GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «ανόητοι» εξοργίζονται...

Aπό το http://www.taseis.net/ . «Αυτή η ιστορία με τους Γενικούς Γραμματείς και τις ηλεκτρονικές υποψηφιότητες 30.000 ανθρώπων, όπως όλοι πλ...

Aπό το http://www.taseis.net/
.
«Αυτή η ιστορία με τους Γενικούς Γραμματείς και τις ηλεκτρονικές υποψηφιότητες 30.000 ανθρώπων, όπως όλοι πλην Παπανδρέου παραδέχονται, ήταν μια ανοησία. Το καλό είναι ότι καταρτίστηκε η πιο έγκυρη τράπεζα ανοήτων της χώρας». ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Εμείς απλά συμπληρώνουμε: να φοβούνται τους 30.000 «ανοήτους» καθώς εξοργίζονται όσο αντιλαμβάνονται ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη.

10 σχόλια

  1. η πιο έγκυρη τράπεζα ανοήτων της χώρας.
    Πολύ καλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΣΤΟ SAN DOMINGO ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΩΝ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ??? Η ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανακοινώνοντας την ίδρυση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας και την τροποποίηση του πειθαρχικού Δικαίου που αφορά στους αστυνομικούς, επικαλούμενος υποθέσεις που λιμνάζουν. Την ίδια ώρα, ο υπουργός εμπροσθοφύλακας της προοδευτικής δίωξης των ένστολων, ανακοίνωσε τη δίωξη από την ΕΛΑΣ δύο ειδικών φρουρών, που κατηγορήθηκαν για τη βίαιη συμπεριφορά κατά μιας αλλοδαπής μητέρας, ενώπιον του παιδιού της.

    Απορία: η υπόθεση ερευνήθηκε; Εξακριβώθηκε το ορθόν των καταγγελιών; Έγινε ΕΔΕ; Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Έτσι διώχνουν κόσμο οι του ΠΑΣΟΚ, μετά από την καταγγελία μετανάστριας, χωρίς διερεύνηση; Δηλαδή, αν αύριο αρχίσουν οι αντεξουσιαστές και ο ΣΥΡΙΖΑ να ρουφιανεύουν αστυνομικούς, αυτοί θα… διώκονται;

    Μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο… ζωές!

    Τώρα, διαβάστε και άλλα απίθανα: σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας θα στελεχωθεί με πολιτικό προσωπικό. Πρασινοφρουρούς και αριστεριστές, αλλά και στελέχη μη κυβερνητικών οργανώσεων, να υποθέσουμε, σαν την όμορφη που μάζεψε ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας στο γραφείο του για να μας κάνει κοινωνική μηχανική και να μας πει πως θα γίνουμε πιο ανεκτικοί και προοδευτικοί.

    Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματά τους. Πάμε παρακάτω: το Γραφείο αυτό, μαθαίνουμε, θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την αστυνομία, ένα είδος πράσινης επιτροπής Μακάρθι, για να διωχθούν οι δεξιοί αστυνομικοί από το Σώμα, αλλά και να διωχθούν όσοι τολμήσουν να αντισταθούν στην καταστροφική μανία των αντεξουσιαστών και αριστεριστών, αλλά και των λαθρομεταναστών που βιαιοπραγούν. Θεσμοθετείται ένα νέο σπορ: η ρουφιανιά κατά των αστυνομικών. Όσο για τα άτομα με νομική κατάρτιση που θα στελεχώσουν το Γραφείο, επισημαίνουμε ότι νομική κατάρτιση έχουν και η Κούρτοβικ και ο Ραχιώτης. Γιατί δεν τους φωνάζουν και αυτούς;

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης φτιάχνει πολιτική αστυνομία, ενώ εκθέτει τους ένστολους που υπηρετούν αυτόν τον καιρό, σε κίνδυνο ζωής, υιοθετώντας ένα αίτημα των αντεξουσιαστών: από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί θα έχουν επώνυμο, θα φέρουν τα διακριτικά τους, γιατί είναι υπάλληλοι του κράτους και κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει με ποιον έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταντήσαμε να φοβόμαστε κάθε τι νέο και βαλνόμαστε να το ξηλώσουμε αν μπορούμε ή να το ενοχοποιήσουμε με κάθε τρόπο. απήγαινε τάσεις να πλύνεις κανα τάσι. Θα σου κάνει καλό γιατί θα ασκηθείς στην τέχνη σου.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαστάτε καλά ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!Η διαπλοκή είναι εδω!Παλεύει με νύχια και με δόντια να σας βγάλει αντίπαλο τον ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΡΙΨΑΣΠΙ και φυσικά και πάνω απ' όλα ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά, ώστε ό,τι μα ό,τι μαλακία και να κάνετε ο κόσμος να σας προτιμά απο αυτό το πολιτικό ΞΕΡΑΤΟ!Οπότε περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα.Αν δείτε το καντράν να γράφει Σαμαράς (μπλιάχ αηδιάζω και μόνο που το γράφω) κινηθείτε άφοβα.Θα κυβερνήσετε τόσα χρόνια που θα ξεχάσουμε πως υπάρχουν άλλα κόμματα.Ένα μόνο δεν θα ξεχάσουμε ποτέ: ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε ανόητε αν ήταν σημαδεμένη η τράπουλα θα έκαναν 3 μήνες να βγάλουν γενικούς γραμματείς; Σε ανόητους απευθύνεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκεφθείτε να ήταν ο Καραμανλής στον Αγ. Δομίνικο. Θα τον είχαν σκίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξίζει να μάθουμε το όνομα του μεγαλοστελέχους της Κυβέρνησης που αποκαλεί όλους τους άλλους ηλιθίους για να δούμε το μέγεθος της δικής του νοητικής ικανότητας και του πολιτικού του εκτοπίσματος. Προφανώς ο Τσιόκας και η Παπαγεωργίου δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Είναι σε μια άλλη πιο ενδιαφέρουσα συνομοταξία. «Σ αυτό το γραφείο ακόμη κι οι πόρτες που τρίζουν χρειάζονται λάδωμα» έλεγε πριν χρόνια Γ.Γ Περιφέρειας στη Β. Ελλάδα. Και τα μεταφορικά μέσα θα πρόσθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση