GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Δομινικανή Δημοκρατία...

Στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνού ς, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου στη Δομινικανή Δημοκρατία, θα προεδρεύσει ...

Στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου στη Δομινικανή Δημοκρατία, θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου. Το θέμα του Συμβουλίου είναι: «Σε κρίσιμη καμπή για ένα βιώσιμο μέλλον: Οι προτάσεις των Σοσιαλδημοκρατών».

6 σχόλια

  1. 20 Νοεμβρίου 2009
    Ο Παπανδρέου αποδέχτηκε την ανάκληση του Έλληνα πρόξενου στην Κωνσταντινούπολη
    Στο όνομα της Ελληνοτουρκικής φιλίας

    Δεν θέλησε να στεναχωρήσει τον Ταγίπ;

    Πριν προλάβουν (Τούρκοι, Αμερικανοί και οι υπόλοιπες… δημοκρατικές δυνάμεις) να διατυπώσουν τα παράπονά τους για τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη στα κεντρικά του υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, είχε ήδη συνταχθεί η προγραφή του ενοχλητικού (για ποιους άραγε;) Έλληνα διπλωμάτη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, κυρίου Δρούτσα, έχει προταθεί (και ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου έχει ήδη αποδεχτεί) η ανάκληση του Βασίλη Μπουρνόβα από το Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης.
    Όπως υποστηρίζουν διπλωμάτες στην Αθήνα, «ο γενικός πρόξενος της Κωνσταντινούπολης… εκπαραθυρώνεται επειδή δεν είναι «συμβατός» με την προσπάθεια της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης, την οποία επιθυμεί να επιταχύνει και να ενισχύσει η ελληνική κυβέρνηση».
    Αφορμή για την απόφαση εκπαραθύρωσης ήταν η σθεναρή στάση που κράτησε ο Μπουρνόβας σε μία ενημέρωση ενός Σουηδού διπλωμάτη προς τους προξένους χωρών ης Ε.Ε. στην Κωνσταντινούπολη (και εκπροσώπους της Τουρκίας) για παραβιάσεις των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη!
    Ο Έλληνας διπλωμάτης «καταχέριασε» τον Ολλανδό υπογραμμίζοντας την οδυνηρή πραγματικότητα της Ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη που μέσα σε μισό αιώνα σχεδόν εξαφανίστηκε.
    Φαίνεται, ωστόσο, ότι η πολιτική επιδίωξη (ελληνοτουρκική προσέγγιση) της κυβέρνησης απαιτεί την αναζήτηση και χρησιμοποίηση πιο κομψών και αμβλειών εκφράσεων… Προφανώς ο Μπουρνόβας δεν είχε την ικανότητα να περιγράψει την φυγή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης κατά τα πρότυπα της κυρίας Ρεπούση, ως έναν μεγάλο… συνωστισμό ανθρώπων που καταλήφθηκαν ταυτόχρονα από την επιθυμία να επιβιβαστούν σε όποιο μέσο μεταφοράς ήταν διαθέσιμο προς την Ελλάδα…
    Το «σύστημα» της ελληνικής διπλωματίας, που έχει οργανωθεί μέσα στο ΥΠΕΞ, έχει αφομοιώσει απόλυτα τα αμερικανικά σενάρια-σεμινάρια περί της ελληνοτουρκικής φιλίας. Και όσοι δεν επιθυμούν να κινηθούν σε αυτό το κλίμα, «τρώγονται»…
    Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να αναρωτηθούν μήπως τελικά «είναι στραβό το… κλίμα»; Μήπως κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσουν, επιτέλους, να κάνουν αποτοξίνωση στην... οθωμανολατρεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δομινικανή Δημοκρατία. Ακριβώς! Αυτού του επιπέδου είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου ρυθμισε τα της ελλαδας 4 μερες στη καραιβικη για τα προβληματα της υφηλιου και λιγες ειναι.οποιος σκεφτει πολιτικο τουρισμο ειναι κακεντρεχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΞΩ
    ΚΑΙ ΕΔΩ !!!!!

    Αναδιανομή εισοδημάτων επί ΠΑΣΟΚ: Όποιον πάρει ο χάρος

    Με νέο αιφνιδιασμό, από αυτούς που μόνο το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει, ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι η έκτακτη εισφορά στην ακίνητη περιουσία θα υπολογίζεται από το 400.000 ευρώ αντικειμενική αξία κι όχι από 600.000 ευρώ όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

    Για κάποιους μπορεί αυτό να φαντάζει δίκαιο. Οποιος έχει σπίτι αντικειμενικής αξίας 400.000 ευρώ σίγουρα έχει εμπορική αξία πάνω από 600.000 ευρώ. Αυτοί να φορολογηθούν, άλλωστε επι Νέας Δημοκρατίας γλίτωσαν πολλά με την κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

    akinitaΟμως, το μέτρο αυτό είναι για ακόμη μια φορά ισοπεδωτικό. Παίρνει το ΠΑΣΟΚ μια ομάδα φορολογούμενων και τους τσακίζει στη φορολογία. Υπάρχουν, ωστόσο, χιλιάδες άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας άνω των 400.000 ευρώ όπου έχουν μια περιουσία η οποία δεν κοστίζει τίποτε. Ιδιοκτήτες που κληρονόμησαν καταστήματα και αποθήκες σε κάποιο δρόμο της Αθήνας ή άλλης πόλης και τα οποία μένουν επί χρόνια χωρίς ενοικιαστή, απαξιωμένα, πολλά ετοιμόρροπα και σίγουρα με εμπορική αξία πολύ χαμηλή.

    Υπάρχουν επίσης επαγγελματικά ακίνητα τα οποία δεν αποδίδουν εισοδήματα αφού η κρίση τα έχει απαξιώσει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι ιδιοκτήτες τους έχουν μια περιουσία που για την εφορία κοστίζει πάνω από 400.000 ευρώ αλλά για την τσέπη τους πολύ λιγότερα. Αδικίες του συστήματος υπάρχουν πάρα πολλές και έχουν αυξηθεί εν μέσω της κρίσης. Γραφεία στην οδό Σταδίου ή την Πανεπιστημίου ξενοίκιαστα για μήνες και σε πλήρη εγκατάλειψη έχουν υψηλή αντικειμενική αξία, πληρώνουν τεράστιους φόρους, δημοτικά τέλη και άλλα και τώρα έρχεται και η έκτακτη εισφορά να τους γονατίσει. Μας έχουν έλθει παραδείγματα ιδιοκτητών που δεν έχουν ούτε να πληρώσουν την εισφορά, βάζουν αγγελίες να πουλήσουν τα ακίνητά τους αλλά κανείς δεν τα αγοράζει.

    Αυτή λοιπόν, είναι η περίφημη αναδιανομή εισοδημάτων. Οποιον πάρει ο χάρος επειδή δεν είναι ικανοί να βρουν τους πργτματικούς πλούσιους στην Ελλάδα;

    Δείτε τον πίνακα με τη φορολογία των ακινήτων και των άλλων μορφών περιουσίας για να καταλάβετε ποιοι πραγματικά κλέβουν την εφορία και ποιοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Οκτώβριος 2009 12:07 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΣΟΚ
    Εγινε και αυτο!!

    Σημερα λιγο πριν τις 14.00 και πριν κλεισει το Yπουγειο Παιδειας μπηκε στον χωρο του Υπουργείου ο ηγέτης των εντιμων πρασινοφρουρών μαζί με τρεις εμπίστους!!

    Από τα "παράθυρα πήδαγαν" οι δεξιοί και την κοπάναγαν μόλις είδαν τον δρ Κουτσούκο και τους έντιμους πρασινοφρουρούς!!

    Χειροκροτήματα στην είσοδο του υπουργείου από δημοκρατικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς!!Μια κυρία αναφώνησε:

    ' ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΤΙΛΗ...."

    Ο "θρύλος' Δρ Κουτσούκος ξεπέρασε κάθε προσμονή!!

    Τρεις δεξιές Διευθύντριες κλείστηκαν στις τουαλέτες και ακόμα να βγούνε (κατουρήθηκαν πάνω τους)!!

    Πέντε δεξιοί χαφιέδες-μιζαδώροι την κοπάνησαν με το εσωτερικό ασανσερ από την πλευρά της ΑΣΠΑΙΤΕ!!

    Μόλις ακούστηκε στην ΑΣΠΑΙΤΕ ότι ο δρ Κουτσούκος είναι στο Παιδείας άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο κατι "καθηγήτριες" και κάτι "καθηγητές χωρίς πτυχία και προσόντα!!

    Μέχρι και τα ποντίκια βγήκαν από τα λαγούμια και τα σκιουράκια της ΑΣΠΑΙΤΕ να δούν τί συμβαίνει!!


    Τό νέο μεταδόθηκε με ηλεκτρονική ταχύτητα!!!

    'Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ!!!

    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!!!

    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ'?


    Συγκινημένοι οι υπάλληλοι χαιρέτησαν τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο ...
    Επίτέλους Τέλος
    που έλεγε και ο
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    30 Οκτώβριος 2009 4:33 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση