Μια απίστευτη ειδοποίηση στους δημοτικούς συμβούλους Κηφισιάς! . Από τον Πάνο Μπόζο Μαθηματικό Δημ. Σύμβουλο Κηφισιάς. . Οι Δημοτικοί Σύμβου...
.
Από τον Πάνο Μπόζο
Μαθηματικό
Δημ. Σύμβουλο Κηφισιάς.
.
«Στις 18-11-2009, ημέρα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται ένας κρίσιμος αγώνας για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πρόκρισή της στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2010.
Επειδή αξίζει να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα αυτό, η συνεδρίαση του Δ.Σ θα αρχίσει ειδικά για το λόγο αυτό στις 18:00 και...
καλό θα είναι να έχουμε τελειώσει την συνεδρίαση μέχρι τις 20:00, ώρα έναρξης του αγώνα.
Εκ του Προεδρείου Δ.Σ »
Αναρωτιέται κανείς : «Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε».
Με άλλα λόγια ο κ. Πρόεδρος μας καλεί να «ξεπετάξουμε» μέσα σε ένα δίωρο σοβαρά θέματα που αφορούν εργαζόμενους και δημότες, θέματα που καθορίζουν την φυσιογνωμία της Κηφισιάς (άδειες σε κέντρα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλαγές στη χρήση γης κλπ.) γιατί θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα !!
Θυμάστε το τραγούδι του Λουκιανού;
«Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς.
Αρχίζει το ματς κανείς μη κουνιέται τρεχάτε κι αρχίζει το ματς…»
Αν με τόση (αβάσταχτη) ελαφρότητα άνθρωποι της Τ.Α αντιμετωπίζουν τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ασφαλώς και δεν έχουν το δικαίωμα να κλαψουρίζουν γιατί στη συνείδηση των Πολιτών απαξιώνονται καθημερινά.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ.
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΙ ΚΕΠ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ?
«Μέσα σε μόλις 40 ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ‘’πετύχει’’ να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, των ‘’φουσκωμένων ελλειμμάτων’’, των φόρων»
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι ο λαός το έχει πάρει είδηση και εκδηλώνει, πολύ νωρίς, την αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε πριν από ενάμιση μόλις μήνα στο ΠΑΣΟΚ των μαγικών λύσεων.
Βέβαια και η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Με επικοινωνιακά τρικ, ενώ εξαγγέλλει φοροεπιδρομές, αύξηση της ανεργίας και αντιλαϊκές αλλαγές του ασφαλιστικού, μοιράζει και ψίχουλα, στα λόγια, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αλλού, όμως, έρχεται η βαριά κεραμίδα στο ΠΑΣΟΚ. Από τα εθνικά θέματα που η Ν.Δ. είχε διαχειρισθεί με μοναδική επιτυχία.
Εδώ είναι ήδη διάχυτη η εντύπωση πως η ελληνική εξωτερική πολιτική μετατοπίζεται ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των ΗΠΑ. Έτσι, μαζί με το κοινοτικό φιλοαμερικανικό μπλοκ αναμένεται να στηρίξει την ουσιαστικά άνευ όρων προώθηση της ενταξιακής πορείας των Τούρκων.
Παράλληλα ενδυναμώνει τη σκοπιανή αδιαλλαξία με φιλικές κινήσεις, την ώρα που ο Γκρουέφσκι δηλώνει: «Επιτρέψτε μου να μη σχολιάσω τις μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θα παραμείνει προσηλωμένη…»! Η Ουάσιγκτον παροτρύνει να προχωρήσουν γρήγορα όλα, όσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου… Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα KAKOMOIΡΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ 2 ΩΡΕΣ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΥΔΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ..... .-
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή, Κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε, αυτή την Τετάρτη θα τα λύσετε όλα τα προβλήματα των Δημοτών σας; Τόσο μεγάλο θέμα πιά ώστε να διαρηγνύετε τα ιμάτιά σας; Ο.Κ., καταλάβαμε, είστε ο πιό σοβαρός και συγκροτημένος απ' όλους. Την επόμενη φορά, εσάς θα ψηφίσουμε. (Τι άλλο θ' ακούσουμε, Παναγία μου...)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρωτον, το παιχνιδι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μεταδοθει. Δευτερον, ενταξει κυριε Μποζο, χαλαρωστε, δεν θα χαθει η Κηφισια αν δεν φαγωθειτε επι πενταωρο για μια μονο φορα σε ενα δημοτικο συμβουλιο (τα ξερουμε τα δημοτικα συμβουλια, παραλληλοι μονολογοι και φαγωμαρα)και φαγωθειτε μονο για ενα διωρο. Εξαλλου ολες τις αλλες φορες αν αντιμετωπισατε ολα τα θεματα με σοβαροτητα, ε δεν νομιζω να χαθει ο κοσμος αν την ημερα που παιζει η Εθνικη Ελλαδας δειξετε μια ελαφροτητα. Απο αυτα περιμενει να σας απαξιωσει ο κοσμος, νομιζετε?
ΑπάντησηΔιαγραφήγια κλαμματα ετσι???
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι που το πρόβλημα σας ρε άμπαλοι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕντάξει δεν χάθηκε ο χρόνος! Υπάρχουν όμως πολλοί ξενέρωτοι ανάμεσά μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι ρε, Εθνική Ελλάδος είναι αυτή ρε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ τι ζόρι τραβάς;
Εγω κε Πανο προτεινω να βαλει μια γιγαντοθονη ο Δημος στο αμφιθεατρο να δουνε οι δημοτες την μπαλλα να ψηφισουν κιολας (να η συμμετοχικη-αμεση Δημοκρατια)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετα να παμε ολοι παρεα κατα Ρασπουτιν πλευρα να δουμε πως αφησε την χωρα ο Κωστας (κωλο την αφησε) και να πιασουμε αυτο που θα πιασει η Ελλαδα το επόμενο εξαμηνο (πάτο εννοω)!!!