GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το νομοσχέδιο για τους μετανάστες...

Ανοικτή Επιστολή από τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο Προς τον Αξιότιμο κ. Γιάννη Ραγκούση Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονική...

Ανοικτή Επιστολή από
τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο

Προς τον Αξιότιμο κ. Γιάννη Ραγκούση
Υπουργό Εσωτερικών,
Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Αγαπητέ μου κ Υπουργέ,
Αναφορικά με την δημοσίευση στο διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου για «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» θέλω να σας παρακαλέσω να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Κατά άρθρο ΟΧΙ μόνο τις προτεινόμενες ΑΛΛΑΓΕΣ ή και ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ αλλά τί ισχύει με τον Νόμο 3284/2004 ώστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες και...

οι Ελληνίδες που ΔΕΝ γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο Νόμο, και ΔΕΝ είμαστε Νομικοί για να τον ανασύρουμε από την Βιβλιοθήκη μας να έχουμε συγκεκριμένη ΓΝΩΣΗ για να διαμορφώσουμε και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ άποψη ώστε τα οποιαδήποτε σχόλιά μας να σας φανούν ΧΡΗΣΙΜΑ.
Επειδή, όπως, ανακοινώθηκε τα σχόλια πρέπει να γίνουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου (αφού σας ευχηθώ χρόνια πολλά μια και η 7η Ιανουαρίου για τους Ορθοδόξους Έλληνες είναι, παρεμπιπτόντως, και η ημέρα της εορτής σας) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σκεφθείτε με τους συνεργάτες σας την απόσυρση από το διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου με την παρούσα μορφή και την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευσή του με τις προσθήκες που ταπεινά ζητώ και ευελπιστώ να εισακουσθώ...

32 σχόλια

  1. κύριε Μαϊντανέ Παπαρόπουλε,

    οι πληροφορίες που ζητάς ρε κόπανε, όπως και κάθε νόμος του κράτους, υπάρχουν δημοσιευμένες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

    Παραθυρικέ Μαϊντανέ, στόκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΕΝΑΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΩ"; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕ Η ΠΟΛΛΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ 700 ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ; ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ; ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμένα κορμιά του Πασόκ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?
    Ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε αύξηση του ΦΠΑ.

    Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν απέκλεισε σ’ημερα το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ.
    Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί απάντησε “δεν μου έχει εισηγηθεί κάτι τέτοιο το οικονομικό επιτελείο,
    αλλά θα δούμε τι θα γίνει με τη διαβούλευση“.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΛΕΡΕΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ρε φιλε επειδη θα πας για δημαρχος θα σε τρωμε ως τοτε στην μαπα και θα διαβαζουμε τις μαλακιες σου?
    αντε και ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΗΤΑΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Το θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

    Αναφερόμενος στην επιβάρυνση της επιχείρησης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η οποία θα φτάσει το 2013 σε 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο, τόνισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Πολιτεία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, καθώς με την τεράστια αυτή επιβάρυνση «ή θα φαλιρίσει η ΔΕΗ ή θα πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΡΥΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας συνεργάτες των Ναζί,να μας αποκαλείτε "ακροδεξιούς" επειδή θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική!

    Από hellas-orthodoxy:

    Σύσσωμος ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βάλλει εναντίον της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ που δέχθηκε η "διαβούλευση" του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ Νομοσχεδίου για τους μετανάστες: "προοδευτικοί" χαρακτηρισμοί όπως "ακροδεξιοί", "φοβικοί", "ρατσιστές" κλπ προσπαθούν να σπιλώσουν τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ που αντιδρά στην "πολυπολιτισμικότητα" του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιωργάκη και της παρέας του!

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ;

    Τι νομίζετε,ότι τα ξεχάσαμε επειδή ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ με τις αγιογραφίες του Λαμπράκη; ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην Ελλάδα είσασταν! Τόσο,ώστε αναγκαστήκατε ν'αλλάξετε το όνομα της φυλλάδας σας από "Ελεύθερον Βήμα" (ΕΛΕΟΣ...) σε απλό "Βήμα",προκειμένου να μην σας μπερδεύει ο λαός με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ της Κατοχής!

    Εν μέρει τα καταφέρατε,αφού οι περισσότεροι Έλληνες ξέχασαν το βρωμερό ρόλο σας,μιας και έκτοτε αναλάβατε εργολαβικώς την στήριξη του "προοδευτισμού", από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μέχρι τους λαθρομετανάστες.

    Εμείς όμως, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!Και κάθε φορά που θα προκαλείτε τη νοημοσύνη μας, θα σας υπενθυμίζουμε τα έργα και ημέρες σας στις μαύρες περιόδους αυτής της χώρας!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;Ας πρόσεχε!Γιατί καλό είναι να πιπιλάει διαρκώς την καραμέλα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", της "συμμετοχικής δημοκρατίας" και της "διαβούλευσης", αλλά ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.Οι γνώμες των απλών πολιτών θα ακούγονται και θα διαβάζονται, όσο κι αν επιβάλλει αυστηρή λογοκρισία!Και το χειρότερο γι'αυτόν, είναι πως Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ είναι ενάντια στο νομοσχέδιο και ζητάει δημοψήφισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νομοσχέδιο για τους εγκληματίες θέλετε να πείτε.
    Το νομοσχέδιο γι αυτούς που μας ληστεύουν και μας σφάζουν.
    Το νομοσχέδιο γι αυτούς που απαγάγουν παιδιά ή ενήλικες και ζητούν λύτρα.
    Το νομοσχέδιο για όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα και μας μισούν και μας βρίζουν.

    Το νομοσχέδιο που προστάζει η νέα τάξη πραγμάτων,η παγκοσμιοποίηση και που κάθε άλλη άποψη ή γνώμη θεωρείται ρατσιστική ή αιρετική.


    Πόσο θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωΐ και να βγώ μια βόλτα χωρίς να βλέπω οικονομικούς μετανάστες που δεν μπορούν ακόμα και μετά από 20 χρόνια να γίνουν έστω και λίγο Ευρωπαίοι,πολύ περισσότερο ελάχιστα έλληνες.

    Πόσο θα ήθελα στα φανάρια να μην έρχονται όλοι αυτοί για να μου πλύνουν τα τζάμια στο αυτοκίνητο θαρρείς πως εγώ είμαι κουλός ή ανάπηρος για να το κάνω.

    Πόσο θα ήθελα να μην κυκλοφορώ πια σε αυτή τη χώρα και να εξαφανιστώ φεύγοντας σε μια πολιτισμένη και οργανωμένη χώρα του εξωτερικού !

    Πόσο θα ήθελα να κατέβω κάτω από το αυτοκίνητο και να πλακώσω στο μπουνίδι έναν από αυτούς και μετά να τον ρωτήσω αν το όνειρο για μια καλύτερη ζωή,εξαρτάται και εξαντλείται από το να πλένει σε κάθε φανάρι τα τζάμια των αυτοκινήτων τόσο αυτός όσο και οι ορδές των μεταναστών(κυρίως Πακιστανών).

    Πόσο θα ήθελα να γύριζε η χώρα εκεί που είχε φτάσει το 195-1989 που είχαν εξαφανιστεί οι ζητιάνοι από παντού.

    Πόσο θα ήθελα να ξαναγυρίσει η χούντα στην ελλάδα αν και ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.
    Δεν συμφωνείτε κύριε Πιπερόπουλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Objet : marital life

    Counseling for a better marital life


    Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου.
    Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια. Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.
    Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα!
    Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει.
    Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη.
    Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: "Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα"?
    Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: "Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι δεν πρέπει να ξέρει ο Λαός και δεν το δημοσιεύουν?
    Που είναι οι αξιότιμοι κ.κ. Καθηγητές της Νομικής, γιατί δεν εκφράζουν την γνώμην τους?
    Περιμένουν από εμένα που δεν έχω τα σχετικά κείμενα να πω, τι?
    Δεν καταλαβαίνω, με το φτωχό μου το μυαλό, τι ακριβώς συμβαίνει, εύχομαι να κάνω λάθος και να ζητήσω και συγνώμη.
    Καλή πρωτοχρονιά με υγεία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε αιματηρό επεισόδιο κατέληξε ο διαπληκτισμός μιας ομάδας, αποτελούμενη από πέντε άτομα, Πακιστανικής καταγωγής, με δύο Αφγανούς, στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
    Τα πέντε άτομα, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα, μαχαίρωσαν στην πλάτη τον ένα αλλοδαπό και ξυλοκόπησαν τον δεύτερο Αφγανό. Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν τα δελτία ασύλου τους και διέφυγαν.
    Η Αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ δεν εστελνες την επιστολη σου
    ι δ ι α ι τ ε ρ α
    και προτιμησες α ν ο ι χ τ α;

    Παλι διαφημηση κανεις του εαυτου σου;


    που τον βρισκεις τοσο χρονο ναξερα
    και εισαι συνεχεια στο δικτυο;

    μπας και εχεις σχεση με τους bloopers;!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ δεν εστελνες την επιστολη σου
    ι δ ι α ι τ ε ρ α
    και προτιμησες α ν ο ι χ τ α;

    Παλι διαφημηση κανεις του εαυτου σου;


    που τον βρισκεις τοσο χρονο ναξερα
    και εισαι συνεχεια στο δικτυο;

    μπας και εχεις σχεση με τους bloopers;!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητέ Κύριε Πιπερπουλε,

    δεν σας νομίζω αφελή. Εσείς ωραία τα λέτε. Ο κ. Ραγκούσης απλά εξυπηρετεί τις πολιτικές εμμονές του ΓΑΠ και για να "εξασφαλίσει" τη καρακλίτσα ως υπουργίσκος πλέον. Μικρό το ανάστημα του συγκεκριμένου πολιτκού ανδρός.

    Λυπάμαι. Ας πρόσεχαν όσοι τους ψήφισαν. Εντελώς μαθητευόμενοι μάγοι της πολιτκής.

    Καλή Χρονιά και ο Θεός βοηθός με τους η......ς που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το "δημοψηφισμα" δηλαδη η υψιστη ετυμηγορία του λαού τους φοβίζει.
    Τρεμουν την Δημοκρατία οι μαριονέτες
    που αυτοβαφτίστηκαν "προοδευτικοί"
    Ελπιζουν πως με την ιθαγενεια στους μεταναστες θα ξεπερασουν το 5%
    Ομως θ απογοητευθούνε γιατι εκεινοι θα κανουνε δικο τους κόμμα(ισλαμικό) και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεινει με το..ψηφοδέλτιο στο χέρι,εκτος κι αν φορεσουνε ολα τα μέλη του φέσια και μπουρκες (τίποτα δεν αποκλειεται)
    Αφερίμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΞΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Re proodeutikoi fasistes tou kolou. maxairobgaltes tiw neas ta3is aristeroanarxikoi lexrites!
    Re pigente na deite sto site tou YPES!
    H nyxta tou Agiou bar8olomaiou twn proodeutikaradwn tis prodotoAristeras.
    San ta xtapodia sas xtypaei alipita o Ellinikos Laos koprites!
    Oust Blooperolamogia. Oxies kai Nyfitses.
    Prodotes Tsoglania Lexrites!
    Ou3w Reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε μαιντανέ ,γράψε τον αριθμό του νόμου στο google και θα τον βρεις.Τον χαζό κάνεις ή πουλάς πνεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΥΡ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.


    ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ,ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ!


    ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡ ΚΑΘΗΓΗΤΑ

    ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΔΥΟ ΣΑΚΟΥΣ ΦΕΡΕΙ.

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ;;;


    ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ .


    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παπανδρέου ΠΑΠΑΤΖΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φοβερά δημοκρατικό το www.opengov.gr. Από τη μια κόβονται αναρίθμητα σχόλια διαφωνούντων και από την άλλη τα πράσινα παιδάκια μετά από εντολή άνωθεν κατακλύζουν το site με «προοδευτικά» σχόλια. Το δε φοβερό και τρομερό in.gr έβγαλε σε χρόνο μηδέν από τους τίτλους του την είδηση του μεγάλου αριθμού αρνητικών σχολίων στο opengov.gr.
    Εσείς οι μισέλληνες, προοδευτικοί του καναπέ, σταματήστε να χαρακτηρίζετε φασίστα όποιον ανησυχεί για το μέλλον και την ασφάλεια των παιδιών του. Δεν θα μιλήσω για όλους τους ξένους που ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΑ ήρθαν στο σπίτι μας, ειδικά όμως για τους αλβανούς όλοι γνωρίζουμε το μίσος που έχουν απέναντι στην Ελλάδα και τις διεκδικήσεις τους για τη Θεσπρωτία στα πλαίσια της μεγάλης αλβανίας.
    Αναγνωρίζω ότι σαν λαός έχουμε πολλά, πάρα πολλά ελαττώματα… και λοιπόν τι έγινε;;; Πάτε να μας διορθώσετε με το ζόρι καταστρέφοντας και το ελάχιστο συναίσθημα ασφάλειας που μας έχει μείνει.
    Κύριε Παπανδρέου σας εκλιπαρώ να μην συνεχίσετε αυτό το έγκλημα εναντίον μας. Η ιστορία δείχνει ότι ο φόβος ενός λαού (και οι Έλληνες είναι πολύ φοβισμένοι απέναντι σε πολλά) όταν ξεχείλισε μαζικά χύθηκε πολύ αίμα. Δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε με τίποτα τις συνέπειες εάν η σιωπηλή μειοψηφία αποφασίσει να μην παραμείνει σιωπηλή.
    Στο σπίτι μας αποφασίζουμε εμείς για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ τον οποιοδήποτε. Αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ο εκάστοτε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου και να μην ελπίζει στους ψήφους των ξένων για να μονιμοποιήσει τη θεσούλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ?
    ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!
    ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΝΑ ΧΕΣΩ ΕΙΔΙΚΗ)

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ:

    1)ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.
    2)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    3)ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!!!
    4)ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑΥΤΗΝ!
    5)" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 19ο ΑΙΩΝΑ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΞΩΘΕΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΝΤΟΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ"

    ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ!!!
    ΜΙΑ ΝΕΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΦΙΛΕ ΤΖΕΦΡΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

    "ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ"

    ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μίλησε ο μαϊντανός "καθηγητής" Πιπερόπουλος , ο οποίος διόρισε τον γυιό του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,λέγοντας ανοησίες και ασυναρτησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ blooper team

    Κόψε τουλάχιστον την πρωινή.

    ______________________________

    Ο κ. Πιπερόπουλος τα λέει πολύ καλά και δεν βλέπω να τον αντικρούει κανείς με επιχειρήματα.

    Ο Παπανδρέου σκοπεύει να μαζέψει ψήφους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να τον ενδιαφέρει η Ελλάδα, αφού δεν είναι καν Έλληνας, ούτε ελληνική παιδεία έχει.

    Το ν/σ αυτό δεν θα πάει ποτέ στην Βουλή. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, το οποίο θα υποχρεωθούν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελεος πια! Σταματηστε τον Παπαροπουλο και τις αποριες του! Μεχρι να γινουν οι Δημαρχιακες εκλογες στη Θεσσαλονικη και ξεφτυλιστει με ενα 2-3%, θα μας ζαλιζει με τις παπαρολογιες, μπουρδολογιες, αερολογιες του μεσα απο τα blogs ( κα8ε 3-4 μερες γραφει ενα κειμενακι με παπαρολογιες για να μενει στην επικαιροτητα -ετσι νομιζει δηλ- το οποιο το αναρτα σε 5-6 blogs )και απο τον Αυτια ( απο το τριο Αυτιας-Μαρκοπουλος-Πιπεροπουλος, δυσκολα να βρεις τον πιο φιλοδοξο και τον πιο βλακα ) .
    Σου λει ο Ψωμιαδης -αγγραμματος και βλαξ- πηρε 10% των ΝεοΔημοκρατων, εγω -ντεμεκ καθηγητης- δεν θα παρω 30%! χαχα
    Δημοκρατια εχουμε ομως φιλοι μου. Ο Παπαροπουλος θα πεταγεται σαν κλανια και ολοι εμεις θα τον ξεβρακωνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 30 Δεκ 2009 2:56:00 μ.μ.


    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΕΘΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγχαρητήρια κ. Πιπερόπουλε, για την γενναία και αντρίκια, Εθνική φωνή διαμαρτυρίας, τέτοιους Καθηγητές θέλουμε... και όχι σαν κάποιους άλλους όπου φυσάει ο άνεμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ !!!31 Δεκ 2009, 6:25:00 π.μ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" -Ανδρέας Παπανδρέου- ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! Όποιο κόμμα και αν ψηφίσατε, είτε είστε αριστερός, κεντρώος, δεξιός, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ για την διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, έτσι ώστε ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΛΑΟΣ να αποκρούσει το βρωμερό-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, που ουσιαστικά θα παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους ξένους εφόσον ψηφιστεί... "Η Ελλάδα δέχεται τα 2/3 του συνολικού αριθμού λαθρομεταναστών που εισέρχεται κάθε χρόνο σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΕΥΡΩΠΗ" Ταδε εφη Μιχ. Χρυσοχοϊδης, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; Και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Ρεπούση, Δραγώνα, Μακεδονικό, Κυπριακό κ τώρα ψήφος στον Χασαν, τον Αμπντουλάχ κ τον Μεχμέτ... Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε;;; Η Πατρίδα μας δέχεται επίθεση, με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ αυτό το προδοτικό νομοσχέδιο που ουσιαστικά θα είναι το ΔΙΑΤΑΓΜΑ παράδοσης της εξουσίας από εμας στους αλλοδαπούς!!! Μην λησμονείτε πως αυτοί γεννούν σαν τα κουνέλια κ εμείς μαστιζόμαστε από υπογεννητικότητα... Πρώτα Αλβανός/Πακιστανός δήμαρχος-Νομάρχης, μετά πολιτικό κόμμα al jihad και στο βάθος βουλευτές κ ακόμη κ πρωθυπουργός... Ίσως σας φαίνονται ακραία αυτά που λέω, αλλά ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! Η αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα την δική μας και την υπεργεννητικότητα την δική τους, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα κάνει εμας τους ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ αυτής της γής, ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην ίδια μας την ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Ήδη επι συνολικού πληθυσμού 11 εκ. τα 3 εκ. είναι αλλοδαποί, παράνομοι και μη... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και υπογράψτε για να ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ/ΔΡΑΓΩΝΑ/ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!
    http://www.laos.gr/1front.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 30 Δεκ 2009 10:37:00 μ.μ.


    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ .


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο 30 Δεκ 2009 10:37:00 μ.μ. δεν ειναι καν νεροκουβαλητης..
    Ειναι ο ιδιος ο Παπαροπουλος που εχει βιδαρει να διαβαζει να τον κραζουν ολοι για τις παπαρολογιες του.. χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και φυσικά...η κ. Διαμαντοπούλου υλοποιεί άλλη μια εντολή της λέσχης Bildeberg...Εύγε "κυρία" Διαμαντοπούλου! Από λίκνο του πολιτισμού, λίκνο μισ » Εθνικά Θέματα

    Ντροπή και μόνο ντροπή. Ως φαίνεται, η κυρία Διαμαντοπούλου για να ανταμοίψει τους εκπροσώπους του “μεγάλου Τουρκικού έθνους” που έφεραν αφειδώς ψήφους στη μεγάλη “Δημοκρατική” παράταξη, πήρε τη μεγάλη απόφαση: Το άνοιγμα δίγλωσσων… νηπιαγωγείων! Όχι βέβαια στην Πομακική γλώσσα, αλλά στην Τουρκική! Κατά τ’ άλλα, Τουρκική μειονότητα δεν υπάρχει σύμφωνα πάντα με το επίσημο ΠΑΣΟΚ. Τώρα σα γυναίκα προς γυναίκα κυρία Διαμαντοπούλου, ρίξτε μία ματιά για την τύχη των γυναικών και των μειονοτήτων διαχρονικά όπου ομιλείται η Τουρκική. Απλά σκεφτείτε, μετά από 10-20 χρόνια που θα είστε υπέργηρο ραμολί, τι θα έχετε αφήσει πίσω σας; Δηλαδή η παγκόσμια κοινότητα, ολόκληρη η ανθρωπότητα, αυτό αναμένει από την Ελλάδα; Τον …εκτουρκισμό; Πόσο κοστίζει βρε Αννούλα να κάνεις μία χώρα Κόσσοβο; Πόσο κοστίζει μία γενοκτονία; Ήταν μόλις πριν ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου όταν ύστερα από την πολύ τιμητική για μένα πρόσκληση του δήμου Ασπροπύργου, βρέθηκα στο πνευματικό του κέντρο ως ο κεντρικός ομιλητής σε μια εκδήλωσης με θέμα: «Οι πιέσεις που δέχονται οι μουσουλμάνοι της Θράκης προκειμένου να αποδεχτούν την τουρκική ταυτότητα και η αδιαφορία της ελληνικής Πολιτείας».

    Σε κάποιο σημείο της ομιλίας μου, αναφερόμενος στον τομέα της μειονοτικής εκπαίδευσης, εξέφρασα το φόβο ότι μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον μόνο στα χαρτιά Έλληνα Γιώργο Παπανδρέου, τα ελληνόφωνα για την ώρα νηπιαγωγεία στους μουσουλμανικούς οικισμούς της περιοχής θα μετατραπούν σε δίγλωσσα, αφού πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας και κατά συνέπεια και των μειονοτικών βουλευτών της νέας κυβέρνησης. Είναι κάτι που δε θέλει και πολύ σκέψη, όλοι ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το μειονοτικό ζήτημα της Θράκης, δε θα τη μάθουμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση