GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10,4% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...

Aπό τον Γιώργο Παπούλια http://gpapoul.wordpress.com/ . Θύμα λογοκρισίας (;) το «Βαρόμετρο» της Public Issue Δεκεμβρίου από την «Καθημερινή ...

Aπό τον Γιώργο Παπούλια
http://gpapoul.wordpress.com/
.
Θύμα λογοκρισίας (;) το «Βαρόμετρο» της Public Issue Δεκεμβρίου από την «Καθημερινή της Κυριακής»
Μεγάλη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και υψηλή δημοφιλία για Γιώργο Παπανδρέου τα κυριότερα χαρακτηριστικά του «βαρόμετρου»
.
Με θρησκευτική (σχεδόν) ευλάβεια, παρακολουθούμε μέσα από την ιστορική και διαχρονικά αξιόπιστη «Καθημερινή της Κυριακής», την δημοσίευση κάθε μήνα, ενός σοβαρού εργαλείου πολιτικής έρευνας και ανάλυσης, του «βαρόμετρου» της Public issue. Συνήθως, παράλληλα με την «Καθημερινή» το «βαρόμετρο» παρουσιάζεται και από το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό «ΣΚΑΪ» καθώς και από την ιστοσελίδα της P.Ι.όπου μπορεί κανείς να το βρει αναρτημένο αναλυτικά μία ημέρα μετά την παρουσίαση του στα παραπάνω ΜΜΕ.
Δεν χρειάζεται να ...

αναφερθούμε στην ευστοχία και τις συνεχείς επιτυχείς προβλέψεις της συγκεκριμένης έρευνας εδώ και αρκετά χρόνια, ούτε στα χρήσιμα πολιτικά και κοινωνικά συμπεράσματα, που μπορεί κανείς να αντλεί και κυρίως να συγκρίνει, με τα αμέσως προηγούμενα ή τα παρελθόντα αποτελέσματα (αφού η έρευνα πραγματοποιείται σταθερά και σε βάθος χρόνου). Μας έκανε όμως πολύ μεγάλη εντύπωση, όταν αγοράζοντας την «Καθημερινή» αυτής της Κυριακής, δεν βρήκαμε μέσα το πρόσφατο βαρόμετρο. Τουλάχιστον όχι τα επίμαχα πολιτικά ευρήματά του. Αντίθετα παρακολουθήσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την παρουσίαση της έρευνας, όπως και σε πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού. Εύκολα δημιουργείται το ερώτημα, ποια είναι η αιτία της απουσίας της έρευνας από την εφημερίδα και αν αυτή η αιτία συνδέεται με τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που παρουσίαζε… Για την ιστορία και ποιότητα της συγκεκριμένης εφημερίδας, ελπίζουμε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο…
Ολόκληρη η έρευνα και τα ενδιαφέροντα στοιχεία της εδώ

12 σχόλια

  1. μήπως αυτός δεν ήταν "δικός μας";

    Διαβάστε την γκάφα της γελοίας φυλλάδας.

    Να τους προσέξουμε γιατί και ο αυριανισμός, δικός τους είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ .........ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ
    ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΛΕ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.
    ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΤΟΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΑΝΙΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΤΣΙ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΤΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΙΛΟΠΡΑΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΕΦΕΥΓΕ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙς,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟΟΟ ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ 5ΕΤΙΑ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ____________

    Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Γαλλίδα υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκράντ.
    Η Γαλλίδα υπουργός κατά την προσέλευσή της στο υπουργείο λίγο πριν το Γ. παπακωνσταντίνου, έδωσε το κλίμα της συζήτησης που θα...ακολουθούσε με τον Έλληνα υπουργό αφού σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τα μέτρα που πήρε ο Ελληνας πρωθυπουργός απάντησε μονολεκτικά "execute" "εκτέλεση".

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΤρεμοΚαψιΑυτιάΝτρεπεντέρηκΑναγωνστακηΟικονομημλεναΤσιμΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα πρωτα μηνυματα προς το ΓΙΩΡΓΟ.αν διαβασετε τις φυλλαδρες του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ το 2004 θα δειτε οτι και την Ν.Δ και τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τους ειχε πολυ μπροστα.ομως οταν δεν εγιναν τα χατηρια του τους καταβαραθρωσε και τους εξαφανισε.το ιδιο ακριβως θα συμβει και τωρα,εκτος αν το ΠΑΣΟΚ δωσει κωλο.αν συνεχιστουν υτα τα ποσοστα ,τα πλασματικα βεβαιως,γιατι φαινεται απο τη βιασυνη να τα δημοσιευσουν για στηριξη στην κατηφορα,τοτε θα εχουν δωσει κ...λοκαι π..πες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ 11% ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνουνται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ σταματα τις μαλακιες και βαλε ολα τα σχολια γιατι θα ερθω εκει που πινεις τον καφε σου και θα σε τσακισω.ΠΑΣΟΚΑΡΑ του κερατα πρεπει να νοιωθεις τιμη που καταδεχομαστε να σε διαβαζουμε.αρχισαν νωρις τα οργανα και μεχρι το ΜΑΡΤΗ θα εχουν φυγει 2 υπουργοι και 3 υφυπουργοι,και οσο στοιχημα θελεις.οι μαλακιες τους ειναι καταγεγραμμενες και ωχριουν μπροστα στο τιποτα του ΡΟΒΛΙΑ.καλα να ειμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 20.4 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΚΟΙΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση