GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί Ασύλου...

Προς τον Πρόεδρο του Τμήματος Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Θ.Φορτσάκη . Aπό την ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ . Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε απ’ τα ΜΜΕ προσωπικές...

Προς τον Πρόεδρο του Τμήματος Νομικής Σχολής
Αθηνών κ. Θ.Φορτσάκη
.
Aπό την ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ
.
Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε απ’ τα ΜΜΕ προσωπικές σας απόψεις που παρουσιάστηκαν ως αποφάσεις αναφορικά με το ζήτημα του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Δηλώσεις, που θα περιμέναμε να έχουν εκφραστεί και κοινοποιηθεί προηγουμένως ενώπιον των αρμοδίων συλλογικών οργάνων Συνδιοίκησης της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Πέρα από την ουσία των απόψεων, με την οποία διαφωνούμε εντόνως, θεωρούμε πως η παράκαμψη του Πρυτανικού Συμβουλίου και κατά κύριο λόγο της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος συνιστά αντιθεσμικό ατόπημα και υπονομεύει τον Συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του Φοιτητικού Κινήματος.
Σεβόμαστε την ελευθερία σας να εκφράζετε τη βαρύνουσα άποψη σας για ένα τόσο καίριο ζήτημα της Πανεπιστημιακής ζωής. Άλλωστε και στο παρελθόν έχουμε εκφράσει τη συμπαράσταση μας σε πρωτοβουλίες σας, όπως...

τη συμβολική παραίτηση σας από την Επιτροπή Ελέγχου και Πιστοποίησης των αδειών των ΚΕΣ, κίνηση σημαντική για τον εκπαιδευτικό κόσμο.
Διαφωνούμε με λογικές στείρας πόλωσης, εξύβρισης και καταλήψεων που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης.
Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να προασπίσουμε το ακαδημαϊκό Αυτοδιοίκητο και το δικαίωμα των φοιτητών να συνδιαμορφώνουν την ακαδημαϊκή ζωή. Η θέση μας είναι τεκμηριωμένη και σαφέστατη. Υπερασπιζόμαστε το Άσυλο όχι μόνο ως άσυλο ιδεών αλλά και κοινωνικών διεκδικήσεων. Θεωρούμε επαρκές το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο - χωρίς όμως γεωγραφικό περιορισμό του Ασύλου σε ορισμένους μόνο «χώρους» – και καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να το εφαρμόσει με συνέπεια και σύνεση.
Δεν πρόκειται να ανεχτούμε μεθόδους πιστοποίησης μέσω ταυτοτήτων , τριπτύχων ή άλλων μέσων που καθιστούν το Πανεπιστήμιο περίκλειστο απέναντι στην κοινωνία και υπονομεύουν το δικαίωμα κάθε πολίτη να προσέρχεται ελεύθερα στο Λίκνο της Γνώσης.
Ως εκ τούτου, θεωρούμε την άποψη που εκφράσατε εκτός κλίματος και στερούμενη ψυχραιμίας καθώς γίνεται βορά ενός επικοινωνιακού παιχνιδιού που τροφοδοτεί τα εκατέρωθεν άκρα, πυροδοτεί αδικαιολόγητα την ατμόσφαιρα και δεν συνάδει με την ουσιαστική περιφρούρηση του Ασύλου, την οποία έχουμε χρέος όλοι μαζί-συναινετικά- να διασφαλίσουμε.
Επειδή, λόγω της θεσμικής σας ιδιότητας δημιουργήθηκαν συγχύσεις, σας καλούμε να διευκρινίσετε εγγράφως πως η εν λόγω πρόταση αποτελεί προσωπική σας άποψη και σε καμία περίπτωση απόφαση που αξιώνει εφαρμογής.
Μετά τιμής

24 σχόλια

  1. τελειως αψυχολογητη η προταση του ΔΣ..τελειως ομως!ειναι καλο που δημοσιευονται παντως οι απαντησεις των παραταξεων να ξερουμε και τι μας γινεται..τι λενε οι ιδιοι οι φοιτητες για την προταση αυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΥΛΑ.
    Επιτέλους ας φύγουν και τα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους φοιτητές απο τους πανεπιστημιακούς χώρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και όμως ο Φορτσάκης είναι ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος και δεν είναι κομματικό φερέφωνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε ΑΣΥΛΑ κι όχι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,
    μέ πρυτάνεις τούς Bloopers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΑΣΠ να θέσει το θέμα του σέρβερ του ΕΜΠ και της κατανομής χρόνου διάθεσής του στις παρατάξεις. Τέρμα στην ασυδοσία των ακροαριστερών. Ξόφλησαν, ας το πάρουν χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο οι φασίστες της δήθεν δημοκρατικής και πέρα αριστεράς θα εξαφανισθούν. Οι καταστροφείς της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας θα πάρουν τα βουνά.
    Για να μην παραξηγηθώ αναφέρομαι στους μη ορθώς δημοκρατικά σκεπτομένους,σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα άσυλα είναι γιά τους άρρωστους και γιά τους σχιζοφρενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκρηξη συνείδησης φοιτητή – Γραμματέα της ΠΑΣΠ – ΤΕΙ- Πήγα βλαχάκI και με κάνανε εξουσία-Δεν πλήρωνα σε κανένα μαγαζί»
    -Για να περνάνε οι δικοί μας τα μαθήματα πάσαρα από πριν λίστα στους καθηγητέ
    Διότι ο (τέως) συνδικαλιστής παραιτούμενος απʼ τη θέση του κομματικού επαγγελματία συνδικαλιστή (και δεν έχει σημασία σε ποιο κόμμα ανήκει, αφού η ίδια άρρωστη κατάσταση επικρατεί σε όλα τα κόμματα, με τις φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια που ευτυχώς υπάρχουν ακόμα…) περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο, πώς από γεμάτο αγνές προθέσειςβλαχάκιμεταλλάχτηκε σε ένα στυγνό, διεφθαρμένο, γραφειοκράτη, εξουσιαστή συνδικαλιστή που ουσιαστικά συνδιοικούσε το χώρο του. Τον μετάλλαξε ουσιαστικά σε συμπλήρωμα, απαραίτητο συμπλήρωμα μιας κατάστασης λαμογιάς και διαφθοράς!
    Οπότε, υπογράμμισε ο (τέως) συνδικαλιστής, είχα να διαλέξω μεταξύ του να γίνω ένα μεγάλο λαμόγιο, να αρνηθώ και να συγκρουστώ με αποτέλεσμα να χάσω το πτυχίο μου και να εξαφανιστώ απʼ τη Λαμία!
    Προτίμησα τον τρίτο δρόμO, κατέληξε.
    Η ομιλία του ήταν πράγματι μια γροθιά στο στομάχι όσων τουλάχιστον επιμένουν ακόμα να διατηρούν ευαισθησίες και να αρνούνται να ενταχτούν σε ένα σύστημα που ισοπεδώνει προσωπικότητες, απομυθοποιεί συστήματα, εξουθενώνει αξίες, αποδομεί ιστορικά κινήματα, καταβαραθρώνει οράματα και –εν τέλει– διαλύει το δημόσιο πανεπιστήμιο και μάλιστα στο όνομα της υπεράσπισής του!Και αξίζει να την παραθέσουμε ολόκληρη, είναι άλλωστε και επίκαιρη τούτη την περίοδο…

    Γιατί φεύγω από τη Λαμία
    Μετά από σχεδόν 5 χρόνια στην ΠΑΣΠ, νιώθω πλέον ψυχολογικά κουρασμένος από τα συνδικαλιστικά. Καθώς κατάλαβα ότι δεν είναι μια συνεχής ιδεολογική πάλη, αλλά μια μάχη χωρίς αύριο για τη διαχείριση μιας μορφής εξουσίας, με πισώπλατα μαχαιρώματα διαπραγματεύσεις, διαπλεκόμενα, εκβιασμούς και πόλεμο με αθέμιτα μέσα.
    Σκεφτόμενος τα χρόνια που πέρασαν, είδα τον εαυτό μου, από ένα «βλαχάκι» που είχε έρθει απʼ το χωριό του για να σπουδάσει σε μια πόλη όπου δεν ήξερε κανέναν, να μετατρέπεται σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους φοιτητές στο ΤΕΙ, με δεκάδες φίλους και γνωστούς μέσα και έξω από το ΤΕΙ, αλλά πάντα κάτι υπήρχε μέσα μου που με βασάνιζε και με έκανε να μην μπορώ να ξεκουράζομαι ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι έκανα συνειδητά και τι όχι μέχρι να φτάσω εδώ που έφτασα. Ο συνδικαλισμός μου έδινε πολλές δυνατότητες και αρκετά μεγάλη δύναμη, είχα στα είκοσί μου χρόνια τη δύναμη να δίνω λίστες με ονόματα σε καθηγητές και αυτοί να βοηθάνε όλα τα ονόματα να περνάνε τα μαθήματα που δίδασκαν, να πηγαίνω σε διάφορα μαγαζιά και να διασκεδάζω χωρίς να πληρώνω τίποτα, αλλά όλα αυτά που είχα δεν με ενθουσίαζαν καθώς το μόνο που έβλεπα ήταν ότι όλοι αυτοί που μας έδιναν τις δυνατότητες να έχουμε αυτήν την εξουσία μας αποσπούσαν την προσοχή να μη βλέπουμε τις λαμογιές που γίνονται για τη διαχείριση του τεράστιου προϋπολογισμού του ΤΕΙ. Είχαν σπάσει την παράταξη στα δύο με σκοπό να μην καταφέρνουμε να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα που γίνονταν και είχαμε καταντήσει τα μικρά πιόνια στα χέρια των μεγαλοκαρχαριών.Οι μισοί από εμάς προτίμησαν να τα βρουν με τη ΔΑΠ, έτσι ώστε να καταποντίσουν εμάς τους υπόλοιπους με τον γαλαζοπράσινο συνασπισμό που είχαν κάνει και έτσι ο φαύλος κύκλος των εσωτερικών συγκρούσεων μεγάλωνε, με αποτέλεσμα όποιος θα ήταν το μεγαλύτερολαμόγιο να επιβιώσει. Βουλευτές, καθηγητές, αλλά και κομματάρχες προσπαθούσαν να παίξουν έναν ρόλο στις εξελίξεις της ΠΑΣΠ του ΤΕΙ Λαμίας, καθώς απʼ τη μια ήταν ένα μεγάλο σχολείο ανερχόμενων συνδικαλιστών και από την άλλη τα συμφέροντα και οι προϋπολογισμοί του ΤΕΙ ήταν πολύ μεγάλοι για να μείνουν στα χέρια άλλων και όχι στα δικά τους.
    Όταν βρέθηκα στην ανώτερη βαθμίδα της παράταξης και έγινα επιτέλους γραμματέας, σιχάθηκα όλα όσα γίνονταν, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό για όσα είχα κάνει για να φτάσω εδώ που έφτασα. Με πλησίαζαν διάφοροι και μου ζητούσαν διάφορες συνεργασίες και με πίεζαν είτε με απειλές είτε με άλλους τρόπους να δεχθώ τις συνεργασίες που μου πρόσφεραν αλλά οι παλιοί μου «φίλοι» με έκοβαν σε διάφορα μαθήματα για να με κρατάνε στο χέρι και να μην τους φύγω πριν από τις προεδρικές εκλογές.
    Έτσι έφτασα στο σημείο να έχω τρεις δρόμους να διαλέξω: Ο ένας ήταν να συμβιβαστώ και να γίνω ένα μεγάλο λαμόγιο σαν τους καθηγητές που ασκούσαν διοίκηση, ο δεύτερος ήταν να αρνηθώ και να συγκρουστώ με όλους αυτούς, με αποτέλεσμα να χάσω το πτυχίο μου, και ο τρίτος ήταν να φύγω και να εξαφανιστώ απ τη Λαμία. Εγώ προτίμησα τον τρίτο δρόμο, καθώς πλέον έχω σιχαθεί όλο αυτό το παιχνίδι της εξουσίας και ντρέπομαι για τον εαυτό μου και τα όσα έκανα, αλλά περισσότερο ντρέπομαι για το πού έχει φτάσει η τριτοβάθμια εκπαίδευση.
    Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ, που είναι ένα κόμμα αλλαγής, θα καταφέρει να δώσει μια λύση σε όλα όσα γίνονται και έχουν απαξιώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, πράγματα που όλοι τα ξέρουμε, αλλά κανένας δεν τολμά να τα πει, καθώς όλοι σχεδόν σʼ αυτόν τον χώρο είμαστε ίδιοι και κανένας σχεδόν δεν έχει την πολιτική βούληση να κάνει κάτι

    Δημ. Καλαμποκας υπευθυνος ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
    ======================

    Ο/Η ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ είπε...
    Τα πανεπιστημια ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΝΗΚΟΥΝ σε ΟΛΟΥΣ -οχι ΜΟΝΟ στους φοιτητες!
    Η δουλεια των φοιτητων ειναι ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ για να αποφοιτησουν το δυνατον γρηγοροτερα και να στρωθουνε στη δουλεια.
    Το ασυλο βλεπουμε οτι εδωσε στεγη σε καθε λογης ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που κανουν ΑΙΣΧΗ και ΛΕΡΩΝΟΥΝ την πατριδα μας.

    Οι φοιτητες σταθηκαν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να απομονωσουν καΙ ΝΑ εξουδετερωσουν αυτους τους καραγκιοζηδες.

    Οπως προσφατα εγινε με τον τραυματισμο του Πρυτανη, που κατα γενικη ομολογια ειναι ενας ΑΡΙΣΤΟΣ καθηγητης και ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Γι αυτο και παραιτηθηκε! (Η μηπως επρεπε να μεινει και να ζητησει αδεια οπλοφοριας, ωστε την αλλη φορα που τυχον συνεβαινε το ιδιο να τη μπουμπουνισει στο καθαρμα;!)

    Οι φοιτητες που σπουδαζουν σε ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ, δεν ειναι ανθρωποι; ΓΙΑΤΙ δεν εχουν ασυλο;!!
    Φανταζεστε π.χ. το Deere College να ειχε... ασυλο;!!
    Ε ρε γλεντια....

    Ας σοβαρευτουμε: Οι φοιτητες να κοιταξουν να ξεστραβωθουν και ας αφησουν το θεμα του ασυλου στην πολιτεια. Οταν εκεινοι γινουν Υπουργοι καποτε, ας κανουν νομους να το επαναφερουν.
    Γι' αυτο: Το ασυλο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθει και οποιου δεν αρεσει ας παραιτηθει απο φοιτητης και ας παει να γινει σκατατζης.
    Σημ.: Δεν ειδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ λεξη, ουτε μια ΣΥΓΝΩΜΗ στο αρθριδιο για τον κυριο Πρυτανη που κοντεψαν να τον σκοτωσουν!

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    12 Δεκ 2009 5:10:00 μ.μ.


    ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @12 Δεκ 2009 7:00:00 μ.μ.

    Ασφαλώς. Ανιάτων... Αλλά κι αυτό, πολύ σου πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλουμε ΑΣΥΛΑ κι όχι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,
    μέ πρυτάνεις τούς Bloopers.

    12 Δεκ 2009 7:00:00 μ.μ.
    ---------------------
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Νασαι καλα ρε φιλε!
    Με εκανες και γελασα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ,ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΒΡΟΜΟΙΔΕΩΝ ΣΑΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανακοίνωσης προσοχή προς όλους τους
    αγανακτισμένους και ταλαιπωρημένους
    επιβάτες του Η .Σ.Α.Π . :

    Κάθε μέρα 11 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι,
    συγκέντρωση διαμαρτυρίας από όλους
    εμάς τους χιλιάδες ταλαιπωρημένους και αγανακτισμένους επιβάτες του σιδηρόδρομου ,
    έξω από τα γραφεία του Η . Σ . Α. Π .
    και με πολύ άγριες διαθέσεις . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το θεμα του σερβερ του ΕΜΠ γιατι να το θεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΠ .ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.- ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ .ΟΙ ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "το θεμα του σερβερ του ΕΜΠ γιατι να το θεσει?"

    13 Δεκ 2009 12:34:00 π.μ.

    Θα θέμα του σέρβερ, πανηλίθιε αναλφάβητε, δεν υπάρχει. Οι σέρβερς (cluster system), δεν ανήκουν στο ΕΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καθε λαμογιο που θελει να αναδειχθει παει σε οποιαδηποτε πασκε και κανει και καλα αγωνα΄΄συνδικαλιστικο'' για τους ''συναδελφους του'' ,παρτε παραδειγμα τρανταχτο...την ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ η αλλιως ΠΑΣΚΕ-ΜΑΣΑ, οσο για το πασοκ στα αρχιδια μονο τα ψηφουλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά μπορει να υπάρξει στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο πολιτικός λόγος τεκμηριωμένος, νηφάλιος και πειστικός. Μπράβο στους φοιτητές που συνέταξαν την Επιστολή, όχι γιατί είναι ΠΑΣΠ, αλλά γιατί εκφράζονται με σύνεση και ουσιαστικές θέσεις.Μπράβο στα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου έκαναν εντύπωση τα πολύ καλά ελληνικά και η αναλυτική σκέψη των συντακτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ. Όπως επίσης και τα πολύ άσχημα ελληνικά και η ασυνάρτητη σκέψη πολλών σχολιαστών. Ήμαρτον πια.Όσοι θέλουν να σχολιάζουν τη νεολαία μας ας έχουν τουλάχιστον τελειώσει το δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εγώ διετέλεσα πολλά έτη παλαίτερα μέλος τοιαύτης φύσεως παρατάξεων. Γέρων πω, οφείλω να ομολογήσω ως συγκινούμαι ενθυμούμενος τας νεανικάς μου περιπέτειας και αμφισβητήσεις.
    Κωνσταντίνος Ι. Τσάκουλλας
    Αντιπτέραρχος εν αποστρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση