τα πράγματα θα τους ζητάμε να μας την ξαναδώσουν, να τα κάνουμε πάλι σκατά και ξανά μανά, φτου κι από την αρχή!
    Αυτοί λοιπόν οι Άθλιοι, ναι Α Θ Λ Ι Ο Ι, που φάγανε το καταπέτασμα, από ομόλογα, από Βατοπέδια, από αναθέσεις έργων, από ότι μπορεί να φανταστείς κανείς, αυτοί που κατάργησαν τον ΣΔΟΕ, και ρήμαξαν τα ταμεία του κράτους εξ αιτίας αυτής της ενέργειας τους, και τον κατάργησαν γιατί ήταν ένα επιτυχημένο οικονομικό εργαλείο της εφορίας, ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, αυτοί που θέλανε να καταργήσουνε και τα ΚΕΠ, αλλά μετά διορίσανε χιλιάδες δικούς τους με διαγωνισμούς φωτογραφίες, για να πάρεις λέει μέρος στο διαγωνισμό έπρεπε να έχεις δουλέψει στα ΚΕΠ μέσω STAGE, διαφορετικά είσαι μπάσταρδος και οι μπάσταρδοι αποκλείονται!
    Αυτοί λοιπόν οι Α Θ Λ Ι Ο Ι , όταν γίνανε κυβέρνηση το 2004, παρέλαβαν 100 κλίνες εντατικής θεραπείας έτοιμε από εξοπλισμό, αλλά που χρειαζόταν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όμως υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα για αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ!
    ΕΤΣΙ ΟΙ Α Θ Λ Ι ΟΙ που κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και έφαγαν το καταπέτασμα δεν διέθεσαν τα απαραίτητα κονδύλια ούτως ώστε να προσληφθεί το προσωπικό για αυτές τις ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!
    Αυτοί που αυτή την στιγμή της γρίπης που μπορεί να στοιχίσει ζωές, δεν ολοκλήρωσαν ένα έργο ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!
    ΟΙ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ .
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΙΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρωνα, ανεξαρτήτως πως κρίνει κανείς τα συγκεκριμένα πρόσωπα και τις διαδικασίες επιλογής, γιατί είναι παράδοξο να αναλαμβάνει ΓΓ κάποιος με επαγγελματική - τεχνοκρατική αντίληψη; Ο πολιτικός προϊστάμενος έχει την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού και οι υλοποιητές οφείλουν να έχουν τη γνώση. Τι θα ήθελες δηλαδή να δείς: φυσικοθεραπευτή, αγρότη, γιατρό ή οικονομολόγο, σε θέσεις που αφορούν ΚΑΘΑΡΑ επιστημονική και ετεχνοκρατική γνώση;

    Το μακρύ του και το κοντό του ο κάθε ένας που ανεβάζει αναρτήσεις σε αυτό το Blog ... Αλλο πράγμα ανοχή στην άποψη και άλλο ανοχή στην ασχετίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΕΕ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΠΟΤΑ
    ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΡΕΥΣΤΗ ΟΥΣΙΑ.

    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΟΙ ΜΟΥΝΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΘΑ ΣΚΑΓΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση έχει η ιδιότητα του μελετητή μηχανικού ή του καθηγητή πολυτεχνείου-πανεπιστημίου με την ιδιότητα του εργολάβου η οποία αναφέρεται προβοκάροντας τις επιλογές που έγιναν. Οι συγκεκριμένες θέσεις Γ.Γ απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις που είναι στο γνωστικό αντικείμενο του Μηχανικού (μελη ΤΕΕ),καθώς και σημαντική εμπειρία και ενασχόληση με τα σχετικά θέματα. Τι έχει να αντιτάξει ο συνταξας για το ΤΕΕ και τα μέλη του. Το ΤΕΕ δεν είναι κατεστημένο είναι ο θεσμοθετημενος σύμβουλος της Πολιτειας. Το ΤΕΕ, παρά τις γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες του και τη διείσδυση του κομματισμού, τελικά πάντα συμβουλεύει προς τη σωστή κατευθυνση, για τα θέματα που είναι αρμόδιο, την Πολιτεία περί του πρακτέου, με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο άσχετα αν οι πολιτικάντηδες με γνώμονα μικροπολιτικές και ιδιωτικά συμφέροντα έκαναν του κεφαλιού τους και βρισκόμαστε εδω που είμαστε ως χωρα. Βρίσκω το άρθρο προβοκατόρικο και κακόβουλο. Οι έπαινοι για τα πρόσωπα δεν απαλύνουν τη γενική εντύπωση του άρθρου που είναι αρνητική για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το φαινόμενο να γίνονται Υπουργοί Δημοσίων Έργων δικηγόροι και Υπουργοί Υγείας μηχανικοί, μόνο στην Ελλάδα συναντιέται. Ατυχώς ακόμα δεν κατάφερε ένας μηχανικός ή οικονομολόγος ή γιατρός να γίνει Υπουργός δικαιοσύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    Διαβάστε να δείτε τι έκανε ο "Αθάνατος" Λ.Νικολάου για μια θεσούλα


    Αλήθεια αυτό είναι το νέο ήθος που εισήγαγε η νέα Κυβέρνηση στον αθλητισμό;;;
    Δύο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δημητρόπουλος της Γυμναστικής και ο κ. Νικολάου της ΕΟΕ (μάλιστα ο "αθάνατος") επειδή δεν εξασφάλισαν από τα αντίστοιχα δικά τους Αθλητικά Όργανα την υπόδειξη της υποψηφιότητας τους στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής ο πρώτος και στην Εκτελεστική Επιτροπή των Ολυμπιακών Επιτροπών ο δεύτερος τι έκαναν;;;;
    Ζήτησαν από την Ομοσπονδία Γυμναστικής των Σκοπίων ο ένας και από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Λιθουανίας ο δεύτερος να τους προτείνουν, πατώντας στο καλάθι των σκουπιδιών την βούληση των Ελληνικών Οργάνων!!!!
    Και μάλιστα, ο μεν Δημητρόπουλος δέχθηκε να υποδειχθεί από την Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και όχι FYROM!!!
    Το δε άλλο λουλούδι, ο Νικολάου, αφού αγνόησε την απόφαση της ΕΟΕ να υποδειχθεί ο Καπράλος για υποψήφιος, έτρεξε στην Λιθουανία και πέτυχε να τον υποδείξει εκείνη, ως αντίπαλο του Έλληνα υποψηφίου!!!
    Τι γίνεται ρε εσείς στην νέα Κυβέρνηση;;; Αυτό είναι το ήθος που θέλετε να περάσετε στον αθλητισμό;;;;
    Και μετά ζητάτε να απολογηθούν οι Σεβαστής και Κανελλόπουλος γιατί δεν ακολούθησαν την γραμμή του κόμματος να ψηφιστεί ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ Πρόεδρος της ΕΟΕ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ σας ρε μάγκες. Είστε ωραίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ
    ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΜΙΡΜΠΙΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένα αναγκαστικά ηλίθιο άρθρο αφού ο sibilla-gr επεκτείνεται και σε αλλα θέματα από το να γλείφει την χαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχόλιο του Ανώνυμου στις 7-11 / 10:58 είναι το αντπροσωπευτικοτατο!
    Ωστόσο, ευθύνες φέρει και το www.press-gr.blogspot.com, που αναπαράγει ένα άρθρο μη σοβαρό, χωρίς να το φιλτράρει!
    Δεν θα πάρουμε κεφάλια.Γιαυτό υπάρχουν τα blogs.Για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αλλά με αναμετάδοση τέτοιων απόψεων, μειώνεται η αξιοπιστία του ίδιου του blog.
    Στις συγκεκριμένες θέσεις,απαιτείται επιπλέον εξειδίκευση και τεχνική γνώση.
    Καλό είναι λοιπόν να μπαίνει σε κάθε θέση ο κατάλληλα καταρτισμένος άνθρωπος.
    Τώρα, αν θα αποδειχτεί ικανός, θα φανεί.
    Τέλος, στο άρθρο υπήρχε εμπάθεια κατά του ΤΕΕ.Και των 120.000 μελών του.Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άρθρο είναι παραπλανητικό.
    Όλοι οι μηχανικοί γράφονται μέλη στο ΤΕΕ! Τι σχέση έχει αυτό με μεγαλοεργολάβους και τέτοια που λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή όλα τα πρόσωπα που επιλεχτηκαν είναι μηχανικοί, τότε αυτοί είναι υποχρεωτικά, βάσει νόμου, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Αλλιώς δεν έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο λοιπόν. Το άρθρο δεν έχει καμία βάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή κανένας από τους προλαλήσαντες δεν κατάλαβε το σκεπτικό αυτού που έκανε την ανάρτηση θα σας το πω εγώ.
    Έχει πρόβλημα με τους Μηχανικούς που είναι μέλη του ΤΕΕ γιατί υπάρχουν και μαϊμού μηχανικοί που δεν είναι μέλη του ΤΕΕ.
    Αυτοί είναι απόφοιτοι των ΚΑΤΕ, ΚΑΤΕΕ, Σχολών υπομηχανικών ,εργοδηγοί , απόφοιτοι ΤΕΙ. Όλοι αυτοί επιδιώκουν εδώ και χρόνια να ισοτιμηθούν και να έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους διπλωματούχους μηχανικούς απόφοιτους των ελληνικών και ξένων πολυτεχνείων. Θέλουν η ισοτίμηση αυτή να γίνει με νομοθετική ρύθμιση και όποιον πάρει ο χάρος.
    Είναι σαν να θέλουν οι νοσοκόμες με νόμο να ονομαστούν γιατροί και να έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα μ' αυτούς (αμοιβές , ιατρεία , συνταγογράφηση , κλπ).
    Όλοι αυτοί πηγαινοέφερναν τα Νομοσχέδια με τα επαγγελματικά δικαιώματα στον Απ. Κακλαμάνη επί ΠΑΣΟΚ (για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω υποστήριζε αυτό το εντελώς παράλογο αίτημα) και στον Σουφλιά επί ΝΔ.
    Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ένα Νόμο ΠΔ 318/94 (τον πασσάρανε στον Λαλιώτη που τον υπέγραψε χωρίς να δει τι υπογράφει), την επομένη τον ακύρωσε με υπουργική απόφαση και χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια για να τον ακυρώσει το ΣΤΕ μετά από προσφυγή του ΤΕΕ.
    Τι ακριβώς επιδιώκουν;
    Ο αγράμματος απόφοιτος του ΤΕΙ Καβάλας με βάση εισαγωγής 6,000 μόρια (βγαίνει με γραπτά 0 σε όλα τα μαθήματα ) και ο Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ με βάση εισαγωγής 19,300 μόρια να έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα.
    Η κα Διαμαντοπούλου οφείλει να αφήσει τις στρογγυλεύσεις και τα μισόλογα όπως και ο κ. Ρέππας που πιθανόν να μη γνωρίζει το θέμα (όπως ο Λαλιώτης) να τους δώσουν τα Επαγγελματικά δικαιώματα που τους αντιστοιχούν δηλ. ΕΡΓΟΔΗΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον ο γράφων θα είναι υπομηχανικός. Αυτοί έχουν κόμπλεξ με τους διπλωματούχους μηχανικούς που είναι μέλη του ΤΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατά κανόνα οι Μηχανικοί είναι οι άριστοι για το αντικείμενο του ΥΠΕΧΩΔΕ . Δεν μπορεί να βάζεις δικηγόρο , γιατρό ή εκπαιδευτικό να κάνει δημόσια έργα.

    Στην περιοχή μου υπάρχουν κάτι υπομηχανικοί που άλλαξαν τις ταμπέλες τους και αρχικά γράψανε Μηχανικός ΤΕ και τελικά το ΤΕ (TEI) το έσβησε η βροχή. Δεν είναι παράνομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαι εγοταξιάρχης σε ένα μεγάλο έργο στα Τέμπη και με πολιτικές παρεμβάσεις (ΝΔ) προσλάβαμε 7 απόφοιτους ΤΕΙ . Τα παιδιά είναι εντελώς άσχετα με το αντικείμενο. Τους βάλαμε τελικά να κάνουν δουλιά εργάτη για να δικαιολογούν τον μισθό τους , για να μην τους διώξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο 7 Νοε 2009 10:58:00 πμ

    κατάλαβε το κακόβουλο της ανάρτησης , τοποθέτησε άψογα το ζήτημα αλλά δεν υποψιάστηκε το σκεπτικό του γράφοντα.

    Εμ είναι γκα γκά και ανίδεοι , μας το παίζουν αδικημένοι και τους φταίει το ΤΕΕ.

    Αν δείτε κάτι σχέδια προεδρικών διαταγμάτων για τους Τεχνολόγους δομικών έργων που έχουν στείλει στο ΥΠΕΧΩΔΕ για υπογραφή θα πάθετε πλάκα , ούτε οι απόφοιτοι του ΜΙΤ δεν έχουν διαννοηθεί ότι μπορούν να κάνουν.

    Βάσεις εισαγωγής στα Πολυτεχνεία :

    201 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 19356
    217 HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN KAI MHXΑΝΙKΩN YΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ 19306
    209 MHXANOΛOΓΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 19137
    203 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19094
    219 HΛΕΚΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19004
    205 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΠΑΤΡΑΣ 18845
    211 MHXANOΛOΓΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18845
    208 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 18756
    221 HΛEKΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 18652
    207 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 18496
    223 HΛEKΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 18238
    ------
    Οι βάσεις εισαγωγής στα ΤΕΙ :
    445 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 15663
    461 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 13427
    443 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 12769
    509 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 12455
    447 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 12396
    483 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 12154
    453 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 10969
    449 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 10922
    465 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 10604
    455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ 10490
    479 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 10093
    499 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 9829
    456 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) 9664
    487 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 9605
    451 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 9572
    495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 9057
    493 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 9046
    471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 8955
    498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 8904
    489 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 8855
    473 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 8845
    491 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 8780
    469 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 8778
    467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 8706
    475 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ 8577

    Οι 14 από τις 25 σχολές ΤΕΙ κάτω από τη βάση.
    Και όμως οι απόφοιτοι των σχολών αυτών θέλουν ίδια επαγγ. δικαιώματα με τους απόφοιτους του ΕΜΠ και των άλλων Πολυτεχνείων.

    Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιος έγραψε για τον κ. Κακλαμάνη :
    Αντιγράφω :

    -Επειδή ο αδερφός του είναι (ή ήταν) Υπομηχανικός. Είναι γνωστή η τότε επιστολή του προς τους Τεχνολόγους όπως και οι μυστικές συναντήσεις από τις οποίες προέκυψε το 388/89 και το 318/94.Μαύρα μεσάνυχτα πηγαινόφερναν τα ΠΔ οι τότε συνδικαλιστάδες Υπομηχανικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από «κύκλους» προσκείμενους στον Αριστερό Είρωνα εδόθη το ακόλουθο αντι-σχόλιο:

    Μάλλον κάποιες «ευαίσθητες» πτυχές του πλέγματος των θεμάτων και των υποθέσεων για τις οποίες είναι αρμόδιο το νέο Υπουργείο Περιβάλλοντος κλπ έθιξε το αρθράκι του Αριστερού Είρωνα «Ave ΤΕΕ…”.
    Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι, οι προφανώς ευφυείς, σχολιαστές προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν το πνεύμα του αρθρογράφου και επιχειρούν να εκτρέψουν τη συζήτηση εκεί που ευνοείται η απόκρυψη του βασικού ζητήματος που θέτει ο Είρων. Ότι δηλαδή καταβάλλεται προσπάθεια όλα να κινούνται σε κλειστό κύκλο ανθρώπων του ΤΕΕ που δρουν μαζί (ΣΥΝ-δρουν, ως ΤΕΧΝΙΑκοί που είναι).
    Αλλά είναι καταφανές ότι δεν επαληθεύονται μέχρι στιγμής οι προσδοκίες της κοινωνίας και του λοιπού επιστημονικού κόσμου, ότι η επιλογή των στελεχών του νεόκοπου Υπουργείου θα σηματοδοτούσε την απαιτούμενη διεπιστημονική προσέγγιση των ολοκληρωμένων δράσεων για το περιβάλλον.
    Πιθανόν εδόθη μεγαλύτερη έμφαση στο «περιβάλλον»…
    Εκ του «περιβάλλοντος» του Αριστερού Είρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από τις παραληρηματικές κραυγές των διπλωματούχων της συντεχνίας του ΤΕΕ δικαιώθηκε
    πανηγυρικά ο αριστερός είρων για το σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα αλαβανάκια και το συνάφι του λέρωσαν και αυτό το blog.
    Να δούμε που αλλού θα λέτε τις ίδιες βλακείες. Σας πήραν χαμπάρι και δεν σας δείνουν πια σημασία.
    Ουστ άχρηστοι πανεπιστήμονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κλασικά, μόλις τολμήσει κανείς να θίξει το παρακράτος, απευθείας τα τσιράκια κράζουν. Και φυσικά επειδή έχουν λερωμένοι τη φωλιά τους αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση μιλώντας για ΚΑΤΕΕ, ΤΕΙ, νοσοκόμους, γιατρούς και ότι άλλη κοτσάνα μπορεί να φανταστεί κανείς και δεν αντέχουν και σε κανένα διάλογο βέβαια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
    Το παράσιτο στο σβέρκο της Ελλάδας που είναι και "θεσμικό όργανο" το ξέρουμε όλοι. Δε χρειάζεται συστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αμα απο τα 15.663 μόρια του τελευταίου επιτυχόντα (για το ΑΤΕΙ πειραιά) συμπεραίνεις οτι πρόκειται για άτομα αμόρφωτα....οκ... Δυστηχώς δεν έχεις την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό ωστε να μην εκτίθεσαι δημόσια...(γιατί αυτό κάνεις με τα επιχειρήματα που παραθέτεις)
    Και για να τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή...
    Θυμάσαι στα διαλείματα που με κοιτούσες απο το παράθυρο να χαμουρέυω τη γκόμενα που γούσταρες?? και μια ζωή με το πουλί στο χέρι??? Σου έμεινε μεγάλο απωθημένο φλώρε που δεν πήδηξες στην 5ήμερη?? Γι'αυτό κομπλεξάρες φοβάστε μην σας καβαλήσουμε και επαγγελματικά!! (που μερικοί το έχουμε ήδη κάνει και χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα)
    Γυαλαμπούκες ερχόμαστε ξανα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. >Θυμάσαι στα διαλείματα που με κοιτούσες απο το παράθυρο να χαμουρέυω τη γκόμενα που γούσταρες??

    Τους γκα γκά δεν τους πάνε τα κορίτσια χωριάτη βλάκα.

    >Σου έμεινε μεγάλο απωθημένο φλώρε που δεν πήδηξες στην 5ήμερη??

    Εσύ πως το ξέρεις;

    >Γι'αυτό κομπλεξάρες φοβάστε μην σας καβαλήσουμε και επαγγελματικά!!

    Με τον κασμά στο χέρι σας έχουμε. Αν περάσεις κανένα πρωϊνό πριν τα διόδια των τεμπών βγές δεξιά και ζήτα τον Αγησίλαο , να σου δείξω τους επιστήμονες που μας καβάλησαν επαγγελματικά (θα σου δείξω και την κατάσταση μισθοδοσίας να δεις ποιός μπορεί να μιλάει).

    Θα δεις και τον καθηγητή Μυστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Good day Online marketer! Opt to believe that that much like your internet a great number.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/small-business-credit-cards]small business credit cards[/url] business credit card low rate [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/weekly-calendar-template]weekly calendar template[/url] calendar template that adjust when typing [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/buy-car-battery]buy car battery[/url] car battery negative color [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/cheap-digital-photo-frames]cheap digital photo frames[/url] digital photo frame questions and answers [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/health-and-fitness-gym]health and fitness gym[/url] fitness gym vienna [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-plans]green home plans[/url] planet fitness gym virginia beach [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/hair-removal-for-men]hair removal for men[/url] laser hair removal 10 treatments [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-dough]homemade pizza dough[/url] home made pizza sauce with tomato paste [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/horse-trailers-with-living-quarters]horse trailers with living quarters[/url] horse trailers pa [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/hybrid-bikes-for-sale]hybrid bikes for sale[/url] hybrid bike for sale [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-library]itunes library[/url] itunes telecharger [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/knee-pain-relief]knee pain relief[/url] knee pain 90 degree angle [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/white-lavender-plants]white lavender plants[/url] lavender plants dilly dilly [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-11]mini mac 11[/url] mini max 2.0 hp outboard [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/braided-money-tree]braided money tree[/url] money tree guide [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-seeds]organic vegetable seeds[/url] organic vegetable exporters india [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/military-paintball-guns]military paintball guns[/url] paintball gun exploded view [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/mini-pontoon-boats]mini pontoon boats[/url] pontoon boats in the ocean [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-courses]project management courses[/url] project management 5e [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/download-ps3-games]download ps3 games[/url] ps3 games at walmart [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/causes-of-thyroid-problems]causes of thyroid problems[/url] thyroid problems osteoporosis [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/turnkey-website-builder]turnkey website builder[/url] turnkey website casinos [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/sources-of-vitamin-d]sources of vitamin d[/url] how much vitamin d is safe [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/wireless-security-software]wireless security software[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση