GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντ. Σαμαράς νέος πρόεδρος της ΝΔ...

Οι εκλογές στη ΝΔ ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά ήδη από τον α΄γύρο. Με καταμετρημένο των 37,6% των εκλογικών τμημά...

Οι εκλογές στη ΝΔ ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά ήδη από τον α΄γύρο. Με καταμετρημένο των 37,6% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 47,6% (111.216 ψήφους), η κ. Μπακογιάννη 41,6% (97.100 ψήφους) και ο κ. Ψωμιάδης 10,7% (25.024 ψήφους).
Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η βάση της Ν.Δ εξέλεξε νέο αρχηγό του κόμματος και αυτή η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή. Η κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε όλους τους νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στη διαδικασία και είπε πως επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά για να...

τον συγχαρεί για την εκλογή του όπως και με τον κ. Ψωμιάδη για τον αγώνα του. «Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους καθώς και όλους όσους με στήριξαν σ’ αυτή τη διαδικασία. Τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα κομματικά στελέχη, τα στελέχη της Τ.Α, τους συνδικαλιστές, τους οννεδίτες και όλα τα άλλα στελέχη που στάθηκαν δίπλα μου» είπε, τονίζοντας πως η στήριξή τους τη συγκίνησε και είναι για την ίδια τιμητική. «Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη Ν.Δ. Η Ν.Δ πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να γίνει σύγχρονο κεντροδεξιό, ισχυρό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες», κατέληξε.

15 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΑΓΕ;
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ;
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αμερικανοι
    επεβαλαν για αλλη μια φορα εναν πρακτορα της σια
    να πουλησει ολα υα εθικα θεματα ενω ασ μιλαει για πατριδα κλπ....
    ο Πααδοπουλος με πολιτικα ηρθε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    ξυπνα Γιωργο
    κανε εργο
    βαλε γραμματεις
    επεστρεψε στο κομμα
    προσεξε τον κοσμακη

    εχεις χασει χρονο ηδη!!

    τρεξε

    ο Σαμασρας που εφερε τουα Αλβανους
    θα πουλλησει την Ελλαδα
    θα ειναι αδιστακτος


    ξυπνατε ρεεεε

    Μανια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι Δεξιός,Πασόκ ψηφίζω, από την ίδρυση του, και ποτέ Δεξιά, αλλά αυτό που συνέβει τώρα με τον Αντώνη Σαμαρά είναι ιστορικό γεγονός, και έτσι πρέπει να το δούμαι όλοι.
    Ένας πολιτικός εκτός από τους παραδοσιακοπύς μας ( Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή)εκλέχτηκε από την βάση του κόμματος του αρχηγός της Δεξιάς, και μελλοντικός πρωθυπουργός.
    Θερμά συγχαρητήρια, και για όποιον και όποια τον υπονομεύσει που θα το κάνουν, να τους στέλνει στον αγύριστο και εκεί να παίζουν τα παιχνίδια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΩΝΕΙ ΧΑΛΙ ΣΡΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΟΡΜΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΘΕΣΕΙΣ"...

    Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι αμερικανοι
    επεβαλαν για αλλη μια φορα εναν πρακτορα της σια
    να πουλησει ολα υα εθικα θεματα ενω ασ μιλαει για πατριδα κλπ....
    ο Πααδοπουλος με πολιτικα ηρθε!!

    gia ton giorgaki les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ

    ΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΙΜΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι στον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επι τη ευκαιρία της αναλήψεως της ηγεσίας της ΝΔ απο την ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Μόνο ΠΙΚΡΕΣ να είναι στρωμενος ο δρόμος του απο δω και πέρα.Με ΗΤΤΕΣ η μια μετά την άλλη να διαγράψει την πορεία του, ώσπου ταπεινωμένος και κατεξευτελισμένος να μας απαλλάξει απο την παρουσία του.Σε αυτή την πορεία μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι όσοι δεν τσιμπήσαμε στην αγιογραφία του απο τα ΜΜΕ,ακολουθόντας το παράδειγμα που ο ίδιος ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ έδωσε :Όταν δε μας αρέσει ο αρχηγός,ευνοούμε τον αντίπαλο.Έτσι απο δω και πέρα και μέχρι της πτώσεως Σαμαρά ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογή, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στο Σαμαρά.Γιατί ζημιά στο Σαμαρά σημαίνει ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ στην Ελλάδα μας!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ απο τα τσιράκια του ΠΡΟΔΟΤΗ, που θα σας λένε "Ε εντάξει αν δε σ αρέσει ο Σαμαράς τουλάχιστο ρίξε λευκό η ΛΑΟΣ". ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!We shoot to kill! Πυροβολούμε τον ΠΡΟΔΟΤΗ στο κεφάλι για να τον σκοτώσουμε και ΟΧΙ απλά να τον τραυματίσουμε!Το ρίχνουμε ΠΑΣΟΚ σε εθνικές, σε δημοτικές, νομαρχιακές, ακόμα και στις εκλογές συνοικιακού συμβουλίου!Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον ΠΡΟΔΟΤΗ.Και μια ψήφος χαμένη για το Σαμαρά είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!Μη ψαρώνετε στα επικοινωνιακά κόλπα του "επιτελείου" του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΟ ΟΥΤΕ ΦΡΕΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απο πειρα δεν ειναι και οτι καλυτερο να ειναι δισσεγγονος της πηνελοπης δελτα.(βλεπε καραμανλη)Μαλλον πρεπει οι ελληνες να βλεπουν, τι ειναι ο ιδιος?
    που δουλεψε? ποσο ασχοληθηκε με τα κοινα?πως πορευτηκε στη ζωή του μεχρι σήμερα? οταν το σπουδαιότερο στο βιογραφικο του ειναι οτι σπουδασε στο χαρβαρτ και οτι ειναι δισσεγγονος ,φανερωνει γυμνια προσοντων για πρωθυπουργος...!!!

    μαν-βελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H υπονόμευση έχει αρχίσει από, που αλλού; τον ΔΟΛ.
    Το κανάλι δείχνει και ξαναδείχνει το πρωτοσέλιδο των Νέων «Στροφή προς τα Δεξιά».
    Αυτό συμφέρει το ΔΟΛ και τους εργοδότες του να λένε. ,
    Εμείς θα λέμε ΔΕΝ είναι στροφή προς τα δεξιά. Είναι στροφή προς την Δημοκρατία και την κοινή λογική και την Ελλάδα.

    Καιρός είναι τα λαμόγια να έχουν αντίλογο συνεχή και συντονισμένο, γιατί δεν είναι επίπεδη.
    Ο εχθρός είναι το ψέμα και η απάτη που μας έχουν φέρει σε κατάσταση εξαθλίωσης. Το ψέμα και η απάτη έχουν σαφώς εκφραστές και στο Πασόκ, (φαίνονται!) και στα υπόγεοια χρατς χρουτς της ΝΔ. Αυτός ο εχθρός θέλει χτύπημα.

    Αντώνη, συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρέμουν οι πασόκοι με την αθρόα συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση τησ Ν.Δ.-"Τρέμει"η Τρέμη, "Μαύρος " ο Τζίμας.Και αν υπολογίσουν και τους φίλους της Ν.Δ. που δεν επιθυμούσαν να γίνουν μέλη (και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί),τότε θα πρέπει να ξεκαβαλήσουν το καλάμι,να αποβάλλουν την αλαζονεία και να φερθούν με σύνεση απέναντι στο λαό επαναπροσδιορίζοντας τα αντιλαικά μέτρα γιατί η περίοδος χάριτος έχει ήδη λήξει.
    Πασόκοι,αφήστε την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να βρει τον δρόμο της και κοιτάχτε την φαγωμάρα στην δική σας παράταξη,το χαμένο βλέμμα των υπουργών σας και κυρίως την ανικανότητα του κυρίου πρωθυπουργού μας που όλο ταξιδάκια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αρκετά κυβέρνησε ο Πάγκαλος,εεε.. ο Γιωργάκης που ποτέ δεν θα γίνει Γιώργος..
    αν γινόντουσαν τώρα εθνικές σίγουρα θα ήταν οριακά τα ποσοστά μεταξύ πασοκ και δεξιάς γιατί με την αθέτηση των ψεύτικων υποσχέσεών τους και με το ασφαλιστικό,την φορολογία και την φουλ ανεργία,ακόμα και αν η κυβέρνηση έχει μαζί της MEGA CHANNEL και όλους τους πουλημένους συνδικαλιστές της,ο λαός δεν χαρίζει ούτε μία μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση