GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Τροχαία τον χαβά της...

Από το http://panic-gr.blogspot.com/ Διασταύρωση Χαμοστέρνας και Πειραιώς. Είναι καθημερινό φαινόμενο εξαιτίας της κίνησης και της γαϊδουριν...

Από το http://panic-gr.blogspot.com/


Διασταύρωση Χαμοστέρνας και Πειραιώς. Είναι καθημερινό φαινόμενο εξαιτίας της κίνησης και της γαϊδουρινής οδηγικής συμπεριφοράς να μπλοκάρει ο δρόμος.Πολλοί οδηγοί αν και βλέπουν ότι η λεωφόρος έχει μπλοκάρει επειδή θεωρούν ότι το πράσινο φανάρι τους καλύπτει περνάνε με αποτέλεσμα όταν πια ανάψει κόκκινο εκείνοι να μένουν ακινητοποιημένοι ακριβώς στην μέση της διασταύρωσης Έτσι κλείνουν και τους οδηγούς που έρχονται από τον κάθετο δρόμο.Θα πείτε τώρα "σιγά, πρώτη φορά το βλέπεις αυτό στην ΑΘήνα;"Και δίκιο θα έχετε. Μόνο που υπάρχει μία βασική λεπτομέρεια. Είκοσι μέτρα (μπορεί να λέμε και πολλά) από το σημείο του χαμού υπάρχει κάθε μέρα μπλόκο της Τροχαίας. Και αντί να κοιτάξουν να βάλουν τάξη το μόνο που τους νοιάζει είναι να πιάσουν κανά οδηγό μηχανής χωρίς κράνος για να..,

ρίξουν πρόστιμο.Διασταύρωση Χαμοστέρνας και Πειραιώς. Είναι καθημερινό φαινόμενο εξαιτίας της κίνησης και της γαϊδουρινής οδηγικής συμπεριφοράς να μπλοκάρει ο δρόμος.Πολλοί οδηγοί αν και βλέπουν ότι η λεωφόρος έχει μπλοκάρει επειδή θεωρούν ότι το πράσινο φανάρι τους καλύπτει περνάνε με αποτέλεσμα όταν πια ανάψει κόκκινο εκείνοι να μένουν ακινητοποιημένοι ακριβώς στην μέση της διασταύρωσης. Έτσι κλείνουν και τους οδηγούς που έρχονται από τον κάθετο δρόμο.Θα πείτε τώρα "σιγά, πρώτη φορά το βλέπεις αυτό στην ΑΘήνα;"Και δίκιο θα έχετε. Μόνο που υπάρχει μία βασική λεπτομέρεια. Είκοσι μέτρα (μπορεί να λέμε και πολλά) από το σημείο του χαμού υπάρχει κάθε μέρα μπλόκο της Τροχαίας. Και αντί να κοιτάξουν να βάλουν τάξη το μόνο που τους νοιάζει είναι να πιάσουν κανά οδηγό μηχανής χωρίς κράνος για να ρίξουν πρόστιμο.

5 σχόλια

  1. Αυτοί που μας κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και παραδώσανε την εξουσία μόλις καταλάβανε ότι έτσι που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά η χώρα πάει για χρεοκοπία, και δεν θέλανε να χρεωθούν μια τέτοια κατάσταση, αλλά σου λένε ας παραδώσουμε στους Πασόκους και αυτοί όλο και κάποια λύση θα βρούνε, και αφού τακτοποιήσουν τα πράγματα θα τους ζητάμε να μας την ξαναδώσουν, να τα κάνουμε πάλι σκατά και ξανά μανά, φτου κι από την αρχή!
    Αυτοί λοιπόν οι Άθλιοι, ναι Α Θ Λ Ι Ο Ι, που φάγανε το καταπέτασμα, από ομόλογα, από Βατοπέδια, από αναθέσεις έργων, από ότι μπορεί να φανταστείς κανείς, αυτοί που κατάργησαν τον ΣΔΟΕ, και ρήμαξαν τα ταμεία του κράτους εξ αιτίας αυτής της ενέργειας τους, και τον κατάργησαν γιατί ήταν ένα επιτυχημένο οικονομικό εργαλείο της εφορίας, ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, αυτοί που θέλανε να καταργήσουνε και τα ΚΕΠ, αλλά μετά διορίσανε χιλιάδες δικούς τους με διαγωνισμούς φωτογραφίες, για να πάρεις λέει μέρος στο διαγωνισμό έπρεπε να έχεις δουλέψει στα ΚΕΠ μέσω STAGE, διαφορετικά είσαι μπάσταρδος και οι μπάσταρδοι αποκλείονται!
    Αυτοί λοιπόν οι Α Θ Λ Ι Ο Ι , όταν γίνανε κυβέρνηση το 2004, παρέλαβαν 100 κλίνες εντατικής θεραπείας έτοιμε από εξοπλισμό, αλλά που χρειαζόταν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όμως υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα για αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ!
    ΕΤΣΙ ΟΙ Α Θ Λ Ι ΟΙ που κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και έφαγαν το καταπέτασμα δεν διέθεσαν τα απαραίτητα κονδύλια ούτως ώστε να προσληφθεί το προσωπικό για αυτές τις ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!
    Αυτοί που αυτή την στιγμή της γρίπης που μπορεί να στοιχίσει ζωές, δεν ολοκλήρωσαν ένα έργο ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!
    ΟΙ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ .
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑ.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥ
    ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ” Τα λεφτά υπάρχουν και με την επανεκκίνηση της Οικονομίας θα βρεθούν οι πόροι για τις κοινωνικές μας δεσμεύσεις στον λαό”. Τάδε έφη ο πανμέγιστος, ουράνιος, πάνσοφος ηγέτης- πρωθυπουργός μας στα deebate που είχαμε προεκλογικά.
    Τι έγινε τώρα και λέει ότι δεν έχουμε χρήματα?
    Άλλα πριν άλλα τώρα?
    Αν δεχτούμε ότι δεν ήξερε ας απολύσει όλους τους συνεργάτες που του έλεγαν ψέμματα για την Οικονομία της χώρας!
    Του έκαναν κακό γιατί φαίνεται τώρα σαν πολιτική καρικατούρα του χθες που ο αυτοσκοπός του είναι μόνο η ΚΑΡΕΚΛΑ και τίποτα άλλο.

    Η προσφώνηση του ως “Κύριε Πρωθυπουργέ” ήταν το ένα και μοναδικό όνειρο και απωθημένο που είχε, και τώρα του κάθησε. Πιστεύω ότι όλα αυτά ΔΕΝ ισχύουν και πως θα προσπαθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας.

    Αλλιώς……….
    Ο τρόπος αποχώρησης με το 10,5% του Κ.Κ. θα είναι ευχάριστο σενάριο, ενώ αυτός θα φύγει ΝΥΧΤΑ σαν κυνηγημένος από αυτά που έχει τάξει, τα ατελείωτα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ, του γνωστού πράσινου Πασοκ, της πράσινης ανάπτυξης & του γνωστού κρατικοδίαιτου δημοσίου, με τα πράσινα φαντάσματα του χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμ, αυτό είναι το ζήτημα, φίλε μου. Αντί να αλλάξουμε την 'γαϊδουρινή' συμπεριφορά μας και να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας, περιμένουμε έναν μπαμπούλα (Τροχαία) να μας βάλει μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση