GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυθαιρεσίες και αδικαιολόγητες χρεώσεις από ΟΤΕ για CONNEX

Aπό το http://activistis.gr/ Αγαπητοί φίλοι, τα προβλήματα με τις άθλιες ταχύτητες και κακές παροχές του ΟΤΕ ως παρόχου για το πακέτο CONNEX...

Aπό το http://activistis.gr/

Αγαπητοί φίλοι, τα προβλήματα με τις άθλιες ταχύτητες και κακές παροχές του ΟΤΕ ως παρόχου για το πακέτο CONNEX θεωρώ πως είναι γνωστά(σέρνεται μόνιμα). Όχι βέβαια ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες από άλλους παρόχους (από ότι πληροφορούμαι κι από άλλους χρήστες). Ένα γρήγορο σερφάρισμα στις μηχανές αναζήτησεις, δείχνει ανάγλυφα το μέγεθος των προβλημάτων.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας ενημερώσω, ώστε ενδεχόμενα να μην πέσετε κι εσείς θύματα κακόβουλης και καταχρηστικής επιπλέον χρέωσης από τους κυρίους του ΟΤΕ.
Είμαι συνδρομητής κατέχοντας το πακέτο connex talk. Τον περασμένο μήνα δέχτηκα τηλεφωνική ενημέρωση από υπάλληλο του ΟΤΕ ότι το πρόγραμμα μου παρέχει δωρεάν 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά. Θεώρησα ότι ήταν μια...

κίνηση στα πλαίσια του ανταγωνισμού των παρόχων.Στον επόμενο λογαριασμό όμως διαπίστωσα πως υπήρχε χρέωση.....45 ευρώ, επιπλέον της συνήθους. Ως αιτιολογία αναφερόταν πάγια έξοδα σύνδεσης connex.Επικοινώνησα με το 134 χθες (δυο βδομάδες μετά) και ρώτησα για ποιό λόγο υπάρχει χρέωση. Μήπως υπάρχει αναβάθμιση οικονομική, λόγω των επιπλέον 60 λεπτών προς κινητά, ρώτησα. Και προς μεγάλη μου έκπληξη με πληροφόρησαν πως κακώς χρεώθηκαν - κατά λάθος ισχυρίστηκαν - τα επιπλέον 45 ευρώ με την αιτιολογία παγίων για νέα σύνδεση. Σε ερώτησή μου τι θα γινόταν αν δεν το πρόσεχα κι αν δεν διαμαρτυρόμουν η απάντηση ήταν απορία ψάλτου βηξ. Όταν δε ρώτησα με ποιό τρόπο και πότε θα μου επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα που πλήρωσα (έχω δώσει εντολή για αυτόματη πληρωμή μέσω τραπέζης) η υπάλληλος με ενοχλημένο θα έλεγα ύφος μου υπέδειξε να απευθυνθώ σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και να υποβάλλω αίτημα για επιστροφή του παρανόμως παρακρατηθέντος ποσού.Φυσικά αρνήθηκα να υποβληθώ σε έναν επιπλέον κόπο εξ αιτίας του "σφάλματος" της εταιρίας και απαίτησα να μου πιστωθεί - με ενέργειές τους - στον επόμενο λογαριασμό. Και αναμένω......
Θα σας παρακαλούσα να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας, μήπως η συγκεκριμένη χρέωση δεν είναι μεμονωμένη και τελείως τυχαία. Αν υπάρχει ανάλογη περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου chrivanovits@yahoo.gr

14 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αν σου πω ιστορίες με hol (internet) και cosmoline (σταθερή τηλεφωνία) θα καταλάβεις το πταίσμα της δικής σου υπόθεσης!!! Ένα χρόνο (12 μήνες να βρώ άκρι με hol και 3 μήνες με cosmoline (με την τελευταία ακόμη τραβιέμαι!!!) Χρεώσεις ανύπαρκτες, κλήσεις προς άγνωστα νούμερα στις 12 με 1 τα μεσάνυκτα από επιχείρηση, και άλλα πολλά, για εξυπηρέτηση, άστα να πάνε, τουλάχιστον τώρα με τον ΟΤΕ μπαίνω μέσα στο γραφείο και σκίζονται (γύρισα όλα στον ΟΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και με την forthnet τι γινεται;;;εχουμε καποιον να μας πει... περιμενω συνδεση σε ενα μηνα.... για να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι περιμενεις,αξιοπιστια σε ενα κρατος μπουρδελο;Γιατι η κακη νοοτροπια δεν ειναι μονο στον ΟΤΕ,ειναι παντου.Εχω αντιμετωπισει και εγω καποιες ατασθαλιες,αλλα το χειρωτερο απο ολα ειναι η συμπεριφορα αυτων των αγραμματων ζωων,τις γλαστρες που εχουν στα τηλεφωνικα κεντρα,οι οποιες εχουν μια κασσετα και την αναπαραγουν οποτε ζητας πληροφοριες.Μιλαμε για τουβλα με εξι τρυπες,χαζοχαρουμενα νυμφιδια,που ολο το μαλακομπουκωμα του κοσμου ειναι στο κεφαλι τους μεσα.Στοκοι τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου εάν δεν το πρόσεχες και δεν διαμαρτυρόσουν θα πιστωνόταν στον επόμενο λογαριασμό, όπως έχει γίνει σ'εμένα στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση δίχως να διαμαρτυρηθώ γιατί το ανακάλυψα όταν ο επόμενος λογαριασμός, μου ήρθε μικρός με πιστωτικό ποσό απο την χρέωση που είχε γίνει στον προϋγούμενο.Ηρέμησε και όταν είσαι σε τέτοιες εταιρίες που συμμετέχει το δημόσιο δεν γίνονται εσκεμμένα τέτοιες ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ? 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!VIVODI , ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΒΡΟΓΧΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΛΩΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ VIVODI ΣΕ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ 45 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ!!
    ΦΙΛΕ, ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΟΤΕ! ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ , ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ, ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΡΙΣΗΔΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ, αν θέλεις να έχεις ποιότητα, ταχύτητα και εξυπηρέτηση κάθε 100 μέτρα. Όλοι οι άλλοι βάλθηκαν σε δύο χρόνια να τα οικονομίσουν, προσφέροντας "πορδές"!!!!!!!!! Με πορδές όμως δεν βάφονται αυγά. Εκεί που υστερεί είναι στην εξυπηρέτηση των μεγάλων πελατών, όπου, απο τον Οκτ/2005 και μετά δεν ξέρεις που να αποταθείς και ποιός πλέον σε υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5 Νοε 2009 5:56:00 μμ

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με FORTHNET ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ
    ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ...ΠΟΙΟΣ ΟΤΕ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. FORTHNET ΕΙΠΕΣ;

    ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ΄ ΑΛΑΡΓΑ !

    ΗΜΟΥΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΙ΄ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΒΛΑΒΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...

    ΣΤΕΚΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,

    ΕΣΤΕΛΝΑ EMAIL ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΣΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΚΛΠ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝΕ ΣΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ...

    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΩΡΑ...

    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ FORTHNET ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ...

    ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΕ !

    ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ...

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ κακοβουλο μου δειχνει .ειναι καποιος βλακας που ολο τα βαζει με τον ΟΤΕ καθε τρεις και λιγο και γραφει οτι παπαρια του κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά στην Ελλάδα ζούμε.Το μπάχαλο είναι γενικό.
    Εγώ θέλωναπλά να ξέρωαν υπάρχει δόλος σε μερικά πράγματα που γίνονται.Γιά παράδειγμα πήγε η αδερφήμου στον ΟΤΕ και της ειπαν εκεί γιά κάπιο πακέτο που δεν πληρώνεις όσο κι αν μιλάς σε σταθερά του ΟΤΕ από το σταθερό σου.
    Έλα όμως που δεν ενεργοποίησαν την υπηρσία αυτή έγκαιρα και έκατσε η αδερφή μου και μιλουσε με τις ωρες και τελικα της ηρθε λογαριασμος 280εβρά!
    Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε δόλος και δεν της ενεργοποίησαν αμέσως το πρόγρμμα αυτό ενώ τη διαβεβαίωνε η υπάλληλος ότι τρέχει το πρόγρμμα αυτό!
    Και πολύ πουσταράδες και πολύ πουτάνεςοι υπάλληλοι.Ούστ να μου χαθείτε χαμούρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση