GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είμαστε ένας λαός για τα πανηγύρια‏...

Καθομαι σημερα και βλεπω την χωρα να εχει φτασει στο χειλος του γκρεμου. Ολοι μα όλοι βγαινουν και λενε οτι η οικονομια εχει πτωχευσει, ολο...

Καθομαι σημερα και βλεπω την χωρα να εχει φτασει στο χειλος του γκρεμου. Ολοι μα όλοι βγαινουν και λενε οτι η οικονομια εχει πτωχευσει, ολος ο κοσμος μας εχει βαλει στο στοχαστρο, χρωσταμε τα απειρα δις λεφτα σαν χωρα σε ξενους δανειστες, η χωρα ειναι με παρακρατηση κυριοτητας, αν δεν πληρωσουμε τις δοσεις θα μας την παρουν οπως και το αμαξι.
Και βλεπεις τους Ελληνες ο ενας να κατηγορει τον αλλον γιατι παιρνεις τοσα ενω εγω λιγοτερα ή γιατι περισσοτερα, αλλοι να...

λενε δεν πληρωνω εφορια να πληρωσουν οι αλλοι, αλλοι να βριζουν το δημοσιο γιατι δεν μπορεσανε ή δεν θελανε παλια που πηγαινανε τα πραματα καλα να μπουν, αλλοι να παιρνουν τους απειρους μισθους στην ΕΡΤ και στις διοικησεις των ΔΕΚΟ, η αντιπολιτευση που πριν 3 μηνες διελυσε την Ελλαδα να λεει να οτι εμεις ειχαμε δικιο που την διαλυσαμε την Eλλαδα αλλα ειπαμε την αληθεια στον ελληνικο λαο για τα μετρα, το ΚΚΕ και γενικως η αριστερα να ζηταει να βγουμε απο την ΕΕ και ενα καρο χαζομαρες λες και μιλαει καποιο παιδι 6 χρονων, και γενικως γινεται ενα αλαλουμ.
Πιστευω οτι δεν προκειται να γινει τιποτε σε αυτην την χωρα γιατι δεν μπορουμε να τα βρουμε εμεις οι ιδιοι μεταξυ μας και προβλεπω εντος του 2010 να ερχονται οι δανειστες της Ελλαδας μαζι με το ΔΝΤ και ΕΕ και να αναλαμβανουν αυτοι την οικονομια οπου θα κλαψουν μετα μανουλες, θα πεσει βουρδουλας και μειωση μισθων σε ολους μας, ειτε το θελουμε ειτε οχι. Και να σας δω μετα ολους σας να τρεχετε πανικοβλητοι γιατι τελικα ο Ελληνας μονο ετσι καταλαβαινει την σοβαροτητα της καταστασης, παντα κατοπιν εορτης. ΘΑ τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα.
Γιαννης Μ.

14 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΤΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
    ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΩΝ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΒΗΜΑ πρωτοσέλιδα λέει τί αφήνει πίσω του ο μεγάλος (;) Ελληνας ο Χρήστος Λαμπράκης.... Μα φυσικά τον μικρό Ελληνα (;) Σταύρο Ψυχάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟ ΣΙΟΥΦΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 500 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΠΤΗΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡ ΣΙΖΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΜΠΕΛΟΚΙΠΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά τις στάσεις πληρωμών της Ελλάδας, κατά καιρούς, οι ξένοι δανειστές έτρεφαν ιδιαίτερη προτίμηση στα «ελληνικά χαρτιά». Αυτός... ο φιλελληνισμός των ξένων δανειστών οφείλεται, βεβαίως, στις μεγαλύτερες αποδόσεις κεφαλαίων. Στην Ελλάδα ήταν συνήθως υψηλότερες από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Η άλλη αποψη....για μελαγχολία και σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμς-27 Δεκ 2009 4:18:00 μ.μ.

    ....και τωρα ερχεται καποιος που καταβαλλει καποιες προσπαθειες να κανει κατι και εσυ επιμενεις και αναμασας τα ιδια και τα ιδια,για να ερθει καποιος θειος απο εξω να σε χορεψει στο ταψι και να του πεις και ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 27 Δεκ 2009 4:18:00 μ.μ. ναι εχεις δικιο πρεπει να πληρωσουν αυτοι που τα φαγανε αλλα αυτο δεν μπορει ννα γινει γιατι τα λεφτα εχουν βγει εξω η εχουν γινει ακινιτα αμαξια κτλπ κτλπ.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μερικους στην φυλακη αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο,οι ξενοι δεν τους νοιαζει τι τηα κανουμε με τους προδοτεςμας τους νοιαζει θελουν τα λεφτατους και μετρα ΤΩΡΑ.οποτε αυτο που λες δεν γινετε.Μιλαμε αν δεν τα βρουμε μεταξυμας το 2010 μετα παπαλα θα φαμε τετοιο πουλι που δεν θα ξερουμε απο που ερχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aναμφίβολα ο Ελληνισμός βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της μακραίωνης του ιστορίας.Αυτό της πληθυσμιακής του αλλοίωσης και σε βάθος(;)χρόνου της εξαφανίσεως του ως ξεχωριστής και διακριτής οντότητας και φυλής από τους υπόλοιπους λαούς.Απο τα αρχαία χρόνια οι αλλοεθνείς και συνήθως βάρβαροι, επιδίωκαν να υποτάξουν την Ελλάδα με το να την κατακτήσουν ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.Κάποιες φορές τα κατάφεραν και κάποιες οχι.Σήμερα οι ξένοι-καλοί ή κακοί δεν έχει σημασία- κατακλύζουν την πατρίδα μας.Αποτελούν ένα σύγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, γιατί στην πρώτη περίπτωση οι Έλληνες γνώριζαν τον εχθρό και αντιστέκονταν, ενώ σήμερα οι διάφοροι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες έρχονται ΣΙΩΠΗΡΑ, και..δια μέσου της "φίλης" Τουρκίας.Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έθνος σήμερα δεν είναι ούτε το Κυπριακό, ούτε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ούτε οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ούτε η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Θράκη αλλά η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ελληνικής κοινωνίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λένε πως η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ είναι αδιάβλητη. Πως γίνετε όμως και κάθε Χριστούγεννα να έχουμε αλλεπάλληλα ΤΖΑΚ ΠΟΤ με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε χρόνου να μοιράζει κοντά στα 10.000.000 €. ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ !!!!!!!!!! Και κάτι άλλο . Γιατί επιτρέπετε το κάπνισμα στα καζίνο ????? Γιατί ??????? Υπάρχει απάντηση από κάποιο ΑΡΜΟΔΙΟ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πληρωσουν ολοι ανεξαρτητως. Ολοι κλεβουμε, όλοι να πληρωσουμε απο τα κλεμμενα. Μερικοι κλεβουν πιο πολλα επειδη δεν μπορουν να κλεψουν ολοι τα ιδια. Ο καθενας κλεβει αυτα που μπορει. Και κλεβονται και οι εμμεσοι και οι αμεσοι φοροι!! Να ρθει, , ο Παπανδρεου που λεει πως υπαρχει κριση να δει τον κοσμο που ψωνιζει!
    Την κριση δεν την εχουν οι Ελληνες που κλεβουν ασυστολα, αλλα το κρατος που λεηλατειται! Σε ρωτα ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικος, ο γιατρος, και τόσοι άλλοι ελευθεροι επαγγελματιες αν θελεις να πληρωσεις ΦΠΑ ,λες και ειναι χρηματα δικα του. Το ποσό ειναι αρκετο κι συ αποδεχεσαι την κλοπη του εμμεσου αυτου φορου. Ο επαγγελματιας αποφευγει τον αμεσο φορο. Το Κρατος χανει και τον εμμεσο και τον αμεσο.Ήσυχος λοιπον ο πολιτης που δεν πληρωσε το φορο που του αναλογει τον ξοδευει για λογαριασμο του κρατους και τρεχει στο συνδικατο του να κηρυξει απεργια επειδη θα του κοψουν το επιδομα που του δωσανε για να το βουλωσει και να μη μιλαει αλλα και για να του σπασουν το συνδικαλισμο χωριζοντας τους υπαλληλους σε πληβείους κια σε πατρικιους!
    Αστα να πανε στο διαβολο. Τωρα η κυβερνηση πρεπει να κοψει όλα τα επιδοματα εκτος της υγειας. Και ας πανε σε οποια απεργια θελουν. Ειμαι δυνταξιουχος και εζησα στο πετσι μου τις διακρισεις στις οποιες μαεστρος ητανε ο Μητσοτακης που καταστρατηγησε το ενιαιο μισθολογιο με την επαναφορα των επιδοματων που τουτη τη φορα δεν ειχε καταργησει το ΠΑΣΟΚ στη δευτερη θητεια του! Τωρα ηλθε η ωρα και πρεπει να κοψουν κεφάλια. Τελεια και παυλα. Οι εργατοπατερες να πανε να υποστηριξουν τους υωηλομισθους μπας και φορολογηθούν. Οι εργατες και οι υπαλληλοι καλα θα κανουν να τους απομονωσουν.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. <>

    "ask not what your country can do for you -

    ask what you can do to your country"


    Trepeklis

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως είμαστε λαός για τα πανυγήρια...

    Η μόνη ελπίδα είναι να αναμιχθούμε - και γρήγορα - με κινέζους για να δουλεύουμε πιο πολύ, με αλβανούς για να ξέρουμε να απαιτούμε, με πακιστανούς για να γίνουμε πιο ρεαλιστές, με ευρωπαίους για να χάσουμε λίγη χωριατιά και βαρβατίλα, με αφρικανους για να γίνουμε λίγο πιο ανθεκτικοί στην αύξηση της θερμοκρασίας που θα μας χτυπήσει τις επόμενες δεκαετίες, με τούρκους για να αποκτήσουμε περισσότερη περιφερειακή ισχύ, και με το καλό να μπορέσουμε να οδηγήσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο στο θεάρεστο έργο μας, αυτό της επιβίωσης του ανθρώπινου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λεφτα υπαρχουνε(βλεπε καταθεσεις) off shore αν θελει να τα φορολογησει μπορει πολιτικη βουληση να υπαρχει .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ .1000 οικογενειες ξεζουμιζουνε τον πλουτο της Ελλαδας τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντι να λαβουμε μετρα μεμψιμοιρουμε και περιμενουμε το τελος;Αντι να γραψουμε στα αρχιδια μας τους Ευρωπαιους,που μας εχουν ξεζουμισει και μας ζητανε τα ρεστα τωρα,καθομαστε και περιμενουμε την γκιλοτινα;Ξεχασανε τις ρεμουλες και την μασα του 'εφκαριστω το ελλαντα' του καραγκιοζη 'αθανατου' Ρογκ,της Ζημενς και των οπλικων συστηματων που παντα θα εχουν ανοικτη αγορα εδω και σιγουρη;Τους Ευρωπαιους που απο την Αλωση,μεχρι την Επανασταση,μεχρι το 22 και το '40 και στην Κυπρο μας γαμανε συνεχως και τους ανεχομαστε;Το μονο προβλημα ειναι το ποιοι κυβερνουν την Ελλαδα.Αυτοι που 'πασχιζουν' για τον τοπο ας αποδειξουν οτι ειναι Ελληνες και οχι αλλοφυλοι.Γιατι και χρηματα υπαρχουν,και ανθρωποι με κυρος υπαρχουν, και μπορουμε να βγουμε απο την κριση,οπως και αλλωστε το εχουμε αποδειξει σε πολυ πιο δυσκολες καταστασεις.Τωρα το οτι εχουμε στησει κωλο και ...περιμενουμε δεν το καταλαβαινω.Αυτους που ψηφισε ο λαος για κυβερνηση τι κανουν;Μην ακουσω παλι οτι 'βρηκαμε μαυρη τρυπα,...η ΝΔ κοροιδεψε...ο Βουλγαρακης...κλπ.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.Ολοι λενε τα ιδια, και κανουν τα ιδια.Τι θα κανετε εσεις για να βγουμε απο την 'κριση',αυτο θελουμε.Και αν το κανετε μπραβο σς.Αλλα δεν το βλεπω.Θα αποτελειωσετε οτι κατεστρεψε η ΝΔ οπως δειχνει η προπαγανδα των ΜΜΕ.Ολα ειναι στημενα για ξεπουλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ Η Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ(ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ), Η ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΩΝ, ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση