GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκτή έγινε η παραίτηση Ρόβλια...

Δεκτή έγινε η παραίτηση που υπέβαλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας ύστερα από τις αποκαλύψεις εγγράφων ( διαβάστε εδώ ) που τον έφε...

Δεκτή έγινε η παραίτηση που υπέβαλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας ύστερα από τις αποκαλύψεις εγγράφων (διαβάστε εδώ) που τον έφεραν να ζητάει μεταθέσεις στρατιωτικών και αστυνομικών.

24 σχόλια

  1. Ε καλά, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο! Κάποια στιγμή θα άρχιζαν να πιέζουν οι ρουσφετολόγοι του ΠΑΣΟΚ, όπως έκαναν πριν οι ρουσφετολόγοι της ΝΔ και όπως έκαναν πιο πριν οι ρουσφετολόγοι...
    Να δούμε πόσο θα αντέξει ο Γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ.
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Μ΄ΑΚΟΥΣ........
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΘΩΠΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟΥΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ε
    Ι Ε Ρ Α Κ Α
    ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
    Α Λ Η Τ Η
    ΕΘΑΨΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
    Τ Ο Μ Α Ρ Ι.

    ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

    Ρόμπα ο Ρόβλιας που κατήγγειλε σκάνδαλα και τελικά παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου

    Ρεζιλίκια.
    Αυτοί είναι οι ικανοί και οι άριστοι.
    Ο άνθρωπος που κατηγορούσε όλο τον κόσμο για το Βατοπαίδι έγινε ρόμπα και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού εσωτερικών.

    Έκανε ρουσφέτια που βρέθηκαν σε σκουπίδια και λόγω της απεργίας πήγαν οι ...γνωστοί που τα μαζεύουν και βρήκαν τα έγγραφα που έφεραν τα αιτήματα του Ρόβλια.
    Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και από το υπουργικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρώτος. Και ακόμα δεν έφυγαν οι 100 ημέρες!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ.........
    τα ακούς καψαμπέληηηηηηηηηηηηηηηη
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΟΒΙΑ ΛΑΡΟΥΝ ΗΔΗ.

    Το όραμα Παπανδρέου που δεν συμμερίζονται τα μέλη της Κυβέρνησης του

    Η παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια, μετά την αποκάλυψη σειράς εγγράφων που περιελάμβαναν τα παραδοσιακά ρουσφέτια, φέρνει στο προσκήνιο το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Παπανδρέου: τη διάψευση των προσδοκιών και των απαιτήσεων του ιδίου για το πώς πρέπει να κυβερνηθεί η Ελλάδα.

    Φωνές ακούστηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν, με την επιλογή Γραμματέων για τα υπουργεία μέσα από την ιδιόρρυθμη διαδικασία της υποβολής βιογραφικών, πολύ πιο έντονες με την επιλογή των Περιφερειαρχών, αλλά καμία δεν ήταν ικανή για να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία του νέου συστήματος διακυβέρνησης για την οποία μιλά ο πρωθυπουργός.
    Με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Ντίνος Ρόβλιας, αποδεικνύεται ότι σε αυτό το όραμα του Γ.Παπανδρέου δεν συμμετέχουν ούτε τα δικά του στελέχη, ούτε τα ίδια τα μέλη της Κυβέρνησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Έπεσε από τα σύννεφα η Κάτια Μακρή με την παραίτηση Ρόβλια;

    Μερικές φορές, όταν γίνεται μια παραίτηση, δεν έχεις παρά να την σεβαστείς.

    Και η Κάτια Μακρή, η δημοσιογράφος -που σχολιάζει τα του ΠΑΣΟΚ, σε σημείο υπεράσπισης-, έπλεξε το εγκώμιό του, δηλώνοντας με τα σχόλια της, αρχής εξ αρχής, ότι...
    η δημοσιογραφία δεν είναι αντικειμενική.
    Αμέσως να πει ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση, τον υπερασπίστηκε, όταν ακόμη ήταν τομεάρχης, όταν το ΠΑΣΟΚ, ήταν αντιπολίτευση.

    Μην ξεχνάτε κυρία Μακρή, ότι τότε δεν είχε εξουσία, όπως τώρα.

    Χαιρόσασταν όταν κάποιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνταν, αλλά τώρα, μάλλον θα σας χτυπήσει το βράδυ ο Γιώργος Τράγκας. Σας το χρωστάει άλλωστε...

    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τομάρια, θέλετε να βολέψετε τα κομματόσκυλα σας ε?
    Όλοι οι άλλοι είναι οι μαλάκες ε?
    Στον αγύριστο ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μην είναι ανώνυμα τα σχόλια.Από το blog τα βάζουν γιατί χαίρονται.Χαίρονται γιατί τους είχε μηνύσει ο Ρόβλιας για το ψευδές δημοσίευμα του blog ότι ο Ρόβλιας είχε συγγράψει το κατηγορητήριο για την δίκη του Ανδρέα Παπανδρέου!Θα πρέπει να σας προβληματίσει ότι αυτοί που χαίρονται είστε εσείς και ο ΜΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο βαθύς κομματικός μηχανισμός έχει πάρει θέσεις.

    Καλή όρεξη !

    Σεμνά και μετρητά που έλεγε και ο προηγούμενος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΑΠ.

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι σε πολλούς γνωστό ότι ο συγκεκριμένος και η γυναίκα του ήταν και είναι δικηγόροι των μεγάλων τεχνικών εταιρειών.(ΣΤΕΑΤ, ΑΚΤΩΡ,JP&ΑΒΑΞ ΚΛΠ).
    Οι μεταθέσεις τους πείραξαν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΤΣΙ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΤΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΙΛΟΠΡΑΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΕΦΕΥΓΕ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙς,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟΟΟ ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ 5ΕΤΙΑ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη η 18η Δεκεμβρίου με ακριβοπληρωμένες εκδηλώσεις υπέρ του “πολυπολιτισμικού μοντέλου”…

    Ο Jeffrey και η κυβέρνησή του προσπαθούν με κάθε μέσο να… εξοικειώσουν τους Έλληνες, και ειδικά τους κατοίκους της Αθήνας, με την πολυπολιτισμική κοινωνία που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι καινούργιο φρούτο αφού παίρνει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια. Ετοιμάζουν λοιπόν, για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, διάφορες “πολιτιστικές” εκδηλώσεις, όπως τις ονομάζουν, αφιερωμένες στους μετανάστες λανσάροντας το πετυχημένο επικοινωνιακό σλόγκαν… “Σαν στο σπίτι σας”. Όλα αυτά φυσικά με τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα κονδύλια της Ευρωπαικής Ένωσης. Εκεί λοιπόν πηγαίνει ένα μέρος των φόρων που πληρώνουμε. Ρώτησε μήπως κανένας τους Έλληνες αν θέλουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των μεταναστών στο “σπίτι τους”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ____________

    Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Γαλλίδα υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκράντ.
    Η Γαλλίδα υπουργός κατά την προσέλευσή της στο υπουργείο λίγο πριν το Γ. παπακωνσταντίνου, έδωσε το κλίμα της συζήτησης που θα...ακολουθούσε με τον Έλληνα υπουργό αφού σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τα μέτρα που πήρε ο Ελληνας πρωθυπουργός απάντησε μονολεκτικά "execute" "εκτέλεση".

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΤρεμοΚαψιΑυτιάΝτρεπεντέρηκΑναγωνστακηΟικονομημλεναΤσιμΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς 2:13:00

    Για ρώτα ρε φίλε τον κολητό σου το Σπίνο για τα έργα και τις ημέρες του αδελφού του με τις μίζες στο στρατιωτικό τυπογραφείο θα μας πεικαμιά φορά κάτι; Έτσι για να μάθουμε και μεις τι έγινε, τον ξήλωσαν ή όχι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξυπνήστε ρεεεεεε? Δηλαδή δεν είναι ρουσφέτια οι διορισμοί των κολητών του Γιωργάκη , είτε υπουργοί, είτε υφυπουργοί, είτε γραμματείς και λοιποί Φαρισαίοικαι δεν πρέπει να παραιτηθεί,αλλά είναι ρουσφέτια τα αιτήματα του Ρόβλια και πρέπει να παραιτηθεί?
    Μέχρι πότε θα παίζετε το παιχνίδι των αρχηγών δικτατόρων?
    Τιμή και δόξα στον Ρόβλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οχι Ρόβλια, αλλά Ρούβλια έπρεπε να τον λένε τον ρουσφετάκια.
    Και εγώ ο μαλάκας υπηρέτησα 21 μήνες σε μια μονάδα με τον κάθε αγράμματο πενταετούς να μου κάνει τον αξιωματικό.
    Αντε γειά - άντε γειά λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τον έδιωξαν επειδή μετέθεσε πέντε φαντάρους!!!. Ο καρχιμάκης μεταθέτει ολόκληρες σειρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν άντεξαν περισσότερο.Μετά από 2 μήνες αναμονής και ανυπομονησίας άρχισαν το προσφιλές σπορ της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας,το ρουσφέτι.Τελικά το μαγαζί 'δημοκρατία' καλά κρατεί.Και η πελατεία αυξάνεται.Φτού να μην τους ματιάσουμε.Γάιδαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ANAΨE TO MOYNI ΣΑΣ
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ $ΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση