GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ιός γρίπης και…καχυποψίας!»

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ********************************** (Κλείνοντας το 2009 η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα μετρά περίπου 12,200 νεκρούς ...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

**********************************
(Κλείνοντας το 2009 η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα μετρά περίπου 12,200 νεκρούς από τον ιό Η1Ν1 ενώ ο αριθμός θυμάτων από κλασική γρίπη είναι περίπου τριπλάσιος. Καθώς ανακοινώθηκε ότι η φοβερή ΠΑΝΔΗΜΙΑ εισήλθε σε φάση ΥΦΕΣΗΣ, αναδημοσιεύω το άρθρο μου που δημοσίευσαν τα blogs – ΟΧΙ οι εφημερίδες – πριν μερικούς μήνες… Πάντως εγώ εμβόλιο… ΔΕΝ έκανα!)
**********************************
Την εντυπωσιακή αύξηση των γνώσεών μας στην ιατρική επιστήμη τη βιώνουμε σε καθημερινή βάση καθώς αυτό που ήταν χτες το...”θαύμα” μοιάζει να...

έγινε σχεδόν καθημερινή ...ρουτίνα!
Την εντυπωσιακή δύναμη των ΜΜΕ αλλά και την «κατάχρησή» τους από ιδιώτες και θεσμικά κέντρα λήψης και εφαρμογής αποφάσεων τη βιώνουμε από λεπτό σε λεπτό καθώς οι ειδήσεις σε ατέρμονα ροή μας ενημερώνουν και συχνά μας….αναστατώνουν.
Η «είδηση» της νέας, θανατηφόρας και απειλητικής επιδημίας του H1N1 ενός μεταλλαγμένου ιού γρίπης (όπου εμπλέκονται χοίροι, πτηνά και…άνθρωποι) μας προέκυψε από την πρωτεύουσα του Μεξικού, διέσχισε την Υφήλιο, και ενημερώνοντας αναστάτωσε την παγκόσμια κοινή γνώμη με την πιθανότητα «να εξελιχθεί σε πανδημία επειδή μεταδίδεται μεταξύ ανθρώπων» όπως είχε δηλώσει η Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν, η οποία ανεβάζοντας το επίπεδο ALARM στο ύψιστο 5 είχε συνήγορο τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) ο οποίος δια του υπευθύνου εκπροσώπου του είχε επίσης δηλώσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι «Ο ιός δεν έχει γίνει καλά κατανοητός και η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα…».
Στην Ελλάδα είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικούς μήνες επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου και με Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή σχέδια διαχείρισης της «επερχόμενης κρίσης» (που μάλλον σχέδια ….πανικού θύμιζαν) με τα σχολεία να ΜΗΝ ανοίγουν τον Σεπτέμβριο, με ομαδικούς εμβολιασμούς στο ΟΑΚΑ και το γήπεδο Καραϊσκάκη, με πιθανότητα να νοσήσουν οι μισοί Έλληνες και ίσως να δημιουργούταν και η ανάγκη κρατικά κτίρια να σφραγιστούν, οι δημόσιες συγκεντρώσεις να απαγορευθούν και οι πολίτες – όπως μας έδειχναν συνεχώς τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θυμίζοντάς μας ταινίες τρόμου – να κυκλοφορούν προληπτικά με μάσκες στην προσπάθεια περιορισμού του νέου ιού γρίπης που είχε στην αρχή «σκοτώσει» έναν μικρό αριθμό ατόμων σε παγκόσμιο επίπεδο ( η Ισπανική γρίπη σκότωσε 30 με 50 εκατομμύρια το 1918, η Ασιατική 2 εκατ. Το 1957 και η γρίπη του Χόνγκ Κόνγκ 1 εκατομμύριο το 1968).
Σίγουρα κάτι τρέχει με τον μεταλλαγμένο νέο φονικό ιό, αλλά ΔΕΝ μπορώ να διώξω από τη μνήμη μου το 2003 και εκείνη την ιστορία του SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) απότοκο του ιού της γρίπης των πτηνών που αφού σκότωσε περίπου 700 συνανθρώπους μας και αναστάτωσε την Υφήλιο οδήγησε τελικά στην πλήρη κατανάλωση όλων των αποθεμάτων αντιγριπικών εμβολίων κάνοντας πιο πλούσιες μια –δυο φαρμακοβιομηχανίες και μετά…ξεχαστήκαμε!
Ο υπέρτατος βαθμός της καχυποψίας συνιστά παράνοια δηλαδή σαφή περίπτωση ψυχοπαθολογίας.
Υπήρχε και μια χρονική «σύμπτωση» της παγκόσμιας υστερίας με το SARS και τις επιχειρήσεις ανατροπής του Σαντάμ Χουσεϊν αλλά αυτό το αφήνω στην άκρη.
Στην προκείμενη περίπτωση υπάρχει μια άλλη «σύμπτωση» που μας μετέδωσαν τα ΜΜΕ με κοινωνικές εκρήξεις, μαζικές διαδηλώσεις και καταστροφικές επιθέσεις εργαζομένων που χάνουν τις δουλειές τους ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Οι «απαιτήσεις» ελέγχου της μετάδοσης της φονικής γρίπης, σύμφωνα με όσα ακούμε στα Διεθνή ΜΜΕ, περιέχουν και την αποφυγή συμμετοχής σε μαζικές συγκεντρώσεις όπως σε γήπεδα αλλά και …διαδηλώσεις(;) ενώ η προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου εμβολίου…ξεκίνησε.
Και αυτές τις «συμπτώσεις» τις αφήνω στην άκρη.
Απεύχομαι όπως κάθε εχέφρων άνθρωπος την περίπτωση πανδημίας, αλλά διατηρώ και την καχυποψία μου σε μια εποχή όπου η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μαζί της η γενικευμένη παράνοια απέναντι στους κατέχοντες την εξουσία βρίσκεται στο ζενίθ όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Πατρίδα μας Ελλάδα…
Εδώ που φτάσαμε ακόμη και τα πλέον αυτοελεγχόμενα άτομα οδηγούνται σε καχυποψία και παράνοια. Σίγουρα οι Υγειονομικές αρχές της χώρας μας της ΕΕ και άλλων χωρών οφείλουν να σκύψουν με περισσή προσοχή και σε αυτήν την νέα απειλή για την παγκόσμια υγεία και να δημιουργηθούν τα σχετικά σχέδια διαχείρισης μιας πιθανής τεράστιας κρίσης…
Βέβαια το να αγοράσουμε και να κάνουμε το «νέο εμβόλιο» πριν υπάρξει πλήρης διασφάλισης αποφυγής ΟΛΩΝ των πιθανών επιπλοκών φέρνει στο νου μου την περίπτωση θανάτου κάποιων νεοσύλλεκτων σε στρατόπεδο των ΗΠΑ που οδήγησε τον τότε Πρόεδρο Gerald Ford να διατάξει γενικό εμβολιασμό τον οποίο διέκοψαν ΑΜΕΣΑ όταν διαπιστώθηκε ότι πεθαίνανε πολλά περισσότερα άτομα από τις νευρολογικές επιπλοκές του εμβολίου από όσα πεθαίνανε από τη γρίπη!!!
Κλείνοντας θα έλεγα, ότι όπως έχουν ήδη προβλέψει πολλοί Πατέρες όπως και ο Ιωάννης και ο Κοσμάς ο Αιτωλός κάποια στιγμή η ανθρωπότητα θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ τις αμετροέπειές της!..

10 σχόλια

  1. Aναμφίβολα ο Ελληνισμός βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της μακραίωνης του ιστορίας.Αυτό της πληθυσμιακής του αλλοίωσης και σε βάθος(;)χρόνου της εξαφανίσεως του ως ξεχωριστής και διακριτής οντότητας και φυλής από τους υπόλοιπους λαούς.Απο τα αρχαία χρόνια οι αλλοεθνείς και συνήθως βάρβαροι, επιδίωκαν να υποτάξουν την Ελλάδα με το να την κατακτήσουν ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.Κάποιες φορές τα κατάφεραν και κάποιες οχι.Σήμερα οι ξένοι-καλοί ή κακοί δεν έχει σημασία- κατακλύζουν την πατρίδα μας.Αποτελούν ένα σύγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, γιατί στην πρώτη περίπτωση οι Έλληνες γνώριζαν τον εχθρό και αντιστέκονταν, ενώ σήμερα οι διάφοροι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες έρχονται ΣΙΩΠΗΡΑ, και..δια μέσου της "φίλης" Τουρκίας.Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έθνος σήμερα δεν είναι ούτε το Κυπριακό, ούτε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ούτε οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ούτε η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Θράκη αλλά η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ελληνικής κοινωνίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Πιπερόπουλε, χρόνια πολλά.
    Πολύ καλότο σχόλιό σας αλλά είναι πολύ ατελές. Γιατί δεν μας λέτε γιά τον ομοιδεάτη σας _ στο ίδιο κόμα πολιτεύεστε_ πρώη υπουργό Υγείας ο οποίος λόγω έλλειψης οποιουδήποτε έργου και λόγω διάλυσης του συστήματος υγείας, άρπαξε την ευκαιρία, όπως νόμιζε, έκανε το θέμα της νέας γρίπης το κέντρο της πολιτικής του με αποτέλεσμα να είναι κάθε μέρα στα παράθυρα των τηλεοράσεων εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθυση δημοσιότητα.
    Εφτασε στο σημείο ο αθεόφοβος να επισκέπτεται ακόμα και τον προκαθήμενο της Εκκλησίας, εν χορδαίς και τυμπάνοις και με τις κάμερες σε όλο τους το φόρτε, γιά να ζητήσει την βοήθεια της εκκλησίας και άλλες τέτοιες μπούρδες.
    Ο κύριος αυτός, που τον έχετε αντιπρόεδρο στο κόμα σας, παράγγειλε 16 εκατομμύρια εμβόλια!!!!!!!!
    Θα μου πείς βέβαια από την τσέπη του θα τα πλήρωνε??. Εμείς οι βλάκες τα πληρώνουμε.
    Καλό λοιπόν θα ήταν κύριε Πιπερόπουλε, να απεθυνθείτε στο ως άνω κύριο καθώς και τους άλλους κυρίους στο κόμα σας, που έκαναν την Ελλαδίτσα χρεωκοπημένη κορασίδα, και να τους τραβήξετε μιά ξεγυρισμένη κλοτσία και όχι να προσπαθείτε με τα άρθρα σας να κάνετε γαργάρα τις ευθύνες και να καλύψετε τις εγκληματικές ανικανότητές τους.
    Αιδώς Αργείοι!!!!.
    Και μνήμη έχουμε και κρίση διαθέτοθμε.
    Ενα αγανακτισμένος αλλά όχι ηλίθιος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡ ΔΑΣΚΑΛΕ


    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεος. Και Γιατρός εγινες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ιος.μονο οι βλακες εκαναν εμβολιο.αυτα που τους εμειναν να τα βαλουν στον κωλο τους.ρε παιδια το παραμυθι φανηκε απο την αρχηόι γιατροι διαφωνουσαν,το ταχα εμβολιο παρασκευαστηκε-ανακαλυφθηκε εντος τριμηνου-ενω εγω ξερω οτι χρειαζεται ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ερευνα και χιλιαδες πειραματοζωα για να κυκλοφορησει ασφαλως ενα εμβολιο.πηραν χαμπαρι οτι εχουν να κανουν με περισσοτερους ηλιθιους απο οτι υπολογιζαν και το πασσαραν.και στο τελος για να γινουν πιο πιστευτοι εβαλαν τα ΜΜΕ να λενε για θανατους εξαιτιας του ιου-ολους τους ετοιμοθανατους που πεθαναν γιατι ηταν η ωρα τους μας τους παρουσιασαν θυματα.ευτυχως που το καταλαβε ο κοσμος,ξεπερνωντας τον πρωτο πανικο,και τους αφησε τα εμβολια να τα πινουν για ροφημα.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.Ψαχνουν για μαλακες οταν θελουν να περασουν κατι που εχει κονομα.και τελος ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΦΩΝΗ,στην προθεση να δοθει ελληνικη ιθαγενεια στους ΜΑΤΑΝΑΣΤΕς-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ.
    ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤ/ΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΑΙ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΤΟ STAR.
    ME TA LEFTA TOY KOSMOY KANOYN POLITIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μπολσεβίκοι θέλουν ακόμα περισσότερες νομιμοποιήσεις.

    “ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Στην γνωστή του γραμμή συνεχίζει να βαδίζει το ΚΚΕ. Κλείνοντας τα μάτια στην εγκληματικότητα, στην ανεργία, στη φτώχεια, στη διάλυση της εθνικής συνοχής και σ’ αυτή την ίδια την βούληση του ελληνικού λαού που δεν θέλει τους λαθρομετανάστες στη Πατρίδα μας, τα εγχώρια ορφανά του Μάρξ δείχνουν να “δυσαρεστήθηκαν” από τα μέτρα του Γιωργάκη και της κυβέρνησής του, γιατί… θέλουν ακόμα περισσότερες νομιμοποιήσεις μεταναστών! Αμετανόητοι λοιπόν στην διαχρονική αντεθνική τους γραμμή. Κάποτε επεδίωκαν τον διαμελισμό της Ελληνικής Γής, τώρα αρκούνται στην εκ των έσω άλωση της Πατρίδας μας που είναι πιό “αποτελεσματική” για τα σχέδιά τους…

    Σε γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών που διοργάνωσε το ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην απόφαση της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ως ισότιμα με τα παιδιά των Ελλήνων, σημείωσε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να χειροκροτήσει εύκολα την απόφαση αυτή, αφού… αφήνει απ’ έξω τα 2/3 των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα πόσο γραφικός μπορεί να γίνει ο δόχτορας Πιπερόπουλος (θυμίζοντας τον άλλο δόχτορα, της Σορβόννης). Με κάθε του παρέμβαση σπάει και νέα ρεκόρ γραφικότητας ο δόχτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσον αφορα τα εμβολια, ειναι μια "μηχανη" υψηλοτερης αποδοσης, απο το εμποριο οπλων ή απο τα ναρκωτικα..Απο 'δω και στο εξης το εργο θα το βλεπουμε συχνα..το θεμα ειναι οτι οι κουφαλες, εχουν την δυνατοτητα να δημιουργουν ιους, και καποια στιγμη το διλημμα εμβολιο ή θανατος θα ειναι πραγματικο, απλα δεν θα ξερουμε ποτε θα γινει αυτο...σαν το ψευτη βοσκο θυμαστε..
    Πιστευω ομως οτι χιλιες φορες να πεθαινει κανεις σαν ανθρωπος παρα να ζει σαν ζωο..αρα τα εμβολια στον κωλο τους...

    Οσο για την κυρια Παπαριδα που αναφερει ο φιλος 6:31..καλα κανει και στηνει φιεστες με τους μεταναστες, απλα για να μην υπαρχει αμφιβολια τι εστι ΚΚΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ισως παντως ειναι η πρωτη φορα που τα ΜΜΕ τα εγραψε ο κοσμος στα παπαρια του,οπως και τους ανευθυνουπευθυνους υπουργους και γιατρους και αλλους που προφανως τα πηραν για να πεισουν τους 'μαλακες' να εμβολιαστουν.Τοση ειναι η αυθαιρεσια τους που ηταν σιγουροι για την καταλληλοτητα του εμβολιου.Ακους Ξενογιαννακοπουλου;Να κανεις πρωτα εσυ και αλλοι ευπειθεις το εμβολιο,το κανονικο και οχι καποιο ισως αλλο,ας πουμε για την ακμη,και να μας αφησεις ησυχους μεχρι νεωτερας.Απο που και ως που ησουν τοσο βεβαιη;Εδω βγηκε ο Λουραντος των φαρμακοποιων-και καλα εκανε-και εθεσε προβληματισμο.Εσυ ησουν σιγουρη;Βεβαια δεκα ξυλιες στην πλατη του αλλου ειναι λιγες.Θα δοκιμασετε τα εμβολια στους 'αναλωσιμους αυτοχθονες πιθηκανθρωπους' και δεν τρεχει τιποτε ε;Α να χαθειτε διπροσωποι καραγκιοζηδες.Ποιος εχασε το φιλοτιμο ομως για να το βρειτε εσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση