GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Προβόπουλος...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ Στα χρόνια της Χούντας κυκλοφορούσε το εξής ανέκδοτο: Ένας αστυφύλακας συνέλαβε κάποιους γιατί...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/

Στα χρόνια της Χούντας κυκλοφορούσε το εξής ανέκδοτο:
Ένας αστυφύλακας συνέλαβε κάποιους γιατί έπαιζαν και τραγουδούσαν τραγούδια του Μίκυ Θεοδωράκη. Ένας από τους συλληφθέντες διαμαρτυρήθηκε στον αστυφύλακα που τους συνέλαβε ότι αυτός δεν τραγούδαγε και ότι κακώς συνελήφθη. Ο αστυφύλακας όμως τον αποστόμωσε λέγοντας του: «εσύ συλλαμβάνεσαι επειδή άκουγες τραγούδια του Θεοδωράκη»!
Έτσι και τώρα γίνεται...

προσπάθεια ενοχοποίησης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ αν ήξερε πριν από τις εκλογές, αν του είχε πει δηλαδή ο Προβόπουλος το ακριβές ύψος του ελλείμματος.
Δηλαδή με βάσει την Γκεμπελική λογική των εξισώσεων ο Προβόπουλος ( κάτι που έκανε και ο Πρετεντέρης ) καθιστά εξ ίσου ενόχους και τους δημιουργούς του ελλείμματος και όσους γνώριζαν, αν γνώριζαν, το ύψος του ελλείμματος!

10 σχόλια

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. «ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ» ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. «ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ» ΟΣΟΙ ΧΘΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...




    1. Μαζεύτηκαν χθες όσοι, με αφορμή τις δηλώσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την ελληνική οικονομία, επιχείρησαν συμψηφισμό ευθυνών μεταξύ της προηγούμενης και της σημερινής κυβέρνησης για την οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

    2. Υπάρχει μια λαϊκή ρήση που λέει «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Ο υποτιθέμενος «νοικοκύρης», τα προηγούμενα πέντε χρόνια, ήταν ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του. Και έλεγαν ψέματα. Ασύστολα. Μιλούσαν για έλλειμμα στο 6%, ακόμη κι όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος τους προειδοποιούσε ότι το έλλειμμα τον Σεπτέμβριο είχε αγγίξει το 8% και έβαινε προς διψήφιο ποσοστό στο τέλος του έτους.

    3. Εμείς ακούγαμε τις εκτιμήσεις και του κ. Προβόπουλου και άλλων οικονομικών παραγόντων και ζητούσαμε, καθημερινά, κατά την προεκλογική περίοδο να μας πει η κυβέρνηση Καραμανλή τα πραγματικά δεδομένα, που μόνο αυτή ήξερε. Μας έλεγαν «τα νούμερα τα γνωρίζετε». Μας εξαπατούσαν. Και εξαπατούσαν όλους τους Έλληνες πολίτες.

    4. Παραθέτουμε την σχετική απάντηση του Γ. Παπανδρέου στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στις 28/9/2009:

    Ερώτηση: Κύριε πρόεδρε, η συζήτηση τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες επικεντρώνεται στο έλλειμμα. Υπαινιχθήκατε στο debate με τον κ. Καραμανλή ότι τα επίσημα στοιχεία δεν είναι και τα πραγματικά. Το πιστεύετε αυτό; Έχετε άλλα στοιχεία; Γιατί υπάρχουν και δημοσιεύματα που λένε ότι το έλλειμμα βρίσκεται στο 10%.

    Απάντηση: Θα περίμενα από τον κ. Καραμανλή ή να διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία τα οποία δημοσίως ακούγονται είναι και τα επίσημα, ή να μας πει ποια είναι η πραγματικότητα. Και επειδή και εγώ ακούω όλες αυτές τις φημολογίες, ακριβώς γι' αυτό τον λόγο έχω θέσει αυτή την ερώτηση. Δυστυχώς, δεν έλαβα απάντηση.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καπσαμπελη ειναι ολοκληρος κομματικος στρατος που περιμενει.εσυ δεν κολατσιζεις .δεν περισευει απο τον μουργο να φαει ο τραχειλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ; ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΞΕΡΕΙ; ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ....ΑΧ ΠΟΣΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΩ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαστε καλά!

    Όλοι ξέραμε την κατάσταση της οικονομίας, αλλα ο Παπανδρέου και ο παπακωνσταντίνου δεν ήξεραν!

    Γιαυτό έλεγε ψέματα ότι θα φορολογήσει μόνο τα υπερκέρδη ορισμένων τραπεζών, ενώ τώρα θέλει να φορολογήσει και τον αέρα που αναπνέουμε....

    Κύριοι, κακή αρχή κάνατε.

    Κοροϊδεύετε το κόσμο και πήγατε να κοροϊδέψετε και την Ευρ.Ένωση αλλά σας έκλεισαν την πόρτα....

    Όποιος δηλώνει άγνοια είναι είτε πολύ ηλίθιος ή δεν ξέρει την δουλειά του.

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 26 Νοε 2009 2:34:00 μμ

    Θα σου απαντούσα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο...
    ΜΑΛΑΚΑ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι λογικό ο μετανάστης Πρωθυπουγός μας να άκουσε μεν, αλλά πολύ πιθανόν να μήν κατάλαβε, τί εννοούσε ο Προβόπουλος. Ελλείψει βιωμάτων παιδικής ηλικίας και ελληνικής παιδείας στην χώρα που θέλει να κυβερνήσει, δικαιολογείται το ακαταλόγιστον. Πώς αλλιώς θα μας έλεγε ότι ... λεφτά υπάρχουν.

    Και άν επρόκειτο για κάποια συναλλαγή, ακόμα και το ακαταλόγιστον τιμωρείται. Στην περίπτωση όμως Πρωθυπουργού το αδίκημα της απάτης δέν τιμωρείται.

    Δυστυχώς όμως δέν πρόκειται μόνο για αυτήν την απάτη, γιατί ο μετάναστης Πρωθυπουργός μας έχει κριθεί απο τον υπερατλαντικό μας σύμμαχο ως ο πλέον ταιριαστός και κατάλληλος για να φέρει σε πέρας τις εντολές που έλαβε και μάλιστα, όπως λέει και το γνωστό διαφημιστικό απορρυπαντικού "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" και μετά ολοταχώς στο Τορόντο μήν και βρεθείτε κάπου, που δέν μπορείτε να φαντασθείτε με τίποτε.

    Εντολές ο Γιωργάκης για να επαληθεφθεί το ρητό του Προφήτου Χένρυ Κίσσιγκερ για την χώρα μας και τους Έλληνες, για την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις μας, την θρησκεία μας, την πατρίδα και την οικογένειά μας.

    Το ξεπούλημα σε μία αγορά που υποφέρει απο το μαύρο της το χάλι, ο μετανάστης μας και οι πάτρωνές του πιστεύουν ότι, και αυτό θα το έχουμε ξεχάσει σε 50 χρόνια.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Να βγεί ο κόσμος στους δρόμους και να αναγκάσει όλα τα ρεμάλια και τους βρυκόλακες των Βρυξελών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διευθυνταράδων των τραπεζών να πούν τον δεσπότη Παναγιώτη.

    Ο,τι έγινε και στην Αργεντινή το 2004 δηλαδή. Και από τότε πήρε η χώρα τα πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεπληρωνει γραμματια ο προβοπουλος στον καραμανλη γιατι δεν θα επαιρνε τετοιο μισθο ουτε στον υπνο του !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση