GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμος Ναυπάκτου απαντά...

... σε ανάρτηση ( διαβάστε εδώ ) για STAGE στη Ναύπακτο Από τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Όσον αφορά τα 3 ερωτήματα που τέθηκαν από τον Πρόεδρο της Το...

... σε ανάρτηση (διαβάστε εδώ) για STAGE στη Ναύπακτο

Από τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Όσον αφορά τα 3 ερωτήματα που τέθηκαν από τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ κ. Ασημακόπουλο, που όψιμα σκέφτεται τα παιδιά του προγράμματος STAGE, τα οποία πετάνε στο δρόμο οι υπουργοί της σημερινής Κυβέρνησης είναι αναγκαίο να γίνουν ορισμένες επισημάνσεις ώστε να μην προκαλούνται εντυπώσεις.
Και τα τρία ερωτήματα που θέτει ως αληθή είναι ψευδή.
Και πιο συγκεκριμένα:
· Ο Δήμαρχος προσκλήθηκε από τα παιδιά που απασχολούνται στα συγκριμένα προγράμματα του Δήμου Ναυπάκτου και...

δήλωσε απερίφραστα ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.
· Ο Δήμαρχος στηρίζει κάθε αγώνα που γίνεται για δικαιώματα εργαζομένων και έτσι συμπαρίσταται στον αγώνα των νέων αυτών ανθρώπων που δέχονται την ανάλγητη και εκδικητική στάση της Κυβέρνησης.
· Ως νέος άνθρωπος βρίσκεται κοντά και αφουγκράζεται τις αγωνίες των νέων ανθρώπων, παλεύοντας καθημερινά, ώστε η Ναύπακτος να αποκτά σύγχρονες υποδομές, άνοδο του βιοτικού της επιπέδου και να δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας, ώστε οι νέοι του τόπου μας να επιλέγουν τη Ναύπακτο για να ζήσουν.
Τέλος όσον αφορά τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ότι τα STAGE είναι προγράμματα του Υπουργείου Απασχόλησης και του ΟΑΕΔ και όχι του Υπουργείου Εσωτερικών.
Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε επίσης ότι από την τότε επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου αλλά και τη μετέπειτα επίσκεψη του υφυπουργού κ. Νάκου για τα εγκαίνια του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου, εξασφαλίστηκε ποσό μεγαλύτερο των 2.000.000 ευρώ για την παράκαμψη του ΤΔ Βλαχομάνδρας (1.000.000. ευρώ) που οδηγεί στο ΧΥΤΑ, την ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας (570.000 ευρώ) που οδηγούν στο ΧΥΤΑ (αρχική χάραξη), την αγορά οικοπέδου για τη δημιουργία σχολείου στη Ναύπακτο (300.000 ευρώ) και επιπλέον χρήματα για Πολιτική Προστασία και Έκτακτες Ανάγκες (περίπου 150.000 ευρώ).
Μήπως θα έπρεπε λοιπόν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ αντί να παραπληροφορεί τους πολίτες να ενημερώνει σωστά;

10 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ STAZE ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ .ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ,ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...σιγά μην δεν ήταν και αυτοί στο παιχνίδι...

    3 δικηγόροι μέλη των Οικολόγων Πράσινων κατέθεσαν αίτηση να αφαιρεθούν οι θρησκευτικές εικόνες από τους τοίχους των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης!!!

    ...........μάλλον οι εικόνες δεν είναι αρκετά οικολογικές...μάλλον καταστρέφουν το περιβάλλον....μπορεί να είναι τοξικές....μπορεί να μολύνουν την ατμόσφαιρα.....

    ή

    το κόμμα τους είναι μαιμού οικολόγοι και φοράνε την προβιά του οικολογισμού για να αρπάζουν τις ψήφους των ανυποψίαστων πολιτών και να θέτουν σε εφαρμογή τα ιδεολογικοπολιτικά παιχνίδια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Δεν θα σταματήσουν εάν δεν ξεριζώσουν και τους τελευταίους γηγενείς από τις πατρογονικές τους εστίες.

    niketxristoforakoy
    “Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχουν ούτε τρελλοί Τούρκοι που καίνε μειονότητες, ούτε ανιστόρητοι Έλληνες που υποστηρίζουν τον Κεμαλοναζισμό. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από πολύ “λογικούς” ανθρώπους, και απόλυτα καλοπληρωμένοι Έλληνες που προτιμούν να θυσιάσουν ηθικά και φυσικά κάποιους γηγενείς πληθυσμούς ώστε να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Είναι τόσο απλό.”
    Διαχρονικά το Τουρκικό μόρφωμα στόχευε στην εκκαθάριση κάθε γηγενούς στοιχείου από τα εδάφη που έφτασε να κατέχει μέσω σφαγών και γενοκτονιών. Παράλληλα με έναν μηχανισμό προπαγάνδας και ψεύδους αλλοιώνει τα πολιτιστικά κειμήλια και την ιστορία προκειμένου να προσδώσει όλα τα χαρακτηριστικά του “έθνους” στους αιμοσταγείς νομάδες, εχθρούς κάθε έννοιας πολιτισμού και ανθρωπιάς. Μπορεί οι φιλότιμες πνευματικές τους προσπάθειες να είναι τουλάχιστον κωμικές (Αγαμέμνων = Αγάς του βουνού κλπ). Η κατάσταση όμως μόνο ευχάριστη δεν είναι.

    Να ανατρέξουμε στο βιβλίο της Ρεπούση υπό την πολιτική προϊστασία της κυρίας Γιαννάκου – Κουτσίκου;

    Σε αναγνώσματα όπως το βιβλίο του Γκουρογιάννη που απασχόλησε εχθές την επικαιρότητα και την προστασία που έχει από τα ΜΜ”Ε”;

    Σε τραγικά συμβάντα όπως το ολοκαύτωμα των Ελλήνων προσκυνητών στην Κωνσταντινούπολη που αποδόθηκε “σε έναν τρελλό”; Τις δολοφονίες των “αντιφρονούντων” δημοσιογράφων, εκδοτών και ιερέων;

    Έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση, άνθρωπος με στοιχειώδεις γνώσεις και άισθημα δικαίου να υπερασπιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο την φασιστική Τουρκία. Όσοι το κάνουν, αποδεικνύεται καθημερινά ότι το κάνουν από οικονομικό συμφέρον ή εκβιαζόμενοι από κάποιες διαστροφικές τους συνήθειες. Οι Έλληνες υποστηρικτές δεν αποτελούν εξαίρεση. Η δικαιοσύνη όμως συνεχίζει να σιωπά και να μη ζητά υπηρεσιακά από την Τουρκική, τις ομολογίες των συλληφθέντων και τους Έλληνες αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Εργενεκόν. Που δεν διαφέρουν καθόλου από τους αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Siemens. Θα λέγαμε ότι σε μεγάλο κομμάτι ταυτίζονται.

    Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχουν ούτε τρελλοί Τούρκοι που καίνε μειονότητες, ούτε ανιστόρητοι Έλληνες που υποστηρίζουν τον Κεμαλοναζισμό. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από πολύ “λογικούς” ανθρώπους, και απόλυτα καλοπληρωμένοι Έλληνες που προτιμούν να θυσιάσουν ηθικά και φυσικά κάποιους γεγενείς πληθυσμούς ώστε να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Είναι τόσο απλό.

    Στη φωτό, η τ. κυρία Χριστοφοράκου, Τουρκάλα, κόρη του mr 2% της Siemens.

    Η σχετική είδηση εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_8775.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 24ΜΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΟΙΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΙΜΩΡΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημαρχε εισαι πολυ ΒΟΥΡΛΟ.

    Γιατι δεν τους πληρωνεις εσυ απο το μισθο σου αφου τους αγαπας τοσο πολυ. Δικασας παιδια ειναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που κατακρίνουν τον Δήμαρχο τώρα μήπως τον ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές; Εάν ναι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης διότι συνέβαλαν στην εκλογή του. Για όσους δεν ξέρουν στις δημοτικές εκλογές στον 2ο γύρο αναμετρήθηκε ο υποψήφιος της Ν.Δ Θανάσης Παπαθανάσης και ο ανεξάρτητος Κώστας Κονίδας προερχόμενος από τον χώρο της Ν.Δ. Τρίτος και καταιδρωμένος ο Γιάννης Νταουσάνης προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών του πρώτου και του δεύτερου γύρου θα καταλάβει τι πραγματικά έγινε. Αίσχος πια με την υποκρισία κάποιων. Δήμαρχε προχώρα γιατί προσπαθείς και τουλάχιστον δεν είσαι κολλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. k Δήμαρχε μας πεισατε. Καθόλου κομματόσκυλο δεν ειστε....
    Όσο για τα παιδια των STAGE συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
    Δεν ντρέπεστε λιγο....με το γλύψιμο !!!! Τα προγραμματα βγηκαν για τους αποφοιτους η επι πτυχιω φοιτητες να αποκτησουν σε ενα εξαμηνο επαγγελματική πειρα στην ειδικότητα.
    Εσεις με το περασμα απο το γραφειο ενος παλαιου τυπου Βολευτη θελετε να μπειτε στο Δημόσιο;
    ΑΣΕΠ ιδου η ρόδος ιδού και το .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα σοβαρότερα προβλήματα του δήμου του οποίου διοικεί, όπως τι θα γίνει επιτέλους με το ΤΕΙ (αλλά ξέχασα, οι φοιτητές δεν ψηφίζουν στη Ναύπακτο, οπότε δεν μας νοιάζει), με την δημοτική αστυνομία που γράφει όποιον θέλει εκτός από δήμαρχο και αντιδήμαρχο (κάνοντας μια βόλτα σε κεντρικά σημεία της Ναυπάκτου θα καταλάβετε τι εννοώ ακριβώς) και να αφήσει την τόσο πολύ δημόσια κριτική και πόλεμο στην κυβέρνηση! Και τέλος για τον κύριο Δήμαρχο Ναυπάκτου...όταν είναι εφημερία το φαρμακείο του να μην το έχει κλειστό ή απαντάει στο τηλέφωνο: "Μένω μακρυά, που να έρχομαι τώρα... Περίμενε τον πρωινό φαρμακείο"!

    Υ.Γ.: Όσο για το σχόλιο ΠΑΣΟΚτσήδες και ρουφιάνοι το ίδιο πράγμα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για τον κύριο που το ανάρτησε διότι δεν έχει πολιτικό πολιτισμό και οι υπεύθυνοι του blog θα έπρεπε να το διαγράψουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση