GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι με τον Σαμαρά...

Σταϊκούρας, Σαλμάς, Ζώης, Στυλιανίδης Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Τέσσερις νέοι σε ηλικία βουλευτές, ο Μάριος Σαλμάς που εκλ...

Σταϊκούρας, Σαλμάς, Ζώης, Στυλιανίδης

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Τέσσερις νέοι σε ηλικία βουλευτές, ο Μάριος Σαλμάς που εκλέγεται στην Αιτωλοκαρνανία, ο Χρήστος Ζώης απ’ την Λάρισα, ο Χρήστος Σταϊκούρας από την Φθιώτιδα και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από την Ροδόπη έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς για την προεδρία της ΝΔ. Οι τέσσερις βουλευτές δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους και εμφανίζονται στην κοινή γνώμη να μην παίρνουν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, στηρίζουν όμως παρασκηνιακά το «σύστημα Σαμαρά».
Τα νήματα κινεί ο μπαμπάς Σταϊκούρας, ο οποίος...

τις τελευταίες ημέρες κατοικοεδρεύει στο στρατηγείο του Αντώνη Σαμαρά στην Βασιλίσσης Σοφίας 4, στην Αθήνα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τους τέσσερις βουλευτές του συνδέει μια στενή φιλία και κουμπαριά και δεν είναι λίγες οι φορές που εθεάθησαν σε νυχτερινή έξοδο τους στην Αθήνα όλοι μαζί.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει παντρέψει τον Χρήστο Σταϊκούρα, ενώ με τον Χρήστο Ζώη ήταν μαζί στην αλήστου μνήμης νύχτα των μπουζουκιών όταν δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος!

11 σχόλια

  1. Οπως λεει και το βλακογιοργο,
    η Ελλαδα ξερει Ελληνικος

    Δεν ξερει ΕΛΛΑΝΤΑ οχι μιλαει ελλινικος..

    αυτο μιλαει

    Εγκω μισο ελληνα..

    Εγκω βλακογιοργο ΟΧΙ.

    Παιδια ειναι .."βλακογιοργο"
    γαμωτο μου


    Ειναι καθυστερημενο γαμω τη φαρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαν ! να και ο έταιρος ΧΟΥΝΤΑΙΟΣ
    του πασοκ θρακης.
    Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΕΓΙΝΕ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ωρε μεγαλεία μπαμπάκο....χο.χοοο

    Αυτος ο ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ της πλατείας
    ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...τι θα γίνει ?
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ σαν τον ....μπαμπάκο του !

    ΠΟΥΣΕ ΠΑΤΑΚΕ να δεις τα παιδιά ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΣΤΕ #
    ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΡΟΥΛΙΑΝΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ..........

    ” Τα λεφτά υπάρχουν και με την επανεκκίνηση της Οικονομίας θα βρεθούν οι πόροι για τις κοινωνικές μας δεσμεύσεις στον λαό”.
    Τάδε έφη ο πανμέγιστος, ουράνιος, πάνσοφος ηγέτης- πρωθυπουργός μας στα deebate που είχαμε προεκλογικά.
    Τι έγινε τώρα και λέει ότι δεν έχουμε χρήματα?
    Άλλα πριν άλλα τώρα?
    Αν δεχτούμε ότι δεν ήξερε ας απολύσει όλους τους συνεργάτες που του έλεγαν ψέμματα για την Οικονομία της χώρας!
    Του έκαναν κακό γιατί φαίνεται τώρα σαν πολιτική καρικατούρα του χθες που ο αυτοσκοπός του είναι μόνο η ΚΑΡΕΚΛΑ και τίποτα άλλο.

    Η προσφώνηση του ως “Κύριε Πρωθυπουργέ” ήταν το ένα και μοναδικό όνειρο και απωθημένο που είχε, και τώρα του κάθησε. Πιστεύω ότι όλα αυτά ΔΕΝ ισχύουν και πως θα προσπαθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας.

    Αλλιώς……….
    Ο τρόπος αποχώρησης με το 10,5% του Κ.Κ. θα είναι ευχάριστο σενάριο, ενώ αυτός θα φύγει ΝΥΧΤΑ σαν κυνηγημένος από αυτά που έχει τάξει, τα ατελείωτα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ, του γνωστού πράσινου Πασοκ, της πράσινης ανάπτυξης & του γνωστού κρατικοδίαιτου δημοσίου, με τα πράσινα φαντάσματα του χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ρόλος του Χρήστου Λουτράδη ως αρθρογράφου της Χουριέτ

    Προδότης

    ή

    πληρωμένος?

    http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=more-productive-ties-seen-between-athens-ankara-2009-11-06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ εσένα τι σε νοιάζει κομματοσκυλο του Πασοκ ?
    θες να φας και απο εκεί ?
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ......ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ .
    ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΒΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Στον ελληνικό ΟΤΕ χρωστά, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η Deutsche Telekom (DT) την επίτευξη των στόχων της για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

    Όπως αναφέρει η γερμανική Welt στο κομμάτι της με τίτλο «Οι Έλληνες σώζουν τον ισολογισμό της Telekom», οι φόβοι ότι οι στόχοι που είχε θέσει η DT στις αρχές του έτους δεν θα επιτυγχάνονταν διαψεύστηκαν χάρη στα αποτελέσματα του ΟΤΕ.

    Η DT είχε το τρίτο τρίμηνο έσοδα 16,3 δισ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 5,2% μάλιστα σε σχέση με πέρυσι, και τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν στα 5,5 δισ. ευρώ. Ο ΟΤΕ, με τζίρο 1,5 δισ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο, απέδωσε καθαρά κέρδη 0,6 δισ. ευρώ.

    Η συμμετοχή στον ΟΤΕ «έβγαλε και πάλι τα λεφτά της», σημειώνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι η DT στοχεύει σε κέρδη μεταξύ 18,7 και 19,1 δισ. ευρώ για ολόκληρο το έτος, μειωμένα σε ετήσια βάση κοντά στο 3%. Ο ΟΤΕ εκτιμάται ότι θα αποδώσει καθαρά κέρδη 2 δισ. ευρώ το 2009."

    Oι δεξιοί που ζητωκραύγαζαν και θριαμβολογούσαν για τη πώληση του ΟΤΕ τι έχουν να πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχασατε εμενα:
    Ειμαι κι εγω με τον Μασαρα





    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επί τόσο καιρό η πλειοψηφία του λαού μας προτρέπει, παρακαλά και ελπίζει να αρχίσει να τοποθετείται ο Αρχιεπίσκοπος για όλα τα εθνικής σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Να μιλήσει κατά των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα, κατά του εποικισμού της Ελλάδας και την αλλοίωση της εθνικής μας συνοχής, κατά του αφελληνισμού της παιδείας κλπ.

    Σε όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος παραμένει άφωνος, άλαλος. Ανέχτηκε μάλιστα χαμογελαστός το Γιωργάκη να ανακοινώνει μπροστά του ότι το ωπα-ωπα στους λαθρομετανάστες θα είναι από τα βασικά θέματα συνεργασίας Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Εκκλησίας.

    Και, ω του θαύματος, τοποθετήθηκε σήμερα, διά του εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου, για τί πράγμα λέτε; Για να εκφράσει την οργή του για το αυξημένο ΕΤΑΚ που θα κληθεί να πληρώσει η εκκλησία λόγω της έκτακτης εισφοράς. Ε τί να πούμε πια...

    Έλα Χριστέ και Παναγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαμαράς και πάλι Σαμαράς, για να μονιμοποιηθεί η ΝΔ στην αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Κρητες παντα ηταν ζωο-κλεφτες
    και παντα θα ειναι, γιατι
    τα ΖΩΑ ΔΕΝ γινονται ανθρωποι, οπως προσπαθησε ο φιλος τους ο Δαρβινος να τους ενθαρρυνει ψευτικα: ταχα μου οι ανθρωποι πρωτα ηταν ζωα!
    Οι Κρητικοι ηταν, ειναι και θα παραμεινουν ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εμεις
    με τον μαρμαρα ειμαστε!!

    Δικος μας ειναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση