GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτή της ΝΔ...

Γιορτή της ΝΔ βαφτίζει ο κ. Σαλμάς την εκλογή αρχηγού του κόμματος του. Κύριε βουλευτά επειδή είστε από την Αιτωλοακαρνανία θα έπρεπε να λέ...

Γιορτή της ΝΔ βαφτίζει ο κ. Σαλμάς την εκλογή αρχηγού του κόμματος του. Κύριε βουλευτά επειδή είστε από την Αιτωλοακαρνανία θα έπρεπε να λέτε ότι η όλη διαδικασία σας θυμίζει δυό γαϊδούρια να βαράνε τα Σαμάρια τους…
Διονύσης Στ.

6 σχόλια

  1. Διαφωνώ κάθετα!Το ΓΑΙΔΟΥΡΙ είναι ένα και μόνο ένα!Είναι αυτό που ενώ ΠΡΟΔΩΣΕ τόσο άθλια τρείς φορές σαν γνήσιος ΙΟΥΔΑΣ την παράταξή του για 30 αργύρια, γύρισε τώρα, αφου απέτυχε παταγωδώς και ταπεινώθηκε και κατεξευτελίστηκε εκλογικά με το απόκομμα που του έφτιαξε η διαπλοκή,να μας πασάρει την μουτσούνα του για αρχηγό, με το "σπρώξιμο" της ίδιας διαπλοκής.Αν αυτό δεν είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ δεν ξέρω τι είναι!Και το ΓΑΙΔΟΥΡΙ αυτό έχει ονομετεπώνυμο:
    Αντώνης ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΡΙΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΦΟΥΚΑΡΑ
    ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
    Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιορτή για τη ΝΔ,θα μπορούσε να είναι ΜΟΝΟ μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ στημένη στην πλατεία Συντάγματος για τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά.

    (Κατά προτίμηση,δίχως κερωμένο σχοινί, για να υπάρχουν πιθανότητες αποτυχίας δυο τρείς φορές πριν συμβεί το ευχάριστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΔΙΟΝΥΣΑΚΙ.
    Μόνο μη τη πετύχει κανένας νταβρατισμένος Σομαλός σε καμιά σκοτεινή γωνιά… και έχουμε άλλα!

    - ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΤΟΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΔ.

    ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

    ΑΓΓΕΛΟΥ

    ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

    ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

    ΛΕΙΒΑΔΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

    ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση