GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ...

Από τον Σταύρο Καλαφάτη βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Ενώνω τη φωνή μου με τη φωνή της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, που θέλει μια παράτ...

Από τον Σταύρο Καλαφάτη
βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Ενώνω τη φωνή μου με τη φωνή της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, που θέλει μια παράταξη ουσιαστικά ενωμένη, χωρίς προσωποπαγείς κατηγοριοποιήσεις μεταξύ «ντορικών», «σαμαρικών», και λοιπών. Έχω σαφή θέση και επιλογή, για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν τη διατυμπανίζω γιατί επιλέγω να εκφράζω τους πολίτες που με εμπιστεύονται και όχι να επιδιώκω εκείνοι να εκφράσουν τη δική μου επιλογή. Έχω μια ψήφο ισότιμη με την ψήφο κάθε Νεοδημοκράτη που θα προσέλθει στην κάλπη.
Εργάζομαι με αποκλειστικό μέλημα την ευρεία συμμετοχή των φίλων της Νέας Δημοκρατίας, ό, τι κι αν ψηφίσουν, ώστε να κεφαλαιοποιήσει η παράταξη αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση. Είναι μια κατάκτηση την οποία κι εγώ, στο μερίδιο που μου αναλογεί, θέλω να προασπίσω.
Την ερχόμενη Κυριακή, δεν επιλέγουμε απλώς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τον επόμενο Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ας δώσει κάθε φίλος της Νέας Δημοκρατίας το «παρών», για να συνυπογράψουμε όλοι μαζί το μέλλον.

9 σχόλια

  1. Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    9 ΕΝΝΕΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν,Δ


    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια για το θαρραλεο σου δημοσιευμα κ. Καλαφάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ean psifisete gia proedro tin vromoselou chestikate pou klanate tha ginete to pio mikro koma stin vouli giasou karatzaferi maga empene nonos sou. o patisiotis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΕΡΙ 9 ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ....ΜΕ ΤΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ..ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ....Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταυρο σε ξερω απο 16 χρονων και παντα κοτα ησουν.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΡΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-09 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ,
    ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ
    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ.
    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ας δώσει κάθε φίλος της Νέας Δημοκρατίας το «παρών», για να συνυπογράψουμε όλοι μαζί το μέλλον."


    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΥΡΟ,ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.

    (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ)

    ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

    ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση