GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο εναντίον περίπτερου...

Aπό το http://pyrgos-news.blogspot.com/ Στις 7 παρά 10 σήμερα το απόγευμα αυτοκίνητο Ι.Χ καρφώθηκε πάνω σε περίπτερο στην πόλη του Πύργου.Το...

Aπό το http://pyrgos-news.blogspot.com/

Στις 7 παρά 10 σήμερα το απόγευμα αυτοκίνητο Ι.Χ καρφώθηκε πάνω σε περίπτερο στην πόλη του Πύργου.Το ατύχημα συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες όταν ο οδηγός του Ι.Χ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ρήγα Φεραίου στον Πύργο Ηλείας.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς η κοπέλα που ήταν μέσα στο περίπτερο πρόλαβε και βγήκε χωρίς να τραυματιστεί απο τα αντικείμενα που έπεσαν και το τράνταγμα ενώ στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος αφού σε πολύ κοντινή απόσταση είναι το ΚΕΠ της Νομαρχίας Ηλείας όπου διεξάγονται οι εκλογές της Ν.Δ. Στο σημείο αυτή τη στιγμή υπάρχει ακόμα κόσμος και περιπολικό της Τροχαίας Πύργου που εξετάζει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΕΙ.
    Η ΝΔ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να χασεις τον ελεγχο του αυτοκινητου μεσα στην πολη πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος μαλακας.Τα τελευταια χρονια ομως,πραγματι οσοι παιρνουν διπλωματα ειναι ασχετοι.Σαν τους αποφοιτους των σχολων σε συγκριση με μερικες δεκαετιες πριν.Ολοι με το λαδωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα
    Αφου πριν λιγο , η γιαγια εκλασε και τρομαξαμε μηπως η νεοδημοκρατες εκαναν οικολογικη επανασταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση