GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Πάγκαλου στον Αρ. Αλαφούζο...

και ...συνάντηση με τον πρώην της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλο . Από τον Γιάννη Παπαζήση . Επίσκεψη στα γραφεία της "Καθημερινής" στο Φάλη...

και ...συνάντηση με τον πρώην της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλο
.
Από τον Γιάννη Παπαζήση
.
Επίσκεψη στα γραφεία της "Καθημερινής" στο Φάληρο πραγματοποίησε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και είχε συνάντηση με τον Αριστείδη Αλαφούζο.
Την ώρα εκείνη μάλιστα ήταν εκεί (καθώς αναλαμβάνει επιτελικά καθήκοντα στην τηλεόραση του ομίλου Αλαφούζου) και ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος ο οποίος και χαιρετήθηκε με τον κ. Πάγκαλο.

17 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
    ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ


    ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

    ΦΑΤΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.

    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ.

    Ο ΤΣΑΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραμύθι των νεκρών του Πολυτεχνείου
    Χρόνια τώρα η ψευτοαριστερή βρώμικη προπαγάνδα, προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα μίσους.

    Δεξιά είναι η μισή Ελλάδα. Είναι ο εργάτης, είναι ο αγρότης, είναι μικρομεσαίος, είναι ο συνταξιούχος, είναι ο βιοτέχνης.

    Άλλωστε η ζωή απέδειξε ότι όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοεκδότες είναι ΠΑΣΟΚ !

    Στα πλαίσια αυτής της γελοίας προπαγάνδας, δεν διστάζουν να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών με ψέμματα, μιλώντας για "νεκρούς του πολυτεχνείου", όταν όλα τα λαμόγια, δήθεν προοδευτικοί, με τις παχυλές τραπεζικές καταθέσεις, γνωρίζουν ότι δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο χώρο του πολυτεχνείου τη νύχτα της 17ης Νοέμβρη 1973. Ο-Υ-Τ-Ε Ε-Ν-Α-Σ.

    Για την ίστορική ακρίβεια:

    α. το γνωστό τανκ που εικονίζεται στην πασίγνωστη φωτογραφία, δεν συνέθλιψε κανέναν φοιτητή.

    β.Κανένας από τους έγκλειστους αγωνιστές (ναι αγωνιστές ήταν, δεν αμφισβητώ την αξία των αγώνων τους, τα γελοία ψέμματα των σημερινών παραμυθάδων κατακρίνω), δεν σκοτώθηκε. Οι στρατιώτες προστάτευαν τους φοιτητές από τους αστυνομικούς. Υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για αυτό.

    γ. Το αν σκοτώθηκε κανείς, υπάρχει καταγεγραμμένο στην Αναφορά της Συγκλήτου του ΕΜΠ 33437/11-10-1974. Ας τη φέρει στο φως όποιος τολμάει ! Βγάλτε την στο διαδίκυο, κύριοι του ΕΜΠ σήμερα!

    δ. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και το ανεξάρτητο πόρισμα Τσεβά της 22-10-1974.

    ε. Τέσσερις ακόμη έρευνες, όλες από ανθρώπους "αριστερών" φρονημάτων, δηλαδή

    1. εισαγγελική (Τσεβάς, Φαφούτης, Ζαγκίνης)

    2. αστυνομική (Σαμπάνης)

    3. επιστημονική-ιατροδικαστική (Καλλιβρετάκης)

    κατέληξαν ότι οι νεκροί της περιόδου ήταν 23, άπαντες φονευθέντες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας, μακριά από το Πολυτεχνείο .

    Κανείς δεν σκοτώθηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου την 17η Νοέμβρη 1973, παρά μόνο η αλήθεια. Δεν βοηθάει σε τίποτα να δηλητηριάζουμε τις ψυχές των παιδιών σήμερα, με τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου.
    Αν θέλουμε να κάνουμε άλλου είδους κουβέντα για το τι είναι δημοκρατία, να την κάνουμε.
    Όχι βασισμένη σε ψέμματα, που δημιουργούν τεχνητή εμπάθεια προς την "επάρατο δεξιά".
    Μια δεξιά, που έχει με τη χούντα, όση σχέση έχουν οι δολοφόνοι της 17Νοε του ΕΛΑ και της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της φωτιάς", με το ΠΑΣΟΚ. Ταυτίζονται οι κάφροι αυτοί με το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ?
    Τότε γιατι κάποιοι προσπαθούν να ταυτίσουν τη Ν.Δ. με τη χούντα των συνταγματαρχών;
    Και ήρθε η ώρα να βάλουμε τον υπέροχο -ναι, υπέροχο- αγώνα των φοιτητών, στις πραγματικές του διαστασεις και να τον γιορτάζουμε όλοι οι Έλληνες, μαζί, ομόψυχα, σαν μια κατάκτηση όλων των Ελλήνων για τη δημοκρατία κι όχι σαν κομματικό επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Και να σταματήσει να στιγματίζεται η δεξιά με κάτι που δεν την αφορά.
    Άλλωστε τα εύσημα του πολυτεχνείου τα εξαργύρωσαν οι ΠΑΣΟΚοι αγωνιστές με Υπουργικές (και παράνομες) βίλες στη Μύκονο και πολυδαίδαλες offshore.
    H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.Σημερα θα ημασταν Αλβανια Βουλγαρια Σκοπια αν ο Ελληνικος Στρατός δεν νικουσε την επιβολη κοκκινης δικτατοριας στην Ελλαδα με θυσιες χιλιαδων νεων. Γιαυτη τη γιορτη δεν θα μιλαμε? Κοκκινη η μια Μαυρη η αλλη η δικτατορια. Ωραια Δημοκρατια του παρτα ολα για την αριστερα.
    Γι΄αυτό είμαι περήφανος Δεξιός. Γιατί εμείς οι Δεξιοί, δεν εξαργυρώνουμε τους αγώνες μας με αργομισθίες. Ζήτω η Δεξιά, ζήτω η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστείτε τι πανηγύρια θα κάνανε οι Ντορικοί αν ο Αβραμόπουλος είχε πάει με αυτήν Τώρα Σούζυ μάλλον τσούζει, πάντως η μαμά με τα γιουβαρλάκια είναι πανέτοιμη αν η κόρη της κερδίσει την αρχηγία, να βροντοφωνάξει το θρυλικό ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ προς τους αντιπάλους της κόρης!
    Όπως το είχε ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Βουλή μέσα όταν ο άντρας της είχε κερδίσει το Πασόκ και έγινε πρωθυπουργός ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    Από τις θέσεις των επισήμων στο αριστερό χέρι του προέδρου της Βουλής
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάγκαλος είχε προαναγγείλει τις ελληνοποιήσεις. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.

    Από Ο εφιάλτης της εξουσίας:

    Στην εκπομπή "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" που παρουσίασαν στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ οι Λυριτζής και Οικονόμου, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 εμφανίστηκε ο κ. Πάγκαλος, απλός βουλευτής τότε, αντιπρόεδρος κυβέρνησης τώρα, για να αναπτύξει την αδιάσειστη επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την εφαρμογή του δόλιου σχεδίου τους για την χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας σε 300.000 λαθρομετανάστες.

    Αξίζουν της προσοχής σας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα αποσπάσματα:

    "Υπάρχουν περιφερειάρχες και νομάρχες οι οποίοι είναι οπαδοί ξέρω γω του κυρίου Παπαθεμελή, του κυρίου Ψωμιάδη, δεν ξέρω τι άλλο, έτσι, των θεωριών εννοώ, και οι οποίοι δεν θέλουν να μολυνθεί το ελληνικό αίμα με αλβανικό αίμα, έτσι, είναι και γελοίο από άποψη ιστορική εν πάση περιπτώσει, (χα χα χα) αλλά ας την ξεχάσουμε την ιστορία, έτσι..."

    "...Είναι πολύς κόσμος (εννοεί, αυτούς που θα ελληνοποιηθούν από τους πράσινους προδότες) και ανοίγει μια προοπτική για τους υπόλοιπους..."

    "...Κλείνω τα σύνορα όσο μπορώ καλύτερα, αλλά επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει τέλεια..."

    Φυσικά απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και κλάψτε όσοι τον ψηφίσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πάει στο γραφείο επιχειρηματία να μιλήσουν πολιτικά?
    Αυτή είναι η διαφάνεια των σοσιαλιστών?
    Δυστυχώς τίποτα δεν αλλάζει σε επόπεδο πολιτικό σε αυτή την χώρα και οι λίγοι μεγαοεπιχειρηματίες θα είναι πάνω απο όλους και απο όλα και θα κυβερνούν αυτήν την χώρα.
    Μήπως τώρα εξηγείται γιατί προεκλογικά όλα τα ΜΜΕ υποστήριζαν ΠΑΣΟΚ?
    Πάντως ο συγκεκριμένος Υπουργός τόχει αυτό ,όπως πχ το βράδυ των ΙΜΙΩΝ που την ώρα που έριχναν το ελικόπτερο αυτός ήταν στο ΜΕGA και έλεγε ιστοριούλες με τον Χατζηνικολάου.
    Αντε αδέλφια πάλι κορόιδα γίναμε πιστεύοντας ότι κάτι θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αριστεροι μια ζωη ανθελληνες.

    Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει οριστικά πόσο μισεί την Ελλάδα το ΚΚΕ, αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι από την εκπομπή του στο «Τηλεάστυ», ο βουλευτής του Λάος, Άδωνις Γεωργιάδης. Παρουσιάζοντας προς πώληση το λησμονημένο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, Ιούλιος 1944-Δεκέμβριος 1945», έκδοσις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Άδωνις διάβασε τα εξής φοβερά από την σελίδα 252 του εν λόγω βιβλίου:

    «Μετ' ολίγους μήνας, ο σύντροφος Μπαρτζώκας ανέσυρε εις το 7ον Συνέδριον του ΚΚΕ (1 έως 6 Οκτωβρίου 1945) τα εξής: «Έχουμε ακόμη τον Δεκέμβρη και τις υπερβασίες που έγιναν. Μέσα στα λάθη που έγιναν τον Δεκέμβρη, έχουμε και πολλά που αφορούν την ΚΟΑ (σ.σ.: «Κομμουνιστική Οργάνωση Αθήνας»). Τον Δεκέμβρη σε πολλές πλευρές, μάς έφυγε η κατάσταση από τα χέρια μας»!!..«ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ; Η Ηγεσία του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια του Δεκεμβριανού Κινήματος...

    δεν εδίστασε να δώσει διαταγάς διά του συντρόφου Μπαρτζώκα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέως της ΚΟΑ (γνωστού υπό το ψευδώνυμο «Φάνης») εις τα τμήματα του ΕΛΑΣ διά την ΑΝΑΤΙΝΑΞΙΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. Την διαταγήν έλαβε το υπό τον πρώην εκπαιδευτικόν Ιωάννην Λογοθέτην τμήμα, όστις ηρνήθη να την εκτελέσει. Αργότερον, το στέλεχος τούτο του ΕΛΑΣ ανεφέρθη εις το Πολιτικόν Γραφείον του ΚΚΕ, ζητών να εξετασθή, μήπως ο σύντροφος Μπαρτζώκας ήτο αντιδραστικός πράκτωρ και έδωσε την διαταγήν μόνος του. Έλαβε, όμως, την απάντησιν ότι η απόφασις Ανατινάξεως της Ακροπόλεως ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε.»!..

    Οι πηγές στις οποίες παραπέμπει το βιβλίο του ΓΕΣ που παρουσίασε προχθες ο Άδωνις Γεωργιάδης από το «Τηλεάστυ», είναι οι εξής:
    «1. Εφημερίς «Ριζοσπάστης», 3 Απριλίου 1945
    2. «Σοβιετολογία», τεύχος 11-12, σελίς 742 - 764»

    ....Στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως ειχαν στησει Εγγλέζοι οπλοπολυβόλο και ελεγχαν απο κατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Μέσα σε μόλις 40 ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ‘’πετύχει’’ να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, των ‘’φουσκωμένων ελλειμμάτων’’, των φόρων»

    Και ο λαός το έχει πάρει είδηση και εκδηλώνει, πολύ νωρίς, την αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε πριν από ενάμιση μόλις μήνα στο ΠΑΣΟΚ των μαγικών λύσεων.

    Βέβαια και η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Με επικοινωνιακά τρικ, ενώ εξαγγέλλει φοροεπιδρομές, αύξηση της ανεργίας και αντιλαϊκές αλλαγές του ασφαλιστικού, μοιράζει και ψίχουλα, στα λόγια, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αλλού, όμως, έρχεται η βαριά κεραμίδα στο ΠΑΣΟΚ. Από τα εθνικά θέματα που η Ν.Δ. είχε διαχειρισθεί με μοναδική επιτυχία.

    Εδώ είναι ήδη διάχυτη η εντύπωση πως η ελληνική εξωτερική πολιτική μετατοπίζεται ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των ΗΠΑ. Έτσι, μαζί με το κοινοτικό φιλοαμερικανικό μπλοκ αναμένεται να στηρίξει την ουσιαστικά άνευ όρων προώθηση της ενταξιακής πορείας των Τούρκων.

    Παράλληλα ενδυναμώνει τη σκοπιανή αδιαλλαξία με φιλικές κινήσεις, την ώρα που ο Γκρουέφσκι δηλώνει: «Επιτρέψτε μου να μη σχολιάσω τις μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θα παραμείνει προσηλωμένη…»! Η Ουάσιγκτον παροτρύνει να προχωρήσουν γρήγορα όλα, όσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου… Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα KAKOMOIΡΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι ρε ο Παναγόπουλος που έπαιρνε το λαμόγιο 350000 ευρώ το χρόνο από την ΕΡΤ ;

    Και εγώ οικονομικά έχω τελειώσει και μεταπτυχιακό έχω αλλά δεν είμαι λαμόγιο ούτε κομματόσκυλο όπως αυτός.

    Άντε και στο διάολο πρωΐ-πρωΐ Δευτεριάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς τον ξεφορτωθήκαμε, αλλά έρχεται σ' εσάς! Ερχεται στον ΣΚΑΙ!!! Συλλυπητήρια.

    Ελεος όμως, μην μας πάρετε και την Καθηγητριάραν, την Ωραίαν Παναγιωταρέαν... Μετά της Τρισμεγίστου, ουδείς αμαλάκ... εεε, αναμάρτητος.
    Πάντως, μετά την χειραψία με το πρώην Στελεχιακόν Οργανον του Ρουσσόπουλου, μετράτε ΠΑΝΤΑ τα δάκτυλά σας. Ολο και κάποιο θα λείπει.

    Με υγείαν και χαράν τον Νέον Ρουσσοπαναγόπουλον! Αντε βρε τυχεροί εκεί στον όμιλο, σύντομα και με την Ωραίαν...

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:07@ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ??
    42,7 ΜΕ 22,1 % ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 Νοε 2009 8:07:00 πμ

    Τζων ειπαμε να τον περνεις με τεμπο και οχι φλαπα φλουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Blogger Ο/Η the Bloopers Team

    ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΤΣΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΥΓΕ ΒΡΩΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε ΖΩΑ του ΠΑΣΟΚ σε ταχα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΙΞΙΜΟ
    ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕ ΤΟ ΑΡΧΙ ΖΩΟ ΣΑΣ.

    : Σε μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τον περιορισμό των δαπανών, σε μια οικονομία χρεοκοπημένη (κατά τους ίδιους), δημιουργείται μια θέση Αντιπροέδρου , άνευ ουσιαστικού περιεχομένου (εκτός του ρόλου του bulldog και …των ειδικών αποστολών που έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται αυτή την τεράστια γραμματειακή υποστήριξη ) η οποία θα μας στοιχίσει 4,17 εκατομμύρια Ευρώ για μια τετραετία.

    Και επειδή από τότε που μπήκε το Ευρώ στην ζωή μας έχουμε πάθει μια ομαδική παράκρουση , υπενθυμίζω ότι το ανωτέρω ποσόν αντιστοιχεί σε… 1,5 δισεκατομμύριο παλαιές δραχμούλες!

    Κουίζ: Πόσο αμείβεται ετησίως και κατά μέσο όρο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Πάγκαλου. Μια απλή διαίρεση θα βοηθήσει! Μόνο για καλό και κακό να …..κάθεστε πριν την κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *