GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές της ΝΔ, η διάσπαση και η νίκη...

Από τον "ΑΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ" . Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαδικασία των εκλογών στην ΝΔ. Έχουμε δύο υποψηφίους – ο νομάρχης...

Από τον "ΑΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ"
.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαδικασία των εκλογών στην ΝΔ. Έχουμε δύο υποψηφίους – ο νομάρχης απλά ευτελίζει την διαδικασία – με διαφορετικά πολιτικά χαρακτηριστικά, διαφορετικό πολιτικό παρελθόν και διαφορετική στόχευση. Ο Σαμαράς δηλώνει δεξιός και στοχεύει στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ. Η Ντόρα κεντρώα-κεντροδεξιά και στοχεύει στους κεντροδεξιούς και κεντρώους ψηφοφόρους.
Το δεδομένο στην Ελλάδα - όπως έχει αποτυπωθεί στο σύνολο των εκλογών των τελευταίων ετών – είναι η κεντροαριστερή τοποθέτηση του περίπου 60% του εκλογικού σώματος. Η ιδεολογία της ΝΔ είναι μειοψηφική στην Ελλάδα και για να κατακτήσει την νίκη θα πρέπει να προσελκύσει ψηφοφόρους που ανήκουν στο κέντρο.
Σε περίπτωση νίκης του Σαμαρά και...

με δεδομένο το στόχο του να απευθυνθεί στους δεξιούς ψηφοφόρους ο χώρος του κέντρου μένει μόνο για το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ με τον Σαμαρά δεν έχει πιθανότητα νίκης και θα επιστρέψει στα χρόνια του Έβερτ όταν η δεξιά ρητορική και πρακτική του καταδίκασε τη ΝΔ να μείνει χρόνια στην αντιπολίτευση. Χρειάστηκε να έρθει ο Καραμανλής και να στοχεύσει στο κέντρο ώστε η ΝΔ να κερδίσει το 2004 μετά από πολλά χρόνια και να ξανακερδίσει το 2007, η ήττα του 2009 οφείλεται στα αίσχη και στην απραξία πολλών υπουργών του Καραμανλή και όχι στην απώλεια των δεξιών ψηφοφόρων που δεν ξεπερνούν το 40%.
Ο νεοδημοκράτης ψηφοφόρος εάν θέλει να δει το κόμμα του πάλι στην κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό θα γίνει μόνο με την Μπακογιάννη και όχι με τον Σαμαρά. Ένα κόμμα εξουσίας θα πρέπει να στοχεύει στην σύνθεση των απόψεων που υπάρχουν στην κοινωνία και όχι στην περιχαράκωση εντός των ιδεολογικών τοίχων του. Η μειοψηφούσα δεξιά ιδεολογία στο εκλογικό σώμα δεν έχει ελπίδα νίκης εάν δεν ανοιχτεί στο κέντρο. Εάν οι ψηφοφόροι της ΝΔ θέλουν μια συμπαγή δεξιά – ακροδεξιά παράταξη με καθαρότητα ιδεολογίας αλλά χωρίς προοπτική νίκης θα πρέπει να ψηφίσουν Σαμαρά. Εάν επιθυμούν μια δεξιά παράταξη με κεντρώα ιδεολογικά χαρακτηριστικά που μπορεί σίγουρα να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ψηφίσουν Ντόρα.
Η εποχή που ζούμε είναι η εποχή της συναίνεσης, των συγκλίσεων και όχι ακροτήτων. Ο Σαμαράς το 1992 είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μιλόσεβιτς για διαμελισμό της ΠΓΔΜ και προσάρτηση μέρους αυτής στην Ελληνική επικράτεια και ήταν ο λόγος που ο Καραμανλής τον είχε πετάξει έξω από συμβούλιο των αρχηγών. Διότι ο σοφός Κωνσταντίνος Καραμανλή γνώριζε ότι αυτή η πράξη θα ήταν η αρχή του τέλους για την Ελλάδα αφού καταφανώς αντίβαινε στο διεθνές δίκαιο και στην λογική της ΕΕ. Έτσι λοιπόν όταν επικαλείται το δάκρυ του εθνάρχη θα πρέπει να επικαλείται και το σάλιο του για το γεγονός της αποβολής του από το συμβούλιο των αρχηγών, όντας εκείνη την εποχή ΥΠ.ΕΞ. Δεν χωρούν λοιπόν το 2009 πολιτικές ακροτήτων και απόψεις ακραίες καλά κρυμμένες και ξεχασμένες από την σκόνη της πολιτικής απραξίας.
Τέλος είναι γεγονός ότι ο Σαμαράς δεν έχει το ειδικό βάρος και την εμπειρία να αντιπαρατεθεί με τα μεγάλα στελέχη του κόμματος και η επιμονή του στις απόψεις του θα αποτελέσει αιτία τριβών και αποχωρήσεων από τη ΝΔ. Κατά τη γνώμη μου μια ομάδα παρατηρητικών στελεχών από τη ΝΔ που θα έρθουν σε ρήξη με τον Σαμαρά και μερικών από το ΠΑΣΟΚ θα εκμεταλλευτούν το κενό στο κέντρο από την δεξιά κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΝΔ και θα βρουν χώρο να δημιουργήσουν ένα νέο κεντρώο κόμμα που θα βάλει ταφόπλακα στη ΝΔ.

17 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΛΗΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.

    ΘΑΥΜΑ. 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

    ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ =80%

    ΟΥΤΕ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 2004 Η ΝΔ ΠΗΡΕ 3300000

    ΤΟ 2007 ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΠΗΡΕ 3000000.

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΟ. Ε ΡΕ ΜΜΕ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ .ΕΝΑΣ ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Ο ΓΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ.ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙ ,
    ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ.
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΠΑ ΛΕΦΤΑ .ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.ΝΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ
    ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ,ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΗΛΗ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΑΙΕ,Α-ΔΕΞΙΕ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΙΑΣ ΣΑΛΩΜΗΣ.ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ(περι διασπασεως)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. NTOΡΑ=ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-9-09)
    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 2009ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1993 , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΑΞΕ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΤΟΡΙΚΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αντώνης ενώνει, η αυτοκράτειρα Θεο-ΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διχάζει.....καταφέρνει να ενώσει μόνο τα μεγάλα λαμόγια που ευθύνονται για την συντριβή, την οποία με την παρότρυνσή της και το "αλάνθαστο" πολιτικό της αισθητήριο οδήγησε το Πρόεδρο Καραμανλή. Γιατί άραγε........; Της χαρίζω τον Πάκη, τον Βουλγαράκη,τον Δούκα, τον Μπασιάκο, τον Κοντό, τον Αδιάφθορο Κυριάκο, τον Παυλίδη και τα άλλα πολιτικά λουλούδια που την στηρίζουν...... Το μεγαλύτερο πολιτικό επιχείρημα της Ντόρας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (γιατί καμία σχέση με τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη και το μεγάλο του όραμα δεν έχει αυτή η κυρία), αποδομήθηκε, μετά την προσχώρηση Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά. Θα είμαστε παντού παρόντες στο κέντρο, στα δεξιά στην πρόοδο, με φιλελεύθερο προφίλ και αμέτρητη όρεξη για δουλειά για να φ΄τγει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση του Γιωργάκη. Άκουσα το παραμύθι και περί δήθεν στημένων δημοσκοπήσεων του Σαμαρά, Σας το επιστρέφω και σας απαντώ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Οι δημοσκοπήσεις στήνονται μόνο από αυτούς που έχουν σχέσεις με την διαπλοκή και ο Σαμαράς δεν θα πορούσε, στην παρούσα φάση, να είναι από αυτούς.Προσέξτε τα επιχειρήματά σας να μην αυτοαναιρούνται, γιατί αναδεικνύετε την δεδομένη αναξιοπιστία σας.. Όχι όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Ντόρα, αποτελούν ένα καθαρό επιστημονικό προϊόν και όταν το ποτάμι δείχνει Σαμαρά, είναι προϊόν συναλλαγής και διαπλοκής. Έτσι δεν πείθετε. Τέλος, Αγαπητή Θεο-Δώρα, όλοι εμείς που κάποτε πιστέψαμε και στηρίξαμε το φιλελέυθερο όραμα που μας έταξες, που στηρίξαμε την μεγάλη ιδεολογική και πολιτική στροφή της κοινωνίας, την περίοδο 1990-93 και κατάδικάσαμε πρόσωπα και προκτικές, σου γυρνάμε την πλάτη. Σου γυρνάμε την πλάτη γιατί κατάφερες να δημιουργήσεις ένα ιδεολογικό αχταρμά πλάϊ σου, γιατί στην ακατάληπτη επιθυμία σου (μωροφιλοδοξία σου) να γίνεις αρχηγός της παράταξης ξέχασες τα πάντα, τις θέσεις σου για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και ξαφνικά ανακάλυψες τον κοινωνικό φιλελευθερισμό!!!!! Ακόμη και εάν είμαστε μακριά απ' τον Αντώνη ιδεολογικά, στην πραγματικότητα είμαστε δίπλα του και ξέρετε γιατί, γιατί οι θέσεις του είναι σταθερές και γνωρίζεις εκ των προτέρων την απόσταση μεταξύ εκείνου και εσένα, ενώ εσύ Ντοράκλα μου κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες και δεν σε φτάνουμε, σε χάνουμε.......Σου χαρίζουμε τον Μίλτο, τον Κιλτίδη και τον όψιμο υποστηρικτή σου Καρατζαφέρη. Αυτοί γνωρίζουν καλά να εδραιώνουν εσωκομματικές δικτατορίες, κρατά τους, θα τους χρειαστείς, γιατί ακόμα και αν κερδίσεις αυτή τη κρίσιμη μάχη, χωρίς αυτούς, σύντομα θα είσαι εκτός.
    Κυρία Ντόρα είστε η πραγματική εκπρόσωπος της ΕΚΟΦ. Εσείς και ο εκπρόσωπός σας Νικήτας Κακλαμάνης με τις φασιστικές μεθόδους που υιοθετεί καθ' υπόδειξή σας είστε οι γνήσιοι εκφραστές της ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Γιατί μόνο φασισμός είναι να κόβεις συμβάσεις νέων ανθρώπων από το Δήμο Αθηναίων που το μόνο μεμπτό είναι οτι στηρίζουν Σαμαρά και Κικίλια. Φασίστες και Βασιλικοί δούλοι της αυτοκράτειρας Θεοδώρας αφήστε το παραμύθι της δεξιάς και του κέντρου. Υπάρχει άραγε σκεπτόμενος κεντρώος ψηφοφόρος που θα ψηφίσει την κόρη του ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Υπάρχει άραγε φιλελεύθερος νέος άνθρωπος που να ψηφίσει και να επικροτήσει τον φασισμό σου Ντόράκλα μου; Τον δικό σου, του Αντωνόπουλου που γυρνά με τους υποτακτικούς του δεξιά και αριστερά και μοιράζει κάλπικες υποσχέσεις σε φτωχά παιδιά της παράταξης, ότι τώρα θα τους βρει δουλειά; Κυρά Ντόρα είσια η πραγματική εκπρόσωπος της ακροδεξιάς και του φασισμού, εσύ, οι συνεργάτες σου στο γραφείο, αλλά και μια μικρή μερίδα συμπλεγματικών υποστηρικτών σου, που ευτυχώς για την παράταξή μας είναι πολύ μικρή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς εκεί στο press-gr, γιατί αναρτάτε μόνο όσα είναι υπέρ της Μπακογιάννη και κατά του Σαμαρά. Σας έχουμε στείλει κατ' επανάληψη θέματα κατά του Μητσοτακισμού και δεν τα αναρτάτε. Γιατί;
    Τουλάχιστον δηλώστε το, ότι είστε με το στρατόπεδο της Μπακογιάννη. Αυτό θα το σεβαστούμε. Όχι όμως να παριστάνετε και το αντικειμενικό blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχαιε και δεξιε ειναι δικό σου το κείμενο ή copy-paste αποσπασμάτων απο κάποιο λόγο της Θεοδώρας? Ριξε μια ματιά στο link που ακολουθεί και σίγουρα θα προβληματιστείς... (αν δεν είσαι παπαγαλάκι της Θεοδώρας).
    http://www.antinews.gr/?p=23945

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ,ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε τα ΚΆΛΠΙΚΑ: Το θέμα είναι
    ένα:
    Η πολιτική κυριαρχία της οικογένειας Μητσοτάκη βοηθά στην
    επιβίωση της ντόπιας ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
    και επιδεινώνει την κατάσταση
    ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ της χώρας.
    Δεξιοί, Κεντροδεξιοί ή όπως διάλο
    θελετε να λέγεστε....έχετε μιά
    λύση¨: σώστε την αξιοπρέπεια της
    ΧΩΡΑΣ και τη ΔΙΚΗ σας. Τόσο απλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_9088.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε βλακακο Η ΝΔ ΠΗΡΕ 3300000 ποσους πηρε η κεντροαριστερα τοτε?

    ποσους πηρε το 2009 αυτο σημαινει οτι η δεξια ειναι μειοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιωργάκης φαίνεται πως μπήκε “δυναμικά” στον χειρισμό της εξωτερικής μας πολιτικής γι’ αυτό και οι Τούρκοι κάνουν πραγματικά… πάρτυ στο Αιγαίο. Πλέον, εκτός από τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας, εκτός από τις προκλητικές δηλώσεις των… γειτόνων μας και την προκλητική υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του Jeffrey, η τουρκική εξωτερική πολιτική αποθρασύνεται ακόμα περισσότερο (πράγμα απόλυτα φυσιολογικό). Πλέον, οι Τούρκοι μας κατηγορούν για… παραβιάσεις του εναέριου χώρου τους. Και η απάντηση της ελληνικής πλευράς είναι να δηλώσει… αναρμοδιότητα! Τί άλλο θα δούμε!

    Αναλυτικά η είδηση:

    “…Οι Τούρκοι, εκμεταλλευόμενοι νατοϊκή αεροπορική άσκηση που κάνει το υπό κατάργηση αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, κατηύθυναν τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη μέσα στην περιοχή όπου γινόταν ελληνική άσκηση έρευνας και διάσωσης και μάλιστα σε χαμηλό ύψος, στα 2.000 πόδια, την ώρα που είχε αναπτυχθεί έντονη αεροπορική δραστηριότητα στην ελληνική άσκηση και μάλιστα τη στιγμή που ένα C-130 βρισκόταν μπροστά από τη φρεγάτα «Σαλαμίς», πάνω στην οποία επέβαινε όλη η ελληνική στρατιωτική ηγεσία.

    Νωρίς το πρωί το αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ (CAOC 6) είχε διαμαρτυρηθεί στον Ελληνα διοικητή του αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας (CAOK 7), γιατί αεροσκάφη της FRONTEX δήθεν παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα νατοϊκά αεροπορικά στρατηγεία δεν έχουν καμία σχέση με τις πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX που κάνει επιτήρηση των συνόρων για λαθρομετανάστευση. Ο αντιπτέραρχος Γιάννης Πατσαντάρας τόνισε αυτή την αναρμοδιότητα στον Τούρκο ομόλογό του…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΠΕΙΓΟΝ,

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΕ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ

    ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΕΣ ΚΛΠ...) ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ?? ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ "ΝΙΚΟΥ" ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ!!

    ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή η θεωρία που πιπιλάνε τα ΜΜΕ περι κεντρου και μεσαίου χώρου εχει ενα σοβαρό ελάττωμα. Προσπαθει να εξηγησει τι συμβαινει το 2009 με όρους 1979.

    Δεν υπάρχει μεσαίος χωρος. Υπαρχουν 35% πατροπαραδοτοι δεξιοί 40% πατροπαράδοτοι αριστεροι και 25% αδιαφοροι που μπορουν να ψηφίσουν από Χρυσή Αυγή εως ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αναλογα με το τι τους προβληματιζει εκεινη τη στιγμη.

    Συνεπως στις 29 Νοεμβρη θα ψηφίσω αυτόν που εμπιστεύομαι και συμπαθώ περισσότερο και οχι αυτον που αντιπαθώ με την προσδοκία της εξουσίας. Να την βρασω τετοια εξουσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΣΚΑΡΑΣ ή ΝΤΟΡΑ???

    Διαβάστε για να ενημερωθείτε απο πρώτο χέρι!!!!

    http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=11180

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ 11.00 ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Η ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση