GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα...

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ . Μιά φορά κι΄ένα καιρό ...... Ο Αντώνης, ξεχασμένος-χαμένος για δέκα χρόνια, στις δύο τα μεσάνυχτα πεζοπόρησε από το πα...

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ
.
Μιά φορά κι΄ένα καιρό...... Ο Αντώνης, ξεχασμένος-χαμένος για δέκα χρόνια, στις δύο τα μεσάνυχτα πεζοπόρησε από το πατρικό του σπίτι ως το μεγάλο γειτονικό κτίριο... Σαν λαβωμένος πολεμιστής είχε βγει από τους βάλτους, όρθωσε το αψηλό ανάστημά του και προχώρησε νικητής στη λεωφόρο... Χειροκροτήματα, επευφημίες, γαλανόλευκες σημαίες, λες κι΄έμπαινε ο απελευθερωτής στρατός στη Θεσσαλονίκη... Και μιά ψυχούλα απο ψηλά, που κάποτε είχε γράψει για τον «Τρελαντώνη», του ΄στελνε την ευχή της, για να γράψει τη δική του ιστορία, ως συνετός Αντώνης... Του το ευχόμαστε.
Η πολιτική διαδρομή του
Δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα (από το γένος της μητέρας του Ελένης Ζάννα), εγγονός του Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του Γεωργίου Σαμαρά, παλαιών βουλευτών της ΕΡΕ. Το 1969, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε στις ΗΠΑ, οικονομικά στο πανεπιστήμιο Αμχερστ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Χάρβαρντ. Η διδακτορική διατριβή του είχε θέμα ''Σχέσεις Πολυεθνικών Εταιρειών και Κυβερνήσεων''. Στα κοινά εισήλθε το Το 1976, ως υπεύθυνος του Σπουδαστικού Τμήματος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.Το 1977, 26χρονος, εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Στις 13 Απριλίου 1992, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, τον απέπεμψε από...

το αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών, εκτιμώντας ότι η αδιάλλακτη στάση του σχετικά με την αναγνώριση της ΠΓΔΜ , διασπούσε την ενιαία γραμμή της κυβέρνησης και έπληττε την διαπραγματευτική της ικανότητα. Στις 21 Οκτωβρίου 1992, παραιτήθηκε από βουλευτής και στις 30 Ιουνίου 1993, ίδρυσε το νέο πολιτικό φορέα ''Πολιτική Ανοιξη'' (ΠΟΛΑΝ), ο οποίος σύμφωνα με τη διακήρυξή του εξέφραζε την "υπέρβαση του διπολισμού στην πολιτική ζωή της χώρας. Το Σεπτέμβριο του 1993, οι προσκείμενοι σε αυτόν βουλευτές της Ν.Δ. ανεξαρτητοποιήθηκαν προκαλώντας την πτώση της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη και τη διεξαγωγή εκλογών. Στις εκλογές της 10 Οκτωβρίου 1993, η ΠΟΛΑΝ συγκέντρωσε 4,88% και εξέλεξε 10 βουλευτές. Στις βουλευτικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 1996 η ΠΟΛΑΝ δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο όριο 3% και έμεινε εκτός Κοινοβουλίου.
Το 2004 επανεντάχθηκε στη ΝΔ και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, εξελέγη ευρωβουλευτής. Στις 29 Νοεμβρίου 2009 εξελέγη πρόεδρος της Ν.Δ.

31 σχόλια

  1. καψαμπελη εχασεσ αντε ξυρισου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ

    ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΩΝΕΙ ΧΑΛΙ ΣΡΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΟΡΜΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΘΕΣΕΙΣ"...

    Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Praktoras ths CIA

    samaras


    egine proedros ths dexias

    oi amerikanoi protimhsan ton praktora

    apo thn prodoth Ntora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EPEIGON

    oι αμερικανοι
    επεβαλαν για αλλη μια φορα εναν πρακτορα της CIA
    να πουλησει ολα tα εθικα θεματα ενω μιλαει για πατριδα κλπ....
    ο ΠαΠαδοπουλος με πολιτικα ηρθε!!

    30 Νοε 2009 3:50:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    ξυπνα Γιωργο
    κανε εργο
    βαλε γραμματεις
    επεστρεψε στο κομμα
    προσεξε τον κοσμακη

    εχεις χασει χρονο ηδη!!

    τρεξε

    ο Σαμαρας που εφερε τουs Αλβανους
    θα πουλησει την Ελλαδα
    θα ειναι αδιστακτος


    ξυπνατε ρεεεε

    Μανια Πασπ

    30 Νοε 2009 4:02:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ
    ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ
    ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΣ ΣΕ ΣΥΜΑΖΕΨΑΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ
    ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑΣΩΤΕ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΑΓΑΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
    ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΙΜΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμενετε λιγο και θα ξαναθυμηθουμε τις βαλιτσες του εθνικου προμηθευτη για να διεκολυνθει η ανατροπη της τοτε κυβερνησης της ΝΔ ωστε να μην ανατεθουν τα ψηφιακα του ΟΤΕ σε στρατηγικο επενδυτη!
    Προεκλογικα απεφυγαν τα περι διαπλοκης γιατι δεν συνεφερε κανεναν!
    Συμπερασμα:
    Κοκκαλης - Ζημενς 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θά πρέπει νά συνειδητοποιήσουν οί ΝΔημοκράτες,πού δέν εψήφισαν τόν νικητήν τών εσω-κομματικών εκλογών,ότι ένας από τούς κυρίους λόγους πού ή Ντόρα έχασε,ήτο ή θλιβερή εμφάνισης-θεατρική παράστασης στήν τελευταίαν ομιλία της στήν πλ.Κοτζιά,στήν οποίαν ανέβηκαν στήν εξέδρα,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ,όπως ή Φάνη(μπλαααχ),ό Σπηλιωτόπουλος (από πού κι ώς πού δελφίνος κι ινστρούκτορας ό μαλάκας)ό Πολύδωρας (ό κ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)
    ό τραβεστί Δήμαρχος κι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ,πού επλήγωσαν τήν συνείδηση τών απλών κι ανιδιοτελών ΝΔημοκρατών κι όλο αυτό τό προεκλογικό διάστημα είχαν ταχθή στό πλευρό της.
    Από τήν μία όμιλουσε ή Ντόρα ότι θά αποκεφάλιζε τά λαμόγια κι από τήν άλλη είχε στήσει ολόκληρο μηχανισμό ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ή κοινή εμφάνισής της μέ όλους αυτούς,στήν τελευταία ομιλία της,αυτομάτως ""ξύπνησε"" συνειδήσεις καί πρόσφατες μνήμες,στούς απλούς/ανιδιοτελείς ψηφοφόρους.
    Σήμερα έχουμε νικητή-Πρόεδρο κι ίσως αργότερα αποδειχθή καί ΗΓΕΤΗΣ?
    Νά είναι βέβαιοι,ότι όσοι έκ τών έσω καιροσκόποι,προσπαθήσουν νά υπονομεύσουν τόν Σαμαρά,θά αντιμετωπίσουν τήν μήνιν καί χλεύην τής βάσης.
    Καί κάποτε κι εμείς οί απλοί ψηφοφόροι,άς θέτουμε κριτήρια διά τούς εκπροσώπους-βουλευτές μας.
    Δέν είναι δυνατόν,νά είναι εκλεγμένοι σήμερα στήν βουλή,ή Φάνη-Πετραλιά,ό Γιακουμάτος,ό Πολυδωρας,Κοντός,Βλάχος,Κακλαμάνης (έρχονται οί δημοτικές εκλογές!!),ό Σπηλιωτόπουλος,
    Μιχαλολάκος,Κιλτίδης,Ιωαννίδης,Κασλαφάτης,Μπασιάκος,Παυλόπουλος κι όλοι οί άλλοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ/ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    Κρατήστε τους στήν μνήμην σας καί νά τούς ""τιμήσετε"" δεόντως,στίς όποιες μελλοντικές εκλογές!!!
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθές για πρώτη φορά στην ζωή μου αισθάνθηκα τόσο ρίγος, η συγκίνηση μου ανέβηκε στην κορυφή. Ειλικρινά σας ορκίζομαι όταν άκουγα την κοσμοπλημμύρα έξω απο την Ρηγίλλης να βροντοφωνάζει ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα τόσο πολύ υπερήφανος που γεννήθηκα Έλλην.
    Χθές νίκησε η ίδια η Ελλάδα γιατί ο Αντώνης Σαμαράς είναι η Ελλάδα.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ θα είναι απο δώ και πέρα η φράση που θα συνοδεύει σε όλη του την ζωή κάθε περίφανο Έλληνα το βέβαιο είναι οτι μέσα στο 2010 θα αναδειχτεί πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει 50 χρόνια στην εξουσία τώρα με τον Αντωνακη πρόεδρο της ΝΔ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηταν πια καιρός
    για τον κόσμο της ΝΔ και όχι μόνο να ξεσηκωθεί και να δείξει το ανάστημά του.
    Ο Αντώνης μας ξεσήκωσε όλους.

    Έχουν χλωμιάσει στο πασόκ από την προσέλευση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά γραφόντουσαν στην ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ απο τότε ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ έγινε ροκ και ραπ, άλλη η νοοτροπία των παιδιών που διάβαζαν ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ και άλλη αυτών που βλέπουν τον ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΩΝΗ μη κάνεις τα σφάλματα του ΚΩΣΤΑ και ΠΡΟΣΕΞΕ τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, γιατί αυτοί τον φάγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντρέα Καψαμπέλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι εσεις που καλοπροαίρετα πιστεύω, βλέπετε με συμπάθεια την Ντόρα, κάνετε ένα τρομερό λάθος. Η Ντόρα είναι το ωραίο πρόσωπο ενός εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει, ένα πολιτικό παράσιτο τεραστίων διαστάσεων. Ενα συνδικάτο εγκληματος με χαρακτηριστικά κολομβιανής μαφίας, με στρατευμένους κακοποιούς κυρίως από τα ορεινά χωριά της Κρήτης, με μηχανισμούς πολιτικού εκβιασμού της αγαπημένης μας πατρίδας, με στρατευμένους αχυρανθρώπους προωθημένους σε υψηλές πολιτειακές θέσεις για να προωθούν με την σειρά τους τις εντολές του Μητσοτάκη...Η Ντόρα είναι το ωραίο πρόσωπο ενός πολιτικού καρκίνου..Αν είχατε αντίληψη του φαινομένου, θα ξορκίζατε τον Μητσοτακισμό με τον απήγανο, όπως τον διάβολο...Οι ομοιότητες του Μητσοτάκη με τον Πάμπλο Εσκομπάρ είναι εντυπωσιακές.. Οσο για εσας σιχαμένα καθήκια, πιστολέρο του εσκομπαρ, που νιώθετε οτι κάτι είσαστε επειδή φιλήσατε το χέρι του αρχινονού, σας εύχομαι αργό και οδυνηρό τέλος..Σκουπίδια..βαρδουλατσιδες και στραταριδατσιδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντώνη,
    Τώρα ήλθε η ώρα να διώξεις το Μητσοτακέϊκο από τη ΝΔ.
    ή τώρα ή ποτέ !!!


    Αντώνη,
    Τώρα ήλθε η ώρα να διώξεις το Μητσοτακέϊκο από τη ΝΔ.
    ή τώρα ή ποτέ !!!



    Αντώνη,
    Τώρα ήλθε η ώρα να διώξεις το Μητσοτακέϊκο από τη ΝΔ.
    ή τώρα ή ποτέ !!!



    Αντώνη,
    Τώρα ήλθε η ώρα να διώξεις το Μητσοτακέϊκο από τη ΝΔ.
    ή τώρα ή ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφήστε τις κακίες δώθε και κοίθε, ο Σαμαράς είναι η ίδια η Ελλάδα την θριαμβευτική νίκη του Σαμαρά έχουμε δικαίωμα να την γιορτάσουμε όλοι μας άν θεωρούμε τον εαυτό μας Έλληνα. Πρώτα ο Σαμαράς και μετά η Ελλάδα αλίμονο μας να λέμε οτι αγαπάμε την χώρα μας και να μήν υποστηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά είμαστε οι μέγιστοι υποκριτές.
    Καθήκον μας τώρα όλοι μαζί με πρώτον αυτός ο τεράστιος Έλληνας που έχουμε για αρχηγό ο μέγιστος απο την εποχή του Κολοκοτρώνη να ανατρέψουμε την μισελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που μας κάθησε ξανά στο σβέρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν βγή,οί ψηφοφόροι τής Ντόρας καί καθυβρίζουν κι απειλούν.
    Μήπως είχε δίκαιο ό Σαμαράς,όταν ανεφέρετο σέ κόμμα ακραιφνών ΔΕΞΙΩΝ/ΕΘΝΑΡΧΗ/ΕΡΕΤΖΗΔΩΝ κι όχι ή Ντόρα πού ανεφέρετο σέ κόμμα Φιλελεύθερων (κόμμα τού πατέρα της καί τού Βενιζέλου-παππού) κι αυτό τό 52% είναι τελικά οί ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ????
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑΙΟΥΣ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ-ΣΤΕΡΕΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΕΡΕ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ 1955.
    ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΗΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ Ν.Δ./ΕΘΝΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΗ ΚΟΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
    Όποιου δέν τού αρέσει ό Σαμαράς,νά πάη στόν θίασο τού Καρατζαφύρερ ή άν θέλη ή Ντόρα,νά ιδρύση ιδικό της θίασο,μέ τούς Σπηλιωτόπουλους,Πετραλιά-Φάνη,Δούκες,Βουλγαράκηδες κι όλα τ΄ άλλα λαμόγια/ανίκανους!!!
    Όσο διά τούς Λιάπηδες καί Μανώληδες κι άλλους ηλιθίους,πού υφέρπουν στά πόδια τού Σαμαρά σήμερα,στίς όποιες επόμενες εκλογές,στό χέρι τών ανιδιοτελών ψηφοφόρων ΝεοΔημοκρατών είναι,νά τούς ""τιμήσει"" δεόντως,ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ,ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΙΔΕΕΣ,ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΆ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    Όποιος δέν θέλει νά προσαρμοσθή μέ τίς απαιτήσεις τής βάσης στό καλό κι αέρας στά πανιά του καί στόν κώλο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΡΑΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
    ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ..ΠΑΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εύχομαι στον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επι τη ευκαιρία της αναλήψεως της ηγεσίας της ΝΔ απο την ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Μόνο ΠΙΚΡΕΣ να είναι στρωμενος ο δρόμος του απο δω και πέρα.Με ΗΤΤΕΣ η μια μετά την άλλη να διαγράψει την πορεία του, ώσπου ταπεινωμένος και κατεξευτελισμένος να μας απαλλάξει απο την παρουσία του.Σε αυτή την πορεία μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι όσοι δεν τσιμπήσαμε στην αγιογραφία του απο τα ΜΜΕ,ακολουθόντας το παράδειγμα που ο ίδιος ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ έδωσε :Όταν δε μας αρέσει ο αρχηγός,ευνοούμε τον αντίπαλο.Έτσι απο δω και πέρα και μέχρι της πτώσεως Σαμαρά ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογή, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στο Σαμαρά.Γιατί ζημιά στο Σαμαρά σημαίνει ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ στην Ελλάδα μας!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ απο τα τσιράκια του ΠΡΟΔΟΤΗ, που θα σας λένε "Ε εντάξει αν δε σ αρέσει ο Σαμαράς τουλάχιστο ρίξε λευκό η ΛΑΟΣ". ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!We shoot to kill! Πυροβολούμε τον ΠΡΟΔΟΤΗ στο κεφάλι για να τον σκοτώσουμε και ΟΧΙ απλά να τον τραυματίσουμε!Το ρίχνουμε ΠΑΣΟΚ σε εθνικές, σε δημοτικές, νομαρχιακές, ακόμα και στις εκλογές συνοικιακού συμβουλίου!Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον ΠΡΟΔΟΤΗ.Και μια ψήφος χαμένη για το Σαμαρά είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!Μη ψαρώνετε στα επικοινωνιακά κόλπα του "επιτελείου" του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανηψιός του Γεωργίου Σαμαρά, παλαιών βουλευτών της ΕΡΕ. gia ton malaka pou leei oikogeniokratia , posa peire o samaras gia na rikji tin kybernisi tis neas dimokratias??? kai apo pou an exeis arxidia kapsampeli bgalta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ απόλυτα με 30 Νοε 2009 10:03:00 πμ και 30 Νοε 2009 11:04:00 πμ , πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το σάπιο σύστημα που εκπροσωπεί η κα Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου δεν θα πάψει να υποσκάπτει τις προσπάθειες του Σαμαρά κυρίως όσον αφορά στα εθνικά θέματα. Δυστυχώς όλος αυτός ο συρφετός που αποτελείται από τα «σκουπίδια» της παλιάς ΝΔ και περιλαμβάνονται «κουνιστές συκιές», μεϊμαράκηδες, σκυλακάκηδες, χατζηδάκηδες, ξύδηδες κι όσους άλλους είδαμε στην εξέδρα της ψηλής στην Κοτζιά, εκπέμπει τέτοια δυσοσμία που θα ήταν λογικό σε πρώτη φάση να απομονωθούν και στη συνέχεια να πεταχτούν σε χαβούζα πολιτικών σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. panikos sta pasokia vlepo!!


    axxaxaxaxxa
    axaxaaxaxa

    erxetai pali i ora sas.

    pio syntoma!! apo oti elpizate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάφρε Ντορικέ 30 Νοε 2009 12:41:00 μμ, είσαι άπαιχτος , αφού εκφράζεις την μέγαιρά σου, που το παίζει τώρα σουπιά, με σκοπό να κατευθύνει όλους τους ομοίους σου σαν ρομποτάκια εναντίον του νέου προέδρου της ΝΔ. Πιθανό να μην κατάλαβες ότι ο Σαμαράς τόνισε ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να βλάψει τη συνοχή της παράταξης. Άντε λοιπόν ξεκουμπίσου εσύ κι οι όμοιοί σου, πάρτε μαζί σας και την ψηλή για να χαμογελά ακόμα και στην κηδεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TO BLOG ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ Κ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ 300.000, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ (730.000) ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ (ΣΤΟΥΣ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ" ΔΕΛΤΙΟΥ) ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε τους Αυναν ιστές του Πασόκ και του Λαός.
    Μέσα σε 24 ώρες.
    ΚΑΙ ΧΛΟΜΙΑΣΑΝ
    ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ.
    περαστικά ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθήκον μας τώρα όλοι μαζί......πρώτον αυτός ο τεράστιος Έλληνας που έχουμε για αρχηγό ο μέγιστος απο την εποχή του Κολοκοτρώνη να ανατρέψουμε......


    Ρε μεγαλε,μαλλον απο την εποχη του Μεγαλου Αλεξανδρου εχουμε να δουμε τετοιον ...ηγετη.Αμα εισαι μαλακας και αγραμματος,τετοιες παπαριες θα γραφεις.Αντε καραγκιοζηδες,γραψτε τετοια μηπως παρετε καμμια θεση στο δημοσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ποιος είναι αγράμματος φαίνεται απο το ασύντακτο και ακατανόητο κείμενό σου χειροκροτητή του ΠΡΟΔΟΤΗ.Όσο για τη δουλειά κοίτα να σε διορίσει θυρωρό ο Κόκκαλης μετά το γλύψιμο στον ΠΡΟΔΟΤΗ και ασε το τι θα κάνω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση