GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τεχνολογική, τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα σήμερα...

Το παράδειγμα της ΣΕΛΕΤΕ – ΑΣΠΑΙΤΕ. Μια πρωτοπόρος Σχολή που αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από την πολιτεία. Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο ...

Το παράδειγμα της ΣΕΛΕΤΕ – ΑΣΠΑΙΤΕ. Μια πρωτοπόρος Σχολή που αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από την πολιτεία.

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Η πρώην ΣΕΛΕΤΕ και νυν ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μια από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα η οποία έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών των τεχνικών και επαγγελματικών κυρίως μαθημάτων, που προορίζονται να διδάξουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Η ΣΕΛΕΤΕ ιδρύθηκε με νομοθετικό διάταγμα το 1959 (Ν.Δ. 3971/1959) στο πλαίσο της γενικότερης προσπάθειας οργάνωσης και...

ανάπτυξης ενός συστήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην μεταπολεμική Ελλάδα. Όταν ιδρύθηκε η ΣΕΛΕΤΕ, δινόταν έμφαση κυρίως στην παιδαγωγική κατάρτιση και μόνο ένα μικρό ποσοστό του συνόλου των σπουδών αφορούσε επιμόρφωση σε τεχνικά ή επαγγελματικά θέματα. Στη δεκαετία του ’70, μια παράλληλη μέθοδος υιοθετήθηκε, η οποία προέβλεπε τη σύζευξη της παιδαγωγικής με την τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση.
Η νέα αυτή οπτική γωνία οδήγησε στη δημιουργία δύο ανεξάρτητων Σχολών υπαγομένων στη ΣΕΛΕΤΕ:
1) Της ΠΑ.ΤΕ.Σ., της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής, στην οποία διατηρήθηκε η παράδοση της «προσθετικής»προσέγγισης και περιελάμβανε τα εξής Τμήματα: α. Τμήμα Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης β. Τμήμα Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Πτυχιούχων Β/θμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
2) Της Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ., της Ανωτέρας Σχολής Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών, με στόχο την υλοποίηση της αναφερθείσας σύζευξης σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ν.Δ.789/31-12-70), με τις εξής ειδικότητες: α. Τμήμα Εκπ/κών Τεχνολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών β. Τμήμα Εκπ/κών Τεχνολόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών, γ. Τμήμα Εκπ/κών ΤεχνολόγωνΜηχανολόγων Μηχανικών, δ. Τμήμα Εκπ/κών Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών. Η ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 (Ν. 3027/2002) ως καθολικός διάδοχος της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΣΕΛΕΤΕ).
Στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.λειτουργούν τα εξής Τμήματα: Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής, Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας , Εκπαιδευτικών Πολιτικών Δομικών Έργων, Εκπαιδευτικών Πολιτικών Έργων Υποδομής, Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων, Γενικό Τμήμα Γενικών Μαθημάτων . Ιδιαίτερη δραστηριότητα παρουσιάζει το Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Σε επίπεδο προπτυχιακών σπουδών, στο πλαίσιο του συγχρονικού μοντέλου εκπαίδευσης, ευθύνεται για τη βασική παιδαγωγική κατάρτιση των σπουδαστών των πέντε Προπτυχιακών Τμημάτων της παράλληλα με τις σπουδές στην ειδικότητά τους, ώστε αυτοί να αποφοιτούν με την ιδιότητα του τεχνολόγου εκπαιδευτικού και να στελεχώνουν την Δευτεροβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση. Σε επίπεδο Προγραμμάτων για ήδη πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναλαμβάνει τη βασική παιδαγωγική κατάρτιση όσων εκπαιδευτικών ή μελλοντικών εκπαιδευτικών την στερούνται και επιθυμούν (ή πρέπει) να την αποκτήσουν, παρέχει εξειδίκευση σε θέματα Συμβουλευτικής και υλοποιεί Προγράμματα Επιμόρφωσης κυρίως για τεχνολόγους εκπαιδευτικούς.
Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε υλοποιεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε σύμπραξη με τον Τομέα Παιδαγωγικής του Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το ακαδ. έτος 2005-06. Το Δεκέμβριο του 2009 η ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Στην ΑΣΠΑΙΤΕ Επιστημονικό Συνέδριο «Η Εκπαίδευση των Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα» στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2009.. Από τις 14-16 Δεκεμβρίου 2009 η ΑΣΠΑΙΤΕ υποδέχεται και ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της μαθητές και καθηγητές λυκείων (Ανοιχτές Πόρτες ΑΣΠΑΙΤΕ).
Η ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ πρωτοπόρος στον τομέα της διατηρεί μια μακρά παράδοση δυναμικής παρουσίας στα ακαδημαϊκά δρώμενα της χώρας. Είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που έχει και παραρτήματα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Είναι η καλύτερη σχολή για την εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών, τεχνικών και επαγγελματικών κυρίως μαθημάτων, που προορίζονται να διδάξουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όχι μόνο.
Η ΑΣΠΑΙΤΕ παρουσιάζει σοβαρό επιστημονικό, ερευνητικό και παιδαγωγικό έργο που θα την κατέτασσε υπό άλλες συνθήκες στην κορυφή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προσελκύει πολλούς νέους επιστήμονες του εξωτερικού αλλά και πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ευρώπης θέλουν μια πιο στενότερη συνεργασία. Η ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μια πρωτοπόρος Σχολή που αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από την πολιτεία.

133 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΕ(ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ),ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπως λεει και το χοντρογουρουνο παγκαλο,(εγκαλουμενο ουτως ειπειν) απο το χοντοβουβαλο μπενιζελ) η συμμορια πασοσοσκυλια πετυχε το στοχο της.

    Να διαλυσει την Ελλαδα.

    Αυτη η συμμορια ΠΡΕΠΕΙ να κρεμασθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΤΕΕ πρέπει να αφήσει πολλά πράγματα να αναπτυχθούν διότι υπήρξε τροχοπέδη σε πάρα πολλούς τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά τα επιμελητήρια λειτουργούν συντεχνιακά στην ουσία χωρίς να προωθούν την υγιή ανάπτυξη αλλα απλά προστατεύοντας τα - συχνά αρνητικά - οφέλη των μελών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2007
    Τα ..."Ζωνιανά" της Παιδείας...

    “ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...”
    ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    (ΣΤΑ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΥΠΕΠΘ, Β/ΘΜΙΑ & Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)
    ΟΜΕΡΤΑ... ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.... ΑΠΕΙΛΕΣ.... ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ... ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.... ΜΑΦΙΑ

    Η κ. Εύη Μπότσαρη (αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου) είναι το “εμφανές κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, μαφία)
    Ο κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης “δέσμιος παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" της Εύης Μπότσαρη “πρώην φίλης” της Μαριέττα Γιαννάκου (και εσύ Βρούτε?)


    Αποκάλυψη:
    ΗΔΗ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ...ΜΑΤΑΙΟ ΟΜΩΣ....

    ΤΟ “ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ” (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

    1. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ “ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ” ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ)
    2. ΚΛΕΒΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ... ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΠ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ”)...
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!


    ΗΔΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/θ-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ “ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” Ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ “ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ” ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΡΗ)!!!


    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ «ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.


    “ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα στην ΑΣΠΑΙΤΕ αξίζει καλύτερη τύχη, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πάντα με τις διορισμένες διοικήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκάλυψη τώρα..
    http://xekoukoulomata.blogspot.com/2009/12/who-is-who_9768.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hgeth dr koytsoyko
    eisai pantoy kai panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗς αΣΠΑΙΤΕ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ...

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΥΛΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δρ Κουτσουκο προχωρα


    σαρωσε την σαπιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    *****
    γνωριζουμε οτι σε απειλουν και σου δημιουργησαν οικογενειακο προβλημα

    στο τελος ολοι στον φυλακη θα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ 11-12-09 ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ

    ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!

    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ? - ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ?)?

    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ?

    2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΙΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ?

    3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ'? Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ?


    4. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ? ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ!!

    5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΠΠΑΙΚ" ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ?

    6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??

    7. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΔΟΙΚΗΣΗ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ!!

    ΑΣΠΑΙΤΙΝΟΙ

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ

    10 Δεκ 2009 3:22:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΠ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ (ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.30 ΜΕ


    "ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ" !!!

    ΤΟ "ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΥΜΑ" ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απατεωνες στην σελετε!!
    ^^^^^^^^
    που πηγαν τα λεφτα των ευρωπαικων προγραμματων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ

    ΕΜΠΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ

    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΡΙΨΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ

    ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIAMANTOPOULOU

    PROSEXE THN
    ASPAITE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΕΛΕΤΕ - ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΗΧΟΓΙΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη διαφθορά...

    Οι ψυχοκοινωνικές διαστάσεις
    διαφθοράς και…μίζας!

    Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ*

    Δέχτηκε την παράκληση του Πρωθυπουργού κ Παπανδρέου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Παπούλιας και θα είναι επικεφαλής της επικείμενης συνεύρεσης των ΠΕΝΤΕ Αρχηγών των Κομμάτων της τρέχουσας Βουλής μ αντικείμενο συζήτησης τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ανάγκη για ΚΑΘΑΡΣΗ που ταλανίζουν επί σειρά ετών τον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και τον ελληνικό λαό.
    Πολλά ειπώθηκαν τα τελευταία χρόνια από επιφανείς πολίτες,
    ------------

    για την διακομματικη διαφθορα στην ασπαιτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ευρωπαϊκά προγράμματα"

    προκάλεσε την επέμβαση των "ράμπο" για τη δημόσια διοίκηση.

    Η καταγγελία στρεφόταν κατά της Μ. Γιαννάκου και "κολλητών" της καθηγητών. Δείτε εδώ το αρχικό δημοσίευμα στις 23 Ιουλίου. Επίσης διαβάστε εδώ.


    Η είδηση για έφοδο του Σώματος Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δημοσιευθηκε πριν από λίγες ημέρες στην " Ελευθεροτυπία", η οποία έγραψε ότι οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και ότι η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης - η οποία έφθασε και στη Βουλή- με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ

    (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα. Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας".

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=6212558661405946223

    3 Νοέμβριος 2007 4:35 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=3258155002215170573
    ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ - ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ?@
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ?? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΕΣΤΕΛΕ "ΜΕ ΕΦΡΑΓΜΑ -ΠΕΘΑΝΑΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ Ν.Δ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!
    Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.?? ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ?
    Η ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ? ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΓΗΚΕ...
    ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ" ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!
    ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ..ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ???
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ" ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ "ΝΑ ΔΟΥΝ" ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΗ ΘΑ "ΚΕΛΑΙΔΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ??

    ΠΕΣΤΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!
    ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ"

    10:06 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ



    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
    Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&;subid=2&tag=8405&pubid=888441
    Μπαλοθιές...

    Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.

    ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΤΕΕ ΝΑΥΠΗΓΟΣ

    ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΕΙ!!

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. διακίνηση ιδεών. Για όλους!


    Αναρτήθηκε από Κωνσταντίνος στις 4:52 μμ Κατηγορία: Ελλάδα



    8 σχόλια:
    Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
    ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

    www.alfavita.gr

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

    www.alfavita.gr
    Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ....

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    3:59 μμ

    17 Δεκέμβριος 2007 4:15 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΚΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ O ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
    ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ....ΕΙΧΕ ΟΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ...ΠΗΡΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....ΠΟΥΛΑΓΕ ΒΙΒΛΙΑ.....Η
    ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ....

    19 Δεκέμβριος 2007 11:01 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων δέσμιος του Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος
    Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων

    ήταν μετριοπαθής και συναινετικός ή δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος”
    (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΣΤΟ εΠΠΑΙΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΑΦΘΟΡΑ" Ανώνυμος είπε...

    29 Απρίλιος 2008 8:15 μμ

    ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΑΣΠΑΙΤΕ - ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ....!!!!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ....ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 28 Apr 2008 19:24 GMT

    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!

    ΟΠΩΣ ΕΧΙΕΙ ΗΔΗ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΕΙ –ΤΕΙ»...

    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...... Εδοσαν εκπαιδευτικη αδεια στην εισαγγελέα?

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!

    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?

    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.esyn.gr

    http://www.alldifferent-allequal.info/

    http://www.antiracistfestival.gr/


    Αν σας άρεσε το post κάντε κλίκ στη Μελισσούλα…!


    2 comments so far
    ATHANASIOU APOKALYPTHS on Δεκεμβρίου 17, 2007
    Τρίτη, 31 Ιούλιος 2007

    Ο εισαγγελέας “ακουμπάει”…
    … το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα με την σύμβουλο -και “κολλητή”- της Μ. Γιαννάκου (πατήστε εδώ)
    .
    Της Μαρίας Κανελλοπούλου
    .
    Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ “ΑΣΠΑΙΤΕ”, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΕΚΛΟΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, “ΦΙΛΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ” της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,”ΚΆΡΦΩΣΕ” τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ “ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ “ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ” ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ. “ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ??

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ??

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΞΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ??
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ

    ΣΟΥΠΕΡ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    "ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΑ" ?


    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ....

    ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ....

    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΟΡΕΣ ΝΗΦΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ...

    ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ "ΑΝΗΞΕΡΑ"!!

    ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ !!

    ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαφθορα

    κυκλοφορουν πτυχια μαιμου αλλα δηθεν νομιμα....

    μονο λιγοι ξερουν το κολπο πολλοι τα εχουν στα χερια τους...

    μιλατε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελληνικά πανεπιστήμια προς τροχιά ανάπτυξης... με πολλα πλαστά πτυχία

    Από την Βένη Mουζακιάρη

    Το ελληνικό πανεπιστήμιο χρόνια τώρα δέχεται έντονες επικρίσεις για τον τρόπο διοίκησης, λειτουργίας αλλά και για το γενικότερο επίπεδο που το χαρακτηρίζει.
    Πολλοί πανεπιστημιακοί είναι εκλεγμένοι παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΟΥΠΕΡ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    "ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....

    ......ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ" ?


    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ....

    ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ....

    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΟΡΕΣ ΝΥΦΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ...

    ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ "ΑΝΗΞΕΡΑ"!!

    ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ !!

    ΠΕΣΤΕΤΑ ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο Facebook σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

    BRHTE ETSI THN PROYPHRESIA KAI TA PTYXIA THS EYHS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαφθορα

    ΠΟΛΛΟΊ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ "ΥΠΕΡΆΝΩ ΥΠΟΨΊΑΣ¨!!

    κυκλοφορουν πτυχια μαιμου αλλα δηθεν νομιμα....



    Ο ΚΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ κλπ>>>


    μονο λιγοι ξερουν το κολπο πολλοι τα εχουν στα χερια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δευτέρα, Νοέμβριος 26, 2007
    «Βάλ’ του ένα “πέντε”, να τελειώνουμε»
    Tο αίτημα στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Aθήνας, πριν από λίγα χρόνια, προκάλεσε έκπληξη. Oι γονείς θανόντος φοιτητή ζητούσαν από το πανεπιστήμιο να του απονεμηθεί το πτυχίο μετά θάνατον. Για να «φύγει» ο γιος ως επιστήμονας... Tο έθεσαν ως δικαίωση του νεκρού.

    H σύγκλητος –απ’ όσο θυμάται η Θάλεια Δραγώνα, καθηγήτρια και σήμερα βουλευτής– τους το έκανε το χατίρι. Διότι το δημόσιο πανεπιστήμιο είχε πάντα χώρο για χατίρια. Που έχουν να κάνουν ιδίως με το «χαρτί». Tο –με οποιονδήποτε τρόπο και τελικά οποιασδήποτε αξίας– «χαρτί» αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα του.

    «Eίμαι κουφός», έγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας φοιτητής στην κόλλα του και την παρέδωσε στον εξεταστή. O φοιτητής αυτός μπήκε, όπως όλοι οι νέοι με ειδικές ανάγκες, χωρίς εξετάσεις,

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ...... ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

    9:05 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

    1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ???
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΦΟΥΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ???
    3. ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ???

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ


    1. : ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ?
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
    3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΗΤΑΝ ΕΓΓΡΑΜΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ....


    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...

    ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΕΒΑΙ ΟΤΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ Α ΑΘΗΝΑΣ......ΤΡΕΧΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ...



    Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 05, 2008 7:41 pm Θέμα δημοσίευσης:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    από ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 5:30μμ, Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=861225

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    Ο ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ..

    -----------------------------------

    1:10 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ...... σασ δουλευουν τα λαμογια δουλευουν γα την τσεπη τους και τη δεξια !!

    1:11 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜOΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΜΩYΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
    ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!


    . Ο Μωυσής όπως παρουσιάζεται στη Βίβλο2. 1. Γέννηση και ανατροφήΟ λαός του Μωυσή ήταν μια ομάδα οικογενειών που ζούσαν νομαδικά και είχαν εγκατασταθεί στην Αίγυπτο με τον πατέρα τους τον Ιακώβ, ή αλλιώς Ισραήλ, για να γλιτώσουν από τη λιμοκτονία. (Γένεση κεφ. 46) Για δεκαετίες συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Αιγύπτιους γείτονές τους. Αλλά άλλαξαν τα πράγματα όταν ανέλαβε την εξουσία ένας καινούριος Φαραώ [2] . «Βλέπετε ότι αυτοί οι Ισραηλίτες είναι λαός πολυάριθμος και ισχυρότερος από μας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μην πολλαπλασιάζονται συνεχώς», είπε στο λαό του. (Έξοδος 1:9, 10, ΜΠΚ, Ο' εδώ) Το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού των Ισραηλιτών ήταν πρώτα να τους κάνουν «να υπηρετούν ως δούλοι υπό τυραννία». (εδ. 13, ΜΝΚ) και στη συνέχεια να διατάξουν τις Εβραίες μαίες να σκοτώνουν κάθε αρσενικό παιδί που γεννούσαν οι γυναίκες των Ισραηλιτών. (εδ. 15, 16) Ωστόσο, οι θαρραλέες μαίες επειδή "φοβούνταν τον Θεό" άφηναν τα παιδιά να ζουν κι έτσι οι Ισραηλίτες συνέχιζαν να αυξάνονται. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου διέταξε τότε: «Κάθε νεογέννητο γιο θα τον ρίχνετε στον ποταμό Νείλο». (εδ. 22)

    Ένα αντρόγυνο Ισραηλιτών, ο Αμράμ και η Ιωχαβέδ, «δεν φοβήθηκαν τη διαταγή του βασιλιά» και με κίνδυνο της ζωής τους έκρυψαν τον νεογέννητο γιο τους ώστε να μην εκτελεστεί. (Εβραίους 11:23· Έξοδος 2:1, 2· 6:20) Το αγόρι αυτό περιγράφτηκε αργότερα ως «πανέμορφος», ή «αρεστός», «ενώπιον του Θεού» [3] . (Πράξεις των Αποστόλων 7:20) Μετά από τρεις μήνες δεν μπορούσαν πλέον οι γονείς του Μωυσή να τον κρύβουν. Μη έχοντας άλλη ελπίδα, η Ιωχαβέδ έβαλε το βρέφος σε ένα κιβώτιο από πάπυρο και το άφησε στον ποταμό Νείλο, σε μέρος όπου πιθανότατα θα το έβρισκαν. (Έξοδος 2:3, 4)

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το Ιnternet αποτελεί ένα μέσο στο οποίο προωθείται η αρχή της διαφάνειας.Διαφάνεια σημαίνει σαφήνεια,ευθύτητα,απόδειξη και αντικειμενικότητα,ακόμη κι όταν δεν υπάρχει “υπογραφή” » αναφέρει ο elawyer. « Οι ύβρεις,η λάσπη,τα θολά κίνητρα, η υποκειμενικότητα, η συκοφαντική δυσφήμιση,η προσβολή της προσωπικότητας είναι φαινόμενα κατακριτέα,τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία του λόγου. Φαινόμενα κατακριτέα όχι μόνο νομικά και ηθικά,αλλά και αισθητικά,καθώς και στο πλαίσιο των στοιχειωδών κανόνων της διαλεκτικής: όλοι συμφωνούμε ότι με κραυγές δεν γίνεται διάλογος »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. KΥΚΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    Άννα Διαμαντοπούλου ΣΚΑΝΑΛΟ
    Μαρία Δαμανάκη ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Συλβάνα Ράπτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Θάλεια Δραγώνα ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Οι απατεωνισσες δεξιες του κυκλου παιδειας πασοκ...

    ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία ...

    ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία

    όμως τα δημοσιεύματα άλλα λένε!!

    ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ"?

    Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ....??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ "ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ"!!
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
    ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
    EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ κερδιζε + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΝ "ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ "ΕΜΗΔΙΣΑΝ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    10 Μαρ 2009 11:52:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. PRESS-GR.blogspot.com: Γιατί τρομοκρατεί η κ. Γιαννάκου;
    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ .... ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ...
    press-gr.blogspot.com/2007/09/blog-post_200.html - 177k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Η Μόνικα της Παιδείας...
    21 Αυγ. 2007 ..



    . Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ η φίλη - Σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ... Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ...
    press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_9390.html - 173k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Περισσότερα αποτελέσματα από το press-gr.blogspot.com »

    Αφαίμαξη ειδικών λογαριασμών έρευνας; « Greek University Reform Forum
    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..κλπ….εκβιαζε και την Ευη Μποτσαρη για να καλύψει τα σκάνδαλά της! ... Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία ...
    greekuniversityreform.wordpress.com/2007/12/26/Αφαίμαξη-ειδικών-λογαριασμών-έρευνα/ - 56k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τελευταία μηνύματα του μέλους: nancyk
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ με πτυχίο «Εργοδηγών» και χωρίς να έχει πτυχίο ... Για το θέμα της ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΗ ήδη έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα από το ΣΩΜΑ ...
    www.pde.gr/forum/index.php?action=profile;u=3621;sa=showPosts - 44k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/12/26/%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1/#comment-24076

    Μπορείτε να αντλήσετε και άλλα στοιχεία από την αναφορά Καρχιμάκη στον Υπουργό Δικαιοσύνης και ίσως από κάποιες καταγγελίες και μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον αυτών των ατόμων...

    Αν δεν κάνετε τίποτα εναντίον των Μπότσαρη, Κουλαιδή, Δαμανάκη κλπ... σημαίνει ότι οι εκβιασμοί τους πιάσανε τόπο και σας έχουν παγιδευμένη, οπότε καλύτερα να παραιτηθείτε....

    Συμπερασματική ή χτυπάτε το παράνομο “παραεκπαιδευτικό κύκλωμά ή παραιτείστε.....

    Με εκτίμηση


    ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    Εμείς απλά διαβάζουμε!!

    Αυτόνομοι Αναγνώστες

    7 Φεβρουάριος 2009 5:26 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    γνωριζουμε οτι σε απειλουν και σου δημιουργησαν οικογενειακο προβλημα

    στο τελος ολοι

    στIν φυλακη θα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://tovima.dolnet.gr/list_by_section.php?fyllo=15349&section=B

    7.χαφιες νικος λέει:
    Μαρτίου 15, 2009 σε 12:57 μμ
    ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία …

    ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία

    όμως τα δημοσιεύματα άλλα λένε!!

    Κυρία Ράπτη
    Ράπτη Αναστασία – Συλβάνα ΣΚΑΝΑΛΟ

    Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αρμοδιότητά σας στην Παιδεία.

    Όμως σας ενημερώνουμε ότι πιθανά θα αντιμετωπίσετε τα άτομα του λεγόμενου “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” δηλ. την Εύη Μακρή Μπότσαρη ΑΠΑΤΗ, τον Βασίλη Κουλαιδή ΑΠΑΤΗ και τους πολιτικούς τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου ΑΠΑΤΗ και Μαρία Δαμανάκη ΑΠΑΤΗ (που είναι μια παρέα και απλά σας δουλεύουν όλους μέσα στο Πασοκ. Κλέβουν, παρανομούν, εκβιάζουν, έχουν κύκλωμα “”, βρίζουν τους σωστούς βουλευτές του Πασοκ και το Πρόεδρο, και λαδώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?

    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    Ανάρτηση Σχολίου
    Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

    Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Lamia Blogs » Στοχασμός - Πολιτική »

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατά του «κύκλου ...
    8 Αυγ. 2009 ... Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής! ... Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ. Οι υπεύθυνοι του ...


    www.lamiablogs.gr/.../ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:__Κατά_του_«κύκλου_Παιδείας»_ΠΑΣΟΚ - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 7 Φεβρουάριος 2009 5:26 μμ

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"?
    Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"?

    Η ΡΑΠΤΗ ΣΥΛΒΑΝΑ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"?
    Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"?
    ΠΟΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΑΟΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"?
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ??
    ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΗΔΗ!!!
    Αναγνώστες

    Ανάρτηση Σχολίου

    18 Μάρτιος 2009 12:04 μμ

    18 Μάρτιος 2009 12:17 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτοαντίληψη και αυτοεκτίμηση ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΆΚΙΣΉ ΜΟΥ!!
    Μοντέλα, ανάπτυξη, λειτουργικός ρόλος και αξιολόγηση
    Συγγραφέας: Μακρή - Μπότσαρη Εύη
    Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ....

    ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ....

    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΟΡΕΣ ΝΗΦΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ...

    ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ "ΑΝΗΞΕΡΑ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :: Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Αργυρούπολης ...


    Μαρίας Δαμανάκη και των συνεργατών της (Βασίλη Κουλαιδή, Γιάννη Τσακνή, Μάρθα Παπαδημητρίου, Εύη Μακρή Μπότσαρη (η οποία είναι σύμβουλος της κ. ...


    www.epikoinonia-arg.gr/html/.../lang,el/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Greek Alert: Όλη η νομική ΑΛΗΘΕΙΑ για την υποχρεωτική συμμετοχή ...


    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ... ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ...


    www.greekalert.com/.../blog-post_9045.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ)

    Εύη Μπότσαρη και το Παραεκπαιδευτικό της Κύκλωμα): Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, ...

    www.pde.gr/.../index.php?topic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Νέα διοίκηση με τα... παλαιά μέλη
    Παραμένουν ο πρόεδρος και τέσσερις από τους επτά αντιπροέδρους


    Νέα διοίκηση, η οποία όμως στην πλειονότητά της αποτελείται από τα... παλαιά μέλη, τοποθετήθηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, από τον υπουργό Παιδείας κ. Ευρ.Στυλιανίδη. Ο καθηγητής κ. Δ. Βλάχος επανατοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου του ινστιτούτου, ενώ παραμένουν στις θέσεις τους και οι τέσσερις από τους επτά προηγούμενους αντιπροέδρους του. Σε θέσεις αντιπροέδρων παρέμειναν έτσι στο ινστιτούτο και οι κκ. Σ.Γκλαβάς, Ναπ. Μήτσης, Στ. Τζέπογλου και Ι. Δαγκλής.

    Αντιθέτως, απομακρύνθηκαν η κυρία Εύη Μπότσαρη


    και οι κκ. Π. Μπερερής και Κ. Στεφανίδης. Οι αντιπρόεδροι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και πρόεδροι των τμημάτων του για την επόμενη τριετία είναι οι εξής:
    κ. Ηλ.Ματσαγκούρας, πρόεδρος του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή τον σύμβουλο του ινστιτούτου κ. Γ.Σκαλιάπα.
    κ. Ναπ.Μήτσης, πρόεδρος του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρώτριά του τη σύμβουλο κυρία Αναστασία Κυρκίνη.
    κ. Στ. Τζέπογλου, πρόεδρος του Τμήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με αναπληρωτή του τον σύμβουλο κ. Ν.Ηλιάδη.
    κ. Γ.Πασχαλινός, πρόεδρος του Τμήματος Ειδικής Αγωγής με αναπληρώτριά του τη σύμβουλο κυρία Βασιλική Περράκη.
    κ. Σωτ.Γκλαβάς, πρόεδρος του Τμήματος Ερευνών, Τεκμηρίωσης και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας με αναπληρώτριά του τη σύμβουλο κυρία Αλεξάνδρα Κουλουμπαρίτση.
    κ. Διον.Αναπολιτάνος, πρόεδρος του Τμήματος Επιμόρφωσης και Αξιολόγησης με αναπληρώτρια τη σύμβουλο κυρία Ευαγγελία Κάγκα.
    κ. Ι.Δαγκλής, πρόεδρος του Τμήματος Ποιότητας με αναπληρωτή τον σύμβουλο κ. Στ.Γιαγκάζογλου. Πάντως, πηγές του υπουργείου Παιδείας έλεγαν χθες ότι σύντομα θα ανακοινωθούν σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με στόχο την εφαρμογή νέου μοντέλου αξιολόγησης των σχολικών βιβλίων και των νέων αναλυτικών προγραμμάτων στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Απ: ΑΣΠΑΙΤΕ
    Αποστολή από: nancyk στις Σεπτέμβριος 08, 2008, 09:11:28
    --------------------------------------------------------------------------------

    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ “ΚΥΚΛΩΜΑ»



    Εμείς θα σας αποκαλύψουμε ποιοι θα περάσουν σίγουρααα!!!




    Στη διαδικασία επιλογής για φοίτηση στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΑΣΠΑΙΤΕ (Μαρούσι).

    Εμείς θα σας αποκαλύψουμε ποιοι θα περάσουν σίγουρααα!!!

    «Είναι τα παιδιά δύο Καθηγητριών της ΑΣΠΑΙΤΕ» οι οποίες εμπλέκονται και στο σκάνδαλο ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ της πρώην συμβούλου της Μ. Γιαννάκου. Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ με πτυχίο «Εργοδηγών» και χωρίς να έχει πτυχίο δασκάλας κατάφερε παράνομα να πάρει «επάρκεια δασκάλας» και στη συνέχεια διδακτορικό από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων Πάτρας και χωρίς να έχει την απαιτούμενη προϋπηρεσία εξελέγη στην ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγήτρια!!!.



    Για το θέμα της ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΗ ήδη έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα από το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αλλά ακόμα η εισαγγελέας Νέας Ιωνίας να ασκήσει διώξεις!!! Έτσι οι «κυρίες της ΑΣΠΑΙΤΕ συνεχίζουν το «έργο τους».

    Η κ. Διαμαντοπούλου Άννα θα ασχοληθεί με το θέμα ή μόνο ασχολείται πώς θα γίνει Δήμαρχος Αθήνας; Η κ. Δαμανάκη Μαρία και η κ. Συλβάνα Ράπτη τι γνωρίζουν; Ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης θα ασχοληθεί;

    Ο αγώνας ενάντια στη διαφθορά συνεχίζεται.



    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ

    Τηλ. 210.2896790



    Αυτό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο...
    Αλήθεια, ψέμματα ... ποιός ξέρει;;

    Το βρήκα τυχαία εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=904543


    --------------------------------------------------------------------------------
    Τίτλος: Απ: ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. VOICE OFF: Χ-mAs Me
    ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ... ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ...
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    "ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ" ?


    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ....

    δηθενΤΡΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ....

    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΟΡΕΣ ΝΗΦΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ...

    ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ "ΑΝΗΞΕΡΑ"!!

    ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΒΙΒΛΙΑ: ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ

    Συγγραφέας: ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ. Εκδόσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. - Χρονολογία Εκδοσης: ...

    www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Άρης Σπηλιωτόπουλος...η αδελφούλα Υπουργός που έλεγε και η Εύη Μπότσαρη η σύμβουλος ... Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο ...

    www.indymedia.org/or/.../925689.shtml -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕδOσαν εκπαιδευτικη αδεια στην εισαγγελέα?

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος είπε...
    ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!!

    ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ!!
    ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΠΛΟΓΕΡ!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

    ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ" ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΛΠΟΓΚ!

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!





    Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη » ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!! από το ...10 Μαρ. 2009 ... ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!. Η προηγούμενη επερώτηση έγινε πολύ καιρό ...
    www.xanthiblogs.gr/.../ΥΠΟΘΕΣΗ_ΑΣΠΑΙΤE_ΚΑΙ_ΑΠΕΙΛΕΣ

    12 Μαρ 2009 4:20:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ

    ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σώστε το πανεπιστήμιο ΑΠΌ ΤΟΥς ΦΊΛΟΥς ΤΗς ΜΠΌΤΣΑΡΗ!!!

    Από την Βένη Μουζακιάρη
    .
    Είναι όμορφο θέαμα να μην μπορείς να μπεις μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου;Είναι ένδειξη σύγχρονου, δημοκρατικού κράτους να μην πραγματοποιούνται διαλέξεις,η αστυνομία να περικυκλώνει τις πανεπιστημιακές αυλές και οι ακαδημαϊκοί να υπερασπίζονται την πανεπιστημιακή ιδιοκτησία υπό καθεστώς φόβου και πανικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ


    Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΗΤΑΝ "ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ"??)

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ...

    ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ!!

    ΑΜ...ΔΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. νταξει ρε παιδια την ξεσκισατε αντε παρτετη και αλλιως τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ενασ κυριοσ τησ οικονομικησ υπηρεσιασ πρωην πασοκ συνταξιουχοσ

    τι πασοκοληκεσ σχεσεισ ειχε με το νινι??

    $$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΟΣΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΕΛΕΤΕ - ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!?!

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

    12 Δεκ 2009 1:29:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το παράδειγμα της ΣΕΛΕΤΕ – ΑΣΠΑΙΤΕ. Μια πρωτοπόρος Σχολή που αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από την πολιτεία.


    nai nai
    protoporos tin apath

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Κύρια Υπουργέ,

    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.


    Σας παρακαλούμε
    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.
    3. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    ===============
    Κυρία Διαμαντοπούλου,
    πρεριμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).


    Ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου έχει πεί "όλα στο φως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μεσα ολοι μεσα ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ο βασιλακης ο κουλαϊδης ήταν μέλος της επιστημονικής και ορανωτικής επιτροπής του συνεδριου????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ: οι συντεχνίες των καθηγητών της δευτεροβαθμιας τεχνικής εκπαιδευσης προσπαθούν να επιβιώσουν πατώντας επι πτωματων, στηριζοντας της ε.μποταρη, επειδη ειναι αγραμματοι καταστρέφοντας το μελλον για μια σωστή και βιώσιμη λύση για την ΑΣΠΑΙΕ
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ:
    ποιος ειναι ο αγραμματος που το παριστανει ερευνητηςη και προεδρος επιστημονικού συλλογου που ο ιδιος ιδρυσε και τον καλυπτει η ε.μπ.
    ποιος ειναι ο κυριος που τον παριστανει ερευνητης και η εργασία του δεν εγινε δεκτη για παρουσιάση στο συνεδριο, του την εβαλαν αφισα μαζι με τις καταγγελιες της ε.μπ. και δεν την ειδαμε αναρτηενη
    ποιος ειναι ο κυριος που οταν αναοιγε το στομα ολοι τον εκγραζαν
    ποιος ειναι ο κυριος που τα πονηματα του δημοσιευονται μονο σε ιστοσελιδες της πλακας
    κ.α= εκαπιδευτικος ΔΕ- ερευνητης
    - της πλακας, χωρις πτυχία, χωρις ιδεα τι σημαινει ερευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ [60% ΠΑΣΠ]
    ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ

    ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ημουν φοιτητης

    στην Ασπαιτε και είχαμε επιτεθεί στο γραφείο του Ιωάννη Ψυχογιού γιατί ήταν ο χαφιές της Σχολής

    και έβαζε στο Εππαικ καιο στο Πεσυπ όποιον ήθελε (με χρήματα και "μέσο"...

    Οι δήθεν υπεύθυνοι αυτών των προγραμμάτων κατεβάζουν τα βρακιά τους στον αποσπασμενο μαθηματικό Ψυχογιό...

    Την δεύτερη φορά που ξαναμπήκαμε στο φραφείο τοιυ είδαμε μια κατάσταση με λίτσα ονομάτων "αντιφρονούντων"...

    Αυτόν τον άθρωπο γλείφουν όλοι γιατί έχει μυστικά για πολλούς και τους εκβιάζει.....

    Ο κάθε Πρόεδρος είναι μαριννέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. fititakos.wordpress.com/2007/08/09/eimaste-telika-ratsistes/ - 33k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    11 Μαρ 2009 4:21:00 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε... Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009 ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!! Κυρία ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ) σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά, για την Υπόθεση Ασπαιτε και σας παρακάλεσα να κάνετε μια επερώτηση για την Σχολή αυτή. Από τότε ΄δεχομαι διαρκώς απειλές "ότι το φέρετρο είναι έτοιμο"!!


    ΕΠEΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ)ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!. Η προηγούμενη επερώτηση έγινε

    πολύ καιρό πριν ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!! Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. PRESS-GR.blogspot.com: Η Μόνικα της Παιδείας…
    21 Αυγ. 2007 …


    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ η φίλη – Σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ … Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ …


    press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_9390.html


    – 173k – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες σελίδες
    Περισσότερα αποτελέσματα από το press-gr.blogspot.com »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 21 Αυγ 2007
    Η Μόνικα της Παιδείας...

    ...και πώς οι Ευθυμίου - Τρουροπλής του ΠΑΣΟΚ "πούλαγαν" τις θέσεις στη ΝΔ. Ο ρόλος του Ψυχάρη και τα ευρωπαϊκά προγράμματα!

    Της Μαρίας Κανελλοπούλου

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε στο press.gr για την Μόνικα της ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ τη "φίλη" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, την γνωστή Εύη Μπότσαρη!!
    Η αδίστακτη αυτή κυρία, η οποία βάζει και άλλες καθηγήτριες στο «κόλπο», έχει εκλεγεί παράνομα «καθηγήτρια» στην ΑΣΠΑΙΤΕ και το ξέρουν πλέον ακόμα και «οι κόττες»!!! Η μεγάλη «απάτη» είναι στο ότι εξέλαβαν την απόσπαση της Εύη Μακρή - Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή ως ερευνητικό έργο.
    Εξάλλου ο νόμος δεν καλύπτει έναν αποσπασμένο να κάνει ερευνητικό έργο, παρά μόνο «βοηθητικό έργο». Υπάρχει νομικό πρόβλημα ακόμα και στη περίπτωση που κάποιοι δεχτούν ότι έκανε "ερευνητικό έργο".
    Την σημαντική αυτή διαφορά «απόσπασης και σύμβασης (Π.Δ. 407)» την γνωρίζουν όλοι οι καθηγητές ανά την επικράτεια αλλά στην περίπτωση της κυρίας Μπότσαρη τα άτομα που «χειρίστηκαν» την «εκλογή της» έκλεισαν τα μάτια. Μαθαίνουμε άλλος με κανένα φακελάκι, άλλος εκβιάστηκε, άλλος απειλήθηκε (ενόψει την νεοδημοκρατικής εκλογικής νίκης» άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Αθανάσιο Τσουροπλή (ο οποίος στην συνέχεια «βοηθήθηκε»από τον «κύκλο Μπότσαρη» και άλλος άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από το γραφείο του τότε υπουργού Ευθυμίου – Λαμπράκη – Ψυχάρη (όλοι μια παρέα είμαστε αδέρφια) και οι υπόλοιποι από τον κομματικό μηχανισμό της δεξιάς!!! Μη ξεχνάτε ότι ο ανηψιός Ψυχάρη είναι «καλλητός πολύύύ» της Μόνικας
    Μένει το ερώτημα «γιατί τόση πρεμούρα» να εκλεγεί μια καθηγήτρια με τόσο εξώφθαλμες και παράνομες διαδικασίες; Μα, για τα λεφτά από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και από τις επιμορφώσεις!!!
    Ο κύκλος των απατεώνων που λυμαίνονται την εκπαίδευση είναι σε όλα τα κόμματα με μεγαλύτερο αυτόν της Νέας Δημοκρατίας !!
    Μένει το ερώτημα: γιατί μετά από μια εικασετία ΠΑΣΟΚ οι Πανεπιστημιακοί που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσοι λίγοι; Μια απάντηση είναι ότι οι τελευταίοι υπουργοί και υπεύθυνοι Παιδείας ΠΑΣΟΚ «πούλαγαν τις θέσεις» στους Δεξιούς - απατεώνες για μίζες και κοροΐδευαν τους γνήσιους και έντιμους ψηφοφόρους τους!!
    Τα ακούτε κύριε Πέτρο Ευθυμίου, κύριε Αθανάσιε Τσουροπλή, κύριε Βασίλειε Κουλαϊδή (ήσασταν στο διδακτορικό της Εύη Μπότσαρη;) Εκεί στην Πάτρα βρε αδέρφια, ακούμε ότι πολλή αλλαξοκολιά έπεφτε!!!
    Μα θα πείτε η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (παρακαλώ!!!) πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής!!
    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ» ΝΑΤΑΣΣΑ!!!
    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!

    Διαβάστε περισσότερα εδώ.
    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 4:03:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος είπε...
    κυρία Κανελλοπούλου,
    οι καλύτερες αρπαχτές γίνονται από νεοδημοκράτες όταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ,
    ενώ οι ασφαλέστερες προσωπικές επενδύσεις πασόκων όταν κυβερνά η ΝΔ.

    BUSINESS AS USUAL!
    Και …κάπως έτσι πλάθεται η αντικειμενικότητα και κυρίως η αξιοκρατία,
    μέσα στην αγοραία κοινωνία της πολιτικής συναλλαγής που θεμελίωσε ο δικομματισμός και πασχίζει σήμερα να συντηρήσει.

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΥΓ. Τα μέλη του ΣΥΝ και του ΚΚΕ έχουν καλή τύχη στο μέτρο που προσχωρούν στις τάξεις των νταβάδων.
    Τότε αποκτούν οικουμενική αναγνώριση και προσωπικότητα.
    TYPICAL…!

    21 Αυγ 2007 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος είπε...
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ RΕ 207469350 GR TΗΣ 3-04-2007

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    22 Αυγ 2007 5:55:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ (ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!)

    23 Δεκ 2007 3:07:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. den sas karfonei mono o psyhogios

    aalla kai mia gynaika pou to paizei "pasokaristeri"////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΑΝΟΜΑ ΣΑ ΜΗΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    Ο ΔΕΞΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

    ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΙΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΟΥΙΖ: ποιός ο χαφιες αποσπασμένος στη γραμματεία της σχολής, που του ανανεώθηκε η αποσπαση και εξακολουθεί να ειναι στη γραμματεία και κολλητος καθηγήτριας που αλλαζει χρωμα κατα περιπτωση.
    και κατι ακομα ειναι απο αυτους που αντι να ζητησει μεταθεση για το χωριο του, μετατέθηκε σε παραμεθωρια περιοχή για να παιρνει καμμια 15 μόρια και μετά αποσπαστηκε στην Αθήνα και κυκλοφορεί και μιλαέι για το ποσο μαγκας ειναι.
    τι λεει για όλα αυτά η αννα διαμαντοπούλου, τι θα κανει με τον κολλητο του ψυχογιού και της εκ παντειου πανεπιστημιου ορμώμενης λογω διδακτορικού προισταμένης του κυριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. den sas karfonei mono o psyhogios

    alla kai mia gynaika pou to paizei "pasokaristeri" 17.5.16.16.1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    "ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ" ?


    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ....

    δηθενΤΡΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ....

    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΟΡΕΣ ΝΗΦΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ...

    ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ "ΑΝΗΞΕΡΑ"!!

    ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αποκαλυψη:

    ποτε ειχαν ακει τα αρχεια της ΣΕΛΕΤΕ??

    Τοτε βγηκαν πολλα πτυχια ...χωρις αεχεια...

    ενα μερος αυτων λενε, εχει ενας παλιος προεδρος φοιτητων σπιτι του!!

    Αμαν τί βγαίνει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!

    ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ!!

    ΚΑΗΜΕΝΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. και άλλος άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από το γραφείο του τότε υπουργού Ευθυμίου – Λαμπράκη – Ψυχάρη (όλοι μια παρέα είμαστε αδέρφια) και αδελφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
    “ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ “!!!
    ΠΟΙΟΣ ΝΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??


    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...

    www.athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549

    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

    ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
    ΟΝΑΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
    Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    Alpha Ειδήσεις
    Σε Βάθος
    Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
    Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

    1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ???
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΦΟΥΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ???
    3. ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ???

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ


    1. : ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ?
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
    3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΗΤΑΝ ΕΓΓΡΑΜΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ....


    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...

    ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΕΒΑΙ ΟΤΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ Α ΑΘΗΝΑΣ......ΤΡΕΧΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ...



    Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 05, 2008 7:41 pm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 05, 2008 7:41 pm Θέμα δημοσίευσης:

    --------------------------------------------------------------------------------

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    από ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 5:30μμ, Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=861225

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    Ο ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ..

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ......

    Επιστροφή στην κορυφή



    Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 11, 2008 4:44 pm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·

    1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
    2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΙ ΠΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (πράκτορας της Ε.Υ.Π.) ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.


    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
    Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και υπαινίσσονταν την ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει τα ευρωπαϊκά προγράμματα». Σε αυτές τις καταγγελίες υπήρχε αναφορά στην τότε υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου ενώ αναφέρονταν και συγκεκριμένοι καθηγητές.

    Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στη Βουλή, ο φάκελος με τις ανώνυμες καταγγελίες έφτασε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ο προϊστάμενος Παν. Πούλιος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητά τους.

    Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/10/2007
    www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=81552144

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
    ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ


    Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων

    ήταν μετριοπαθής και συναινετικός ή δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος”
    (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου);


    Αισχύλου: Προμηθέας Δεσμώτης


    Εύης Μπότσαρη: Ευριπίδης (Στυλιανίδης) Δεσμώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ;

    ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΤΗΣ “ΒΡΟΥΤΟΙ” !!!
    (Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, Ο κ. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!)


    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ Η κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ (ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ “ΣΤΑ ΑΚΡΑ”).


    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗ “ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΤΗΣ
    Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ¨ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ) ΚΑΙ Ο “ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ “ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ – ΥΠΕΠΘ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ).

    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
    Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και υπαινίσσονταν την ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει τα ευρωπαϊκά προγράμματα». Σε αυτές τις καταγγελίες υπήρχε αναφορά στην τότε υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου ενώ αναφέρονταν και συγκεκριμένοι καθηγητές.

    Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στη Βουλή, ο φάκελος με τις ανώνυμες καταγγελίες έφτασε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ο προϊστάμενος Παν. Πούλιος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητά τους.

    Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/10/2007
    www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=81552144




    2. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ “ΒΡΟΥΤΟΣ” ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!) .
    Ο κ. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!!
    ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. .....................
    Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ “ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΗΦΟ ΣΤΗ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΙ "ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ" ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ"!!! Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ "ΨΗΦΙΣΕ" ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ" (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Π.Ψ. ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΦΡΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (!!) ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ....

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ "ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΣΤΗΝ Κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ..ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΖΑ ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ....

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....

    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ ΣΤΗ "ΓΩΝΙΑ" ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...

    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ....ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΓΝΩΣΤΗ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ”. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ....
    Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ ΣΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ (ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΕ – ΗΔΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ)....ΤΩΡΑΟ . ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΑΣ!!!
    ΗΔΗ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ “ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.!!!
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ “ΒΡΟΥΤΟΥΣ” !!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ!!!
    ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ;
    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ κ. κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ κ. ΚΑΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ;

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ "ΒΡΟΥΤΟΙ" Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΛΠ... ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΜΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΣΤΑ...
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!
    ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

    5 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
    ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ)??
    Ο κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ κ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ?? ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ??? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ???
    ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΣΕΕΔΔ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ!!!)




    Τέλος,
    Εάν ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θέλει να αποδείξει 'οτι δεν είναι δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου) ας αποπέμψει την από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ας ξηλώσει όλο το “Παραεκπαιδευτικό κυκλώμα”...περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.....


    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
    Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαριέττας Γιαννάκου και είναι απορίας άξιο πώς η δεξιά κ. Μπότσαρη μαζί με την παντός καιρού Κατερίνα Κασσιμάτη παράνομα εκλεγμένη (που την μισή μέρα ήταν στο γραφείο της Γιαννάκου και το άλλο μίσή στης Δαμανάκη) «ελέγχει» το γραφείο της κ. Δαμανάκη (η οποία παραμένει στο Πασοκ εν γνώσει των ...

    www.xanthiblogs.gr/2009/08/31/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΕΝΩ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΠΙΠΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !! ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    19 Δεκέμβριος 2007 11:12 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΜΟΥΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΟΛΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μυστικό ραντεβού
    Οσο πλησιάζει η ημέρα της εκλογής παράλληλα με τη δημόσια δραστηριότητα των υποψηφίων εντείνονται και οι διεργασίες στο παρασκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, η κυρία Α. Διαμαντοπούλου συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον κ. Ευ. Βενιζέλο ενώ σήμερα θα έχει ραντεβού με τον κ. Γ. Παπανδρέου, που επιστρέφει από τη Μέση Ανατολή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 23 Ιουλ 2007
    Καταγγελία για ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ κύκλωμα...
    .
    Σκάνδαλο με την «εκλογή» της (συμβούλου της κ. Γιαννάκου) Εύης Μπότσαρη που σήμερα λύνει και δένει στο υπουργείο Παιδείας!

    .
    Της Μαρίας Κανελλοπούλου
    .

    Η «υπεύθυνη» αξιολόγησης – επιμόρφωσης 5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια (δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών)!!
    Ταχύτατη και σκανδαλώδης η ανέλιξη των φίλων της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου. Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ασπαιτε, Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    «Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε».
    Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας. Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Μπότσαρη και των λοιπών καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.

    Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, σύζυγος του κ. Χαρ. Μπότσαρη, (αυτός έδωσε στοιχεία για τον κ. Γ. Παπακωσταντίνου, τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, παλαιός και στενός φίλος της κυρίας Γιαννάκου, "ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ», κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο Εκπαιδευτική Ψυχολογία στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσι η οποία έχει και Παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη), μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2004.

    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!! Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΗ» ΤΗΣ Ε. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!.
    Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει, τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία.
    .
    ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ..........
    Παρατηρήσεις για την "ΕΚΛΟΓΗ" της:
    1. Η προκήρυξη της θέσης έγινε καλοκαίρι και έληγε αρχές Σεπτεμβρίου πράγμα που μείωνε τα χρονικά όρια ενημέρωσης τυχόν άλλων υποψηφίων.
    2. Δεν δόθηκε ένας μήνας παράταση όπως γίνεται συνήθως στα Πανεπιστήμια αφού κλείνουν ένα μήνα το καλοκαίρι. Επομένως η εκλογή είναι παράνομη!!
    3. Η ανωτέρω υποψήφια ουδέποτε εξελέγη λέκτορας ή επίκουρος ή αναπληρωτής αλλά εξελέγη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ παραμονές των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σε πολλούς και λόγω της διαδρομής που η ίδια ακολούθησε!! Η κ. Μπότσαρη "εξελέγη" με Πραξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις 7/03/2004. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή "κυβερνούσε” ο γνωστός κ. Ψυχογιός).
    4. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ανωτέρω υποψήφια είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια όπως απαιτεί η νομοθεσία των ΤΕΙ, όπου εμπίπτει η ΑΣΠΑΙΤΕ ή είχε προϋπηρεσία ΜΟΝΟ 5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (και άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.
    5. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 της προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη αλληλοεπικαλύπτονται πλήρως.
    .
    Σήμερα η κ.Μπότσαρη κατέχει τις θέσεις:
    1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ).
    2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ).
    3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών). Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ (με Συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) (Μα καλά αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν στέλνουν κανέναν ελεγκτή να δει το φαγοπότι;)
    4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου. Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.
    5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!! Επειδή δεν προλάβαινε, μας λένε, να κάνει τα μαθήματα εκεί, μαθαίνουμε- με κάθε επιφύλαξη- ότι τα μαθήματά της τα έκανε άλλη που πρόσφατα αμείφθηκε για την "βοήθεια" με το να εκλεγεί Επίκουρος(η) Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!!!
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ «ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ -ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!!!

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 3:49:00 π.μ.
    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΟΙ ΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝΝΣΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ....
    ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ? ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!

    24 Αυγ 2007 7:23:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι η ακόλουθη;

    Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - Πρόεδρος Δ.Σ. (1 Θέση): Μακρή-Μπότσαρη Ευανθία

    Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης – Αντιπρόεδρος Δ.Σ. (1 Θέση): Ψυχογιός Ιωάννης

    Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - Μέλη Δ.Σ. (5 θέσεις): Βαϊνά Μαρία, Ψυχάρης Σαράντος, Κουλαϊδής Βασίλειος, Μπότσαρης Χαράλαμπος, Τζέπογλου`Στέφανος

    Στ΄άρματα... στ΄αρματα Δρ Αναστασίε Κουτσούκο, γιατί οι πληροφορίες σου που έλεγες στουςς διαδρόμους της ΑΣΠΑΙΤΕ για πρώτη φορά δεν είναι αξιόπιστες.
    ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!!

    Ο ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΒΑΣΙΛΗ!!)

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΝΑ ΗΡΕΜΞΗΣΟΥΝ...

    ΕΞΑΛΟΥ Ο ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΟΦΙΣΤΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Η Ντόρα Μπακογιάννη αρνήθηκε να αναλάβει θέση τομεάρχη Παιδείας και Πολιτισμού, - γιατί φφοβήθηκε τον δρ Κουτσούκο, - την οποία της πρότεινε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντ. Σαμαράς και τα ονόματα για τις θέσεις αυτές όπως και τις υπόλοιπες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πολλές μπουνιές έφαγε ο Μπερλουσκόνι...

    Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
    .
    Ενας 42 χρόνος επιτέθηκε με μπουνιές στον Μπερλουσκόνι πριν από λίγο. Ηταν μια συγκέντρωση φίλων του κόμματος για την επέτειο της ιδρυσής του του και ένας ιταλός από το πλήθος του επιτέθηκε και γέμισε αίματα ο Μπερλουσκόνι. Οι πληροφορίες που λέγονται ότι ήταν άνθρωπος του δρ Κουτσούκου δεν επαληθεύονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ας κυτάξει κανείς και το εστιατόριο της Ασπαιτε οι φοιτητές διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αγαπητοί φίλοι
    Ο δρ Κουτσούκος έγραψε το άρθρο για να επαινέσει την σχολή και βγήκαν τόσα σκάνδαλα!!
    Παρρόλα αυτά η Ασπαιτε είναι μια πολύ καλή Σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ναι
    Ο κ. Βασίλης Κουλαιδής δεν έχει σχέση με την υποστήριξη του διδακτορικού της Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη....

    Τα λεγόμενα περί του αντιθέτου τα διακινούν δεξιοί για αποπροσανατολισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αρνήθηκε η Μπακογιάννη γιατί φοβάτε τον Δρ Κουτσούκο να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. απο http://panaretos.blogspot.com/2009/11/blog-post_15.html
    Κυριακή, Νοέμβριος 15, 2009
    Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών:

    Ανώνυμος είπε...
    Tο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
    πως δημιουργήθηκε μήπως ο καινούργιος ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα πρέπει να το εξετάσει λόγω αρμοδιότητας

    12:11 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    12:11 σχολιο καυστικο, σχολιο με λεπτο χιουμορ, σχολιο με νοημα, μπραβο!! πανεπιστημιακος απο το Πανεπιστημιο Πατρας που δεν πηγε στην Κορινθο ουτε θα παει

    12:13 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    Συμφωνώ με το τμημα στην Κορίνθου στήθηκε μέσα σ ένα μήνα απο αυτούς που όλοι γνωρίζουμε πρίν πέσει η κυβέρνηση του Πασοκ . Σ αυτή την περίπτωση δεν ξέρω σε τι θα μπορούσε να βοηθησει η αυτονομία

    9:53 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    o monos pou den tous gnorizei einai o genikos grammateas.

    7:30 πμ
    Somnia somnium parvum είπε...
    Με αυτή την υπόθεση τι γίνεται;Τόσο βραχεία μνήμη έχουμε όλοι;
    Ο αγώνας, ο θάνατος και η δικαίωση του Σ. Αλεξανδρόπουλου
    http://www.tvxs.gr/v10772

    6:26 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    Η δικαίωση η απάντηση σε ερωτήματα όπως
     Της πλήρωσης της θέσης του ειδικού γραμματέα πανεπιστημιακής παιδείας χωρίς να προκηρυχθεί η θέση
     Της περίπτωσης της καθηγήτριας κυρίας Θάλειας Δραγώνα που επελέγη για τη θέση της ειδικής γραμματείας
     Tης περίπτωσης του καθηγητή κυρίου Βασίλη Κουλαϊδή που επελέγη για τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου της παιδείας και προέρχεται από το τμήμα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του πανεπιστημίου Πελοποννήσου
    Για τα οποία δεν αισθάνεται κανείς ούτε και οι ίδιοι να απαντήσουν στα όσα πιστεύουμε «αστήρικτα» και «αβάσιμα» λέγονται και γράφονται, υπονομεύοντας την προσπάθεια του γαπ για αξιοκρατία και διαφάνεια
    Η Πανεπιστημιακή Κοινότητα δεν ξεχνά ότι «….Ο Στέλιος Αλεξανδρόπουλος έχασε τη ζωή του καταγγέλλοντας παρανομίες και αυθαιρεσίες……»

    7:25 πμ
    σιγη, άκρα του τάφου σιωπή
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ο δρ Κουτσούκος έγραψε το άρθρο για να επαινέσει την σχολή και βγήκαν τόσα σκάνδαλα!!
    Παρρόλα αυτά η Ασπαιτε είναι μια πολύ καλή Σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Εννοειτε οτι στο νεο συμβουλιο δεν θα ειναι Μποτσαρη Βαινα Πανετσος Ψυχογιος και αλλα λαμογια

    Και η γραμματεας του προεδρου που γνωριζει πολλα φευγει....συνταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ

    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ

    ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!

    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ? - ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ? Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ)!!)?

    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ?

    2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΙΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ?

    3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ'? Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ?


    4. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ? ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ!!

    5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΠΠΑΙΚ" ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΙΖΑ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ?

    6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ???

    7. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΔΟΙΚΗΣΗ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ!!ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΑΣΠΑΙΤΙΝΟΙ

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ

    10 Δεκ 2009 3:22:00 μ.μ.

    12 Δεκ 2009 12:54:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΠ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ (ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.30 ΜΕ


    "ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ" !!!

    ΤΟ "ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΥΜΑ" ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ??

    12 Δεκ 2009 1:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝΝ ΣΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ....ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

    ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ? ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!

    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ? ΗΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ!!

    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!

    24 Αυγ 2007 7:23:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Λένε ότι αρνήθηκε η Μπακογιάννη γιατί φοβάτε τον Δρ Κουτσούκο να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού που νε μπλεξουμε τωρα φερεται να είπε....ασε που δεν εχω σπουδασει και τίποτα και θα βγει στην φόρα!! Δρ Κουτσούκο προχώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του Στέλιου Αλεξανδρόπουλου. Του αναπληρωτή καθηγητή στο πανεπιστήμιο Κρήτης που πέθανε από ανακοπή, μαχόμενος για αξιοκρατία και διαφάνεια στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Η πρώην σύζυγός του, Βάσω Τσακανίκα, μιλά στο tvxs για τον αγώνα του Στ. Αλεξανδρόπουλου και τη δικαστική προσπάθεια δικαίωσής του, η οποία ξεκινά στις 21 Μαΐου.

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης υποστηρίζουν το tvxs
    Δημοσίευση: 27-11-2009 18:32
    Το Δικαστήριο για το Tvxs: να κατέβουν τα σχόλια
    Δημοσίευση: 24-11-2009 04:08
    Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Tvxs για σχόλια
    Δημοσίευση: 19-11-2009 17:07
    Νέα υπόθεση διαπλοκής στην εκλογή μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Κρήτης
    Δημοσίευση: 27-10-2009 13:35
    Υπόθεση Αλεξανδρόπουλου: ξεκινάει η πολύκροτη "δίκη των μεταπτυχιακών"
    Δημοσίευση: 20-05-2009 20:46
    Ο Στέλιος Αλεξανδρόπουλος έχασε τη ζωή του καταγγέλλοντας παρανομίες και αυθαιρεσίες στη διαδικασία εισαγωγής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του πανεπιστημίου Κρήτης. Καταγγελίες, για τις οποίες παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ. Μετά θάνατον, η δικαίωσή του ήρθε από την Επιτροπή Διερεύνησης του πανεπιστημίου, η οποία βεβαίωσε πως ο καθηγητής δρούσε με βάση τα νόμιμα και συνταγματικά αναφαίρετα δικαιώματά του.

    Το πόρισμα της επιτροπής παράλληλα ανέδειξε το κύκλωμα ευνοιοκρατίας που κυριαρχούσε στο συγκεκριμένο τμήμα, στο οποίο εμπλέκονται τα ονόματα του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου, Κ. Λάβδα, της διευθύντριας του μεταπτυχιακού, Μ. Μενδρινού, καθώς και του κοσμήτορα της Σχολής, Δ. Κοτρόγιαννου.

    Η υπόθεση Αλεξανδρόπουλου είναι χαρακτηριστική της εκ των έσω υπονόμευσης του δημοσίου πανεπιστημίου, λόγω της υπερβολικής συγκέντρωσης δύναμης σε «ηγετικές ομάδες» του, της διαπλοκής με πολιτικούς παράγοντες και της τεράστιας δυσκολίας άσκησης κριτικής, για να επιτευχθεί η διαφάνεια και η δημοκρατία. Το tvxs θα παρουσιάζει αναλυτικά τις ποικίλες πτυχές της υπόθεσης, μέχρι την έναρξη της δίκης, στο τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ο θάνατος

    Στις 3 Μαΐου 2006 συγκαλείται συνέλευση για την έγκριση του προγράμματος σπουδών. Από τη συνέλευση έλειπαν δικαιολογημένα ο καθηγητής Δ. Γράβαρης με εκπαιδευτική άδεια, και ο Κ. Λάβδας που είχε το δικαίωμα ως αντιπρύτανης να λείπει. Ο κ. Κοτρόγιαννος επικαλείται «έλλειψη απαρτίας» και προτείνει να αναβληθεί η συνέλευση για δεκαπέντε ημέρες. Ο Στ. Αλεξανδρόπουλος, φορτισμένος πολύ ψυχολογικά, ζητά επίμονα το λόγο. Όταν τελικά του δίνεται η δυνατότητα να μιλήσει, ανακοινώνει στους συναδέλφους του την πειθαρχική του δίωξη και δηλώνει ότι αρνείται να μπει σε επιστημονικό διάλογο με τους «διώκτες» του, κ.κ. Κοτρόγιαννο, Λάβδα και Μενδρινού. Μετά την επιστροφή του στο γραφείο του, ο Στέλιος Αλεξανδρόπουλος αποβιώνει αιφνιδίως. Ο θάνατος του αποδίδεται από τον ιατροδικαστή σε «υπερτασική– ισχαιμική καρδιοπάθεια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ειδηση

    σημερα στην ΑΣΠΑΙΤΕ η Ευη Μποτσαρη ηταν εμφανως ταραγμενη και εβριζε τον δρ κουτσουκο που εφραψε αυτό το άρθρο??

    Μα το αρθρο δεν λέει τίποτα για την Μπότσαρη ...τα σχόλια δεν τα γράφει ο δρ Κουτσουκος αλλά ΕΜΕΙΣ !!

    μαζέψου Εύη και αν έχεις νόμιμα πτυχία και προυπηρεσία ΔΕΙΧΤΑ!!!

    Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. STO SYNEDRIO THS ASPAITE KATHGORHSAN TON KATHIGITI EYSTATHIO SIDERI OTI EINAI ENADION THS SXOLHS KAI EKEINOS EIPE OTI DEN EINAI ENANDION ARKEI NA GINODE OLA NOMIMA KAI TIPOTE DEN GINETE NOMIMA STH SXOLH, O MONOS POY EIXE TO THAROS NA MILHSEI BROSTA SE 1000 ATOMA .BRAVO STON KATHIGITI, XIKIES FORES BRAVO TOY. KAI OLOI SIOPISAN KAI AYTH POY ETHESE TO THEMA, GIATI???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!!!!ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Τελικά οι δεξιοί βγαλαν μονοι τους τα μτια τους!!!
    Οι ανθρωποι του Ψυχογιου καρφωναν την Μποτσαρη και γραφαν τα σχολια και
    οι ανθρωποι της Μποτσαρη καναν το ιδιο για τους ανθρωπους του ψυχογιου!!

    Απο τοτε ειχε ξεκινησει ο πολεμος Μπακογιαννης - Ψυχογιου

    με Σαμαρα - Ευης

    Καλες νυχτες στον κορυδαλο παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ της 11 και 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009



    «Η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα» ήταν ο τίτλος του Επιστημονικού Συνεδρίου που διοργάνωσε στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2009 με ιδιαίτερη επιτυχία o Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. υπό την αιγίδα της Δ.Ε., με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων λειτουργίας της Σχολής (1959-2009).



    Το Συνέδριο αυτό, 1ο επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα 50 χρόνια λειτουργίας της Σχολής, αποσκοπούσε στην ιστορική αποτύπωση της οργάνωσης, λειτουργίας και προσφοράς της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε./ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως κατεξοχήν φορέα της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας ΤΕΕ καθώς και στη διατύπωση των προοπτικών ανάπτυξης της Σχολής και της εκπαίδευσης των Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών σύμφωνα με τα πρόσφατα πορίσματα και τις τάσεις που διαμορφώνονται τόσο στο πλαίσιο της ανάπτυξης των Επιστημών της Αγωγής, όσο και της τεχνολογικής ανάπτυξης.



    Η θεματολογία του Συνεδρίου και οι αξιόλογοι εισηγητές του ανέδειξαν τις διαστάσεις της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και προκάλεσαν ιδιαίτερα ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο. Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν με ανακοινώσεις τους, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, οι κκ. Ανδρεόπουλος Α., καθηγητής ΕΜΠ, τέως πρύτανης, Καζαμίας Α., ομότιμος καθηγητής Wisconsin και Πανεπιστημίου Αθηνών, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Κασσωτάκης Μ., καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ Κουτσούκος Πολιτευτής Πασοκ, Παπακωνσταντίνου Π., καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πολυχρονόπουλος Πάνος, τέως καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τσοτσορός Ε., αν. καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Χασάπης Δ., αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών.



    Το Συνέδριο χαρακτηρίστηκε από άψογη διοργάνωση, ποικιλία και η υψηλή ποιότητα εισηγήσεων και ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό εισηγητών και συνέδρων. Πρόβαλε την ανάγκη για επιστημονικό διάλογο και άνοιγμα επιστημονικού βήματος έκφρασης των θεμάτων της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών της.
    Τέλος είναι ανάγκη να φύγουν από την ΑΣΠΑΙΤΕ όσοι έγιναν καθηγητές παράτυπα.



    Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων που υπήρξε τονίστηκε η ανάγκη αναβάθμισης της ΑΣΠΑΙΤΕ και η ένταξή της, ως Σχολής Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών στον πανεπιστημιακό τομέα, ενώ από τους διοργανωτές του συνεδρίου δόθηκε η υπόσχεση επανάληψης ανάλογων επιστημονικών συναντήσεων αίτημα που εξέφρασε η πλειονότητα των συνέδρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δόκτορα Κουταούκο περιμένουμε την προτασή σου για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΑΣΠΑΙΤΕ.

    Σε σένα προσμένουμε για να λυθεί το θέμα της ανομίας της σχολής

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας του υιού Διώτη...

    Ήταν σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη -Βούτηξε από τον 7ο όροφο ο 28χρονος - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Είχε πει ψέματα ότι πήρε πτυχίο

    ΠΟΙΟΣ/Α ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ??

    ΔΙΟΡΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!

    ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ / ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ - ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΛΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. AN O DR KΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ORENGOV
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΟΦΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
    1. Ο.Κ. ΜΕΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ [Α ΒΑΘΜΙΔΑ] ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    2. Ε.Σ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ [Α ΒΑΘΜΙΔΑ]
    3. ΣΟΦΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΕ ΑΣΠΑΙΤΕ
    4. ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
    5.Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΡΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    .... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΓΩΝΙΑ
    ..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΑΙΤΗΣΗ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Το Πασοκ

    παρα τις καθυστερησεις και τις παλινωδιες ΔΕΝ χανει την εκλογικη του δυναμη.

    Γιαυτο φροντισε η ΝΔ αφου μετετρεψε το 80% των πολιτων σε νεοσκλαβους των τραπεζητων...

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη όπου εμφανίστηκε ανανεωμένος και βλέποντας θετικές πολιτικές εξελίξεις το 2010

    Συντομα θα μπουν και οι νέοι γραμματεις και οι διευθυντες και θα βαδισουμε καλυτερα...

    Μονο πρεπει να εκσυγχρονιστουν πολλοί θεσμοί αλλά και η νομοθεσία γιατί πάντα την πληρώνει ο πολίτης.

    Να πάτε να πάρετε το επίδομα "πασοκ" όσοι έχετε χαμηλά εισοδήματα.

    Κατια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΣΟΦΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ ΤΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Ι. ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    Τετάρτη, Δεκέμβριος 23, 2009
    Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2)

    Στο ΦΕΚ 1040/Γ (21/12/09), δημοσιεύεται η ακύρωση του διορισμού Καθηγήτριας στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Η εκλογή κρίθηκε μη νόμιμη ύστερα από τον έλεγχο νομιμότητος που διενεργήθηκε κατά παραγγελία μου.

    Tα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στην σελίδα της διαφάνειας του Υπουργείου.
    Αναρτήθηκε από ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ στις 12:20 πμ

    γιατί δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία για τις περιπτώσεις Δραγώνα και Μπότσαρη, ο Κουτσούκος περιμένει στη γωνία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. H KATHIGITRIA OURANIA KALOURI YFISTATAI ADIKI EPITHESI APO EXTROUS THS ASRAITE SE PROSFATO SXOLIO STO BLOG TOU YFIPOURGOU PAIDEIAS, DR KOUTSOULKO OLOI PERIMENOUN THN ADIDRASH SOU, H ASPAITE KINDYNEVEI.... KOUTSOUKO ENHMEROSE KAI PROSTATEYSE TON GAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση