GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαθησυχάζει το Ντουμπάι...

Η κυβέρνηση του Ντουμπάι επιχείρησε σήμερα να καθησυχάσει τις αγορές υποστηρίζοντας ότι το αίτημά της για αναστολή της πληρωμής του χρέους ...

Η κυβέρνηση του Ντουμπάι επιχείρησε σήμερα να καθησυχάσει τις αγορές υποστηρίζοντας ότι το αίτημά της για αναστολή της πληρωμής του χρέους της κρατικής εταιρείας Dubai World ήταν απαραίτητο προκειμένου "να αντιμετωπιστεί το βάρος" των "υποχρεώσεών" της.
"Κατανοούμε τις ανησυχίες της αγορές και ιδίως των πιστωτών", ανέφερε σε...

ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ανώτατης οικονομικής επιτροπής, σεΐχης Αχμεντ μπεν Σαΐντ Αλ Μακτούμ."Ωστόσο, χρειάστηκε να παρέμβουμε διότη υπήρχε ανάγκη για αποφασιστική δράση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το βάρος του χρέους", πρόσθεσε.
Πολλές διεθνείς αγορές σημείωσαν κατακόρυφη πτώση μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του Ντουμπάι να ζητήσει από τους πιστωτές της εταιρείας Dubai World (της μεγαλύτερης και πιο χρεωμένης) η οποία ελέγχει και τον κατασκευαστικό κολοσσό Nakheel, αναστολή της αποπληρωμής του χρέους της για έξι μήνες, μέχρι τον Μάιο.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο)

2 σχόλια

  1. κορόιδευαν τα παιδια ολου του κοσμου δηθεν να πιασουν δουλεια και πήγεναν να κανουν βιογραφικα και πληρωναν οι γονεις...εμεση ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ
    ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!!!


    ΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση