GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελικό δίλημμα του νεοδημοκράτη...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/ . Το πρόσωπο που επέλεξε με την «πολιτική ρητορεία» του ν’ αναδείξει ως μέγιστο πολιτικό κριτήριο, ...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/
.
Το πρόσωπο που επέλεξε με την «πολιτική ρητορεία» του ν’ αναδείξει ως μέγιστο πολιτικό κριτήριο, για την επιλογή του επόμενου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, την κομματική συνέπεια και συνέχεια ως εγγύηση της ενότητας, κατάφερε τελικά τον αυτεγκλωβισμό του.
Κατάφερε, εξ αιτίας της απώλειας της ψυχραιμίας του, να μετατρέψει τον πολιτικό συναγωνισμό, που υπό κανονικές συνθήκες, με κλίμα ομόνοιας, θα αναδείκνυε τις λεπτές πολιτικές-ιδεολογικές διαφοροποιήσεις των διεκδικητών (που είναι τρεις), σε προσωπική κόντρα (ανάμεσα σε δύο).
Σήμερα, λίγες ώρες πριν...

την πρώτη ψηφοφορία, με βάση την προαναφερθείσα «πολιτική ρητορεία» και την υποβόσκουσα – εκφοβιστική ή/και εκβιαστική – διχαστική λογική, που επικοινωνείται ως φήμη «Ντόρα ή χάος» (δηλ. διάσπαση), ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας καλείται να επιλέξει μεταξύ ενός πρώην «αποστάτη» και μιας μέλλουσας αποστάτριας.
Τα καταφέρατε πάλι κύριε επικοινωνιολόγε! Αλλά δε φταίτε εσείς, αυτοί που σας πληρώνουν φταίνε…

13 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΗΤΗ Πας ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ Μας ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ τους ΓΡΑΦΟΥΜΕ .

    ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ : ΑΝΤΑΡΤΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΗΚΟΙ ΑΛΛΟς ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΙΑΚΟΙ : -]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ο ΛΑΟΣ ειναι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπαρχουν διλημματα

    δεν ξαναγυρναμε στην ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη Νέα Δημοκρατία ή Μεγάλο Νέο ΛαΟΣ?

    ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΑΒΟΥΛΟΣ, ΑΧΡΩΜΟΣ, ΑΟΡΑΤΟΣ,ΑΔΑΗΣ.
    ΜΗ ΥΠΑΡΧΩΝ.
    ΠΑΕΙ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μιλα για ανοιγμα του κομματος στην βαση,για αδιαφανεια,για αξιοκρατια,για αξιοπρεπεια,για δικαιοσυνη,για ηθικη για για…, για…, για...
    Μια ατερμονη κενολογια,αερολογια,μπουρδολογια ,μητσοτακολογια.
    Λογια κουφια,υποσχεσεις ανερφασμοστες,παρουσια υπολογη.
    Κυρα μου ΝΤΟΡΑ εικσοσι πεντε χρονια στο προσκηνιο (και ειδικα στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) τι απο αυτά που υποσχεσε αφειδως τωρα, τηρησες ,η προσπαθησες εστω να εφαρμοσεις κατά την διαρκεια της αχαλινωτης αυτεξουσιας που ειχες στους θωκους οπου ανεπιτυχως θυτευσες
    ( υπουργεια εξωτερικων,πολιτισμου 1993 ,δημο ΑΘΗΝΑΙΩΝ 2003)
    ΜΕ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ (νέο ξεκινημα) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
    Στην γνησια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κομματα αναγεννωνται με νεα προσωπα σε ιδεες και πολιτικες , στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιδιωκουν να συνεχεισουν με στελεχη φθαρμενα, χορτατα και υπολογα.
    Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπεται στους πονηρους να άρχουν . (Πιττακός, ένας από του επτά σοφούς).

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ,ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΗ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ,ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΓΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κ. Ντόρα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τον τροπο της "διακυβέρνησης" της χώρας υπό τον μικρονοο κ. Καραμανλή, ούσα εκ των στενότατων συνομιλητών του,συμβουλατορας του και βασικος υπουργος του . Ηταν ένα από τα τρια στελεχη (ομοουσια τριαδα ανικανων ΚαραμανΛης, ΝΤΟΡΑ και Σουφλιας).που αποφασιζαν,διοριζαν και εκτελουσαν.
    Η ΝΤΟΡΑ χωρις απολογια για τα πεπραγμενα ,χωρις μετανοια για τα καταγγελλμενα,επιζητα την κοινωνια (τον ψηφο των ανημερωτων οπαδων).
    Ελεος ΘΕΕ μου,( ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΕΛΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ)
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μιλα για ανοιγμα του κομματος στην βαση,για αδιαφανεια,για αξιοκρατια,για αξιοπρεπεια,για δικαιοσυνη,για ηθικη για για…, για…, για...
    Μια ατερμονη κενολογια,αερολογια,μπουρδολογια ,μητσοτακολογια.
    Λογια κουφια,υποσχεσεις ανερφασμοστες,παρουσια υπολογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
    ΥΠΟΣΤΕΙΚΑΜΕ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
    ΥΠΟΣΤΕΙΚΑΜΕ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ
    ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΑΠΑΛΑΓΗΣ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ
    ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΥ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
    Ο ΟΠΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-09 ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ,
    ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ
    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ.
    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβαζοντας το ιδεολογικό στίγμα και την διακυριξη της κ.Ντορας γνωριζοντας δε την αλαζονεια της και την αρχομανια της προβλεπω οτι "η Ν. Δ δεν μπορεί να εχει μελλον με την πιθανη εκλογη στην ηγεσια της.
    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπερμετρο νεοφιλελευθερισμο ,εχοντας αρητους δεσμους υποτελειας με τον αμερικανοεβραικο συνασπισμό και πολύ στενές διαπροσωπικές.προνομιακες σχέσεις με τα εργολαβικα συμφέροντα και την ελιτ της πλουτοκρατιας ,δεν μπορει να εκφαζει το οραμα του μελλοντος .

    Η πολιτικη παρουσία αυτού του υπολογου επιγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενοιοκρατιας , της φαυλοκρατιας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι εξω από την φυσιογνωμια των νοικοκυραιων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελει ονειδος για την πολιτικη πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.
    Οι μέθοδοι διοικησης ,οργανωσης και εκτελεσης της ΝΤΟΡΑΣ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 20χρόνια. .Δολοπλοκίες, υπογειες διαβολες,υπολογες φιλικες συναναστροφες με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακη επικρατηση και την μακιαβελικη απολαυση της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ
    ( ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ σελ.42,43]-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1993:
    «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΔΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΕΡΒΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑ.
    Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ
    ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ.
    [Ο ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΚΗΝΙΟ)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ , Ο ΜΟΝΟΣ ΔΕ ΤΡΟΠΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΡΙΒΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ , ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΤΟΥ.
    Ο ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩN
    [ εγκάθετοι τηs CIA στο αμεσο περιβαλλoν του Μητσοτάκη] ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Τ ΗΣ Ν.Δ.» (ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ Η ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 1993) ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ , Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .
    EIXE ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ (των γνωστων- ΝΤΟΡΙΚΩΝ)
    [ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ,ΣΙΟΥΦΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ, ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΑΣΙΜΗ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ,ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΣΓΑΡΔΕΛΗ, ΓΡΙΒΕΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.)

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 1993 ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ [ ΑΓΕΤ, ΟΤΕ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΞΥΣΤΟ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΚΤΛ ,KTΛ] ΡΙΞΑΝΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΠΕΦΘΕΝΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.. .
    ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΚΕΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΗ.
    (χαρακτηρηστικα γνωρισματα της μητσοτακικης διαχρονικης πρακτικης.)
    Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΗΤΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ 1996 ΥΠΕΣΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ (μαλ--α )ΕΒΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ.
    ΤΟ 1997 ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ λαγου ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ,ΟΜΩΣ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
    (αυτά οι συνεδροι του 1997 τα εζησαν και τα θυμουντε ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΤΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΥΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΟΥ 1993 [ ΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ,φθαρμενο υλικο] ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΟ 2004 ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΤΟΡΙΚΟΥΣ , ΚΕΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ , [ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ, ΒΑΛΙΝΑΚΗ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ, ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ,ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΝΤΟ, ΝΑΚΟ, ΚΑΛΑΤΖΗ,ΚΙΛΤΙΔΗ ]
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑΣ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ,ΑΛΟΓΑ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ,
    ΛΟΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ( SIEMENS, AEGEAN , ΚΤΗΜΑΤΑ ΒΟΛΟΥ ΚΤΛ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΥΠΟΥΛΑ (ΜΕ ΣΤHΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ) ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΧΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΦΟΔΡΗ AΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΟΠΑΔΟΙ) ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ..
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Λεπτές πολιτικο-ιδεολογικές διαφορές"; Τι σχέση έχει ο εθνικιστής Σαμαράς με την ευρωπαϊστρια Μπακογιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση