GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επόμενος πρωθυπουργός ...Αρης

(έπειτα από 8-12 χρόνια)‏ Από to http://kafedaki.blogspot.com/ Πάντα πίστευα ότι για τα μεγάλα και σημαντικά, χρειάζεται διάλογος και κοινων...

(έπειτα από 8-12 χρόνια)‏

Από to http://kafedaki.blogspot.com/

Πάντα πίστευα ότι για τα μεγάλα και σημαντικά, χρειάζεται διάλογος και κοινωνική συναίνεση. Τάδε έφη Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, που δεν εστιάζονται μονάχα στην ανάδειξη της ηγεσίας της αλλά έχουν να κάνουν με τη νέα της ταυτότητα, τις δομές της, με τις αξίες και τις νέες προτάσεις προς την ελληνική κοινωνία.Τάδε έφη Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Άρης και Δημήτρης. Δύο από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους του πολιτικού τίποτε, του δήθεν, της αρχοντοχωριατιάς και...

των πολιτικών καγκέλων. Της πολιτικής που δεν γεννά, το πολύ πολύ να ερμηνεύει. Γενικολογία Vs πρότασης. Παναισθητισμός Vs ουσίας. Ο ένας παράγωγο της κυρίαρχης κατάστασης - τον επέβαλε ο Καραμανλής και ο άλλος παράγωγο της αντίπαλης σιγουριάς - οι παπαριές του Πάγκαλου. Ως εκ τούτου, ο ένας έχει να αποδείξει ότι καλώς επελέγει και ο άλλος ότι κακώς εβρίσθει. Ο ένας θετικό τίποτε (+0) και ο άλλος αρνητικό (-0). Αφετηρία το μηδέν, κατάληξη ο άσσος για τον Άρη και το δύο για το Δημήτρης. Στην πορεία ο Άρης αποδείχθηκε εξυπνότερος. Έδειξε υπομονή. Έδειξε ρίσκο. Πράγματα που ο Δημήτρης αγνοεί, χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης δείχνει ότι το ρίσκο σε συνδυασμό με το timing, είναι εκτός του λεξιλογίου του. Αντίθετα ο Άρης τόλμησε και μάλιστα κόντρα στα προγνωστικά και επέλεξε Ντόρα. Μόνο κέρδη θα έχει από την επιλογή του. Σε περίπτωση νίκης της ομορφονιάς θα το πιστωθεί, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα έχει χαρακτηρισθεί σαν νούμερο δύο του νεοφιλελευθερισμού. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο Λοβέρδος της Ν.Δ. Ο Αντώνης δεν κρατά κακία. Και σε δεδομένη στιγμή, όταν το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει -σε 8-12 χρόνια, θα είναι ένας 50 έτοιμος να ηγηθεί, χωρίς κανείς να το περιμένει. Αυτό που εγώ δεν περίμενα, ήταν ότι ο Μητσοτάκης το επέτρεψε. Φαίνεται ότι ούτε αυτός αναμένει κάτι από τον Κυριάκο. Δίδαξε ο Άρης. Προσωπικά εντυπωσιάσθηκα από την τακτική του ανδρός...

27 σχόλια

  1. ΡΕ μαλάκες πασοκοι
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
    ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ.

    ΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΩΡΕ.
    ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΑ..ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΔΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. ρε φίλε, όπως μας τα λές εσύ υπάρχει μηδέν εις το πηλίκιο!!!
    Και να βοηθήσει η Παναγία νάναι καλά ο Γιωργάκης, πάσει θεού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος "δεν κρατάει κακία"? Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ? Μουάχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο! Η προσωποποίηση της ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ο ΚΑΚΟΤΕΡΟΣ του ΣΑΤΑΝΑ,ο ΔΟΛΙΟΤΕΡΟΣ του Μακιαβέλλι, δεν κρατάει κακία!
    Γελάσαμε και σήμερα.

    ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ////////////////////////////////
    "Επόμενος πρωθυπουργός ...Αρης"
    ////////////////////////////////
    Κάνε με μάντη,νά σέ κάνω πλούσιο...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΟΣΟ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΝΗ (ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ)ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ .ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΟΚΟ,ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΟΣΩΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ
    ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ,Ο ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ.
    ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    Ειναι να απορεις, πως ατομα ταχα προοδευτικα, με πολυδιαφημισμενη ευαισθησια υιοθετουν μετρα που πηρε μια αντιλαικη κυβερνηση.
    Το δουλεμα παει συννεφο στον κοσμο και με προφαση το δηθεν μεγαλο ελλειμα το Πασοκ θα εφαρμοσει κατα γραμμα το κρυφο του προγραμμα.Το οποιο δεν ηθελε φυσικα να το φανερωσει προεκλογικα ετσι ωστε να μην ρισκαρει την πρωτια αλλα μετεκλογικα πρεπει να το πραξει, γιατι το ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

    Το παλιο καλο Πασοκ της φορολογιας,των χαρατσιων το κομμα που επι των ημερων του υποτιμηθηκε το εθνικο νομισμα 2 φορες,ειναι εδω, πορωμενο αυταρχικο,για να κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο τον καθενα:να ενισχυσει το μεγαλο κεφαλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σωστό μακαρί να γίνει κιολας! νεος, τον έχουν πολεμήσει όσο δεν παει και πάντα καταφερνε να είναι μπροστά θετικά. Οσοι λένε ότι δεν έχει κάνει τίποτα τότα θα πρεπε να μιλάνε για όλους. Ο Γιωργάκης, η Ντόρα και ο Σάμαρας δηλαδη ρε μεγάλε 12.37 τι έχουν κάνει γιατί δεν λες και σε μας να μάθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΦΛΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΒΑΖΕΙ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;
    ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.ΑΝΤΕ 12 ΚΑΙ 30 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΑΛΙΣΚΗ.Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΟΧΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ .ΤΡΑΒΑ ΒΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΔΑΛΙΣΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ,.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΚΙΖΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΝΔ λοιπόν πρόκειται να εκλέξει καινούργιο αρχηγό. Δεν είναι κάτι νέο αυτό για μια παράταξη που μόνιμα ψάχνει για τις εύκολες λύσεις. Οποτε βυθίζεται στις κάλπες οπαδοί και στελέχη αναζητούν την διάσωση στο πρόσωπο του καινούργιου ηγέτη. Δίχως αξιολόγηση σε βάθος και χωρίς κουβέντα, και πολιτική ζύμωση. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντοτε ζημιογόνο. Διότι πολιτική δίχως συζήτηση, ανάλυση και κονταροχτύπημα δεν είναι πολιτική. Είναι χειρισμοί εξασφάλισης βολέματος και πρόσκαιρης αισιοδοξίας. Η τραγική κατάληξη της κυβέρνησης Καραμανλή έδειξε ακριβώς αυτό. Παρά τις κραυγές κάποιων για νεοφιλελεύθερες και κεντρώες δήθεν πολιτικές η παράταξη κύλισε στον βόρβορο της πολιτικής απαξίωσης γιατί δεν είχε ακριβώς προσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα αν δεν γίνει πρωθυπουργός αυτός, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κορίτσια! Ο Άρης! Ο Παπάρης! Παναγιά μου ένα κοπέλι...
    Ρε δε πάς να γ...θείς και εσύ με τον Άρη σου, που θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός! Ποιός καλέ; Ο Άρης; Φτεράάάάάάά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 12:37. Η γνώμη του είναι τόσο βαριά γιατί είναι χαριτωμένο αγοράκι και ξέρεις τώρα πόσο αρέσουν αυτά στον Λαμπράκη! Άσε που μία κραγμένη σαν και αυτόν είναι και καλή περίπτωση για τους αμερικάνους, καθώς θα κάνει ό,τι λένε εφόσον θα τον απειλούν με το ξεμπρόστιασμα! Αυτός είναι χειρότερη περίπτωση ακόμη και από την Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οποιοσδήποτε, ακόμα κι ο θρυλικός Μητσάρας των γηπέδων είναι καλύτερος και καταλληλότερος απο τον ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αν εσεις βλεπετε την πουστροφλωρα Αρη Πρωθυπουργό

    εμεις βλέπουμε τον βαρβατο με @@@ ελληνα δρ Κουτσουκο!!

    εχετε να διαλεξετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Γαμήστε τον Άρη τον ξεκωλιάρη" φωνάζουν στα γήπεδα.
    Άσχετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kai

    εμεις βλέπουμε τον βαρβατο με @@@ ελληνα δρ Κουτσουκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. STHN pATRA DEN YPARXAI KYKLOMA ME PAKISTANOUS POU PHDANE ADELFES?
    ARH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΓΓΩ ΤΗ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑΝΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση