GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεεεεεες‏...

9 σχόλια

  1. ..ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ.
    * ΣΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΠΙΛΜΙΠΛΑ
    * ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ
    ΓΕΩΡΓΙΟ Γ΄ του πασοκ.

    150.000 οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους


    Σε 150.000 ανέρχονται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, εξαιτίας των αυξημένων τελών κυκλοφορίας.
    Οι ουρές στις κατά τόπους ΔΟΥ συνεχίζουν να...παραμένουν, από ανθρώπους οι οποίοι καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες του 2009 για να καταθέσουν τις πινακίδες τους, ενώ ο συνολικός αριθμός αυτών που θα υποβάλουν αιτήσεις ακινησίας των οχημάτων τους αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000.

    Με αυτή την εξέλιξη εννοείται ότι ο εκτιμώμενος στόχος εσόδων από το συγκεκριμένο μέτρο δεν πρόκειται να είναι αυτός που αρχικά είχε εξαγγελθεί, από την προηγούμενη Κυβέρνηση ακόμα.

    29 Δεκ 2009 10:36:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε τέτοιας βαρύτητας θέματα μέσω της Βουλής.
    Το θέμα της παροχής ιθαγένειας ή υπηκοότητας σε παράνομους μετανάστες δεν είναι κάτι βραχυπρόθεσμο ή συγκυριακό, αφορά τον κοινωνικό ιστό της χώρας και, αν μη τί άλλο, δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα με άλλα πολιτικά, θεσμικά ή οικονομικά θέματα.
    Είναι η ζωή μας, είναι τα παιδιά μας, είναι τα πάν για το μέσο Έλληνα.
    Δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα δημοψήφισμα, είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που πρέπει να μας αναγνωρίσετε.
    Με τί πρόσωπο θα βγούμε στην μικρο-κοινωνία μας στις επόμενες εκλογές να υποστηρίξουμε το κόμμα;
    Ακόμη και οι συγγενείς και οι πιό κοντινοί φίλοι θα μας κοιτάζουν με καχυποψία, για να μην πώ τίποτε άλλο.
    Ο κόσμος είναι έξαλλος με την απόφασή σας αυτή.
    Φοβάμαι ότι ταφόπλακα στο πασόκ δεν θα είναι τα επιβεβλημένα οικονομικά μέτρα που λαμβάνετε, αλλά η παροχή της Ελληνικής ιθαγένειας ή υπηκοοότητας σε ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες.
    Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις πριν μας βάλετε σε μή αναστρέψιμη πορεία.
    Έχετε ζήσει στη Σουηδία (όπως και εγώ επί 12 χρόνια) αλλά είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι, για πολλούς λόγους (γεωγραφικούς, οικονομικούς, κλπ), η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να γίνει Σουηδία, κυρίως για ένα απλό λόγο.
    Δεν συνορεύει με δύο (κοινωνιολογικά και οικονομικά υποτελείς της) μικρές χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία), που τυχαίνει μάλιστα να είναι πιό ειρηνόφιλες από την ίδια.
    Η Ελλάδα βρίσκεται στα σύνορα της Ευρώπης με τον ισλαμικό κόσμο, που εκτός από οικονομικά εξαθλιωμένος είναι και θρησκευτικά φανατικός εχθρός μας.
    Εάν επιμείνετε να προχωρήσετε αυτό το νομοσχέδιο φοβάμαι ότι δεν θα είστε για πολύ καιρό στη θέση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εντιμότατοι συνδικαλιστές ΤΗΣ ΕΡΤ
    Στη λίστα περιλαμβάνονται και συνδικαλιστές, πρώην και νυν, που πληρώθηκαν αδρά, προκειμένου να εξασφαλίσουν εργασιακή ειρήνη, αλλά και να συμβάλλουν στη διάλυση των σωματείων της ΕΡΤ που με μοναδική τέχνη κατάφερε ο απερχόμενος πρόεδρος. Εκεί βρίσκουμε περίπτωση πρώην συνδικαλιστή με ύφος χιλίων καρδιναλίων, συμπεριφορά τραμπούκου και εμφάνιση χοιροβοσκού που εισέπρατε ως ηλεκτρονικός τεχνικής εκπαίδευσης 95.920 ευρώ!, ενώ δεν λείπουν περιπτώσεις αποφοίτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποδοχές της τάξεως των 75.00 ευρώ μικτά ετησίως. Την ίδια ώρα η διοίκηση της Α.Ε. δέχεται ένα από τα δεκάδες συνδικαλιστικά σωματεία να συνδιοικεί ουσιαστικά (μέσω εκβιασμών στα δικαστήρια) και να συναποφασίζει για το ποιοι εργαζόμενοι χρειάζονται στην εταιρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    Γράφει η ''δημοκρατική'' εφημερίδα:

    Ακροδεξιά «επίθεση» στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική.

    Σε δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί από χθες το βράδυ τα άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

    Λίγο μετά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης ακροδεξιές απόψεις «βομβαρδίζουν» τον ιστότοπο προσπαθώντας να μπλοκάρουν τη διαβούλευση.

    Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

    Υπάρχουν, πάντως και ορισμένοι που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυβερνήτες
    Για να ζητήσετε φόρους απο τους ταλαιπωρημένους πολίτες σας πρέπει κάποτε να κλείσετε φυλακή τους καταχραστές της εξουσίας.
    Αν δεν το κάνετε οι αντιδράσεις της βάσης, όχι του κόμματος αλλά της κοινωνίας όλης, δεν θα σας αφήσουν να κάνετε κυβέρνηση σεβαστή και στιβαρή.
    Ορα πρόσφατες καταθέσεις πινακίδων ΙΧ.
    Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ. Πόσο μάλλον να αφήνετε κλέφτες και καταχραστές αλώβητους.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμένα κορμιά του Πασόκ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?
    Ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε αύξηση του ΦΠΑ.

    Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν απέκλεισε σ’ημερα το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ.
    Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί απάντησε “δεν μου έχει εισηγηθεί κάτι τέτοιο το οικονομικό επιτελείο,
    αλλά θα δούμε τι θα γίνει με τη διαβούλευση“.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΛΕΡΕΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΗΤΑΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Το θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

    Αναφερόμενος στην επιβάρυνση της επιχείρησης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η οποία θα φτάσει το 2013 σε 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο, τόνισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Πολιτεία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, καθώς με την τεράστια αυτή επιβάρυνση «ή θα φαλιρίσει η ΔΕΗ ή θα πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σας συνεργάτες των Ναζί,να μας αποκαλείτε "ακροδεξιούς" επειδή θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική!

    Από hellas-orthodoxy:

    Σύσσωμος ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βάλλει εναντίον της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ που δέχθηκε η "διαβούλευση" του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ Νομοσχεδίου για τους μετανάστες: "προοδευτικοί" χαρακτηρισμοί όπως "ακροδεξιοί", "φοβικοί", "ρατσιστές" κλπ προσπαθούν να σπιλώσουν τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ που αντιδρά στην "πολυπολιτισμικότητα" του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιωργάκη και της παρέας του!

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ;

    Τι νομίζετε,ότι τα ξεχάσαμε επειδή ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ με τις αγιογραφίες του Λαμπράκη; ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην Ελλάδα είσασταν! Τόσο,ώστε αναγκαστήκατε ν'αλλάξετε το όνομα της φυλλάδας σας από "Ελεύθερον Βήμα" (ΕΛΕΟΣ...) σε απλό "Βήμα",προκειμένου να μην σας μπερδεύει ο λαός με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ της Κατοχής!

    Εν μέρει τα καταφέρατε,αφού οι περισσότεροι Έλληνες ξέχασαν το βρωμερό ρόλο σας,μιας και έκτοτε αναλάβατε εργολαβικώς την στήριξη του "προοδευτισμού", από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μέχρι τους λαθρομετανάστες.

    Εμείς όμως, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!Και κάθε φορά που θα προκαλείτε τη νοημοσύνη μας, θα σας υπενθυμίζουμε τα έργα και ημέρες σας στις μαύρες περιόδους αυτής της χώρας!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;Ας πρόσεχε!Γιατί καλό είναι να πιπιλάει διαρκώς την καραμέλα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", της "συμμετοχικής δημοκρατίας" και της "διαβούλευσης", αλλά ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.Οι γνώμες των απλών πολιτών θα ακούγονται και θα διαβάζονται, όσο κι αν επιβάλλει αυστηρή λογοκρισία!Και το χειρότερο γι'αυτόν, είναι πως Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ είναι ενάντια στο νομοσχέδιο και ζητάει δημοψήφισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση