GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

25χρονη έριξε στο έδαφος τον Πάπα...

Η νεαρή γυναίκα η οποία έριξε τον Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' στο έδαφος το βράδυ της Πέμπτης στο Βατικανό, είπε στους γιατρούς ότι δεν ήθελε ν...

Η νεαρή γυναίκα η οποία έριξε τον Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' στο έδαφος το βράδυ της Πέμπτης στο Βατικανό, είπε στους γιατρούς ότι δεν ήθελε να του κάνει κακό, γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα".
Την Πέμπτη, πριν από την έναρξη της λειτουργίας των Χριστουγέννων στο Βατικανό, η 25χρονη Ιταλοελβετίδα πήδηξε πάνω από τα φράγματα ασφαλείας, έπεσε πάνω στον Πάπα και τον έριξε στο έδαφος, ενώ εκείνος έμπαινε στη βασιλική του Αγίου Πέτρου.
Οι σωματοφύλακες ακινητοποίησαν τη νεαρή γυναίκα, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη και...

μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Σύμφωνα με το Βατικανό η 25χρονη Ιταλοελβετίδα είναι "ψυχολογικά ασταθής" και δεν ήταν οπλισμένη. "Δεν έγινε κάτι σοβαρό, Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία προσπάθησε να χαιρετήσει τον Άγιο Πατέρα", δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος της Γένοβας και πρόεδρος της ιταλικής επισκοπικής συνόδου, καρδινάλιος Άντζελο Μπανιάσκο.
Σχολιάζοντας την επίθεση εναντίον του Πάπα, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε χθες πως πρέπει "πραγματικά να σταματήσει αυτή η κατασκευή ψεμάτων, εξτρεμισμού ακόμη και μίσους".
Ο Πάπας Βενέδικτος XVI εμφανίστηκε πάντως χαμογελαστός στο μπαλκόνι της βασιλίκης του Αγίου Πέτρου για να δώσει την καθιερωμένη ευλογία του "urbi et orbi" (προς την πόλη και την οικουμένη).
Μπροστά στην πλατεία που ήταν γεμάτη κόσμο ο Πάπας δήλωσε ότι η κοινωνία "σημαδεύεται καθοριστικά από μία σημαντική οικονομική, αλλά πρώτα απ' όλα ηθική κρίση και από τις οδυνηρές πληγές πολέμων και διαμαχών". Δήλωσε επίσης ότι συμπάσχει με όσους "χτυπήθηκαν από φυσικές καταστροφές και την φτώχεια ακόμα και στις πλούσιες χώρες".
Σελίδα στο facebook!
Την αγανάκτηση μελών της ιταλικής πλειοψηφίας προκάλεσε η δημιουργία σελίδας υποστηρικτών της Σουζάντα Μαγιόλο στο Facebook. Η ιστοσελίδα "Σουζάνα Μαγιόλο φανς κλαμπ", από το όνομα της 25χρονης Ιταλοελβετίδας, μετρούσε περισσότερα από 150 μέλη αργά το απόγευμα της Παρασκευής.
Τα σχόλια είναι γενικά ειρωνικά: ένας της απονέμει "χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το άλμα μετ΄εμποδίων". Ένας άλλος δηλώνει πως "είχε στο χέρι ένα αγαλματίδιο του Αγίου Πέτρου και ήταν έτοιμη για την επίθεση", αναφορά στην επίθεση, της οποίας υπήρξε θύμα ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις 13 Δεκεμβρίου στο Μιλάνο με μία αναπαραγωγή του καθεδρικού της πόλης.
Αμέσως μετά την επίθεση εναντίον του Μπερλουσκόνι, μία σελίδα του Facebook είχε αποκαλέσει "σύγχρονο ήρωα" το δράστη, τον Μάσιμο Ταρτάλια, ενώ άλλοι είχαν λάβει θέση υπέρ του πρωθυπουργού.
Η νέα πρωτοβουλία επικρίθηκε έντονα από πολιτικούς αξιωματούχους. Ο Τζιανφράνκο Ροτόντι, υπουργός για την Υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος", έκανε λόγο για "ανοησία" και "δειλία" που πρέπει να "καταδικαστούν και να σταματήσουν".
Ένας γερουσιαστής του κόμματος του Μπερλουσκόνι, ο Αντόνιο Τζεντίλε, δήλωσε πως η δημιουργία αυτής της ομάδας "επιβεβαιώνει την ανάγκη νομοθετικής παρέμβασης". "Ένα κοινωνικό δίκτυο δεν μπορεί να είναι ένας τόπος όπου εξυμνείται η βία", πρόσθεσε.
Τον Οκτώβριο, η ιταλική δικαιοσύνη είχε ξεκινήσει έρευνα έπειτα από πολλές εκκλήσεις για δολοφονία του Μπερλουσκόνι στο Ίντερνετ.
Μία ομάδα με σχεδόν 300 μέλη είχε διακηρύξει "Θάνατος στον Μπερλουσκόνι", ενώ μία άλλη, με τίτλο "Σκοτώνουμε τον Μπερλουσκόνι", αριθμούσε περίπου 16.000 μέλη στο Facebook.
Πηγές: AΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

7 σχόλια

  1. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
    Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

    Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
    Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη
    Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
    Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
    Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
    που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .
    Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
    θα αυξάνονται χρειάζονται :
    Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
    επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .
    Χρειάζεται η Ελλάδα ένα ολόκληρο προϋπολογισμό
    ακόμα για να συντηρήσει η Ελλάδα όλα αυτά τα
    εκατομμύρια των μεταναστών , λαθρομεταναστών .
    που θα βρεθούν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα
    για δαύτους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    όπως πάντα ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!
    Δηλαδή ,ο διπλωματούχος ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας
    θα τα πληρώσει και θα τα πληρώνει για πάντα .
    Με πάρα πολύ σκληρούς φόρους που ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα .
    Μειώνοντας πάρα ,πάρα , πολύ , το εισόδημα μας .
    Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
    Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται και απολαμβάνουν τα έργα και τις υποδομές της χώρας μας τις οποίες πληρώσαμε με αίμα εμείς και οι προγονοί μας στερώντας μας τα βασικά αγαθά που για αυτά κάθε χρόνο τα πουλημένα τομάρια της πολιτικής μας λέγουν ότι είμαστε φτωχότεροι του χθες λόγο δανεισμού που και αυτόν οι ίδιοι έχουν καταναλώσει .Παίρνουν μόνο και δεν δηλώνουν τίποτε για φορολόγηση αφού οι περισσότεροι δεν κάνουν δήλωση .Εξάγουν με τρόπους διάφορους το πλούτο της χώρας μας (με τα χρήματα που κανείς δεν γνωρίζει την προέλευση και τον τρόπο απόκτησης )για να αυξήσουν της δικής τους .Έχω να γράψω τόσα πολλά παραδείγματα που με πνίγει το δίκαιο και δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί με παίρνουν τα κλάματα . Είμαι στρατιώτης όμως της ιδέας και θα πληρώσω για να τους ξεφορτωθώ Σας ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ26 Δεκ 2009, 2:32:00 μ.μ.

    ΜΠΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ !!

    ΟΞΩ, ΟΞΩ ΣΑΤΑΝΑ!

    6666666666

    Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή είστε ανίκανοι να μαζέψετε τη φοροδιαφυγή γιατρών, δικηγόρων, ελευθέρων επαγγελματιών κλπ.

    Επειδή είστε ανίκανοι να πατάξετε την εισφοροδιαφυγή των μεγαλο-εργολάβων, φίλων μεγαλο-επιχειρηματιών, καναλαρχών, κλπ,

    Επειδή είστε ανίκανοι να ανοίξετε τα κλειστά επαγγέλματα δικηγόρων (επειδή υπάρχουν 150 δικηγόροι – φιλαράκια σας στη βουλή), συμβολαιογράφων (που παίρνουν 1% επί της αντικειμενικής, δηλαδή τουλάχιστον 1000 ευρώ για δουλειά μισής ώρας, λες και είναι συνέταιροι στην περιουσία των πολιτών) και ανοίγετε τα κλειστά επαγγέλματα ξεκινώντας από τους άμοιρους τους φορτηγατζήδες – τα εύκολα θύματα – για να δείξετε ότι κάτι κάνετε,

    Επειδή είστε ανίκανοι να καταργήσετε τις 10 είδους κρατήσεις – νταβατζηλίκια υπέρ τρίτων που βαρύνουν κάθε ιδιοκτησία (ταμείο νομικών, τέλος μεταγραφής υπέρ ταμείου νομικών -άλλο το πρώτο, άλλο το δεύτερο -, ΟΓΑ, μεταγραφής, ΤΑΠ, ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ, κλπ),

    Επειδή είστε ανίκανοι να καταπολεμήσετε τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα και στις προμήθειες των νοσοκομείων,

    Επειδή είστε ανίκανοι να περικόψετε τους μισθούς των 20.000 το μήνα για γενικούς διευθυντές, γραμματείς, προέδρους οργανισμών, συμβούλων και παρα-συμβούλων, μελών επιτροπών κλπ που τους διορίσατε επειδή ήταν αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές,

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;

    Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ!

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Α. ΘΑΘΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΜΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παλι μετριασμο σχολιων εχετε;

    γραψτε τοτε μονοι σας
    διεφθαρμενοι του πρεσσ
    που θελετε και λογοκρισια

    λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση