GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πολιτικό συμπέρασμα της νίκης Σαμαρά...

Από το http://tapragmata.gr/ Το πολιτικό συμπέρασμα που μπορούμε να εξαγάγουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ότι πολιτικά ο λαός της ...

Από το http://tapragmata.gr/

Το πολιτικό συμπέρασμα που μπορούμε να εξαγάγουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ότι πολιτικά ο λαός της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά για νέο πρόεδρο του κόμματος. (Το αν θα υπάρξει ή όχι δεύτερος γύρος καθίσταται, πλέον, τεχνικό κι όχι πολιτικό πρόβλημα). Η βάση της Νέας Δημοκρατίας εμπιστεύτηκε τον πολιτικό λόγο του Σαμαρά και την πρότασή του για εκ βάθρων αναδόμηση της ελληνικής Κεντροδεξιάς και μένει να δούμε απλώς και μόνο δυο πράγματα:
Πρώτον, αν θα υπάρξει στην πράξη η ενότητα κι αν Σαμαράς και Μπακογιάννη θα την υπηρετήσουν έμπρακτα και
Δεύτερον, αν ο Σαμαράς μπορέσει (ή αν τον αφήσουν) να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του έναντι των πολιτών που του ανέθεσαν το βαρύ έργο της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

22 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΩΝΕΙ ΧΑΛΙ ΣΡΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΟΡΜΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΘΕΣΕΙΣ"...

    Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα 2 αποτα 3 τζακια καθαρισαν.

    αντε και το τριτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.


    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑ .
    ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ .



    ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΙΓΗΛΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EPEIGON

    oι αμερικανοι
    επεβαλαν για αλλη μια φορα εναν πρακτορα της CIA
    να πουλησει ολα tα εθικα θεματα ενω μιλαει για πατριδα κλπ....
    ο Πααδοπουλος με πολιτικα ηρθε!!

    30 Νοε 2009 3:50:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    ξυπνα Γιωργο
    κανε εργο
    βαλε γραμματεις
    επεστρεψε στο κομμα
    προσεξε τον κοσμακη

    εχεις χασει χρονο ηδη!!

    τρεξε

    ο Σαμαρας που εφερε τουs Αλβανους
    θα πουλησει την Ελλαδα
    θα ειναι αδιστακτος


    ξυπνατε ρεεεε

    Μανια Πασπ

    30 Νοε 2009 4:02:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αποστάτης του 1993 βγήκε πρόεδρος της ΝΔ και τώρα μιλάνε για συναίνεση και ηρεμία.
    Ποιοί το λένε; Η Ντορούλα η οποία στα μπαλκόνια είχε κράξει τον Σαμαρά και έλεγε ότι δεν υπήρξε αυτή ποτέ αποστάτης της παράταξης.Αυτή που έλεγε στο κόσμο να ψηφίσει Ντόρα γιατί ποτέ δεν υπέστειλε τη σημαία της ΝΔ με το γαμημένο το πυρσό που τον έχουν βάλει όλοι στο κώλο τους.

    Ποιά συναίνεση ρε γελοίοι ;

    Το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνά μέχρι να πέσει από μόνο του γιατί και ο Σαμαράς,λαπάς είναι.

    Είχατε να ψηφίσετε ανάμεσα σε τρεις άσχετους.
    Ανάμεσα στη κόρη του αποτυχημένου αποστάτη πρωθυπουργού του 1990-1993 που έσυρε την ελλάδα και τον Αντρέα Παπανδρέου στα δικαστήρια,στον αποστάτη της Πολιτικής Άνοιξης και σημερινό πρόεδρο σας και στον καραγκιοζοπαίχτη -Ζορό και γελωτοποιό της παράταξης που τον ψηφίζουν οι Πόντιοι για χαβαλέ στη Βόρειο Ελλάδα.

    Να τους χαίρεστε και τους τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΙΜΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θά πρέπει νά συνειδητοποιήσουν οί ΝΔημοκράτες,πού δέν εψήφισαν τόν νικητήν τών εσω-κομματικών εκλογών,ότι ένας από τούς κυρίους λόγους πού ή Ντόρα έχασε,ήτο ή θλιβερή εμφάνισης-θεατρική παράστασης στήν τελευταίαν ομιλία της στήν πλ.Κοτζιά,στήν οποίαν ανέβηκαν στήν εξέδρα,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ,όπως ή Φάνη(μπλαααχ),ό Σπηλιωτόπουλος (από πού κι ώς πού δελφίνος κι ινστρούκτορας ό μαλάκας)ό Πολύδωρας (ό κ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)
    ό τραβεστί Δήμαρχος κι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ,πού επλήγωσαν τήν συνείδηση τών απλών κι ανιδιοτελών ΝΔημοκρατών κι όλο αυτό τό προεκλογικό διάστημα είχαν ταχθή στό πλευρό της.
    Από τήν μία όμιλουσε ή Ντόρα ότι θά αποκεφάλιζε τά λαμόγια κι από τήν άλλη είχε στήσει ολόκληρο μηχανισμό ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ή κοινή εμφάνισής της μέ όλους αυτούς,στήν τελευταία ομιλία της,αυτομάτως ""ξύπνησε"" συνειδήσεις καί πρόσφατες μνήμες,στούς απλούς/ανιδιοτελείς ψηφοφόρους.
    Σήμερα έχουμε νικητή-Πρόεδρο κι ίσως αργότερα αποδειχθή καί ΗΓΕΤΗΣ?
    Νά είναι βέβαιοι,ότι όσοι έκ τών έσω καιροσκόποι,προσπαθήσουν νά υπονομεύσουν τόν Σαμαρά,θά αντιμετωπίσουν τήν μήνιν καί χλεύην τής βάσης.
    Καί κάποτε κι εμείς οί απλοί ψηφοφόροι,άς θέτουμε κριτήρια διά τούς εκπροσώπους-βουλευτές μας.
    Δέν είναι δυνατόν,νά είναι εκλεγμένοι σήμερα στήν βουλή,ή Φάνη-Πετραλιά,ό Γιακουμάτος,ό Πολυδωρας,Κοντός,Βλάχος,Κακλαμάνης (έρχονται οί δημοτικές εκλογές!!),ό Σπηλιωτόπουλος,
    Μιχαλολάκος,Κιλτίδης,Ιωαννίδης,Κασλαφάτης,Μπασιάκος,Παυλόπουλος κι όλοι οί άλλοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ/ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    Κρατήστε τους στήν μνήμην σας καί νά τούς ""τιμήσετε"" δεόντως,στίς όποιες μελλοντικές εκλογές!!!
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθές για πρώτη φορά στην ζωή μου αισθάνθηκα τόσο ρίγος, η συγκίνηση μου ανέβηκε στην κορυφή. Ειλικρινά σας ορκίζομαι όταν άκουγα την κοσμοπλημμύρα έξω απο την Ρηγίλλης να βροντοφωνάζει ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα τόσο πολύ υπερήφανος που γεννήθηκα Έλλην.
    Χθές νίκησε η ίδια η Ελλάδα γιατί ο Αντώνης Σαμαράς είναι η Ελλάδα.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ θα είναι απο δώ και πέρα η φράση που θα συνοδεύει σε όλη του την ζωή κάθε περίφανο Έλληνα το βέβαιο είναι οτι μέσα στο 2010 θα αναδειχτεί πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει 50 χρόνια στην εξουσία τώρα με τον Αντωνακη πρόεδρο της ΝΔ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηταν πια καιρός
    για τον κόσμο της ΝΔ και όχι μόνο να ξεσηκωθεί και να δείξει το ανάστημά του.
    Ο Αντώνης μας ξεσήκωσε όλους.

    Έχουν χλωμιάσει στο πασόκ από την προσέλευση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνη,
    Τώρα ήλθε η ώρα να διώξεις το Μητσοτακέϊκο από τη ΝΔ.
    ή τώρα ή ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ντορα πληρωσε (σωστα) τις προτροπες προς τον "κακομοιρο" καραμανλη να παει σε εκλογες και εκεινες τις μπαρουφες περι κεντρωου χωρου, βρε ντορα μου τοσο μυαλο εχεις ειναι ποτε δυνατον να παρει μια μητσοτακη ψηφο απο το χωρο που ιδρυσε ο γεωργιος παπανδρεου????? αυτες τις παπαριες πληρωσε και ειναι τυχερη η ν.δ. που θα ξαναγυρισει στις ριζες τις και μονο τοτε θα ξαναγινει κυβερνησει....αρκει να ξεχασουν τις σαχλαμαρες περι κεντρωου χωρου και να κοιταξουν το σπιτι τους δηλαδη τη δεξια, τη παραδοσιακη δεξια.....τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ποιος τελικά έχασε απ’ όλη αυτή την διαδικασία της ντροπής, ανατρέξτε στο http://www.salamis-news.blogspot.com/ να διαβάστε για να καταλάβετε. Το βέβαιο είναι ότι η «δημοκρατία» νοσεί βαρύτατα.
    Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο ή πολύ όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν το τι έγινε χθες βράδυ κι όμως σιωπούν. Οι επώνυμες καταγγελίες από τις 8 το βράδυ και μετά, έπνιγαν τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ αλλά και των υποψηφίων κι όμως άκρα του τάφου σιωπή, για να διασωθεί η τιμή και η υπόληψη των μηχανισμών???
    Μπράβο, ΑΞΙΟΣ ο νέος αρχηγός και ΧΩΡΙΣ μηχανισμούς όπως διατείνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συνεχεια του προηγουμενου
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ Κ ΟΧΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ.....ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΕΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΕΛΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΚΣΕΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΝΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΜΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ BLOGG ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ...ΑΕΝΑΩΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ 'PRESS-GR.blogspot.com'.
    ΑΥΤΗ Η ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «Ποιόν θέλετε για νέο Αρχηγό στη ΝΔ», ΕΚΑΝΕ SWAP ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ !
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΘΕΣ.

    ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΛΑ ΛΑΛ
    ΚΑΨΑΜΠΕΉ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΠΑΛΑ.
    ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ‘Ηταν ακόμα ένας μπάτσος-μάθημα για όλους τους μπλογκίστες και τους συνακόλουθους γκαλοπτσήδες, που ακόμα είναι βέβαιοι ότι μπορούν να ελέγχουν και να ορίζουν τα πιστεύω τους ελληνικού λαού, νομίζοντας ότι, ο λαός αυτός δεν ενημερώνεται παρα μόνο από αυτούς.

    Κρίμα για τα μυαλά που κουβαλάτε και άλλο τόσο κρίμα που στέλνετε τον κόσμο σε άλλα περισσότερο αξιόπιστα bloggs. Kρίμα για το ρεζίλεμα…


    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύχομαι στον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επι τη ευκαιρία της αναλήψεως της ηγεσίας της ΝΔ απο την ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Μόνο ΠΙΚΡΕΣ να είναι στρωμενος ο δρόμος του απο δω και πέρα.Με ΗΤΤΕΣ η μια μετά την άλλη να διαγράψει την πορεία του, ώσπου ταπεινωμένος και κατεξευτελισμένος να μας απαλλάξει απο την παρουσία του.Σε αυτή την πορεία μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι όσοι δεν τσιμπήσαμε στην αγιογραφία του απο τα ΜΜΕ,ακολουθόντας το παράδειγμα που ο ίδιος ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ έδωσε :Όταν δε μας αρέσει ο αρχηγός,ευνοούμε τον αντίπαλο.Έτσι απο δω και πέρα και μέχρι της πτώσεως Σαμαρά ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογή, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στο Σαμαρά.Γιατί ζημιά στο Σαμαρά σημαίνει ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ στην Ελλάδα μας!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ απο τα τσιράκια του ΠΡΟΔΟΤΗ, που θα σας λένε "Ε εντάξει αν δε σ αρέσει ο Σαμαράς τουλάχιστο ρίξε λευκό η ΛΑΟΣ". ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!We shoot to kill! Πυροβολούμε τον ΠΡΟΔΟΤΗ στο κεφάλι για να τον σκοτώσουμε και ΟΧΙ απλά να τον τραυματίσουμε!Το ρίχνουμε ΠΑΣΟΚ σε εθνικές, σε δημοτικές, νομαρχιακές, ακόμα και στις εκλογές συνοικιακού συμβουλίου!Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον ΠΡΟΔΟΤΗ.Και μια ψήφος χαμένη για το Σαμαρά είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!Μη ψαρώνετε στα επικοινωνιακά κόλπα του "επιτελείου" του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ

    ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ
    ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ

    ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ
    ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΣ ΣΕ ΣΥΜΑΖΕΨΑΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ
    ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑΣΩΤΕ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ KAI ΑΓΑΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
    ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η Ν.Δ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

    ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

    ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 10%
    ΚΟΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ 50%

    ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΜΜΜΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 30 Νοε 2009 1:33:00 μμ


    ΠΟΝΑΕΙ Ε ;


    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ

    50 ΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση