GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έπεσε το σύστημα στη ΝΔ...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΕΣ Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε και έπεσε το σύστημα αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί σκεφτείτε και αυτό. Αν πρά...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΕΣ
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε και έπεσε το σύστημα αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί σκεφτείτε και αυτό.
Αν πράγματι και όπως δήλωσε και ο Πουπάκης οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ – ΟΤΕ (από όπου προέρχεται και ο Πουπάκης) στηρίζουν την Ντόρα είναι πολύ πιθανό για να διατηρηθούν στις θέσεις τους να κάνουν τα πάντα.
Στον ΟΤΕ κουμάντο κάνει ακόμη το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας διευθυντών και προϊσταμένων που τοποθετηθήκαν από τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ.
Είναι οι γνωστοί
...

τραμπούκοι που ξυλοκόπησαν φοιτητές στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου και πραξικοπηματικά (εκτελώντας συμβόλαιο στη διοίκηση) αποπέμπουν εκλεγμένο συνδικαλιστή από την Ε.Ε της ΠΕΤ-ΟΤΕ.
Αν πράγματι ευθύνεται ο ΟΤΕ για το σύστημα που κατέρρευσε τότε είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει το χέρι του το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που 2 μήνες μετά τις εκλογές διευθύνει ακόμη τον ΟΤΕ...

Επιτροπή Δικτύου

20 σχόλια

  1. Όλα είναι πιθανά , ίσως για αυτό η Κα Μπακογιάννη παρουσιάστηκε χαρούμενη στο Alter πανηγυρίζοντας την νίκη της στο Alter στις 17,45 μιάμιση σχεδόν ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας είπαν τελικά οι δυο μεγάλοι υποψήφιοι ,
    της Νέας Δημοκρατίας , κ. Σαμαράς και κ. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη ,
    αν συμφωνούν με το ΠΑΣΟΚ να δώσουν ,
    δικαίωμα ψήφου και Ελληνικά χαρτιά ,
    στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα .
    Να μας πουν όχι με πολιτικές αερολογίες ,
    αλλά με ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε ρε παιδιά γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα....????
    Έπεσα από τα σύννεφα!!

    Ε, ρε νοθεία που έχει πέσει!!!
    250000 είπαμε?
    Πάω στοίχημα ότι οι μισοί ψήφισαν από δυο φορές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
    ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚ. ΧΩΡΙΣ ΒΑΤΟ ΠΕΔΙΟ
    ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ
    ΣΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΤΗΣ ΝΔ.
    ΤΗΝ α ξ ι ο π ρ ε π ε ι α.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΟΥΤΙΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΟΜΠΑΜΠΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.
    ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό σύστημα έπεσε μόλις.....ηρθε ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ , μακρια απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8,14
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ IQ. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηταν πια καιρός
    για τον κόσμο της ΝΔ και όχι μόνο να ξεσηκωθεί και να δείξει το ανάστημά του.
    Ο Αντώνης μας ξεσήκωσε όλους.

    Έχουν χλωμιάσει στο πασόκ από την προσέλευση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλλη μαλακια θα γραφτει για τον ΟΤΕ σημερα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΦΩΣΚΟΛΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΕΕΕΕΕΕ?????????? ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε κουνια που σας κουναγε,

    νομίζετε πως αμα γίνει αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς θα γίνει και η ΝΔ Χωριό.

    Κουνια που σας κουναγε,

    Τόσο καλά γνωρίζεστε μεταξύ σας;

    Τέσπα,

    ο ΟΤΕ παραμένει ως ηταν και επι ΝΔ, ο Βουρλούμης στη θέση του, οι διευθυντές καλοπληρώνονται, και τα γαλάζια τρωκτικά πηδούν τους ελάχιστους πλέον εργαζόμενους.

    Οσο για τους "μετανάστες" εσύ που ρωτάς και ξαναρωτάς,

    Τα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα,

    κάποια στιγμή,

    Και δικαίωμα ψήφου θα πάρουν,

    Καί υπηκοότητα

    Και ξέρεις ποιον θα ψηφίζουν;

    Τον κ. Νάκο, τον "Λοχαγό" του Καραμανλή.

    Διότι οι Αλβανοί μόνο αχάριστοι δεν είναι.

    Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναχα μην κανατε ορισμενοι κρεμασταρια την κακομοιρια και τη μιζερια σας. Καημενη Νεα Δημοκρατια. Ξαφνικα αποψε θυμηθηκανε το πατρικο επιθετο της Μπακογιαννη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΣΟΥΦΡΩΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΦΑΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή ήμουν χειριστής σε πολύ μεγάλο εκλογικό κέντρο, με δεκαετίες προϋπηρεσίας στο χώρο της Πληροφορικής, θα ήθελα να συνεισφέρω τη γνώμη μου, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν το τι πραγματικά συνέβη.

    Παρά τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας, η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ότι το μόνο που "έπεσε" ήταν ο κεντρικός υπολογιστής (server) της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των εκλογών. Ο ΟΤΕ μάλλον δεν είχε καμμία σοβαρή ευθύνη.

    Αυτό είναι προφανές επειδή, μετά τις 10:00 το πρωί, δεν υπήρχε πρόσβαση (παρά μόνο σποραδικά και για ελάχιστα λεπτά), από κανένα σημείο της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του call center της ίδιας της εταιρείας!

    Η ταλαιπωρία λόγω server συνέβη μόνο για 30' το πρωί, μέχρι να ληφθεί απόφαση να συνεχιστεί η διαδικασία με το "off-line" σύστημα.

    Όλη η άλλη ταλαιπωρία (ουρές) έγινε λόγω λανθασμένης χωροθεσίας των εκλογικών κέντρων (ήταν λίγα και λάθος κατανεμημένα), σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη συμμετοχή.

    Αυτά περί διπλοψηφιών δεν τα σχολιάζω και τα βρίσκω πραγματικά αστεία. Θεωρητικά υπήρχε η δυνατότητα, αλλά θεωρώ απίθανο, αν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, να έγιναν πάνω από μερικές δεκάδες φορές και πάντως ούτε για το 0,1% των ψηφισάντων.

    Σημειώστε ότι κάθε ψηφοφόρος ανεξαιρέτως συμπλήρωνε ενυπόγραφη αίτηση, η οποία ανέγραφε και τον εκλογικό αριθμό του Υπουργείου Εσωτερικών (ο οποίςο συμπληρωνόταν από χειριστή).

    Οι αιτήσεις που επιβεβαιώθηκαν "off-line" υπάρχουν και, αν καταχωρηθούν όπως σχεδιάζεται, το σύστημα θα δείξει αμέσως τα ονοματεπώνυμα όσων διπλοψήφισαν.

    Πέραν αυτού του προφανέστατου αντικινήτρου, με δεδομένες τις ουρές, ακόμα και αν υπήρχαν κάποιοι που ήθελαν να ψηφίσουν πάνω από 1 φορές, πόσες θα κατάφερναν με δεδομένες τις ουρές και τις αποστάσεις; Ελάχιστοι και με το ζόρι!

    Αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι ανοργάνωτοι. Εχθές το βράδυ μας κάλεσαν για να μας εκπαιδεύσουν τους χειριστές των Η/Υ. Εκεί όμως υπήρχαν και άτομα που δεν είχαν ιδέα απόΗ/Υ. Πως να μη σχηματιζονταν ουρές-καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρέμουν οι πασόκοι με την αθρόα συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση τησ Ν.Δ.-"Τρέμει"η Τρέμη, "Μαύρος " ο Τζίμας.Και αν υπολογίσουν και τους φίλους της Ν.Δ. που δεν επιθυμούσαν να γίνουν μέλη (και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί),τότε θα πρέπει να ξεκαβαλήσουν το καλάμι,να αποβάλλουν την αλαζονεία και να φερθούν με σύνεση απέναντι στο λαό επαναπροσδιορίζοντας τα αντιλαικά μέτρα γιατί η περίοδος χάριτος έχει ήδη λήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σοβαρευτείτε!

    Όλα τα δικτυακά συστήματα πέφτουν όταν γίνονται πολλά αιτήματα ταυτόχρονα.

    Και μιλάμε για πολλά αιτήματα από όλη την Ελλάδα.

    Αυτό κάνουν οι hackers για να ρίξουν έναν server...

    Τον βομβαρδίζουν με πληροφορίες.

    Το ότι έπεσε το σύστημα κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι απόλυτα λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΚΤΟΣ ΟΤΕ.


    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .


    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχετικά με όσα αναφέρει η τοποθέτηση του 11:09 θα ήθελα να συμπηρώσω από τη δικιά μου εμπειρία , ότι στο κεντρικό SERVER κάθε σοβαρής εταιρείας , δουλεύει και ένας SΕRVER παράλληλα με τον κύριο , σαν εφεδρικός , και σε περίπτωση που θα κρεμάσει ο κεντρικός θα δουλέψει ο εφεδρικός , χωρίς να καταλάβουν τίποτα οι χρήστες , μέχρι να επανέλθει σε πλήρη λειτουργεία ο κεντρικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση