Διαφώνησε με τη δίωξη που ασκήθηκε σε ιστοσελίδα Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Τη στήριξή τη ς στους πρυτάνεις του ΕΜΠ, με αφορμή τη δίωξη πο...
Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
Τη στήριξή της στους πρυτάνεις του ΕΜΠ, με αφορμή τη δίωξη που τους ασκήθηκε για τη λειτουργία της ιστοσελίδας indymedia, εξέφρασε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι «η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης είναι πάνω από όλα».
Η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι “δεν θα κρίνει τη Δικαιοσύνη” και επισήμανε “ότι οι Πρυτανικές Αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση”. “Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης”, σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου. (enet)
========
“Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες”
Francois Marie Arouet-Voltaire (1694 – 1778)
Η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι “δεν θα κρίνει τη Δικαιοσύνη” και επισήμανε “ότι οι Πρυτανικές Αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση”. “Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης”, σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου. (enet)
========
“Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες”
Francois Marie Arouet-Voltaire (1694 – 1778)
ερχεται διχασμος απο τους αριστερους δολοφονους που προστατευονται απο το αριστερο συστημα που κυριαρχει στη χωρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ”Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia” δήλωσε πριν από λίγο. Κύριε πρύτανη δεν είναι διακίνηση ιδεών η τρομοκρατία και η προτροπή σε εγκληματικές πράξεις από την ιστοσελίδα των εγκληματιών. Πρέπει να ντρέπεσαι. Είσαι ηθικός αυτουργός είτε εκούσια είτε ακούσια… Για «πολιτική δίωξη που αποσκοπεί στην παρεμπόδιση της διακινήσεως ιδεών, η οποία μάλιστα ασκήθηκε μερικές ημέρες πριν από την επέτειο της 17 Νοέμβρη, ιστορική ημέρα προάσπισης της ακριβώς αυτού του ιδανικού και εναντίον μιας πρυτανείας η οποία διαφύλαξε με κάθε τρόπο το πανεπιστημιακό άσυλο και την δημόσια περιουσία» μίλησε ο κ. Μουτζούρης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου για τον τρόπο χρήσης τεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυτεχνείο, που παραχωρήθηκε για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Το τελευταίο διάστημα στο δικτυακό αυτό τόπο «ανεβαίνουν» οι προκηρύξεις της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΞΩΘΕΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΟΥΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήοχι και ιστοσελίδα των τρομοκρατών το indymedia. απλά ενόχλησε τους "μπάτσους" η ιστοσελίδα απο την υπόθεση της ζαρντινιέρας, απο τα πράσινα σταράκια και πέρυσι το Δεκέμβρη που ανέβαζε φωτογραφίες μασκοφόρων χρυσαυγιτών να χαιρετιούνται με τους ματάδες.
ΑπάντησηΔιαγραφήακόμα θυμάμαι τον μπουμπούκο να φωνάζει κροάζοντας στα κανάλια για το indymedia που είχε δώσει τις φωτογραφίες των μελανοχιτώνων φασιστοειδών.
Αλλά το Πολυτεχνείο είναι εδώ!!!!
Και ποιος τη ρωτάει αν διαφωνεί? Λες να παίρνουν τη γνώμη των υπουργών οι εισαγγελείς πριν πιάσουν τον κάθε διαπλεκόμενο με τους αναρχικούς πρύτανη??
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕΣΑ ΣΕ 5Ο ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 100
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΚΑΙ
.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΠΑΣΟΚΟΖΩΑ
ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΟΥ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥ
ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΝΙ
ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ..ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
Ρε παιδιά, μην τρελαθούμε! Το ζήτημα δεν είναι αν είναι τρομοκρατική ή όχι η ιστοσελίδα, αλλά ότι υπάρχει στο σέρβερ του Πολυτεχνείου! Ας πληρώνει από την τσέπη του χώρο στο διαδίκτυο ο κος. Πρύτανης και ας αναρτά όσες προκηρύξεις θέλει! Η αλητεία είναι πως το κάνει από το Πολυτεχνείο με τα δικά μας τα λεφτά! Και δεν το κάνουν για οικονομία, αλλά για να μην μπορεί να ασκηθεί καμία δίωξη, μιάς υπεύθυνος για την σελίδα εφόσον φιλοξενείται στον σέρβερ του ΕΜΠ εἰναι το Πολυτεχνείο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε συ 8:47
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού ήταν "μασκοφόροι" γιατί να ήταν ΧΑ και μην ήταν άπλυτοι?
Αν θες να ξεκινήσουμε την κολοκυθιά, έχουμε όλο το βράδυ μπροστά μας!
Δεν δείχνει να έχετε πρόβλημα όταν το αναρχοsite σας όταν καταδεικνύει κάποιον "όνομα-επώνυμο-λοιπά-στοιχεία" και τον χαρακτηρίζει "είναι επικίνδυνος για την κοινωνία"!
Γιατί άραγε? Ε?
Κουκουλοφόροι στην Κατοχή, Κουκουλοφλώροι σήμερα!!!!!!!
η ελεύθερη έκφραση είναι επακόλουθο της δημοκρατίας. Η κρίση παραμένει στον αναγνώστη
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η "ΑΝΝΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ BLOG ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ MeAfora.Gr
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ...
bravo anna?
ΑπάντησηΔιαγραφήxese mas re dalara .
h bildebergw ti perimeneis na pei?
mexri ka vraveio tha dwsei ston prytanh gia thn "agwnistikh " tou
drash.
aplyta mounia tou pasok...
Μαλλον προλαβε την δικαιοσυνη,και εστειλε σαφες μηνυμα.Μην τυχον και ...Αδεκαστη δικαιοσυνη.Ποσο υποφερεις απο τα αλλοφυλα σαρακια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνωνυμος-19 Νοε 2009 12:03:00 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλε της μαμα σου ειναι πλυμενο για να περασω?
Δημοσιογράφοι γιουχάρουν …υπουργούς .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν πριν από λίγο στη Γενική Γραμματεία Τύπου, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Οι υπουργοί Λοβέρδος, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου φώναξαν από τις 10 το πρωί τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσουν μέτρα για τον περιορισμό της σπατάλης στην αγορά φαρμάκου. Μόλις όμως έκαναν το… εφέ τους στις κάμερες, οι υπουργοί άρχισαν να αποχωρούν χωρίς να δεχθούν ερωτήσεις. Τότε έλαβε χώρα ένα απίστευτο σόου με γιουχαϊσματα, και έντονα φραστικά επεισόδια από δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν καλύτερη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι υπουργοί… άφαντοι, αλλά μόλις κατάλαβαν τη γκάφα που έκαναν επέστρεψε ο Λοβέρδος και αργότερα η Κατσέλη για να κάνουν μια ενημέρωση στο πόδι. Εντονες και πάλι οι διαμαρτυρίες από τα Μέσα, το σκηνικό του γέλιου επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα και οι υπουργοί άκουσαν τον εξάψαλμο.
Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή είχαν κάτι να κρύψουν (άλλωστε τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων είναι τεράστια) ή η κυβέρνηση πάσχει από ενημέρωση.
Πάντως, τα πρώτα γιουχαϊσματα δεν τα γλίτωσε…
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ..ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ.
Ποια ''μπράβο Άννα'' ρε τσιράκια της Μπίντελμπεργκ που το indymedia πιάνει άνετα, σελίδες ολόκληρες ποινικών αδικημάτων με αυτά που γίνονται εκει μέσα, και δεν το αγγίζει κανένας ρε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ γιατί όλος ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι οτι αυτά τα τραμπούκικα αναρχοαριστερά ζώα εργάζονται για το ίδιο το κράτος και τους Αμερικανούς, που ανάλογα με τις συγκυρίες, ξεσηκώνουν βία, ταραχές και το ανύπαρκτο φάντασμα του εκφοβισμου και και της δήθεν αστικής τρομοκρατίας, τσιράκια της Μπίντελμπεργκ και των Αμερικανών!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠου ήσασταν ρε επαναστάτες του κώλου όταν είχε έθει η Μπίντελμπεργκ; Στις φωλιές σας;
Στο διάολο καθίκια.