GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο υπουργείο Πολιτισμού...

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ . Από τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων . Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων συμφ...

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
.
Από τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων
.
Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων συμφωνεί με τα αιτήματα του Συντονιστικού των Συμβασιούχων και συμπαραστέκεται στην κινητοποίηση που διοργανώνει την Τετάρτη 11/11/09.
Για τον λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας που είναι συμβασιούχοι, άνεργοι ή που μπορούν, να συμμετέχουν την Τετάρτη 11/11/09 στις 10 πμ στην συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΣΣΕ στο Πεδίο του Άρεως και στην πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών που προκήρυξε το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ και άλλα σωματεία συμβασιούχων.
Αιτήματα Συντονιστικού Συμβασιούχων:
· Καμία απόλυση, καμία επιδείνωση των εργασιακών μας σχέσεων.
· Μετατροπή των συμβάσεων έργου ή ορισμένου χρόνου σε σταθερές και...

μόνιμες θέσεις εργασίας με πλήρη δικαιώματα, δεδομένου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
· Άμεση ανανέωση όλων των συμβάσεων έργου και ορισμένου χρόνου, οι οποίες έληξαν ή πρόκειται να λήξουν στο προσεχές διάστημα, μέχρι την οριστική λύση του θέματος.
Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Α.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θεοδωροπούλου Χριστίνα
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κουτής Παναγιώτης

9 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΣΑΣΤΑΝ.ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΛΑΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΤΕ.ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ,ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ .ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ .ΤΩΡΑ ΤΙ .ΖΗΤΑΤΕ .ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΝΙΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΩΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΑΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ,ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΑΞΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η οικονομία μας έχει το μαύρο της το χάλι . Να εκτελεστούν ότι προβλέπουν οι συμβάσεις σας . Να σταματήσει επί τέλους η εισαγωγή στο δημόσιο με πλάγιες οδούς . Είναι απαραίτητες οι θέσεις που κατέχετε ;Τη θέση που κατέχετε την έχετε πάρει με κάποιο μέσο . Εμείς που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα , είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ; Πτυχία έχουμε και εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζητω η μνημη του νικου σεργιανοπουλου, ζητω ο φωτης και η μαρια, βαλλιανατος ζητω η μπεζεντακου ζητω ο τρεμοπουλος ζητω ο χατζηνικολαου ζητω αυτος που βγαινει το βραδυ στο εξτρα 3 ο μιςς μπουτια ζητω οι αφγανοι συμπολιτες μας, και γενικοτερα ζητω σε ολους αυτους και αλλους τοσους ....χρησιμους στη κοινωνια και τρανα παραδειγματα των παιδιων μας, να φυγουν εδω κ τωρα οι εικονες απο τα σχολεια γιατι ενοχλειται το 2 τοις εκατο του ελληνικου λαου ....ελλας ελληνων εμ...εμ..αλβανων ληστων....οχι δεν παει...ελλας ελληνων....εμ...μπραβων της νυχτας...ουτε αυτο παει....ελλας ελληνων εμπορων κοκαινης...οχι ουτε αυτο παει ..ελλας ελληνων....αθεων....οχι ουτε αυτο....ελλας ελληνων....οικολογων ...οχι τελος παντων tv ελλας λιγων ελληνων....αχρηστων, αθεων, ομοφυλοφιλων ε καπως ετσι βαρεθηκα....σιχαθηκα....εξοργιστικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΤΩΝ STAGE, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΤΕ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, Η ΤΟΝ ΛΑΔΩΣΑΤΕ, Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ:
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ) ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ!!!
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΔΗΛ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ!!!
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ;;;
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ;;;
    ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ακρόπολη έκλεισε δυό ώρες νωρίτερα λόγω της απεργίας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και στο μέλλον τα περσινά ρεζιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση