GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ: Ο παρασιτικός Μινώταυρος‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Είναι τουλάχιστον περίεργο να ενοχλούνται κάποιοι από τις αποκαλύψεις που αφορούν τον...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Είναι τουλάχιστον περίεργο να ενοχλούνται κάποιοι από τις αποκαλύψεις που αφορούν τον σκανδαλώδη παρασιτισμό της δημοσιογραφικής «καμαρίλας» στον κρατικό, γραφειοκρατικό Μινώταυρο των πελατειακών σχέσεων (ΕΡΤ).
Και γίνεται ακόμα πιο περίεργο όταν ενοχλούνται κάποιοι που το παίζουν και εραστές της «αλήθειας» και της «αντικειμενικής» ενημέρωσης, χωρίς εξαρτήσεις και πολέμιοι της «διαφθοράς»!!!
Και γίνεται όχι μόνο περίεργο, αλλά και...

ύποπτο όταν εκτοξεύονται τρομοκρατικές απειλές εναντίον εκείνων που έκαναν τις αποκαλύψεις με το φαιδρό πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων.
Ανασύρουμε το τέχνασμα των προσωπικών δεδομένων όταν αποκαλύπτονται τα παράσιτα της εξουσίας και οι γραφειοκρατικές καμαρίλες των «επώνυμων» λακέδων της εξουσίας και τα ξεχνούμε παντελώς τα προσωπικά δεδομένα όταν αυτά τα δημοσιογραφικά ιερατεία λιθοβολούν και κανιβαλίζουν απλούς πολίτες, αλλοιώνουν την αλήθεια των γεγονότων και συκοφαντούν αγρίως πρόσωπα και καταστάσεις.
Η αποκαλύψεις γύρω από τα ανδρείκελα της παρασιτικής θεότητας των ΜΜΕ αποτελούν πολιτική και δημοσιογραφική πράξη πρωταρχικής σπουδαιότητας, ακριβώς γιατί τα ΜΜΕ είναι τα μεγάλα προπαγανδιστικά λαρύγγια των αποτρόπαιων εξουσιών (οικονομικών, κυβερνητικών και κομματικών) και ταυτόχρονα κεντρικές εστίες διαφοράς, εξαγοράς συνειδήσεων και απάτης.
Η αλήθεια δολοφονείται αγρίως από όλους αυτούς του ακριβοπληρωμένους «μπράβους» και μεταπράτες της εξουσίας. Δεν μπορεί ποτέ να προβληθεί η αλήθεια, ούτε ενημέρωση και δημοσιογραφία να υπάρξει όταν υπάρχουν τέτοιοι σκανδαλώδη μισθοί και προνόμια.
Και αυτό για τα δημόσια Μέσα αποκτάει μεγαλύτερη πολιτική διάσταση. Δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός τέτοια ποσά σε παράσιτα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν γνωρίζουν ούτε γραφή, για να ακούει τις μπούρδες τους, τις λιπαρές εκπομπές τους και τα υμνολόγια στην εκάστοτε κυβερνητική εξουσία…
Φυσικά πάντα μέσα σε «λίστες» αποκαλύψεων υπάρχουν και πάρα πολλές αδικίες και ανακρίβειες. Καίγονται συχνά μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Παίζονται και δόλια πολιτικά παιχνίδια.
Όλα αυτά ωστόσο, δεν μπορεί να ακυρώσουν το συνολικό πλαίσιο των αποκαλύψεων, την ανάγκη για να αποκαλυφτεί το σάπιο.
Το καθεστώς αυτό του σκανδαλώδους παρασιτισμού στην ΕΡΤ το γνωρίζουν οι πάντες και σιωπούν. Και εδώ πρέπει να δούμε πίσω από το δέντρο, να διερευνήσουμε το τι παίζεται.
ΟΧΙ για να αναθεματίσουμε τις αποκαλύψεις, αλλά να διερευνήσουμε το γιατί τώρα βγαίνουν στη επιφάνεια πράγματα γνωστά τα οποία θα έπρεπε να έχουν βγει εδώ και πολλά χρόνια.
Γιατί, λοιπόν, εδώ και κάμποσο καιρό έχει μπει στο στόχαστρο η ΕΡΤ μέσω κάποιων επιλεκτικών αποκαλύψεων;
Πίσω από κάθε αποκάλυψη σκανδάλου κρύβονται πολιτικά παιχνίδια.
Η διαφαινόμενη κυβερνητική άνοδος του ΠΑΣΟΚ έβαλε σε ενέργεια κάποιους «παρακρατικούς» μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ για το «κλάδεμα» προσώπων στην ΕΡΤ. : Η γνωστή συνταγή των κομματικών κλικών…
Αυτό όμως που γίνεται σήμερα ξεπερνάει αυτά τα στενά κομματικά όρια.
Σήμερα επιχειρείται μια γενική ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ πολιτική συνακόλουθα και δημοσιογραφική: Νέα δημοσιογραφικά κατεστημένα και νέες παρασιτικές «καμαρίλες» θα δημιουργηθούν. Η αναδιάταξη και η αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού που επιχειρείται θα «επενδυθεί» με αναδιατάξεις-αναπαλαιώσεις και στα ΜΜΕ.
Η ΕΡΤ σαν κεντρικό κρατικό εργαλείο θα «υποστεί» άμεσα αυτές τις αναδιατάξεις. Ο σκανδαλώδης παρασιτισμός της αποτελεί το προνομιακό «όχημα» αυτής της αναπαλαίωσης: Θα καούν τα παλιά κλαδιά για να …φυτρώσουν τα καινούρια, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών και των νέων πολιτικών όρων που προωθούν οι διεθνείς «νταβάδες» και τα εγχώρια παραρτήματά τους.
Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος αυτών των αποκαλύψεων των χρόνια γνωστών, αλλά πάντα κρυφών…

26 σχόλια

  1. Δηλαδη φιλε προβλεπης οτι η ξεφτιλα θα συνεχιστη με καποιους αλλους φιλοκυβερνητικους, αγνωης φενεται συνηδιτα οτι το διαδικτιο του απομυθοποιη ολους, δεν το καταλαβαινεις μπικαμαι αραπη μου σε αλλη εποχη εδω μεχρι και την Ν.Υ.γραφουνε καθυμερινα για τα χαλια μας, λες να πληρωνοντε και αυτοι εκει μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΥΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΘΗΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ.... ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα γιατρο ρεεεε25 Δεκ 2009, 12:18:00 π.μ.

    Εγω, Θυμιο, ξερω γραφη και αναγνωση
    πως μπορω να μπω στην ΕΡΤ, πουναι και διπλα μου;

    Κι ας παιρνω μονο κανα ταλληρο χιλιαρικα ευρω το μηνα,
    μου φτανουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΠΕΡΤ βλέπουν πολλοί πίσω από την διαρροή των μισθολικών καταστάσεων της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε παράνομη την ανάρτηση στο διαδίκτυο της μισθολογικής κατάσταση εργαζομένων στην ΕΡΤ, επικαλούμενος το νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Ο ίδιος τόνισε ότι πρότεινε την ανανέωση για έξι μήνες των συμβάσεων, προκειμένου να κριθούν οι εργαζόμενοι και κατηγόρησε την ΠΟΣΠΕΡΤ ότι προέβαλε προσκόμματα στην υλοποίηση της πρότασης. Ο υπουργός δήλωσε ότι το υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε περικοπές σε όσους λαμβάνουν πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα, εξοικονομώντας 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα φορολογούμενο.

    ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΙΜΕΝΕΣ! ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΤΟ ΣΗΝΙΘΗΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΠΟΣΠΕΡΤ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να υπογραφούν τελικά οι συμβάσεις των 1000 συμβασιούχων χαμηλόμισθων εργαζομένων της ΕΡΤ.Μεχρις εκει εφτασαν οι εκβιαστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην πρώτη δυσκολία...λάκισε ο Παύλος Γερουλάνος. Ο υπουργός τουρισμού βγήκε στα ραδιόφωνα και είπε ότι οι μισθοί των υπαλλήλων της ΕΡΤ είναι προσωπικά δεδομένα. Ξέχασε όσα έχει πει ο πρωθυπουργός του διαδικτύου και της νέας τεχνολογίας. Ποια διαφάνεια και παραμύθια; Με το που βγήκαν τα στοιχεία και εκτέθηκε ο Γερουλάνος άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες.

    Άξιος συνεχιστής του Ρουσόπουλος είναι ο Γερουλάνος. Ο κολοεγιοπαις και ...γιάνκις που νόμιζε ότι επειδή έχει ...


    το "χάρισμα" της επικοινωνίας ο Ελληνικός λαός μασάει κουτόχορτο. Την αλήθεια θέλει να μάθει ο Έλληνας και να μην τον κοροϊδεύουν οι κυβερνήσεις. Άντε κ. Γερουλάνε γιατί προφανώς και δεν έχετε καταλάβει ότι ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε την ΕΡΤ.

    Μέσα σε μια στιγμή μπορεί ένας πολιτικός να γκρεμίσει ότι χτίζει. Και ο Παύλος Γερουλάνος με την κάλυψη που έδωσε για τις μισθοδοσίες της ΕΡΤ, μόλις...αποδομήθηκε.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κ.ΥΠΟΥΡΓΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ, ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΜΟΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ), ΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αλήτες της ΠΟΣΠΕΡΤ για να γλυτώσουν την κατακραυγή του κόσμου και κυρίως των συμβασιούχων, διαδίνουν ότι όλα τα κάνουν μετά απο εντολή του Γερουλάνου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τίτλος τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μεγαλύτερο λάθος του προηγούμενου προεδρείου της ΠΟΣΠΕΡΤ, ήταν ότι έβαλε ΚΑΙ τους ιδιώτες μέσα. Από εκεί και μετά χάλασε το γλυκό καθώς για κάθε πρόταση, κάθε προσπάθεια για απεργία που γινόταν, υπήρχε σαμποτάζ από τους αντιθέτων συμφερόντων ιδιώτες.

    Οι ιδιώτες δεν θέλουν απλώς να ιδιοποιούνται η να νέμονται το δημόσιο, αλλά επιθυμούν να το βγάλουν εντελώς από τον ανταγωνισμό. Για τον μέχρι τότε χρόνο, η νομή γίνεται με το αρχείο και τις σχέσεις της ΕΡΤ. Παράλληλα με τον έλεγχο των εργαζομένων και προσλαμβανομένων, γίνεται η αφαίμαξη, με τρόπο ώστε να υπάρχουν αυτές οι αμοιβές που είδατε -πολλάκις χωρίς να φέρνουν τα ανάλογα έσοδα- στους καταλόγους που διέρρευσε η Μαρία Μανώκα σύζυγος Γιάννη Διονά, της παράταξης Καλφαγιάννη. Αυτό έχει ΗΔΗ αποδειχτεί από τα αρχεία καταγραφής του συστήματος (syslog) και είναι ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ αμφιβολίας.

    Εδώ μπαίνουν μερικά ερωτήματα:
    1. Είναι κατάλληλη η ενλόγω κυρία για αυτή την θέση και την εμπιστευτικότητα που απαιτείται από αυτήν; Δεν θα διωχθεί ποινικά για αυτό; Είναι στα όρια της απιστίας.

    2. Η επιλεκτική διαρροή που επιχειρεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο συμβασιούχος των 1080€, είναι κάτι σαν τους Λυριτζή και Οικονόμου, και ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ εκφράζει τους εργαζόμενους ΤΗΣ ΕΡΤ, κατά πόσο είναι ηθικά αποδεκτά και πόσο σχέση έχουν με την αλήθεια.

    Στην πραγματικότητα, ο Καλφαγιάννης, ο Διονάς και η γυναίκα του τελευταίου Μαρία Μανώκα, έκανα ΟΛΟ αυτό το ανεπίτρεπτο πράγμα για ΕΝΑΝ κυρίως λόγο, την επιβίωση της φθίνουσας πλέον ΠΟΣΠΕΡΤ, των έλεγχο των προσλήψεων (με τα όποια πιθανά οφέλη αυτό αποφέρει) και την ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ στην επιτροπή του άρθρου 3. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ. Με τον νεο πλέον συνδικαλιστικό φορέα που καλύπτει ΜΟΝΟΝ εργαζόμενους της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΡΤ και όχι των ιδιωτών, οι ιδιώτες Μπόμπολας Λαμπράκης Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος και οι παρά τους Καλφαγιάννηδες ζορίζονται. Επειδή όμως δεν υπάρχει τσίπα, αξιοπρέπεια και ντροπή, ο Καλφαγιάννης, προκειμένου να στηρίξει συμφέροντα που αφορούν στην επιτροπή του άρθρου3, προτιμά να αφήνει ανθρώπους των 820€ και των 1080€ χωρίς σύμβαση μέχρι να διευθετήσει τον εαυτό του και εκείνους που στηρίζει.

    Προς το παρόν δεν θα γράψω περισσότερα, αλλά επιφυλάσσομαι. Είχα πει να μην απαντήσω σε κανέναν και να μην δώσω συνέχεια πέραν της αναγκαίας, αλλά μην προκαλείτε κιόλας, γιατί -όπως μας ξέρετε χρόνια τώρα- θα ΑΣΤΡΑΨΕΙ και θα ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕΙ με αυτά που θα βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΟΤ , Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, ή Εθνικό Μπορντέλο;
    Επί Αβραμόπουλου, Σπηλιοτόπουλου και Μαρκόπουλου δεν πλήρωνε ούτε την διαφημιστική δαπάνη της χώρας στο εξωτερικό.
    Κατά τα άλλα ο πρώτος έφτιαξε αίθουσα με το προσωπικό του Τζακούζι στο Υπουργείο Τουρισμού, και στις πόρτες του ήθελε χρυσά και επίχρυσα πόμολα, συν Πανάκριβα Περσικά χαλιά συν Πανάκριβους Πίνακες Ζωγραφικής, συν τον Προσωπικό του Καφετζή, συν τον Προσωπικό του Κομμωτή και Μανικιουρίστα, συν τον Προσωπικό του Θυρωρό, συν του ότι διόρισε όλους από το ΚΕΠ, το κόμμα που είχε κάποτε, σε διάφορες υπηρεσίες με παχυλότατους μισθούς.
    Βέβαια επειδή σε αυτούς από ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν υπήρχαν νοσηλευτές ή γιατροί εντατικής, δεν νοιάστηκε όσο ήταν αργότερα, ο Υπουργός Υγείας που δήλωσε ότι το έργο του στο Υπουργείο αυτό τελείωσε , και άρα μπορεί και είναι έτοιμος για το Εξωτερικών, πλην όμως σκόνταψε στην Ντόρα, να επανδρώσει τις 100 ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΕΛΑΒΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2004,
    Ο δεύτερος οργάνωνε ταξίδια για το αδερφάτο και εκδρομές, με τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, και ο τρίτος είχε αδυναμία στο να διορίζει στο Υπουργείο μούνες προς τέρψιν του, συν το ότι η γυναίκα του είχε αναλάβει διακοσμήτρια εργολαβικώς του ΕΟΤ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, Η ΙΔΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΥΣΥΧΑΣΟΥΜΕ , ΕΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ, ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πόλεμος εναντίον της ΕΡΤ από που προέρχεται; Μήπως από τους ίδιους που παλαιότερα λυσσαλέα ζητούσαν τη δημιουργία ιδιωτικών σταθμών για να ανέβει τάχα το επίπεδο της ποιότητας των προγραμμάτων; Και τί έγινε; Πέραν της δημιουργίας των τηλεστάρ έκαναν το κουτσομπολιό είδηση, την ανοησία διασκέδαση και τον ανθρώπινο πόνο εμπορεύσιμο είδος. Α ναί ανέβασαν το κόστος των προϊόντων λόγω των τρελών εξόδων της διαφήμισης. Κατά τα άλλα πληρώνουν, λέει, οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΜΜΕ από την τσέπη τους. "Ας γελάσουμε βρε παιδιά!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το καθεστώς αυτό του σκανδαλώδους παρασιτισμού στην ΕΡΤ το γνωρίζουν οι πάντες και σιωπούν.

    ΚΟΝΤΙΖΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΧΕΧΕΧΕΧΧΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας αναλύσουμε το παραπάνω.


    «Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ» λέει αλλά παρόλο που το όνομα φαίνετε σε όλους γνωστό (όπως λέει και ο φίλος παραπάνω ΟΜΕΡΤ-Α Καμόρα κτλ δηλαδή ακουστικά παραπέμπει σε μαφία) είναι κάτι που στη πράξη δεν υπάρχει. Όσο και αν έψαξα στις ιστοσελίδες του Εργατικού κέντρου Αθηνών και της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργαζομένων δεν βρήκα πουθενά αναφορά, άρα οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ομοσπονδία.

    Πάμε παρακάτω, συνεργαζόμενα σωματεία λέει…… μάλιστα. Το ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις ότι τα σωματεία αυτά είναι μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ δεν ισχύει;

    Διαβάζοντας τη λίστα με τους μισθούς….ας ξεχωρίσουμε μερικά ονόματα.

    ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ ----- 95.920,46

    Πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και νυν υποστηρικτής της ΟΜΕΡΤ-Α.

    Ήταν ο συνδικαλιστής που έκανε τοποθέτηση ενώπιων της βουλής και σιγοντάρισε τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Όταν καθαιρέθηκε από πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο αγαπημένος συνδικαλιστής της εργοδοσίας, ανέλαβε άμεσα καθήκοντα διευθυντού της ΕΡΤ DIGITAL.

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ----- 92.323,97

    Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΕΡΤ, πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και νυν υποστηρικτής της ΟΜΕΡΤ-Α.

    Ο παραπάνω κύριος άπειρες φορές έχει τοποθετηθεί εναντίον της μονιμοποίησης συναδέλφων του και με το ΠΔ Παυλοπουλου και των νεώτερων. Σε τοποθέτηση του επί της διάσπασης του συνδικαλισμού στην ΕΡΤ είπε «δεν φτάνει που τους μονιμοποίησαν, έχουν το θράσος να τους αναγνωριστεί και οι προϋπηρεσία (όπως προβλέπεται από τους νόμους). Έχει λοιπόν ο κύριος αυτός 17.000 ευρώ το χρόνο εισόδημα από αργίες, βραδινά κτλ και άλλα 11.800 από επιτροπές και έχει το θράσος να ομιλεί.

    ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ------ 87.527,84

    Μόνιμος (εκλεγμένος) εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΡΤ3 και υποστηρικτής της ΟΜΕΡΤ-Α. Έχει εισόδημα 17.000 το χρόνο δουλεύοντας όλα τα βράδια, όλες τις αργίες, δεν κοιμάται ποτέ, δεν πάει ποτέ σπίτι του……… και φυσικά παίρνει άλλα 12.000 ευρώ εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στο ΔΣ της ΕΡΤ3.

    ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ----- 73.856,66

    Πρόεδρος ενός από τα «συνεργαζόμενα σωματεία» και υποστηρικτής της ΟΜΕΡΤ-Α. Εκτός από συνδικαλιστής και ταμίας της προηγούμενης ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει συχνά πυκνά ταξίδια ανά την Ελλάδα ψάχνοντας Επενδύσεις για τον εαυτό του και τον πρώην πρόεδρο. Το για ποιο λόγο άλλαξε τράπεζα στα χρήματα της ομοσπονδίας μπορεί να το καταλάβει ο καθένας μας νομίζω.

    ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ----- 70.970,54

    Άλλος παλιός συνδικαλιστής της ΤΟΤΕ πουλημένης ομοσπονδίας και φυσικά υποστηρικτής της ΟΜΕΡΤ-Α. Βλέπεις στην ΕΡΤ όποιος γινόταν συνδικαλιστής στη συνέχεια έκανε καριέρα σαν golden boy.

    Η λίστα είναι μεγάλη αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το υπονοούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε bloopers
    ολα εσεις τα ξερετε ρε!!!!


    να σας προσλαβει ο ηλιθιος τζεφρυ για συμβουλο ρε !!!

    μη μας ζαλιζετε με τις παρπαριες σας εδω μεσα!!

    χαμενα κορμια
    αν σας ενδιεφερε η Ελλαδα
    θα εισασταν ΕΔΩ τωρα
    και θα δουλευατε

    Αληταρια

    του καναδα

    κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ψέμα έχει κοντά πόδια! τον Κοντιζά όταν τον συναντάτε να σκύβετε το κεφάλι. Τον ακολουθεί ο κόσμος τον εμπιστεύετε όσο και να κτυπιέστε, όση λάσπη, (απο τον βούρκο τον οποίο μέσα ζήτε)και να πετάτε δεν τον λερώνει! Στίς μισθολογικές κατστάσεις το όνομα Κοντιζάς υπάρχει μόνο μία φορά. Θέλετε να δούμε τον κ. Καλφαγιάννη, τον κ.Διονά και πολλούς απο αυτούς μετά των συζήγων,τέκνων κ.λ.π συγγενών πόσες φορές και πόσους μισθούς εισπράτουν? Εδώ θα γελάσουμε πολύ... Στο γάτος γ.... και γάτος σκούζει! Θα κατέβουμε τη σκάλα για να φτάσουμε στο επίπεδό σας (υπόγειο) Οσο για προσφορά εργασίας? πότε και πού εργάστηκαν ο κ.Καλφαγιάννης,ο κ.Διονάς, ο κ.Πανουργιάς, ο κ. Σαζακόγλου και οι λοιποί κ.κ? Με ποιές διαδικασίες προσελήφθησαν στήν Ε.Ρ.Τ.? ...Θυμάστε τι λέγατε στόν κ. Παυλόπουλο κ.κ.Σαζακόγλου και Πανουργιά? Πόσα εισπράτουν και για ποιά προσφορά? Λοιπόν την ουρά στα σκέλια και αφήστε τα κόλπα γιατί θα επανέλθω. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κακή ερμηνεία περί προσωπικών δεδομένων. Όταν πληρώνω θέλω να ξέρω που και γιατί πληρώνω.
    Τα φασισταριά μ΄ένα μαρκούτσι στο στόμα, μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με ψέμα και ραδιουργία. Η δε αγραμματοσύνη πάει για ΟΣΚΑΡ, αυτούς πληρώνουμε μέσω ΕΡΤ.
    Όσο για τα ιδιωτικά κανάλια να αφήσουν τις κλαψούρες ότι μπαίνουν μέσα.
    Πότε έκαναν λεπτομερείς ελέγχους στα ΜΜΕ?
    Θυμίζω, πριν καταργηθεί η αγορανομία της Αστυνομίας δεν τολμούσαν να διακινήσουν εμπορεύματα χωρίς παραστατικά επί 24/βάσεως, λόγω των ελέγχων.
    Γιατί λοιπόν καταργήθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @25 Δεκ 2009 6:17:00 μ.μ.

    Ωστε συνεχίζετε ε;

    Ποιος πήγαινε ΣΚ στη Μύκονο και έφερνε τιμολόγια με αστακούς να πληρωθούν εδώ;

    Ποιος ήταν τόσο ξεφτίλας, τόσο βρομιάρης που εξαπατούσε επί χρόνια ότι δήθεν έχει άρρωστο παιδί, ενώ η κόρη του ήταν μια χαρά και παντρεμένη;

    Ποιόν μήνυσε η ΕΡΤ για απάτη και κλοπή;

    Ποιον διέγραψε το ΠΑΣΟΚ για την γνωστή ιστορία με την ΠΑΣΚΕ;

    Γειά σου ρε Καλφαγιάννη μανάβη!
    Δυο λεμονάδες πιάσανε που κάνανε την κυρία.

    Θες να αγριέψει το πράμα;
    Γαία πυρί μιχθήτω καριόλη!!!

    Τη πούτσισες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ.
    ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. The Deliverer will come
     
     
                                                                     
    A deliverer is coming,
    And draws a line in the sand,
    And starts a storm
    For you to sail uncharted waters,
    And gain the price that long ago,
    Your brothers claimed,
    “That dying is living abundantly free,
    And life is worth living with Christ the King.”
    And all are invited
    To enter His courts,
    And sit at His table
    And dine with Him,
    Who gave up His Life
    For them to be free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aν δεν βάλετε μυαλό θα κατέβω ποιό βαθειά στο υπόγειό σας κ.Καλφαγιάννη και θα δείς τότε τι έχουν να πούν μερικές συναδέλφησες... Γέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ! ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΕΧΕΧΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΖΟΥΛΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΣΗΦΗΣ,ΜΑΚΡΗΣ,ΜΑΓΑΝΙΑΣ,ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ''ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ''ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρόταση για την συνεχιζόμενη ρεμούλα της ΕΡΤ

    Χωρίς να είναι η μόνη υπηρεσία του δημοσίου, αλλά που είναι μαγαζάκι προπαγάνδας της εκάστοτε κυβέρνησης, η προκλητικότητα έχει πλέον κορυφωθεί, ξεχειλίζοντας την μπόχα σε όλη της την έκταση.

    Ενώ ήταν γνωστοί οι μισθοί των Παναγόπουλων, Λυριτζήδων, Οικονόμου και Παπαδόπουλου, και ΨΕΥΤΟσυνδικαλιστων του ΠΑΣΟΚ παρ'ότι όλο το διαδίκτυο βοά επί μήνες, η κυβέρνηση μάλλον αγρόν αγοράζει.

    δημοσίευσε τους μισθούς στελεχών της ΕΡΤ, μιας από τις αμαρτωλές επιχειρήσεις του Δημοσίου (όχι τη μόνη)

    Δείτε την λίστα της 'ΚΟΝΟΜΑΣ του ΑΛΙΣΦΕΡΙΣΙΟΥ και της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ των εξουσιών.

    ΠΡΟΤΑΣΗ

    Αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να καταγγείλει τις εξωφρενικές αυτές συμβάσεις και να μηδενίσει την ....

    συνακόλουθηση διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος θα πρέπει οι μπλόγκερς να μπούμε μπροστά για κινητοποίηση των πολιτών με κεντρικό σύνθημα:

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΣΑΣ


    Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 100 μέρες ΠΑΣΟΚ ...και τα λαμόγια είναι εδώ ενωμένα δυνατά ..παρέα με την ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ.και τρώνε τα κρατικά λεφτά! Στην ΕΡΤ το χρήμα ρέει άφθονο με χορηγούς τους μαλάκες έλληνες ! Για το καλό τους ...Ψυχαγωγία και ενημέρωση! Ποια ενημέρωση ρε με τους βισματάκιδες και πολυαπασχολούμενους δήθεν δημοσιογράφους ...γουσιουφάκια των κομματικών τους και πολιτικών τους αναφορών! Ριζωμένα για χρόνια με οποιοδήποτε πολιτικό και κομματικό καθεστώς! Με άρες μάρες και δήθεν πολιτικά σαβουάρ βιβρ του πολιτικού μας πολισμού! Και βέβαια μην πιστεύετε οτι όλοι αυτοί θα φύγουν...Θα μείνουν μέσα απο δήθεν εξυγιάνσεις και άλλα παραμύθια !Θα έρθουν και άλλα αρπαχτικά και κοράκια ...που θα τοποθετήσει το καθεστώς και πάει λέγοντας! Στην Ελλάδα ζεις ...δεν έχεις ελπίδα να σωθείς...Το κράτος στηρίζει τους μηχανισμούς του...Οπως πληρώνεις τους κρατικοδίαιτους της ΕΡΤ ...πληρώνεις και τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ που δήθεν λένε εκπροσωπούν τους ανύπαρκτους εργαζόμενους σε συνδικάτα ...κάποιων συντεχνιών του δημοσίου που είναι σύμβουλοι σε κρατικές υπηρεσίες και οργανισμούς και ζουν με μισθους και χλιδή που ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΒ ...δεν μπορεί να φανταστεί! Αλλά βλέπετε και αυτοί έχουν ένα ρόλο θα υπογράψουν το ασφαλιστικό και την αύξηση του 1 ευρώ την ημέρα για να λένε οτι υπάρχει κοινωνική συναίνεση! Και αυτοί απο τα λεφτά και τις εισφορές των εργαζόμενων τα πιάνουν που επίσης νταβατζηλίδικα τους δίνει το κράτος και ας μην είναι ποτέ σε συνδικάτο!
    Α ρε Κοντιζά, τι ''αγώνα'' κάνεις άνθρωπέ μου...


    ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!


    ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    Τέλος στους παχυλούς μισθούς της κρατικής τηλεόρασης έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας από το βήμα της βουλής στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος και έστειλε μήνυμα προς τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και τους αρμόδιους υπουργούς να συμμαζέψουν τα οικονομικά της ΕΡΤ με άμεσες περιστολές δαπανών. Για να δούμε θα γίνει τίποτα η θα μείνουν μόνο τα λόγια του;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!
    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ''ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ''ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση