GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάζουν τα δυνατά τους για τη διαδοχή...

8 σχόλια

  1. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ @#$%^& ΤΟ PHOTOSHOP, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κερδίσουμε στο μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το μαυρο παρελθον.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ.
    ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ φιλοι της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    H ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ
    ΜΙΖ(α)ΕΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. …και κολλύριο έχουμε για ζηλιάρηδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνέχισης της τακτικής παραποίησης της πραγματικότητας και κραυγαλέας υποκρισίας, την οποία ακολουθούν πάντοτε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας διαχρονικά ότι δεν αλλάζουν όποια λεοντή 'εκσυγχρονισμού' και αν φορέσουν πρόσκαιρα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ότι καθιέρωσαν «την ανομία, την ανισότητα, την αδικία και συνακόλουθα τις πελατειακές σχέσεις ιδίως στον τομέα των προσλήψεων» και ανέφερε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «ξεκίνησε να βάλει τάξη στην εξάλειψη της ομηρίας των συμβασιούχων που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν, εκθέτοντας επιπλέον ανεπανόρθωτα τη χώρα στην ΕΕ».

    Ειδικότερα για την κατάργηση της προσαύξησης κατά 50% της μοριοδότησης της εμπειρίας, λέει ότι είναι όχι μόνο κοινωνικά άδικη αλλά και αντισυνταγματική, ως αντίθετη προς την αρχή της ισότητας, αλλά και αντίθετη προς τις δεσμεύσεις της χώρας για την προσαρμογή της νομοθεσίας στην κοινοτική οδηγία περί συμβασιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας μας δεν ξεχνά ότι η Ντορίτσα είναι κορούλα του Δρακουμέλ Μητσοτάκη, έγινε βουλευτής με το επίθετο του συγχωρεμένου (και καλά για να τον τιμήσει…. εάν ήθελε ας κατέβαινε με το ‘Μητσοτάκης’ στο Καρπενήσι), ξαναπαντρεύτηκε …αλλά συνεχίζει να το κρατάει (μια και είναι σίγουρη… η εκλογή - ταυτόχρονα δείχνοντας στον τωρινό της σύζυγο … που τον έχει γραμμένο).
    Επιπλέον ασχολήθηκε με ένα υπουργείο σαν αυτό που ήταν ο Γιωργάκης … για να βγει και αυτή όπως και αυτός “ατσαλάκωτη”… μια και όλα τα άλλα υπουργεία ήταν “φωτιά” τα τελευταία χρόνια.
    Είμαι Νεοδημοκράτης …από “KOYNIA”…και σου εγγυούμαι ότι ούτε στο όνειρο της θα βγει η “κυρία”. Πόσο μάλλον εάν βγει σιγά μην δει ποτέ κυβέρνηση…Θα το ρίξω “ΚΚΕ”. Δύστυχος είναι από άτιμη ράτσα… και ας θυμηθούμε την “βρωμιά” που έκανε ο Πατερούλης της στον Στεφανόπουλο την δεκαετία του ’80 και διάλυσε το κόμμα μας. Αυτό θα πληρώσει η “κυρία” τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΤΙΣ 30-11-09 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση