GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη στην Εθνική Ασφαλιστική...

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.01 το βράδυ της Κυριακής στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο ισόγειο του οποίου στεγ...

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.01 το βράδυ της Κυριακής στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται και υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Γαλαξία, παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού στο Νέο Κόσμο.
Στις 10.46 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είπε ότι...

επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στο συγκεκριμένο κτίριο σε 15 λεπτά, όπως και έγινε. Απο την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί γιατί η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία, αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, καθώς ήταν ισχυρότατη. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να διεξάγουν έρευνες.

3 σχόλια

  1. Με «σημαδεμένη τράπουλα» στήνουν την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών

    Ψυχολογικός πόλεμος από τα ΜΜΕ της χώρας.

    Χρησιμοποιούνται τακτικές προπαγάνδας
    Θα απειλήσουν με «εμφύλια σύρραξη»

    Ο πόλεμος κατά του ελληνισμού έχει πολλά μέτωπα. Ένα από αυτών, σημειώνεται και ως προς την προσέγγιση μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων ώστε να αποδεχθούν το σχέδιο της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και που αφορά την ελληνοποίηση των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους την ιθαγένεια (και όχι απλά την υπηκοότητα), αλλά και το δικαίωμα του εκλέγειν (και όχι αυτό του εκλέγεσθαι)…
    Για να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πλήρη αποδοχή των λαθρομεταναστών από την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση και οι νεοταξικοί «στρατηγοί» της, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο όπλο της προπαγάνδας, την τηλεόραση.
    Και άρχισαν ήδη να μας «βομβαρδίζουν», απροκάλυπτα διά της τηλεοράσεως, χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις περιχαρών και συμπαθών εμφανισιακά λαθρομεταναστών, εργαζομένων, οικογενειαρχών, ακόμη και νεαρών παιδιών, που προσδοκούν «ως μάννα εξ ουρανού» την υπόσχεση του ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε πράξη…! Να γίνουν επιτέλους Έλληνες πολίτες…!
    Οι ειδήμονες της τηλεοπτικής προπαγάνδας δεν διστάζουν μάλιστα να εκμεταλλεύονται τα παιδιά και τις γυναίκες των λαθρομεταναστών, τον πληθυσμό εκείνο που συγκεντρώνει την ευαισθησία όλων. Αυτό είναι γεγονός. Οι ειδικοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τακτικές ψυχολογικού πολέμου, προκειμένου να συνεγείρουν τις ευαισθησίες των ελλήνων πολιτών έναντι της σχεδιαζόμενης ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμορίες αλλοδαπών μετατρέπουν καθημερινά την Πατρίδα μας σε τριτοκοσμική “μπανανία”. Οι πολιτικάντηδες, οι δήθεν “δημοκράτες”, φανερά ενάντια στη λαική βούληση νομιμοποιούν κατά εκατομμύρια τους “φιλήσυχους” μετανάστες τους οποίους θέλουν να εντάξουν στη νεοελληνική κοινωνία… Όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουσούρων στα Χανιά της Κρήτης, όταν 100 περίπου αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

    Κρατώντας στα χέρια σιδερολοστούς και ξύλα, οι αλλοδαποί που δουλεύουν στα χωράφια των γύρω περιοχών έκλεισαν «ραντεβού» στον Δήμο Μουσούρων, όπου έδωσαν «μάχες» σώμα με σώμα.Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών και αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι αφού το κράτος πάντοτε απουσιάζει. Μετά την πρωτοφανή συμπλοκή συνελήφθησαν και κρατούνται απλώς… τέσσερις Βούλγαροι. Κατά τα άλλα διεξάγονται “έρευνες”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο σένα καλύτεροι θά ναι οι πακιστανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση